Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτό έχουμε διαφορετική προσέγγιση οπότε ας αναφέρω τους λόγους γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα τον ευγενικό διάλογο, και το σχόλιο σου ήταν πολύ σωστά εκφρασμένο:
[li]η Αλίνα και η Λίζα δε δουλεύουν σε studio.[/li]
[li]προσπαθώ ν' αποφεύγω το να κάθομαι σ' ένα σαλόνι όπου μπορεί να μπεί κάποιος γνωστός. [/li]
[li]Μερικές φορές θέλω να περνάνε 3-4 κοπέλες και να επιλέγω ανάλογα με την ορεξη μου όποιες και όσες θέλω εκείνη την ώρα.[/li]
[li]Μερικές φορές δε δουλεύει κάποια που να μου αρέσει στα κοντινά studio[/li]
Οπως και σε κάθε δουλειά, ό,τι και να κάνω εγώ, οι κοπέλες θα προσπαθήσουν να "ξεπετάξουν" τον επόμενο έτσι ή αλλιώς. Εξάλλου και εγώ όταν έχω χρόνο τις κρατάω πάνω από μισάωρο χωρίς μασάζ. Τι να κάνω αφού δε μ' αρέσει να με πασαλείβουν γυναίκες που δε γνωρίζουν πως να το κάνουν σωστά. Ο καθένας πρέπει ν' απαιτεί και να παίρνει αυτό που δικαιούται με βάση τη συμφωνία που έχει κάνει. Ο λόγος που ενημέρωσα είναι για να μην πάρω στο λαιμό μου κάποιον που δίνει μεγάλη σημασία στο μασάζ και τη χρονική διάρκεια που προσωπικά δε μ' ενδιαφέρουν και τόσο πολύ.
Ελπίζω να είναι λίγο πιό ξεκάθαρη η προσέγγιση μου και προφανώς δε θεωρώ ότι σε αυτά τα πράγματα ισχύει ότι υπάρχει Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ αντίληψη.
Δοξα τον ύψιστο υπάρχει χώρος για όλα τα γούστα και όλες τις απόψεις, αρκεί να είμαστε ξεκάθαροι (όσο γίνεται) για να μην παίρνουμε στο λαιμό μας άλλους (όσο γίνεται) .