Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

tomkion

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H Ειρηνη αυτα τα εκανε οταν ηταν στην Αχιλλεως , εκει τουλαχιστον εκανε φραπε και αν ειχες μαζι σου σκουφακι το εκανε και με το στομα.Εκει ομως στη Σαρκουδινου κανει απο την πρωτη μερα της μεταγραφης της φουλ προγραμμα με 80 γιουρια Φιλε "περιεργε πες και συ ..Συνθηματικο για την πορτα ειναι "ερχομουν στη Σκρα"οπως λεμε "σουσαμι ανοιξε"
εάν είναι η ειρήνη της ιλιάδος μιλάμε για καραφούλ πρόγραμμα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
που να ξερω , αφου εσενα το ειπε...
μου τραβηξε παντως την προσοχη απο την πορτα,
ηταν χαμογελαστη , της χαμογελουσα κι εγω,
ειπα και τις μαγικες λεξεις "Μαρικα , Ζανα " και εδεσε το γλυκο.
θα ελεγα οτι αν δε βαριταν θα εκανε καλυτερο μασαζ απο πολλες,
μιας και προκειται για αλογο ,οποτε εχει καλυτερο οπτικο πεδιο.
Την πηρα σε ρυθμο P.S.E απο την αρχη ως το τελος,
οπου καθυστερησαμε λιγο παραπανω απο το time limit.
εχει ανυπαρκτο στηθος αλλα βραζιλιανικο booty για σεμιναριο,
καλοσχηματισμενο και πολυ χορταστικο στην αφη ...
Ναι σωστά δίκιο έχεις, απλώς ρωτάω μήπως παρατήρησες τίποτα διαφορές
σε σχέση με τα συνηθισμένα.........

.........ίσως να βρισκόταν σε φάση που βαριόταν και ήθελε να με αποφύγει,
αλλά πάλι τι, βαριόταν να πάρει λεφτά, για χόμπι δουλεύει :think:,
τέλος πάντων αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει με τη Μόνικα (Μάρνης 28 5ος)
και γνωρίζει περισσότερα ας ενημερώσει.

moirazwpono

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
0
Πριν λίγους μήνες  πήγα για Ζάννα, αλλά έκανε την πορτιέρισα και δεν ήταν διαθέσιμη.Την ρώτησα ποιά κοπέλα κάνει πρωκτικό και μου πρότεινε τη Μόνικα.Στο δωμάτιο μούκανε λίγο τη δύσκολη στην αρχή αλλά μετά από λίγο την ξεκ@λιασα κανονικά.

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λίγους μήνες  πήγα για Ζάννα, αλλά έκανε την πορτιέρισα και δεν ήταν διαθέσιμη.Την ρώτησα ποιά κοπέλα κάνει πρωκτικό και μου πρότεινε τη Μόνικα.Στο δωμάτιο μούκανε λίγο τη δύσκολη στην αρχή αλλά μετά από λίγο την ξεκ@λιασα κανονικά.

και αν κρινουμε απ το ονομα σου, πρεπει να την πονεσες πολυ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ναι σωστά δίκιο έχεις, απλώς ρωτάω μήπως παρατήρησες τίποτα διαφορές
σε σχέση με τα συνηθισμένα.........

.........ίσως να βρισκόταν σε φάση που βαριόταν και ήθελε να με αποφύγει,
αλλά πάλι τι, βαριόταν να πάρει λεφτά, για χόμπι δουλεύει :think:,
τέλος πάντων αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάει με τη Μόνικα (Μάρνης 28 5ος)
και γνωρίζει περισσότερα ας ενημερώσει.
εφοσον δε στο ειπε η ιδια μη δινεις σημασια,
συζητησε με την ιδια και οτι σου πει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
περιγραφη της ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν ακουσα απο κανεναν κολιτο κουλουρακια τελευταια οτι παιζη
κολος εκειαν ενοη σ59
στο 54 παιζει , απλα ζητησα περιγραφη της Μονικας,
γιατι τις περνω και μετα ξεχναω τα ονοματα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι θα εκανα χωρις εσενα φιλε....
ευχαριστω

Πάντως αυτήν την περίοδο πρέπει να είναι στην πατρίδα της.

