Χαίρεται μάγκες, να σας συστηθώ κατ’ αρχάς.
Επαρχιώτης, βρίσκομαι συχνά Αθήνα για δουλειές, πάντα θα εμπλουτίσω το πρόγραμμα μου με μία βίζιτα.
Παρακολουθώ καιρό το site και ιδιαίτερα των περιπέτειες των μασαζοφρόνων, έτσι αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω τα ίχνη σας.
Τον Νοέμβριο βρισκόμουν Αθήνα και σκέφτηκα να επισκεφθώ το Ζανόσπιτο, για το πρώτο μου μασάζ.
Ζήτησα Δέσποινα, και ο σερίφης μου είπε (προφανώς ψέματα) ότι έχει φύγει από καιρό.
Ακολούθησε επίδειξη των θεραπαινίδων, διάλεξα μία, δεν θυμάμαι όνομα, ακολούθησε μασάζ και τίποτα άλλο αν και ζήτησα να επεκταθεί το πρόγραμμα και εκεί που πονούσα περισσότερο.
Μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα των τρόπων τους και της περιβολής τους, λες και βρισκόμουν σε ιατρείο.
Γύρισα στο ξενοδοχείο και έβγαλα τα μάτια μου με μια βίζιτα, κακής ποιότητας (περί αυτού του θέματος έχω να πω πολλά ως ασκών το άθλημα από 12ετίας, αλλά θα γίνει άλλού – ήταν να μην ανοίξω το στόμα μου).
Μερικές μέρες αργότερα, ξανά Αθήνα, είπα να επαναλάβω, μήπως έκανα κάτι λάθος, ή μήπως έπρεπε να με μάθουν. Ζήτησα μία ρωσίδα Λίζα νομίζω, πολύ όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου και πολύ σεμνή κοπέλα, όπως καταλαβαίνετε πάλι τίποτα, αν και το ζήτησα, καλό όμως μασάζ (χαλαρωτικό και αισθησιακό). Πάλι την πλήρωσε cg την καύλα.
Τρίτη φορά, παραμονές γιορτών, πλήθος από θεραπεύτριες, επιτέλους και η Δέσποινα (αυτή που είχε φύγει, ξαναγύρισε), η δε περιβολή τους εντελώς διαφορετική (so sexy). Πήρα Δέσποινα, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες έμεινε με εσώρουχα (Χρυσομυγή χρώματος, όπως πρόλαβα να δω). Από την αρχή άφησε υπονοούμενα, δεν χρειάσθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, το μασάζ (ότι πρόλαβα να καταλάβω) για τα μπάζα, αλλά σε ελάχιστο χρόνο παίζαμε το έργο «αχαλίνωτο σεξ στο κρεβάτι του νεκροτομείου με προφυλάξεις». Ανέλαβε οικειοθελώς αρκετές πρωτοβουλίες, ώστε σύντομα οδηγήθηκα σε πλούσια κατάθεση.
Εντυπώσεις :
Η Λίζα μου έμεινε απωθημένο, μου αρέσει αυτή η κοπέλα, παρακαλώ, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, πληροφορίες για την πάρτη της.
Η Δέσποινα μάλλον θα αρέσει σε πολλούς, όχι όμως σε μένα, παρά το ωραίο σώμα της. Στο πρόσωπο μάλλον δεν μου άρεσε, ούτε είμαι λάτρης των ξανθών γυναικών και των τατουάζ.
Το Ζανόσπιτο, αποπνέει μία φτήνια. Όμως θα ξαναπάω, και ως προκαταρκτικό του σεξ, το μασάζ που προσφέρεται είναι αρκετά καλό. Στις πολύ θετικές εντυπώσεις η προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να εξασφαλισθεί εχεμύθια, δεν συναντήθηκα με κανέναν συναγωνιστή αν και πρέπει να υπήρχαν και άλλοι.