Επισκέπτης
για πιο μαγαζί λέτε ρε παιδιά γιατί κάπου σας έχασα
και πόσο πάει η επίσκεψη.......?
Zero το μαγαζί είναι στούντιο ή μασάζ?
γ σεπτεμβριου 59
μασαζ(θεωρητικα)
80 γιουρα φουλ του ασσου με ρηγαδες
για πιο μαγαζί λέτε ρε παιδιά γιατί κάπου σας έχασα
και πόσο πάει η επίσκεψη.......?
Zero το μαγαζί είναι στούντιο ή μασάζ?
Παντρεμένος είμαι φιλεαρραβωνιαστηκες?
γαμησε τα τοτε πρεπει να τρεχεις σε χοτελι ή σε μασαζ-στουντια κλπΠαντρεμένος είμαι φιλε
γ σεπτεμβριου 59
μασαζ(θεωρητικα)
Παντρεμένος είμαι φιλε
Ζανα,Αντζελινα,Δεσποινα , Ναταλη ,οι αλλες δεν ειναι του γούστου μου...Τη συζυγο πως τη λενε?Ζανα?
ΜελινοΔεσποινα ή ΖανοΔεσποινα συντροφε?Ζανα,Αντζελινα,Δεσποινα , Ναταλι ,οι αλλες δεν ειναι του γούστου μου...
και τα δυοΜελινοΔεσποινα ή ΖανοΔεσποινα συντροφε?
γ σεπτεμβριου 59
μασαζ(θεωρητικα)
Ευχαριστώ πολύ κύριοιαπάντησε ο gandy φιλε GXXX
το μαγαζί είναι σπαλο-μασάζ...σχετικά νέο στο χώρο, κάπου 2,5-3 μήνες
Πάντως εν έτη 2008 έτρωγες κανονικά στο μαγαζί μόνο που για να φτάσεις στα μπριζολίδια έπρεπε να σκάσεις 100.
Λογικά το ίδιο ισχύει και για το 2009.
οχι φιλε μου...ηκαρλα δεν εχει γυρισει ακομα και απο οτι φαινεται η θα συνεχισει αλλου η το κοψε για αλλα κολπα....
ενημερωση συναγωνιστες για τους φαν της ηφιγενειας οχι της αυλιδος του κωλονακιου απο πρωτο χερι ειναι. το μαγαζι αυτο εχει βαλη καποιους κανονες ως προς το μασαζ και τα υπολοιπα η εχοντες γερο πορτοφολι και πελατες αφου περασουν σσαραντα κυματα απολμβανουν τους κοπουςτους. η ηφιγενεια σεν εχει μπει ακομα στον κυκλο αυτο τον προχωρημενο καποιοι απολαμβανουν τα κοψιδιατης τα καλα και το χερακι της το τρυφερο μεχρι εκει ομως υπαρχει καποια πιεση για τα για τα υπολοιπα αλλα αντισκεται ακομα. υπαρχει μια περιπτωση να κανει μεταγραφη προς ιλιαδα μερια η μερες και ο καιρος θα δειξουν αν ειναι αληθεια η παγη που μου το ειπε ομως πεφτει μεσα συνηθως ιδωμεν.
μιας κ αναφερθηκε το θησεως 31 κ διαβασα κ τα παλιοτερα ποστς απο το λινκ ειναι φουλ μπρζολερι απο την πρωτη μη σας τα τρωνε οι μαλακισμενες.80 γιουρα.Αντζελα ξανθια με ρουχα φαινοταν καλη αλλα χωρις ειχε κωλο γεματο κυτταριτιδα (μου ηρθε να κανω εμετο) κ κοιλια σουρωμενη σαν να ειχε χασει πολλα κιλα η ειχε γενησει
τι θα ηθελες να μαθεις?????σε αυτο στη Μιχαλακοπουλου 99 εχει παει κανεις τελευταια να μας πει κανα νεο?