sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κάποιους μήνες 31.....
Κατάλαβα... Φαίνεστε γνώστες του μαγαζιού, υπάρχει κάτι τελικά που να αξίζει στην Μονής Προδρόμου;
Κάποιους μήνες 31.....
Εχω την εντύπωση πως η Βιβίκα ήταν αυτή που έφυγε από την Πατριάρχου γιατί ήταν λίγο κάτω των 18? Μπορεί όμως και να κάνω λάθοςfile astari 51 καλημερα στο 85 που επηγες ειναι και η βιβη μαυρομαλουσα ωραια πιτσιρικα πειραιωτησα και ειναι πολυ μικρη απο οτι λεει μα παρα πολυ. μηπως το ματι σου πηρε και καμια αλλη ελληνιδα μικρη καστανοξανθη ωραιο παιδι και αυτη ειναι φιλες με τη βιβη. θα σου στειλω πμ για λαμπρακη.
Συνάδελφε μην ανησυχείς, αν και δεν έχω πάει εκεί που λες ποτέ γιατί μου πέφτει μακρυά, το μαγαζάκι είναι μπριζολάδικο σίγουρα. Απλά συνήθως στους αγνώστους δεν ανοίγονται κατευθείαν. Επειδή ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία, σου προτείνω να ζητάς αυτό που θέλεις μόνος σου. Φυσικά έχει σημασία πως το ζητάς.καλημέρα ρε παίδες,
είμαι αρκετά νέος στο forum και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. προ ημερών αποφάσισα να πάω σε ένα μασαζοτέτοιο στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 88). Βγήκε μια milf αλλά όχι κι ασχημη. μόνο μασάζ μου έκανε και τίποτα άλλο. Και έχω την εξής απορία - γιατι??? επειδή με έβλεπαν για πρώτη φορά? επειδή - προφανώς δεδομένου ότι ήταν η πρώτη μου φορά - δεν είπα τις σωστές λέξεις?? τι?? λίγη βοήθεια σας παρακαλώ!!!!! by the way το μασαζάκι καλό ήταν (αλλά δεν πήγα γι'αυτό)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Yπαρχει σε αυτη την διευθυνση θεραπευτηριο στον Πειραια ? εισαι σιγουρος? δεν νομιζω να εννοεις Καραισκου αντι Κολοκοτρωνη ?καλημέρα ρε παίδες,
είμαι αρκετά νέος στο forum και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. προ ημερών αποφάσισα να πάω σε ένα μασαζοτέτοιο στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 88). Βγήκε μια milf αλλά όχι κι ασχημη. μόνο μασάζ μου έκανε και τίποτα άλλο. Και έχω την εξής απορία - γιατι??? επειδή με έβλεπαν για πρώτη φορά? επειδή - προφανώς δεδομένου ότι ήταν η πρώτη μου φορά - δεν είπα τις σωστές λέξεις?? τι?? λίγη βοήθεια σας παρακαλώ!!!!! by the way το μασαζάκι καλό ήταν (αλλά δεν πήγα γι'αυτό)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Συνάδελφε μην ανησυχείς, αν και δεν έχω πάει εκεί που λες ποτέ γιατί μου πέφτει μακρυά, το μαγαζάκι είναι μπριζολάδικο σίγουρα. Απλά συνήθως στους αγνώστους δεν ανοίγονται κατευθείαν. Επειδή ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία, σου προτείνω να ζητάς αυτό που θέλεις μόνος σου. Φυσικά έχει σημασία πως το ζητάς.
Πάντως αν δεν σου βγαίνει η κατευθείαν πρόταση, πάνω στην κουβέντα μπορείς να αναφέρεις ότι πηγαίνεις σε κάποιο από τα ιδρύματα που αναφέρονται σε αυτό το θρεντ. Αυτό εμμέσως δίνει μια ιδέα του τι θέλεις. Ελπίζω να σου έδωσα κάποια βοήθεια.
Τώρα για πες λεπτομέρειες για την θεραπεύτρια, μπορεί να βρεθώ από εκεί κάποια στιγμή.
SORRYYπαρχει σε αυτη την διευθυνση θεραπευτηριο στον Πειραια ? εισαι σιγουρος? δεν νομιζω να εννοεις Καραισκου αντι Κολοκοτρωνη ?
γεια χαρά και απο εμένα παίδες
είμαι καινούριος στο φόρουμ οχι όμως και στα μασάζ αλλά επειδή έχω χάσει μερικά επισόδεια θα ήθελα να μου πεί κάποιος σε ποιό εν λόγω ίδρυμα γίνοντε τα παρακάτω που τα έκανα αλλα έχουν φύγει οι θεραπευτριες που ήταν κορυφή
μασάζ
στοματικό χωρίς καπο
να έχει βυζάρες τεράστιες
να μην είναι μουντρούχα
αυτα τα ολίγα
και τιμές αν είναι δυνατόν
μιχαλακοπούλου 99 η όλγα τα έκανε όλα αυτα αλλά εξαφανίστηκε
thanks
και ομως η ολγα ειναι εδω!!!!!!!!!!!!
είμαι καινούριος στο φόρουμ οχι όμως και στα μασάζ αλλά επειδή έχω χάσει μερικά επισόδεια θα ήθελα να μου πεί κάποιος σε ποιό εν λόγω ίδρυμα γίνοντε τα παρακάτω που τα έκανα αλλα έχουν φύγει οι θεραπευτριες που ήταν κορυφή
μασάζ
στοματικό χωρίς καπο
να μην είναι μουντρούχα
αυτα τα ολίγα
thanks
Καλό μου ακούγεται. Τιμούλα;thanks ρε sex commando
η θεραπεύτρια είναι μια 40αρα ανατολικής προελεύσεως (Ρωσίδα ουκρανή κάτι τέτοιο) αλλά πολύ γυμνασμένη και τρελά βυζιά. Από μασαζ ήταν μια χαρά αλλά για τα άλλα δεν ξέρω να σου πω. θα πάω πάλι σήμερα και αν κάτσει θα ενημερώσω αναλόγως. by the way πήγα και σε ένα άλλο στον Πειραιά στην Φίλωνος 19 και ήταν τρελή μουφα. Στάνταρ παίζει μπαλαμούτι, αλλά όλες εκεί μέσα (3 το νούμερο) ήταν απαράδεκτες (για τα γούστα μου πάντα).
ευχαριστώ και πάλι
μασάζ
στοματικό χωρίς καπο
να μην είναι μουντρούχα
αυτα τα ολίγα
thanks
Μηπως γνωριζει κανεις φιλος αν γυρισε η θεια Ελενη στο Ζανοσπιτο η αν εχει καποιος τηλεφωνο του εν λογω θεραπευτριου ας μου το στειλει με πμ. Ευχαριστω
Μάλλον το Μελινόσπιτο θα σε καλύψει, συνάδελφε. Υπάρχει ειδικό θρεντ. Η διεύθυνση είναι Σολωμού 59 (νομίζω), χαμηλότερα από την 3ης Σεπτεμβρίου πάντως. Δεν ξέρω αν δουλεύουν τώρα λόγω καλοκαιριού. Πάντως απόφυγε την Αμάντα συχνά είναι άγαρμπη και μασάζ μηδέν. Μελίνα, Δέσποινα. Ευρώ 50+20.
μασάζ
στοματικό χωρίς καπο
να μην είναι μουντρούχα
αυτα τα ολίγα
thanks
η ολγα ειναι σε αδεια παρε μια αλλη ρωσιδα ποθ ειναι εικει δεν θυμαμαι ονομα ειναι μελαχροινι με γαλαζια ματια πολυ καλη