You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
Να ξαναπάω για δεύτερη, αλλά για τρίτη φορά δεν το βλέπω...αφού λες ότι σου έκανε καλο masaz , ξαναπήγαινε , σίγουρα θα περάσεις καλύτερα .....πάντως η Λία είναι πραγματικά πολύ καλο παιδί ,και ωραια ,τι συνιστώ ανεπιφύλαχτα....
Αλήθεια, τι γίνεται αν πηγαίνεις πρώτη φορά με μια κοπέλλα, αλλά έχεις ξαναπάει στο μαγαζί;
φιλε ειναι απιστευτη βυζαρου, οπως λεει ο zero καινει και φραπε....αλλα οντως απιστευτη φραγκοφωμιας.
στο τελος θα σου ζητησει εξτρα χρηματα σαν δωρο...για τις υπηρεσιες της....
ποια νομιζει οτι ειναι ρεεεεε?
οκ 8α κάνω μια επισκεψη και 8α δω και 8α προσέξω τις συνεννοήσεις περι του οικονομικού! στο τέλος δε λέει αυτά 8α τα ξεκαθαρισουμε εξαρχης η κατα τη διάρκεια!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα σε όλους,
Ξέρει κάποιος να μου πει τον αριθμό για το ευαγές ίδρυμα της οδού Μαντζαγριωτάκη ?
Ευχαριστώ
56
Σολωμού 54, σήμερα 17:00 ξανά με τη Λία. Ξανά ευγενική και ξανά πάρα πολύ καλό μασάζ. Δεν ξέρω για τις άλλες, αλλά την πάω τη Λία. Από σήμερα τη συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα.αφού λες ότι σου έκανε καλο masaz , ξαναπήγαινε , σίγουρα θα περάσεις καλύτερα .....πάντως η Λία είναι πραγματικά πολύ καλο παιδί ,και ωραια ,τι συνιστώ ανεπιφύλαχτα....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
file astari 51 καλημερα στο 85 που επηγες ειναι και η βιβη μαυρομαλουσα ωραια πιτσιρικα πειραιωτησα και ειναι πολυ μικρη απο οτι λεει μα παρα πολυ. μηπως το ματι σου πηρε και καμια αλλη ελληνιδα μικρη καστανοξανθη ωραιο παιδι και αυτη ειναι φιλες με τη βιβη. θα σου στειλω πμ για λαμπρακη.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
file astari 51 καλημερα στο 85 που επηγες ειναι και η βιβη μαυρομαλουσα ωραια πιτσιρικα πειραιωτησα και ειναι πολυ μικρη απο οτι λεει μα παρα πολυ. μηπως το ματι σου πηρε και καμια αλλη ελληνιδα μικρη καστανοξανθη ωραιο παιδι και αυτη ειναι φιλες με τη βιβη. θα σου στειλω πμ για λαμπρακη.
η βιβη ειναι στο 48.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καποιος δεν λεει αληθεια εδω...εγω πήγα 3 φορες και περα απο καλαμακι...τιποτα...
τοσα χρονια εχω κανει πολλα χιλιομετρα στα ευαγη αυτα ιδρυματα και εχω παρει αμετρητες θεραπευτριες η πειρα με διδαξη να μη πιστευω τιποτα απο οτι λενε και να σου ερχεται το απιστευτο απο εκει που δεν το περιμενης και παντα αγαπητε συναγωνιστη μετραει το μπαγιοκο και κατι αλλο ειναι και πως θα κουλιαντρισης την καθε περιπτωση που θες να κανεις κατι παραπανω.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ευχαριστω αγαπητε βασω ξερεις τιποτα για την μικρη την αλλη που αναφερα την ειχε παει και ενα φεγκαρι στην ιλιαδα και ητανπολυ καλλη αν και και καινουργια.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ευχαριστω αγαπητε βασω ξερεις τιποτα για την μικρη την αλλη που αναφερα την ειχε παει και ενα φεγκαρι στην ιλιαδα και ητανπολυ καλλη αν και και καινουργια.