Πρέπει να διορθωθεί η αναζήτηση στο σάιτ. Αντί να ψάχνει στο bourela.tv ψάχνει ακόμα στο bourela.com και δεν βγάζει αποτελέσματα ενώ υπάρχουν!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.171
Πόντοι
19.505
Κυριακή αργία:
-Μάρνη 28 Θεοδώρα, Μαριάννα και Μόνικα
-Στουρνάρη Μάγια, Βίκυ και ένα μελαχρινό κοντό
-Ίμβρου 2, 3 μιλφ
-Πατησίων 131 Τζούλια ψωμωμένο ξανθό νταρντάνα και η Κα που ήταν επι της υποδοχής στο Γ΄Σεπτεμβρίου που έκλεισε
-Σολωμού 59 κλειστό
-Σολωμού 54 Αντζολίνα και Νάταλι

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
κυριακη αργια"...μεσογειων 208 κλειστο(ειναι κλειστα αυτο τις κυριακες? :headbang:)-εκανα και τοσα χιλιομετρα για να παω στην αλλη ακρη :headbang: :headbang:-μιχαλακο 99 μονο η παολα,οι υπολοιπες πηγαν βολτα!!!-και τελος μαρνης 28 αννα ,μαριανα,μονικα και τα 3 ΚΑΛΑ ,δεν μπορω να πω και μπαζα :rolleyes:.αληθεια αυτη με το πρασινο φορεματακι ποια ηταν η ξανθια? :idiot:.συντροφε εσυ με την σουζουκι μηχανη(v strom) ποια πηρες?
εγω καταθεσα σε γεωργιανη τραπεζα παντως :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Καλησπερα σας!
Διπλη ενημερωση σημερα λογω ειδικων περιστασεων.
Πρωτος σταθμος Γ Σεπτεμβριου 59 , 4ος , Χειροπρακτικη.
Εκτος απο τη ναζιαρα πορτιερισσα που ξεχναω το ονομα της και της Καρινας,
η οποια εχει αλλαξει λιγο τα μαλλια της και φοραγε ενα κοντο λευκο φορεμα με καλτσες,
οι υπολοιπες παιζουν κατηγορια gilf.
Ολα καλα λοιπον με την Καρινα, ευχαριστη συζητηση κατα τη διαρκεια του μασαζ,
το οποιο θα ελεγα οτι μοιαζει περρισοτερο σαν να προσπαθει να σχεδιασει κατι στην πλατη σου με το λαδι,και περασμα στο κυριως πιατο.Μετα απο ενα ανελεητο σφυροκοπημα με ιχνη gfe,
και καθως ειχε περασει 55λεπτο χωρις να εχω τελειωσει, σταματησαμε και αφου εκανα το ντουζ μου
κατευθυνθηκα προς το Σολωμου 54 6ος. Εκει μονο οι Ατζελινα και η Ναταλι.
Καθισα λιγο στο σαλονι συζητωντας με την Σοφια , περιμενοντας να αδειασει καποιο δωματιο.
Συζητηση περι διακοπων και κινηματογραφου, και μετα απο 10 λεπτα να σου και η Ατζελινα ,
κεφατη οπως παντα, με λιγα εξτρα κιλα που σε συνδυασμο με το μεγαλο της στηθος την κανουν να φαινεται ακομα πιο πληθωρικη.Λιγα αστειακια την ωρα του μασαζ, τα οποια δε σας λεω.
Πανω στο 7λεπτο καλαμακι τεταρτου, οπου ακομα δεν καταφερα να παραδωσω.Συνεχεια με σφυροκοπηματακι σε gfe ρυθμο, το οποιο κρατησε περιπου μιση ωρα , αλλα και παλι δεν τελειωνα, οποτε τα μαζεψα και ηρθα σπιτι μου ,απ οπου και σας γραφω.

Μικρα τιπς.
Η Καρινα μου δηλωσε Ρωσιδα απο το Βλαδιβοστοκ (κι αυτη) ,πληροφορια που ελεγχεται.
Ζωδιο Παρθενος.
Η Ατζελινα ζωδιο Ζυγος.
Η Σοφια διακοπες πηγε στη Μολδαβια, οπου ειχε -7 βαθμους.
Το αγαπημενο φαγητο της Μαρσι ειναι το παστιτσιο .
Η αγαπημενη κολωνια της Ατζελινα η Estee Lauder.
Οποιος ειπε οτι η Καρινα θελει διορθωση στηθους να παει σε οφθαλμιατρο.
Οτι αλλο θελετε ρωτηστε τωρα που γυριζει.  ;)

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρεται μάγκες, να σας συστηθώ κατ’ αρχάς.
Επαρχιώτης, βρίσκομαι συχνά Αθήνα για δουλειές, πάντα θα εμπλουτίσω το πρόγραμμα μου με μία βίζιτα.
Παρακολουθώ καιρό το site και ιδιαίτερα των περιπέτειες των μασαζοφρόνων, έτσι αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω τα ίχνη σας.
Τον Νοέμβριο βρισκόμουν Αθήνα και σκέφτηκα να επισκεφθώ το Ζανόσπιτο, για το πρώτο μου μασάζ.
Ζήτησα Δέσποινα, και ο σερίφης μου είπε (προφανώς ψέματα) ότι έχει φύγει από καιρό.
Ακολούθησε επίδειξη των θεραπαινίδων, διάλεξα μία, δεν θυμάμαι όνομα, ακολούθησε μασάζ και τίποτα άλλο αν και ζήτησα να επεκταθεί το πρόγραμμα και εκεί που πονούσα περισσότερο.
Μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα των τρόπων τους και της περιβολής τους, λες και βρισκόμουν σε ιατρείο.
Γύρισα στο ξενοδοχείο και έβγαλα τα μάτια μου με μια βίζιτα, κακής ποιότητας (περί αυτού του θέματος έχω να πω πολλά ως ασκών το άθλημα από 12ετίας, αλλά θα γίνει άλλού – ήταν να μην ανοίξω το στόμα μου).
Μερικές μέρες αργότερα, ξανά Αθήνα, είπα να επαναλάβω, μήπως έκανα κάτι λάθος, ή μήπως έπρεπε να με μάθουν. Ζήτησα μία ρωσίδα Λίζα νομίζω, πολύ όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου και πολύ σεμνή κοπέλα, όπως καταλαβαίνετε πάλι τίποτα, αν και το ζήτησα, καλό όμως μασάζ (χαλαρωτικό και αισθησιακό). Πάλι την πλήρωσε cg την καύλα.
Τρίτη φορά, παραμονές γιορτών, πλήθος από θεραπεύτριες, επιτέλους και η Δέσποινα (αυτή που είχε φύγει, ξαναγύρισε), η δε περιβολή τους εντελώς διαφορετική (so sexy). Πήρα Δέσποινα, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες έμεινε με εσώρουχα (Χρυσομυγή χρώματος, όπως πρόλαβα να δω). Από την αρχή άφησε υπονοούμενα, δεν χρειάσθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, το μασάζ (ότι πρόλαβα να καταλάβω) για τα μπάζα, αλλά σε ελάχιστο χρόνο παίζαμε το έργο «αχαλίνωτο σεξ στο κρεβάτι του νεκροτομείου με προφυλάξεις». Ανέλαβε οικειοθελώς αρκετές πρωτοβουλίες, ώστε σύντομα οδηγήθηκα σε πλούσια κατάθεση.
Εντυπώσεις :
Η Λίζα μου έμεινε απωθημένο, μου αρέσει αυτή η κοπέλα, παρακαλώ, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, πληροφορίες για την πάρτη της.
Η Δέσποινα μάλλον θα αρέσει σε πολλούς, όχι όμως σε μένα, παρά το ωραίο σώμα της. Στο πρόσωπο μάλλον δεν μου άρεσε, ούτε είμαι λάτρης των ξανθών γυναικών και των τατουάζ.
Το Ζανόσπιτο, αποπνέει μία φτήνια. Όμως θα ξαναπάω, και ως προκαταρκτικό του σεξ, το μασάζ που προσφέρεται είναι αρκετά καλό. Στις πολύ θετικές εντυπώσεις η προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να εξασφαλισθεί εχεμύθια, δεν συναντήθηκα με κανέναν συναγωνιστή αν και πρέπει να υπήρχαν και άλλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom