Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
όχι κωλοδάχτυλο, αυτό δεν είναι καινοτομία. Εκί που σε έχει μπρούμυτα σου κάνει μασαζ μεταξύ κώλου και τσαπούς εξωτερικά. Παραλίγο να χύσω στη λαδόκολλα που απλώνουν.
Κωλί δεν νομίζω να δίνει, είναι συνεσταλμένο κορίτσι.
πληροφοριακα απλα
a-level δεν κανει.
ειναι μητερα μιας μικρης κορης.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
θησεως 176 καλλιθεα 4ος οροφος και Ανδρεου δημητριου 3 πλατεια κυπρου καλλιθεα (relax magic)
γνωριζει κανεις τι παιζει?
ειναι στα φουλ?λενε τιποτα?
:rockon:

Επισκέπτης
ρε σκιστε τα κωλοπουτανα μας το παιζουν κ κυριες.Βρε ουστ!Εγω εχω ξεκινησει εμπαργκο.Να τα βαλουν στο κωλο τους  τα κωλομαγαζα τους ετσι οπως εχουν γινει

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
θησεως 176 καλλιθεα 4ος οροφος και Ανδρεου δημητριου 3 πλατεια κυπρου καλλιθεα (relax magic)
γνωριζει κανεις τι παιζει?
ειναι στα φουλ?λενε τιποτα?
:rockon:
δωστε καμια πληροφορια χριστιανοι :helpplea: :helpplea: :helpplea:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλησπέρα. Η Ίμβρου ποια είναι συνάδελφοι; Τι παίζει εκεί;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Διάβασα για κάποιον που έλεγε οτι πήγε στη Ματζαγριωτάκη το 2006 και εφαγε,κλπ.Λοιπόν,για να μην γράφει ο καθένας οτι θέλει,η Ματζαγριωτάκη άνοιξε το φθινόπωρο του 2007....
Οσο γι' αυτούς που λένε οτι εκεί τους κάνανε φουλ πρόγραμμα,μάλλον σας παραμυθιάζουν.Μόνον 2 κοπέλλες τμ κάνανε παλιά,τώρα φύγανε,και το κόστος ήταν πάνω απο 120 ευρώ.Επρεπε δε να εισαι παλιός και καλός πελάτης και φυσικά να σε "εγκρίνει" η Τατιάννα....
Πάντως εν έτη 2008 έτρωγες κανονικά στο μαγαζί μόνο που για να φτάσεις στα μπριζολίδια έπρεπε να σκάσεις 100.
Λογικά το ίδιο ισχύει και για το 2009.

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί άνοιξε πριν Κανά μήνα – ενάμιση οπότε δεν το ξέρει ο κόσμος. Το έχει η Ενάντια από το 25 που δούλευε. MILF 40αρικο με λίγα κιλακια αλλά καλή σε όλα της. Είμαι πελάτης της από το 25 και την ξέρω. Όσο για το μπαζο την ψηλή και εγώ τις το είπα και μου είπε ότι σε πρώτη ευκαιρία θα την ξαποστείλει. Όσο για την μικρή και αυτή αξίζει. Και για όσους θέλουν είναι στον 3 όροφο κουδούνι ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα..!
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής μέσα στο 2009 στην κα Καίτη (στουρνάρη 63)? Ρωτάω γιατι τελευταία φορά πήγα λόγο πριν τις γιορτές και πληροφορήθηκα ότι με το νξέο έτος θα επέστρεφε η Μάρσι... Μήπως την είδε κανείς..?
Ούτε εγώ την έχω δεί.... :-

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Το μαγαζί άνοιξε πριν Κανά μήνα – ενάμιση οπότε δεν το ξέρει ο κόσμος. Το έχει η Ενάντια από το 25 που δούλευε. MILF 40αρικο με λίγα κιλακια αλλά καλή σε όλα της.

εχει boobs μεγαλα ? κανε μια περιγραφη , εαν θελεις βεβαια .

Επισκέπτης
εχει boobs μεγαλα ? κανε μια περιγραφη , εαν θελεις βεβαια .

ωραια βυζια εχει.Δεν ξερω αν συνεδριαζεται με ολους ομως γιατι ειναι πορτιερο.Εκτος αν της κανεις αερα με κανα πρασινο οπου μπορει να σου πει κ σαγαπω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ωραια βυζια εχει.Δεν ξερω αν συνεδριαζεται με ολους ομως γιατι ειναι πορτιερο.Εκτος αν της κανεις αερα με κανα πρασινο οπου μπορει να σου κ σαγαπω
φαντασου να της πασ μια κασα πρασινεσ

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Καλημέρα και καλή εβδομάδα..!
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής μέσα στο 2009 στην κα Καίτη (στουρνάρη 63)? Ρωτάω γιατι τελευταία φορά πήγα λόγο πριν τις γιορτές και πληροφορήθηκα ότι με το νξέο έτος θα επέστρεφε η Μάρσι... Μήπως την είδε κανείς..?
.......μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε έρθει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.597
Πόντοι
42.697
Το μαγαζί άνοιξε πριν Κανά μήνα – ενάμιση οπότε δεν το ξέρει ο κόσμος. Το έχει η Ενάντια από το 25 που δούλευε. MILF 40αρικο με λίγα κιλακια αλλά καλή σε όλα της. Είμαι πελάτης της από το 25 και την ξέρω. Όσο για το μπαζο την ψηλή και εγώ τις το είπα και μου είπε ότι σε πρώτη ευκαιρία θα την ξαποστείλει. Όσο για την μικρή και αυτή αξίζει. Και για όσους θέλουν είναι στον 3 όροφο κουδούνι ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ

φίλε μου η κοπέλα που λές λέγεται Νάντια και όχι Ενάντια και το στουντιο βρίσκεται στον 4ο οροφο, όχι στον 3ο.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
φίλε μου η κοπέλα που λές λέγεται Νάντια και όχι Ενάντια και το στουντιο βρίσκεται στον 4ο οροφο, όχι στον 3ο.
για πιο μαγαζί λέτε ρε παιδιά γιατί κάπου σας έχασα
και πόσο πάει η επίσκεψη.......?
Zero το μαγαζί είναι στούντιο ή μασάζ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom