Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (0 μέλη και 247 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια, η ζανα στην σολωμου 59, μεχρι τι ωρα δουλευει? οχι μεχρι τις 9?? :huh:
Εκτός αν κάνω λάθος εγώ και μπερδεύω τα νούμερα, η Ζάνα είναι στο 54 και όχι στο 59!!
πολυ σωστα!
μεχρι τις 8 πρεπει να εχεις παει ,
ειτε εκει ειτε στο 59,
ή και αλλου αν θες,
αλλα ως τις 8, οχι πιο μετα...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
λεγε ρε σε ποιο θα πας να παω σε αλλο... :grin:

πηγαινε οπου γουσταρεις αρχηγε μου!! :grin: εγω σημερα εχω ρεπο :sunglasses:....πηγα εχθες στην σολωμου 59 και δεν μου εμφανιστηκε η ζανα...και δεν την εχω δει και ποτε δηλαδης...γι'αυτο και η αρχικη ερωτηση...τελικα πηρα την λιζα που ηταν η μονη ευκαιρη....δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος...
εκτος απο τις πατσοκοιλιες που μου πεταξε εξω, δεν εχει ιδεα απο μασαζ...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
iblis αν βγεις μασαζότσαρκα πέρνα μία και από Στουρνάρη (αφού θα σαι στα πέριξ) να δεις τι γίνεται με το κορίτσι μας την Μάρσυ...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα λογω δουλειας και μη ωρας ελευθερη εκανα λιγη κουρα εχθες ειπα και σημερα να κανω μια βολτα στα περιξ. εχθες ημουν στο μαρουσι και πηγα στο γνωστο ιδρυμα πηρα νανσυ δεν εμεινα παραπονουμενος ειναι απο τα καλα του χωρου αρκει να εχει και ορεξη.    μετα απο εκει κατεβηκα συνταγμα και πηρα μετρο και σαρκαδινου την ειρηνη συναγωνιστες την ξερω καποια χρονια ηταν φραγκοφωνιας παντα τωρα εχει αλλαξη δυσκολα εδινε μπριζολα η καθολου εγω ειχα κανει μαζι της μπριζολιασμα εδω και ενα χρονο δεν μου παει ομως προτιμω μαζι της γλυψιματα και πιπα παρα μπριζολιασμα. ετσι πορευτηκαμε και εχθες. σημερα πηγα ιλιαδα και πηρα αγγελικη μπορει να μην ειναι εντυπωσιακη ειναι ομως πολυ καλη στο μασαζ και πολυ τρυφερη στα υπολοιπα τη συνιστω.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτό έχουμε διαφορετική προσέγγιση οπότε ας αναφέρω τους λόγους γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα τον ευγενικό διάλογο, και το σχόλιο σου ήταν πολύ σωστά εκφρασμένο:

• [li]η Αλίνα και η Λίζα δε δουλεύουν σε studio.[/li]
    [li]προσπαθώ ν' αποφεύγω το να κάθομαι σ' ένα σαλόνι όπου μπορεί να μπεί κάποιος γνωστός. [/li]
    [li]Μερικές φορές θέλω να περνάνε 3-4 κοπέλες και να επιλέγω ανάλογα με την ορεξη μου όποιες και όσες θέλω εκείνη την ώρα.[/li]
    [li]Μερικές φορές δε δουλεύει κάποια που να μου αρέσει στα κοντινά studio[/li]

Οπως και σε κάθε δουλειά, ό,τι και να κάνω εγώ, οι κοπέλες θα προσπαθήσουν να "ξεπετάξουν" τον επόμενο έτσι ή αλλιώς. Εξάλλου και εγώ όταν έχω χρόνο τις κρατάω πάνω από μισάωρο χωρίς μασάζ. Τι να κάνω αφού δε μ' αρέσει να με πασαλείβουν γυναίκες που δε γνωρίζουν πως να το κάνουν σωστά. Ο καθένας πρέπει ν' απαιτεί και να παίρνει αυτό που δικαιούται με βάση τη συμφωνία που έχει κάνει. Ο λόγος που ενημέρωσα είναι για να μην πάρω στο λαιμό μου κάποιον που δίνει μεγάλη σημασία στο μασάζ και τη χρονική διάρκεια που προσωπικά δε μ' ενδιαφέρουν και τόσο πολύ.
Ελπίζω να είναι λίγο πιό ξεκάθαρη η προσέγγιση μου και προφανώς δε θεωρώ ότι σε αυτά τα πράγματα ισχύει ότι υπάρχει Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ αντίληψη.
Δοξα τον ύψιστο υπάρχει χώρος για όλα τα γούστα και όλες τις απόψεις, αρκεί να είμαστε ξεκάθαροι (όσο γίνεται) για να μην παίρνουμε στο λαιμό μας άλλους (όσο γίνεται) .

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν πολλές και να μη βρεθεί άκρη ποτέ όσο και αν συζητιούνται. Δεν είναι άλλωστε επιδίωξη μου να σε πείσω να μην πηγαίνεις σε μασατζίδικο μόνο για σεξ.
Πάντως : για Αλίνα και Λίζα υπάρχουν κι άλλες λύσεις,
        προσωπικά φοβάμαι το κακό συναπάντημα περισσότερο κατά την είσοδο στην πολυκατοικία παρά μέσα στο  μασατζίδικο,
          για το τρίτο συμφωνώ εν μέρη αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να πηγαίνει για κάποια συγκεκριμένη, αυτή να δουλεύει εκείνη την ώρα και επειδή ακριβώς έχω την επιλογή και βαριέμαι το τράβηγμα, να πάρω κάποια άλλη. Πολύ σπάνια μου έχει βγει σε καλό.
          για το τέταρτο σημείο σου δεν υπάρχει αντίρρηση αφού όλα είναι θέμα γούστου. Πάντως τα στούντιο πέριξ της Φραντζή καλούτσικα είναι. 

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινή κατάθεση στην 3ης Σεπτεμβρίου , μετά απο προτροπή του συναγωνιστή Gandy.
Ξεκινάμε.΄
Χώρος : 7 (Καθαρός,άνετος,ωραία αρώματα.)
Όνομα: Κορίνα
Καταγωγή: Ουκρανία
Εμφάνιση: 7 (Ξανθιά - 2αράκι - καλό κωλαράκι - ωραίο σωματάκι)
Μασάζ: 3 (περισσότερο λαδοχάϊδεμα)
Service: 7 (ευγενική , εξυπηρετική ,καλά γλυψίματα σε όλο το σώμα,αλλά χωρίς πολύ πάθος.Ίσως επειδή πήγα για 1η φορά εκεί)
Καθαριότητα: 7 (Μύριζε όμορφα, δεν κάνει χωρίς σκουφάκι Τίποτα)
Χρόνος: 35 λεπτά στο δωμάτιο. (χωρίς το μπάνιο.Έδειχνε να μη βιάζεται)
Κόστος: 80 Euro

Υ.Γ :Πέρασα καλά. Αν και οι υπόλοιπες ήταν ψιλομπάζα. Gandy μπράβο ρε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ευφημος μνεια στην Μονικα απο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24029.0]Μαρνη 28[/url]
για το πραγματικα βραζιλιανικων προδιαγραφων συστημα πισω-κινησης.
Προκειται για milf γυρω στο 1.75 με μελαχροινο δερμα και μαλλια,
ανυπαρκτο στηθος αλλα ενα πατο που σε αποζημιωνει με το παραπανω. :booty:

Για τον φιλο Hellios  που λεει οτι η Καρινα δεν κανει τπτ χωρις σκουφο,
να πω μη ;) ;) ;) διανοηθει κανεις και αποτολμησει κατι αλλο περαν του καλαμακιου με καποιαν, και αυτο με μεγαλη επιφυλαξη. ;) ;) ;) προσεχουμε για να εχουμε!

Στη www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24029.0]Μαρνη[/url] επισης πηρε το ματι μου δυο πιπινια ,
ενα ξανθο γαλανοματικο και ενα μελαχροινο,
και τα δυο ροδαλα και χαρωπα.
Ονοματα δε ξερω, οποιος ξερει να μου πει.
Κλεινοντας θελω να πω πως οι συνθηκες στα μασατζιδικα ειναι αθλιες,
ουτε ενα κρεββατι της προκοπης ,ουτε ενα στρωμα νερου... Μοντιέ! :P :P
Brazilian_booty_ass_black_thong.jpg

Επισκέπτης
@ iblis

η ξανθια γαλανοματα ειχε σγουρα μαλλια?μηπως λες τη θεοδωρα την ουκρανεζα?

η μελαχρινη μαριαννα αντριαννα η καπως ετσι?

δωσε κιαλλες πληροφοριες για το μιλφ με το πατουρι.Απο που ειναι?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
@ iblis

η ξανθια γαλανοματα ειχε σγουρα μαλλια?μηπως λες τη θεοδωρα την ουκρανεζα?

η μελαχρινη μαριαννα αντριαννα η καπως ετσι?

δωσε κιαλλες πληροφοριες για το μιλφ με το πατουρι.Απο που ειναι?
αυτες ειναι που λες ,
ηλικια γυρω στα 35,
δε ρωτησα απο που ειναι ... δε με ενδιεφερε και τοσο!!!
Φοραγε και ενα φορεμα με μινι με καλτσες . . .

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αυτες ειναι που λες ,
ηλικια γυρω στα 35,
δε ρωτησα απο που ειναι ... δε με ενδιεφερε και τοσο!!!
Φοραγε και ενα φορεμα με μινι με καλτσες . . .
η θεοδωρα ειναι το πολυ 20/22..αν λεμε την ιδια...ξανθια,αδυνατη με κατσαρο μαλλακι....

stouff

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ειμαι καινουργιος στο θεμα δηλαδη δεν εχω παει ακομη για καταθεση αλλα το ψαχνω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον και γι αυτο σας ζηταω να με βοηθησετε!!
Κατ αρχας αν μπορειτε πειτε μου που θα αξιζε να παει κανεις για πρωτη φορα χωρις να φαει ΠΟΡΤΑ και που βεβαια θα αξιζε απο μεριας θεαματος κατα τη γνωμη σας.
Παρακαλω δωστε μου αξιολογες διευθυνσεις και κουδουνια να χτηπησω μη γινω και τελειως ρομπα... Α! υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος συμπεριφορας για να ζητησεις αυτο που θες..?? ρωτας την υποδοχη ξεκαθαρα ή την κοπελα μετα..???? Υπαρχουν συνθηματα...???? Επεισης δεν καταλαβαινω τι ειναι μπριζολα και κουλουρι?
Ευχαριστω προκαταβολικα και υποσχομαι να σας μεταβιβασω τα αποτελεσματα της φιλοτημης αυτης βοηθειας!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Παιδια ειμαι καινουργιος στο θεμα δηλαδη δεν εχω παει ακομη για καταθεση αλλα το ψαχνω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον και γι αυτο σας ζηταω να με βοηθησετε!!
Κατ αρχας αν μπορειτε πειτε μου που θα αξιζε να παει κανεις για πρωτη φορα χωρις να φαει ΠΟΡΤΑ και που βεβαια θα αξιζε απο μεριας θεαματος κατα τη γνωμη σας.
Παρακαλω δωστε μου αξιολογες διευθυνσεις και κουδουνια να χτηπησω μη γινω και τελειως ρομπα... Α! υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος συμπεριφορας για να ζητησεις αυτο που θες..?? ρωτας την υποδοχη ξεκαθαρα ή την κοπελα μετα..???? Υπαρχουν συνθηματα...???? Επεισης δεν καταλαβαινω τι ειναι μπριζολα και κουλουρι?
Ευχαριστω προκαταβολικα και υποσχομαι να σας μεταβιβασω τα αποτελεσματα της φιλοτημης αυτης βοηθειας!
αρχισε να διαβαζεις τον παρακατω συνδεσμο.
εντωμεταξυ ριχνε και καμια ματια στο παρον θεμα,
ολα τα καταστηματα που αναφερονται ειναι φουλ πανσιον.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
iblis αν βγεις μασαζότσαρκα πέρνα μία και από Στουρνάρη (αφού θα σαι στα πέριξ) να δεις τι γίνεται με το κορίτσι μας την Μάρσυ...
Συνάδελφε η Μάρσυ δεν έχει έρθει ακόμα.
Χθες υπηρεσίες πρόσφεραν η Μάγια, η Βίκυ, η Ελένη, η Τζούλια, η Αντζελα, η Στέλλα
και η Χριστίνα.
Πήρα την Ελενίτσα τη χοντρούλα, για να μην ξαναγράφω τα ίδια ενημέρωση www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg811289#msg811289]εδώ[/url], όλα τα λεφτά το μασάζ στο κεφάλι, αξίζει να αφιερώσετε 5-10 λεπτά από το χρόνο της συνεδρίας για να το απολαύσετε.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ευφημος μνεια στην Μονικα απο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24029.0]Μαρνη 28[/url]
για το πραγματικα βραζιλιανικων προδιαγραφων συστημα πισω-κινησης.
Προκειται για milf γυρω στο 1.75 με μελαχροινο δερμα και μαλλια,
ανυπαρκτο στηθος αλλα ενα πατο που σε αποζημιωνει με το παραπανω. :booty:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ρε φίλε τι γυναικάρα είναι αυτή η Μόνικα, ίσως η πιο εντυπωσιακή που έχω δει,
βασικά εγώ πήγα για την Αννα, μου είπαν πως έλειπε και πως θα επέστρεφε σε κάνα δύωρο :headbang: κι όταν ζήτησα στη Μόνικα να κάνω μαζί της, μου είπε πως δεν κάνει το ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες κοπέλες και χωρίς να ρωτήσω λεπτομέρειες για να μην φάω καμιά
ήττα τα μάζεψα κι έφυγα, εσύ την πήρες, όταν λέει πως δεν κάνει το ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες κοπέλες τι εννοεί? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ρε φίλε τι γυναικάρα είναι αυτή η Μόνικα, ίσως η πιο εντυπωσιακή που έχω δει,
βασικά εγώ πήγα για την Αννα, μου είπαν πως έλειπε και πως θα επέστρεφε σε κάνα δύωρο :headbang: κι όταν ζήτησα στη Μόνικα να κάνω μαζί της, μου είπε πως δεν κάνει το ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες κοπέλες και χωρίς να ρωτήσω λεπτομέρειες για να μην φάω καμιά
ήττα τα μάζεψα κι έφυγα, εσύ την πήρες, όταν λέει πως δεν κάνει το ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες κοπέλες τι εννοεί? :think:
που να ξερω , αφου εσενα το ειπε...
μου τραβηξε παντως την προσοχη απο την πορτα,
ηταν χαμογελαστη , της χαμογελουσα κι εγω,
ειπα και τις μαγικες λεξεις "Μαρικα , Ζανα " και εδεσε το γλυκο.
θα ελεγα οτι αν δε βαριταν θα εκανε καλυτερο μασαζ απο πολλες,
μιας και προκειται για αλογο ,οποτε εχει καλυτερο οπτικο πεδιο.
Την πηρα σε ρυθμο P.S.E απο την αρχη ως το τελος,
οπου καθυστερησαμε λιγο παραπανω απο το time limit.
εχει ανυπαρκτο στηθος αλλα βραζιλιανικο booty για σεμιναριο,
καλοσχηματισμενο και πολυ χορταστικο στην αφη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom