..ενημέρωση από σημερινή κατάθεση στη Γ΄Σεπτεμβρίου 59, 4ος όροφος.
Μου άνοιξε τη πόρτα η συμπαθέστατη Χριστίνα. Πολύ γλυκιά, & επίσης πολύ ευγενική κοπέλα.
Αφού με κέρασε μία ????cola, περάσαμε στην ψιλό-ανάκριση του τύπου "αν έχω ξαναπάει, από που έμαθες για εμάς, κ.λ.π. αλλά με ευγενικό τρόπο.
Εφόσον λοιπόν πέρασα από το τεστ, με ρώτησε με πονηριά στο μάτι ;), αν ήξερα από προγράμματα και τιμές, όπου και της απάντησα θετικά.
Εγώ είχα πάει να κάνω test drive στην πολύ-διαφημιζόμενη Κορίνα, και μετά από την απαραίτητη πασαρέλα, ξεπρόβαλε και το εν λόγο μωρό.
Οι 2 πρώτες ήταν για τα ΜΠΑΖΑ...
απορώ γιατί τις έχει. Ούτε τα ονόματα τους δεν συγκράτησα (τα έκανα delete αμέσως).
Η Κορίνα όμως....... όμορφο, ξανθό, λεπτό, 2αρι στήθος
, ωραία πόδια που με τα ψηλοτάκουνα, γίνονταν ακόμη ομορφότερα.
Περάσαμε στο δωμάτιο, και μετά από το απαραίτητο ντουζάκι ξεκίνησε το μασαζάκι.
Από μασάζ, ....τέλος πάντων. Δεν είναι Δέσποινα, ούτε Μάρσυ. Ενώ έχω την εντύπωση ότι κάτι ξέρει, δεν μπήκε στον κόπο, να βάλει λίγο δύναμη, οπότε πιο πολύ λαδοχαιδέματα θα το πω, παρά μασάζ.
Μετά τα 20 λεπτά περίπου (τόσο κράτησε το μασάζ) έβγαλε το μίνι που φορούσε, και γυμνή μου έκανε για ακόμη 5-10 λεπτά με ωραία αγγίγματα και τρυφερά φιλάκια.!!!
Πολύ καλό κορμί, ωραία στήθος (αν δεν έχετε πρόβλημα με τα φυσικά 2αρια) και ωραίο ξανθό χρώμα στις ρόγες, ενώ το μουνάκι της ...η τέλεια αποτρίχωση).
Το ευχαριστήθηκα πολύ!
...πάρα πολύ!!!!!
Την επόμενη φορά πάντως σκέφτομαι να πάρω την Χριστίνα, γιατί μου άρεσε η κουβέντα μαζί της, ήταν φιλική με ωραίο χαμόγελο, και επειδή ....το προσφέρει (όπως χαρακτηριστικά μου είπε).
Άντε και καλή μας ξεκούραση, τώρα.