Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Πάντως κωλαράκι παίζει στα μασατζίδικα... Πάντα χρειάζεται το ειδικό λαδάκι του (συνήθως 20 € αλλά αν έχεις την εμφάνιση λεβεντομαλάκα μπορεί και παραπάνω)..

Αυτό που μου χει κάνει εντύπωση στα μασατζίδικα είναι ότι οι κοπέλες που το προσφέρουν είναι (μερικές απ' αυτές) και από τις πιο όμορφες στον χώρο (βλέπε πχ Μάρσι, Αντζελίνα). Σε αντίθεση με τα μασατζίδικα, στα studio πισωγεμίσματα επιτρέπουν οι πιο μέτριες κατά κανόνα γκόμενες. Στα δε μπουρδέλα, φυνιστρίνι δίνουν γκόμενες που αν τις πετύχαινες στο δρόμο δεν θα χαράμιζες το σάλιο ούτε για μια καλημέρα...    
Η Νίνα από κεφαληνίας, η Νάνσυ, Αφροδίτη από Παρασίου, η Μάντυ και η Χριστίνα από αλυσσίδα Τριγγετα μόνο μέτριες δεν είναι.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εγώ πάντως σε μπουρδέλο είχα γαμήσει το κωλαράκι μιας πουτάνας που τώρα εργάζεται ως CT!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Καλά εσύ μάλλον θα είσαι η εξαίρεση στον κανόνα..!! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι δεν το λέω ειρωνικά)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχθες ημουνα κοντα στη δημοκριτου και λογω οτι γινεται αναφορα για μια αφροδιτη λεω δεν παω και πηγα τη ζητησα ηρθε περασαμε πολυ καλο μασαζ τρυφερο βγαλσιμο τα ρουχα της μετα απο παρακλησει δικια μου φραπες καλος και με την υποσχεση τη δευτερη φορα θα εχουμε και πληρες μενου γιατι νιωθη ασχημα απο την πρωτη φορανα δωση κατι παραπανω.

Πόσο πήγε το μαλλί;

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Η Νίνα από κεφαληνίας, η Νάνσυ, Αφροδίτη από Παρασίου, η Μάντυ και η Χριστίνα από αλυσσίδα Τριγγετα μόνο μέτριες δεν είναι.

Από αυτές που λες μόνο την Mandy ξέρω και όντως είναι κούκλα. Αλλά είναι η μόνη που εγώ ξέρω που είναι εμφανίσιμη και δίνει και κώλο.. (βέβαια είναι αλήθεια ότι από τότε που μυήθηκα στον χώρο του μασάζ (περίπου), έχω πάει maximum 5 φορές σε studio όταν παλαιότερα (πριν ανακαλύψω τα μασάζ) πήγαινα 4-5 φορές το μήνα..

Επισκέπτης
Καλά εσύ μάλλον θα είσαι η εξαίρεση στον κανόνα..!! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι δεν το λέω ειρωνικά)

Αλήθεια λέω και το όνομα τούτης Lena από ZUZANA και εργαζόταν ενά μικρό διάστημα Φυλής(Φθινόπωρο 2006) και στο studio Καρέα 30 με το ψευδώνυμο Linda.Στη Φυλής μάλιστα η ίδια μου προσέφερε κουλούρι με χρέωση 50€! :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Παίδες επειδή είμαι άβγαλτο, στη Φρατζή 4 παίζει τίποτα αξιομνημόνευτο, γιατί οι δουλειές με σπρωχνουν κατα κει

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλλιθεα δοκιμασε Ματζαγριωτακη.Ωραιος και καθαρος χωρος.100 το πληρεσ.Στα αρνητικα η ανακριση της Τατιανας η οποια θυμαται τι εφαγε προ 20 ημερων!

τελικα ρε παιδια η ματζαγριωτακη ειναι στα ΦΟΥΛ?????????????
αν ειναι ποια ειναι τα sos για να περασουμε τις εξετασεις??
γιατι εγω εχω παει 2 φορες και εμεινα μονο με φραπε  :jerking: :jerking:
ριχτε καμια βοηθεια μαγκες γιατι κατα τα λοιπα ειναι εξαιρετικο το μαγαζακι

Επισκέπτης
Παίδες επειδή είμαι άβγαλτο, στη Φρατζή 4 παίζει τίποτα αξιομνημόνευτο, γιατί οι δουλειές με σπρωχνουν κατα κει

Θεοδώρα Βουλγάρα μασέζ που φέρνει κάτι από ξεκωλιάρα μπουζουκόβια τραγουδίστρια της Εθνικής Οδού!!! :rockon: :rockon: :rockon:

charisz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλλικαρια μασατζιδικο στο Χαλανδρι που βρισκεται και αν υπαρχει τα κοριτσια ειναι αξιογαμητα η τσαμπα η βολτα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447
τελικα ρε παιδια η ματζαγριωτακη ειναι στα ΦΟΥΛ?????????????
αν ειναι ποια ειναι τα sos για να περασουμε τις εξετασεις??
γιατι εγω εχω παει 2 φορες και εμεινα μονο με φραπε  :jerking: :jerking:
ριχτε καμια βοηθεια μαγκες γιατι κατα τα λοιπα ειναι εξαιρετικο το μαγαζακι

κάποιες εκεί το δίνουν και άλλες όχι...
εγώ το αποφευγω το μαγαζί αυτό παντως.
είναι και ακριβό.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447
Ρε παλλικαρια μασατζιδικο στο Χαλανδρι που βρισκεται και αν υπαρχει τα κοριτσια ειναι αξιογαμητα η τσαμπα η βολτα?

συνήθως μπάζα έχει...
ειναι στον Πεζόδρομο της Ηρακλείου διπλα απο τις καφετέριες
δεν θυμαμαι νούμερο

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Λίζα στο 4 και δίπλα στο 48 αν έχει επανέλθει από διακοπές λόγω πριόδου, ζήτα την Αλίνα ή αν σου αρέσει τη Μαριάννα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχθες ημουνα κοντα στη δημοκριτου και λογω οτι γινεται αναφορα για μια αφροδιτη λεω δεν παω και πηγα τη ζητησα ηρθε περασαμε πολυ καλο μασαζ τρυφερο βγαλσιμο τα ρουχα της μετα απο παρακλησει δικια μου φραπες καλος και με την υποσχεση τη δευτερη φορα θα εχουμε και πληρες μενου γιατι νιωθη ασχημα απο την πρωτη φορανα δωση κατι παραπανω.
Περίεργε ρίξε μία ματιά σε pm και πες μας και την τιμούλα της Αφροδιτούλας να ξέρουμε.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom