Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
σε αυτο στη Μιχαλακοπουλου 99 εχει παει κανεις τελευταια να μας πει κανα νεο?

τι θα ηθελες να μαθεις?????

Master.ioanni, ενδιαφέρομαι κι εγώ μιάς και υπάρχει εγγύτητα με το σπίτι μου (μένω Καισαριανή). Επιστρέφοντας από τη δουλειά, να περνάω για λίγες στιγμές χαλάρωσης. Το μαγαζί είναι full menu και τι ώρες λειτουργεί?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Master.ioanni, ενδιαφέρομαι κι εγώ μιάς και υπάρχει εγγύτητα με το σπίτι μου (μένω Καισαριανή). Επιστρέφοντας από τη δουλειά, να περνάω για λίγες στιγμές χαλάρωσης. Το μαγαζί είναι full menu και τι ώρες λειτουργεί?
Full ειναι αλλα και παντα με συννενοηση με την κοπελα.80 το full.απο κοπελες μαλλον θα πρεπει να περασεις να δεις γιατι γουστα ειναι αυτα και ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα!!!!απο το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ αλλα ειναι πολυ ξεπεταδικο το μαγαζι να το ξερεις αυτο!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Full ειναι αλλα και παντα με συννενοηση με την κοπελα.80 το full.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή......!

απο κοπελες μαλλον θα πρεπει να περασεις να δεις γιατι γουστα ειναι αυτα και ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα!!!!

Συμφωνώ απόλυτα με τη γνώμη σου. Πρώτα θα κάνω έρευνα αγοράς, αλλά σε ρώτησα για να έχω μία ιδέα του τι παίζει.

αλλα ειναι πολυ ξεπεταδικο το μαγαζι να το ξερεις αυτο!!

Εντάξει βρε..... δεν θα πάω για αγκαλίτσες και αγαπούλες.....! Ντουσάκι έχει το κάθε δωμάτιο δικό του, ή υπάρχει ένα για όλα τα δωμάτια κοινό?

Επισκέπτης

Αγίου Ιωάννου 8 Αγία Παρασκευή τι παίζει σύντροφοι? έχει κανένα κομμάτι που να αξίζει? τρως μπριζόλα? έχει φραπέ?

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ενημερωση απο χθεσινη βολτα στην καλλιθεα:
θησεως 176,4ος οροφος: 2 τεμαχια ρωσικης προελευσης και μεγαλης ηλικιας,η μια δεν βλεποταν,η αλλη ειχε μια προστυχια στην οψη και το βλεμμα αλλα μολις μου ειπε 80 για φουλ προγραμμα την εκανα με ελαφρα.
ανδρεου δημητριου 3 στην πλατεια κυπρου καλλιθεα: ειναι στα δεν,μου ανοιξε ο θηλυκος βουδας και εφαγα ενημερωση μεχρι για πιλιγκ σωματος μεχρι να μου πει οτι ειναι στα δεν.
τελικα κατεληξα καλλιρροης 85,ηταν ηδη αργα ειδα 3 μπαζα μου ειπε η συμπαθεστατη νταλια οτι τα υπολοιπα κοριτσια ειχαν φυγει και ετσι εμεινα αγαμητος :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.597
Πόντοι
42.697
Πείτε μου πού είναι ρε παιδιά που ρωτάω και δε λέει κανείς. Αν βολεύει θα πάω. Πάτερ;

Πιο πίσω έχουμε γράψει για αυτό.
Ιμβρου 2 και Πατησίων γωνία, 1ος όροφος, πλατεία Αμερικής .
το κουδούνι κάτι σχετικό λέει για μασάζ και φυσιοθεραπεία...

