Επισκέπτης
την έχυσες στα μαλλιά βρε ?
ντροπή σου!
μηπως εννοει οτι ηταν απλυτη?
την έχυσες στα μαλλιά βρε ?
ντροπή σου!
Μπά! Είμαι καλό παιδί. Απλώς αν και ο χώρος ήταν πολύ ωραίος η μικρή (σχετικά με τις 2 ώριμες κυρίες που παρευρίσκοντο) αν και ήταν γλυκούλα είχε μαλλί σφουγγαρίστρα. Δε μου έκανε κλικ και επέστρεψα στο σιγουράκι (για μένα).την έχυσες στα μαλλιά βρε ?
ντροπή σου!
Δε ρώτησα γιατί δεν πήρα. Η Αλίνα πάντως δε δίνει.
Με την ευκαιρία, για να μην έχουμε άλλα, ξεκαθαρίζω ότι επισκέπτομαι τα ιδρύματα ως ακριβά studio γιατί δεν έχω ποτέ χρόνο για μασαζ. Οπότε αν αναφερθώ σε κάποια κυρία με θετικό τρόπο, είναι προφανές ότι αναφέρομαι μόνο σε καλό (και εί δυνατόν) σερβίρισμα κυρίως πιάτου. Αυτό σημαίνει ότι για κάποιον άλλο, η ίδια υπηρεσία πιθανότατα θεωρείται ξεπέτα.
Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτό έχουμε διαφορετική προσέγγιση οπότε ας αναφέρω τους λόγους γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα τον ευγενικό διάλογο, και το σχόλιο σου ήταν πολύ σωστά εκφρασμένο:Γιατί δεν παίρνεις ένα ακριβότερο πρόγραμμα σε στούντιο να σου έρθει στα ίδια λεφτά; Το πιθανότερο είναι ότι θα συναντήσεις και ωραιότερες κοπέλες από αυτές που συνήθως βλέπουμε στα μασατζίδικα.
Από πλευράς χρόνου δε νομίζω ότι μπορεί να κερδίζεις κάτι αφού σπάνια το μπριζολίδι μόνο του κρατάει πάνω από μισή ώρα.
Όχι τίποτα άλλο αλλά παίρνουν γραμμή και προσπαθούν να το αποφύγουν ή στην καλύτερη να κάνουν ένα πασάλειμα που μόνο μασάζ δε λέγεται.
Νομίζω πως αν όλοι μας ζητάμε αυτό που παρέχει κάθε μαγαζί, έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να το πάρουμε. ;)
H Ειρηνη αυτα τα εκανε οταν ηταν στην Αχιλλεως , εκει τουλαχιστον εκανε φραπε και αν ειχες μαζι σου σκουφακι το εκανε και με το στομα.Εκει ομως στη Σαρκουδινου κανει απο την πρωτη μερα της μεταγραφης της φουλ προγραμμα με 80 γιουρια Φιλε "περιεργε πες και συ ..Συνθηματικο για την πορτα ειναι "ερχομουν στη Σκρα"οπως λεμε "σουσαμι ανοιξε"Αυτα απο την Ειρήνη ,τα μαζεύω και φεύγω.Τελικά δεν ηταν η μέρα μου
Συγνωμη αν σας κούρασα αλλα ηθελα να τα πω ..
Εχω περασει ακριβως τα ιδια με την Ειρηνουλα.Με ειχε ομως τοσο καβλωσει την πρωτη φορα που ξαναπηγα.Την δευτερη φραπεδακι,την τριτη μπιζολιτσα.Σου τα ψιλοσπαει ομως.Καταρχην να εξηγησω οτι ειμαι σχετικά παλιος στο φορουμ απλα μπαίνω με καινουργια συνδεση για λόγους ασφαλείας.
Μετά απο την πρώτη εμπειρία μου ειπα να δοκιμάσω και κατι καλύτερο, έτσι χτες που βρέθηκα στο κέντρο για μια δουλειά αποφάσισα να πάω σε καποιον οικο του κέντρου.Ελα ομως που δεν θυμόμουν διευθύνσεις εκτος απο την Σολωμού.Ξεκινάω πάω πρώτα στης Μελίνας. « Δυστυχώς ολες οι κοπέλλες ειναι απασχολημένες» μου λέει η μαντάμ και την κάνω προς της Ζανας .Εκει ηταν μόνο μια διαθέσιμη που δεν μου εκανε κλικ, Μελίνες,Αντζελίνες ολες πιασμένες . «δεν μας θέλει»λεω, τα μαζεύω και φεύγω για να κάνω και καμια δουλειά.next station , Ν.Κόσμος.Ειχα μια δουλειά στην Λαγουμιτζή και θυμάμαι οτι εκει κοντά εχει καποιο μαγαζί στην Σαρκουδίνου (μου ειχε μείνει το όνομα).Ψάχνω, και μετα πολλά βρίσκω τον δρόμο για τον παράδεισο.Μου ανοίγει μια κυρία και αφου με ρωτάει τα σχετικά μου λέει οτι είναι διαθέσιμη μια κοπέλλα 60 ευρα για το μασαζ.Μπαίνω στο δωμάτιο ,ωραίο , καθαρό και σκάει μύτη η κοπελλιά.Μελαχροινο, μακρυ μαλλί,ωραιο σωματάκι «του γούστου μου λέω,θα περάσουμε καλά».Αρχίζει το τριψιμο αλλα δεν την εβλεπα και πολύ προθυμη.την βλέπω και ντυμένη με μποτες,κολάν,μπλουζες ,ποδιες και αρχιζω να υποψιάσωμαι οτι δεν εχει παιχνίδι.Πάω να απλώσω χέρι και μου λέει οχι.Θυμάμαι και την περίπτωση συναγωνιστή πριν μερικές μέρες και λέω δεν θα γίνει τίποτα αφου δεν ξέρω τα «συνθηματικά».Αφου εχει κάνει το ψευτοτρίψιμο ποιο πολύ στα πόδια μου λέει – «τελειώσαμε» .τι τελειωσαμε τις λέω;δεν έχει αλλο;- «τι αλλο;δεν κάνουμε τίποτα αλλο» .
Τι απο δω τι απο κει , μα ξέρεις ενας φίλος....Τίποτα! Με ξενέρωσε, τα παίρνω στο κρανίο και τις λέω οτι ο χρόνος ηταν λίγος και δεν μου έκανε μασαζ σε ολο το σώμα. –«ηταν 45 λεπτά, εχω κρατήσει χρόνο» μου λέει, αντε να σου κάνω λίγο ακομα στην πλάτη που δεν έκανα»
Αυτα απο την Ειρήνη ,τα μαζεύω και φεύγω.Τελικά δεν ηταν η μέρα μου
Αυτα απο την Ειρήνη ,τα μαζεύω και φεύγω.Τελικά δεν ηταν η μέρα μου
Καταρχην να εξηγησω οτι ειμαι σχετικά παλιος στο φορουμ απλα μπαίνω με καινουργια συνδεση για λόγους ασφαλείας.
Αφου εχω διαβάσει αρκετές σελίδες απο τα θέματα των μασατζίδικων και κατόπιν προτροπής καποιου συναδέλφου αποφάσισα να δοκιμάσω και γω τον κόσμο του «μασαζ».Θα ηθελα να σας περιγράψω τις εμπειριες μου.
Πριν μερικές μέρες δεν είχαμε πολύ δουλειά στο γραφείο και ο συναδελφος με επεισε να παμε να δοκιμάσουμε μιας και κερνούσε για την γιορτή του, αλλα δεν ειχαμε πολύ χρονο και ψάχναμε κατι κοντά, ετσι ειπαμε να δοκιμάσουμε στην Αγ.Παρασκευη που ηταν το κοντινότερο αλλα αμφιβόλου αποτελέσματος, καθως δεν βρήκαμε καποια κριτική.Πάμε και μας ανοιγει μια κυρια αρκετών Μαιων.Μας ενημερώνει οτι κάνει μονο μασαζ, ειναι αλλή μια κοπέλλα που είναι απασχολημένη. Σκεφτομαι «και να εκανες κατι άλλο εγω δεν στο εδινα» , αν και πολύ συμπαθης και καλοστεκούμενη δεν ηταν του γούστου μου.
-«εμπα ρε πρωτος και βλέπουμε» μου λέει ο αλλος.Αντε λέω και βλέπουμε. Ο χώρος δεν με ενθουσιασε μιας και δεν ειχα εικονα και εμπειρία απο αντιστοιχα μαγαζιά παρα μόνο απο κυριλέ SPA.εκανα το ντουζακι μου και ξαπλωσα, τελικά η Σοφία οπως μου συστήθηκε εκ Ρωσίας ηταν καλή στο μασάζ. «τουλάχιστον θα κάνουμε καλό μασάζ» σκέφτηκα.Το πρόγραμμα κράτησε 50 λεπτα καλού μασάζ σε ολο το σώμα και στο τέλος έπαιξε και ο φραπές για την χαλάρωση που σε αυτό ηταν πολύ καλή!Κόστος 60 ευρω.Τελικά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μαγαζί ανήκει στην κατηγορία που γαμας. (μου ειπε οτι Τριτη και Πέμπτη παει και αλλη μια κοπέλα)
..
αγιου ιωαννου πανω απο το ελτα(νομιζω).παντως ειναι χαμηλα μπαινοντας απο την αγιου ιωαννου στα δεξια.αλλα το μαγαζι δεν λεει.ειναι απο τα τελευταια.pes mas na to xeroyme k emeis..
Δεν μας λες και την διεύθυνση, όνομα κλπ (για καλύτερη ενημέρωση) στην Αγ. Παρασκευή?
παιδια, η ζανα στην σολωμου 59, μεχρι τι ωρα δουλευει? οχι μεχρι τις 9??