ελληνιδες εκει ηταν η νεφελη,η φαιη που ειναι τωρα...δεν θυμαμαι αλλη.
Επισκέπτης
μονο την βαλεντινα να μην παρεις σιγουρα απο εκει..
θα φυγεις με ψυχολογικα προβληματα...
φοβερο μουνι αλλα η μοιρα της τα εφερε πολυ ασχημα...
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η νεφελη ειχε μπλεξει με ναρκωτηκα ειχε εναν που την εβαλε στο κολπο και της τα ετρωγε τωρα δεν δουλευη ενα διαστημα ειχε παει ιταλια.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στη ιλιαδα ενα διαστημα ηταν μια που την ελεγαν εφη ελληνιδα φοβερη μασερ και ρεφλεξολογος ηταν στα δεν σε ολα εφυγε εμαθα οτι ανοιξε με μια αλλη δικο τους και γινοταν το ελλα να δεις ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα.
Επισκέπτης
για το μαγαζι της δαρειωτου 11 στην κηφησια εχει να μας πει κανενα παιδακι τι περιεχει το προγραμμα??
φραπε απο την πρωτη??
εχει επειχηρησει κανενας να φαει κοψιδια?
φραπε απο την πρωτη??
εχει επειχηρησει κανενας να φαει κοψιδια?
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστω φιλε Βασο, και περιεργε ,πραγματι στο 48 πηγα αλλα δεν θυμαμαι την Βιβη , αν καποιος εχει τηλεφωνο του Ζανοσπιτου ας μου το δωσει με πμ , θελω να δοκιμασω την θεια Ελενη και δεν ξερω αν εχει επιστρεψει.η βιβη ειναι στο 48.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ελεγξε πμστη ιλιαδα ενα διαστημα ηταν μια που την ελεγαν εφη ελληνιδα φοβερη μασερ και ρεφλεξολογος ηταν στα δεν σε ολα εφυγε εμαθα οτι ανοιξε με μια αλλη δικο τους και γινοταν το ελλα να δεις ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα.
θησεως 128...
σαν γνησιος καλλιθεατης εχω παει...
εχει μονο μιλφ, αλλα οποτε εχει αναδουλεια αναλαμβανει
η ρωσιδα διμετρη νταρντανα βυζαρου
και προσφερει φραπε, μπριζολα και τα σχετικά...
και μια φορα ''κοκορετσακι'',
απλα ειναι μονο για λατρεις των milfs
λεπτομερειες για θησεως 31, 67?
ματζαγριωτακη 56?
σαν γνησιος καλλιθεατης εχω παει...
εχει μονο μιλφ, αλλα οποτε εχει αναδουλεια αναλαμβανει
η ρωσιδα διμετρη νταρντανα βυζαρου
και προσφερει φραπε, μπριζολα και τα σχετικά...
και μια φορα ''κοκορετσακι'',
απλα ειναι μονο για λατρεις των milfs
λεπτομερειες για θησεως 31, 67?
ματζαγριωτακη 56?
Γεια σας.
Νεος στην παρεα σας. Σημερα εχουμε bachelor και κανονιζουμε διαφορα.
Για αρχη σκεφτομαι να παω με την παρεα για χαλαρωτικο μασαζ.
Παρακαλω οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησει σε πμ τα φραπε, μπριζολα κτλ
kai epishs na mou pei pws mporw na fanw palios kai na mhn faw akyro.
ευχαριστω.
ειμαστε αρρωστοι και ειναι πια αργα....
Νεος στην παρεα σας. Σημερα εχουμε bachelor και κανονιζουμε διαφορα.
Για αρχη σκεφτομαι να παω με την παρεα για χαλαρωτικο μασαζ.
Παρακαλω οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησει σε πμ τα φραπε, μπριζολα κτλ
kai epishs na mou pei pws mporw na fanw palios kai na mhn faw akyro.
ευχαριστω.
ειμαστε αρρωστοι και ειναι πια αργα....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K