Επισκέπτης
Πείτε μου πού είναι ρε παιδιά που ρωτάω και δε λέει κανείς. Αν βολεύει θα πάω. Πάτερ;

ανεβαινεις την πατησιων μεχρι το 180 περιπου κ στριβεις δεξια.Αυτη ειναι η ιμβρου.Ειναι η πρωτη πολυκατοικια στα δεξια το 2.1ος οροφος λεει τρεζορ πλας το κουδουνι.Αν δεν μας κανει ενημερωση μεχρι το βραδυ θα πω στον giorgospapa να σε μπαναρει :2funny:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
..ενημέρωση από σημερινή κατάθεση στη Γ΄Σεπτεμβρίου 59, 4ος όροφος.
Μου άνοιξε τη πόρτα η συμπαθέστατη Χριστίνα. Πολύ γλυκιά, & επίσης πολύ ευγενική κοπέλα.
Αφού με κέρασε μία ????cola, περάσαμε στην ψιλό-ανάκριση του τύπου "αν έχω ξαναπάει, από που έμαθες για εμάς, κ.λ.π. αλλά με ευγενικό τρόπο.
Εφόσον λοιπόν πέρασα από το τεστ, με ρώτησε με πονηριά στο μάτι ;), αν ήξερα από προγράμματα και τιμές, όπου και της απάντησα θετικά.
Εγώ είχα πάει να κάνω test drive στην πολύ-διαφημιζόμενη Κορίνα, και μετά από την απαραίτητη πασαρέλα, ξεπρόβαλε και το εν λόγο μωρό.
Οι 2 πρώτες ήταν για τα ΜΠΑΖΑ... :badair: απορώ γιατί τις έχει. Ούτε τα ονόματα τους δεν συγκράτησα (τα έκανα delete αμέσως).
Η Κορίνα όμως....... όμορφο, ξανθό, λεπτό, 2αρι στήθος :boobies:, ωραία πόδια που με τα ψηλοτάκουνα, γίνονταν ακόμη ομορφότερα.
Περάσαμε στο δωμάτιο, και μετά από το απαραίτητο ντουζάκι ξεκίνησε το μασαζάκι.   
Από μασάζ, ....τέλος πάντων. Δεν είναι Δέσποινα, ούτε Μάρσυ. Ενώ έχω την εντύπωση ότι κάτι ξέρει, δεν μπήκε στον κόπο, να βάλει λίγο δύναμη, οπότε πιο πολύ λαδοχαιδέματα θα το πω, παρά μασάζ.
Μετά τα 20 λεπτά περίπου (τόσο κράτησε το μασάζ) έβγαλε το μίνι που φορούσε, και γυμνή μου έκανε για ακόμη 5-10 λεπτά με ωραία αγγίγματα και τρυφερά φιλάκια.!!! :thumbsup:
Πολύ καλό κορμί, ωραία στήθος (αν δεν έχετε πρόβλημα με τα φυσικά 2αρια) και ωραίο ξανθό χρώμα στις ρόγες, ενώ το μουνάκι της ...η τέλεια αποτρίχωση).
Το ευχαριστήθηκα πολύ! :knockinb:...πάρα πολύ!!!!!
Την επόμενη φορά πάντως σκέφτομαι να πάρω την Χριστίνα, γιατί μου άρεσε η κουβέντα μαζί της, ήταν φιλική με ωραίο χαμόγελο, και επειδή ....το προσφέρει (όπως χαρακτηριστικά μου είπε).
Άντε και καλή μας ξεκούραση, τώρα.  :tired:

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρέ παιδιά τό ίδρυμα στή Καφαντάρη σέ ποιό νούμερο είναι? :huh:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Το Σολωμού 33 τι λέει?
Έχουμε κάποια ενημέρωση?

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ενημερωση απο χθεσινη βολτα στην καλλιθεα:
θησεως 176,4ος οροφος: 2 τεμαχια ρωσικης προελευσης και μεγαλης ηλικιας,η μια δεν βλεποταν,η αλλη ειχε μια προστυχια στην οψη και το βλεμμα αλλα μολις μου ειπε 80 για φουλ προγραμμα την εκανα με ελαφρα.
ανδρεου δημητριου 3 στην πλατεια κυπρου καλλιθεα: ειναι στα δεν,μου ανοιξε ο θηλυκος βουδας και εφαγα ενημερωση μεχρι για πιλιγκ σωματος μεχρι να μου πει οτι ειναι στα δεν.
τελικα κατεληξα καλλιρροης 85,ηταν ηδη αργα ειδα 3 μπαζα μου ειπε η συμπαθεστατη νταλια οτι τα υπολοιπα κοριτσια ειχαν φυγει και ετσι εμεινα αγαμητος :jerking:

ο θηλυκός βούδας είναι ωραία; όταν λες ότι αυτό είναι στα δεν...; ούτε φραπεδάκι κερνάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom