Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν γουστάρεις καλοδιατηρημένο milf με καλό service παίζει μια ψηλή μελαχρινή στην Στουρνάρη 63. Είχα γράψει και κριτική παλαιότερα, απλά τώρα έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν θυμάμαι όνομα.. Είναι αυτή που πριν λίγο καιρό ήταν στην Μάρνης (το λέω αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να θυμηθεί όνομα)

τη μαγια τη μελισσα ενοεις?

URL]]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697
Αν γουστάρεις καλοδιατηρημένο milf με καλό service παίζει μια ψηλή μελαχρινή στην Στουρνάρη 63. Είχα γράψει και κριτική παλαιότερα, απλά τώρα έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν θυμάμαι όνομα.. Είναι αυτή που πριν λίγο καιρό ήταν στην Μάρνης (το λέω αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να θυμηθεί όνομα)

Μάγια, Γεωργιανή

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η Μαρσι ποτε επιστρεφει μαθαμε?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
η Μαρσι ποτε επιστρεφει μαθαμε?

Όχι... Δεν έχω πάει ακόμα με το νέο έτος... Λέω να περάσω μια βόλτα αύριο αν και σε περίπτωση που δεν την βρω φοβάμαι ότι θα ενδώσω στα θέλγητρα μίας εκ των Μάγια, Χριστίνα και δεν θα συνεχίσω την βόλτα μου.... Γιαυτό και προτιμώ να την σταμπάρει κάποιος πιο πριν για να είμαι σίγουρος πριν πάω..

Ανυπομονείς και συ ε??

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καφανταρη 4 ειναι φιλε μου,αν πας περιμενω ενημερωση  :rockon:

ειχα παει εγω πριν λιγες μερες!

2 κοπελες κ μια ηλικιωμενη ρωσιδα ή κατι τετοιο.

Συλβια (πρωην Μιχαλακοπουλου 99)

και Χριστινα με την οποια κ εκανα.

Χαλια μασαζ κ καλο σχετικα φραπε!

Για μπριζολα απο την επομενη φορα μου ειπε...παρα το γεγονος οτι ειχα μιλησει με την Συλβια πριν

και της ειπα οτι την ξερω!!

80€ κ φυσικα δεν ξαναπηγα!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
Ρε παιδια κανενα νεο απο την παρακμη του πειραια εχετε? εχεις παει κανεις τελευταια σε φιλωνος , καραισκου , ηρωων πολυτεχνειου ? τι απολυτος ξεπεσμος ειναι αυτος? δηλαδη εμεις οι πειραιωτες πρεπει να ανεβαινουμε σωνει και καλα αθηνα?..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια κανενα νεο απο την παρακμη του πειραια εχετε? εχεις παει κανεις τελευταια σε φιλωνος , καραισκου , ηρωων πολυτεχνειου ? τι απολυτος ξεπεσμος ειναι αυτος? δηλαδη εμεις οι πειραιωτες πρεπει να ανεβαινουμε σωνει και καλα αθηνα?..

Φίλωνος πριν από 20 ημέρες που πέρασα, τα ίδια... Σε αυτό που είναι στην αρχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, νομίζω στο 8, έχει πάει κανείς τώρα τελευταία;; Έχει γίνει καμιά ανανέωση; Ακόμα οι ίδιες 50+ είναι;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Με μια ξανθια με ισιο μαλλι δεν θυμαμε ονομα ,ωραιο παιδι μαλλον ελληνιδα αλλα η μανταμ σου στελνει οποια θελει
κακο αυτο αν δεν εχεις ελευθερια επιλογης δεν εχει νοημα...

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Νέα άφιξη Φωκιονος 11. Κλαούντια, ρουμάνα δεν την έκανα πάνω από 20, λεπτούλα, ομορφούλα με αρκετά καλές υπηρεσίες.Το test-drive δεν ήταν πλήρες χρόνου λόγω βιασύνης από πλευράς μου.Μαζί με την Χριστίνα [το τέλειο στήθος κατά την γνώμη μου] συνθέτουν ένα αξιολογότατο δίδυμο στο εν λόγω κατάστημα.Θα επανέλθω με άνεση χρόνου αυτή τη φορά και θα ενημερώσω.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Γ' Σπετεμβρίου 59 4ος η Κορίνα θέλει λούσιμο. Η Αλίνα στο Καλλιρόης 85 για 4η φορά εξαιρετική.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ο πειραιας φιλοι ειναι σε παρακμη καποτε πισω απο την ασφλεια υπηρχε ιδρυμα με κατι καλα μωρα αλλα ηταν για λιγο με εξαιρεση την κατερινα που ηταν πολυτεχνειυ οκτω εεεκει που ειναι τα μπαζα τωρα κατι παει να γινει ενημερωση προσεχως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom