Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σολωμού 54 , Αντζελίνα , super και σήμερα ,γεμάτο πρόγραμμα ,ότι καλύτερο αyτί τι στιγμή στο χορό άντο , και κάτι άλλο καλο , τελικά το ταξίδι που είχε προγραμματίσει για τι χωρα τις , το ανάβαλε,δεν φεύγει τελικά ....

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συνεχεια για ορημου ελενη μικρη βυζαρου πολυ καλη  μαργαριτα πολωνεζα νταρντανα  και αυτη πολυ καλη  γιωτα ειναι μεσα σε ολα χρυσανθη  μακρια θαλεια μακρια επανηλθε ρενα μικρο και βυζουδικο αξια σε ολα  αλινα ρουμανα πολυ καλη στα καθηκοντα της σε εμφανιση ετσι και ετσι το ξανθο στο 35 ειναι η ντανιελα η ζωη ειναι αλβανιδα η ελλη η μικρη την ξερω για ελληνιδα ειναι δυναμη ομως ειναι και η γωγω μιλφ αδυνατη και  η αλλη η ξανθια πολωνεζα στο 35 που εχει αδυνατιση τωρα. καποιες απο αυτες ειναι φραγκοφωνιαδες προσοχη.

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Σολωμού 54, σήμερα 18:00 με τη Λία. Πολύ ευγενική και πάρα πολύ καλό μασάζ. Από κει και πέρα τίποτα. "Τελειώσαμε" μου είπε. "Σίγουρα" της λέω; ναι μου λέει και με αφήνει να ντυθώ.
Αλλά κι εγώ δεν έδωσα τίποτα εξτρά. Μου λέει φεύγοντας, ότι την επόμενη φορά θα περάσω καλύτερα. Φυσικά, της είπα "να δούμε" υπονοόντας ότι δε θα υπάρξει δεύτερη φορά. Εξάλλου, γιατί δε ζητούν δικαίωμα εγγραφής; είναι υποχρεωτικό να πας και δεύτερη φορά. Δεν έχουμε όλοι τον κατάλληλο χρόνο! Συνεπώς, αν γουστάρετε μόνο μασάζ πηγαίνεται στη Λία.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
μαργαριτα πολωνεζα νταρντανα  και αυτη πολυ καλη 
μια ξανθια με βυζαρες ειναι?Αν ειναι αυτη ειχε ξεκινησει την καριερα της απο Φυλης 71(πανω-εκει την ειχα παρει 3-4 φορες),μετα πηγε σε στουντιο και τωρα μασαζ?Αυτη ειναι μεταγραφη.
Αντεχει σε hardcore σφυροκοπημα αν εννοουμε την ιδια

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σολωμού 54, σήμερα 18:00 με τη Λία. Πολύ ευγενική και πάρα πολύ καλό μασάζ. Από κει και πέρα τίποτα. "Τελειώσαμε" μου είπε. "Σίγουρα" της λέω; ναι μου λέει και με αφήνει να ντυθώ.
Αλλά κι εγώ δεν έδωσα τίποτα εξτρά. Μου λέει φεύγοντας, ότι την επόμενη φορά θα περάσω καλύτερα. Φυσικά, της είπα "να δούμε" υπονοόντας ότι δε θα υπάρξει δεύτερη φορά. Εξάλλου, γιατί δε ζητούν δικαίωμα εγγραφής; είναι υποχρεωτικό να πας και δεύτερη φορά. Δεν έχουμε όλοι τον κατάλληλο χρόνο! Συνεπώς, αν γουστάρετε μόνο μασάζ πηγαίνεται στη Λία.
αφού λες ότι σου έκανε καλο masaz , ξαναπήγαινε , σίγουρα θα περάσεις καλύτερα .....πάντως η Λία είναι πραγματικά πολύ καλο παιδί ,και ωραια ,τι συνιστώ ανεπιφύλαχτα....

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Εκτος μαγαζιου μαλλον.Εξω στο δρομο...σαν τα σκυλια! :D:D

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Γυρισα απο Καλιρροης...2 αγρο...τεμαχια και η τσατσα στην πορτα...

αφου μου εκανε την κλασσικη ανακριση μου λεει μονο...μασαζ....

με τα πολλα αφου την επεισα οτι τουλαχιστον δεν ειμαι....χθεσινος στο χωρο, επιλεγω Αλεξανδρα (υπηρχε επισης μια ξανθια, ονομα δεν θυμαμαι)

καλο μασαζακι, φραπεδακι κτλ....θα ξαναπαω σιγουρα (80+20)

υ.γ ας απαντησει καποιος επιτελους για Θησεως...ανηκει στα ΔΕΝ η οχι?
Πολλα παρα πολλα γιατι ?
Σε ολα της Σολωμου και στην Στουρναρη και στην Μαρνης ειναι 70 - 80 φουλ προγραμμα και αν θελεις κουλουρι αντε να δωσεις 20αρικο επιπλεον .Παιδια μη τις κακομαθαινουμε.
Σε ποιο στην Καλλιρροης 48 η 85.
Και επ ευκαιρια κα Γιουλη επειδη ξερω οτι μας διαβαζεται, δωστε περισσοτερο προσοχη στα κοριτσια σας και ελεγξτε με καποιο τροπο το φερσιμο τους στους πελατες μεσα στο δωματιο.
Επισης συγχαρητηρια για την κυρια της υποδοχης ειναι πραγματι ΚΥΡΙΑ τα υπολοιπα αν σας ενδιαφερει με πμ.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στο ''απέραντη θέα Σαρωνικού'' Αννα και Ράνια μόνο, πρωί. Απέφυγα το 2πλό και πήρα Αννούλα μια και με τη Ράνια το εχουμε εξαντλήσει το έργο. Κλασικά πολύ καλό μασάζ (πού όσο και να σας φαίνεται περίεργο είναι ό κύριος λόγος που πάω. Δοκίμασα ένα κομμάτι Τ-bone αλλά λίγο η ζέστη λίγο η βαρεμάρα μου να κουνιέμαι πρωινιάτικα με έκανε να επιλέξω καλαμάκι με κατάπωση για τελείωμα το οποίο και ήταν εξαιρετικο.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Η Λάνα τελευατάια φορά ήταν Μονής Προδρόμου αφού προηγουμένως είχε περάσει από Kουμανούδη και Κηφισίας. Παρακολουθώ την πορεία της γιατί νομίζω πως είναι από τα ωραιότερα Milf.  :boobies:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στο ''απέραντη θέα Σαρωνικού'' Αννα και Ράνια μόνο, πρωί. Απέφυγα το 2πλό και πήρα Αννούλα μια και με τη Ράνια το εχουμε εξαντλήσει το έργο. Κλασικά πολύ καλό μασάζ (πού όσο και να σας φαίνεται περίεργο είναι ό κύριος λόγος που πάω. Δοκίμασα ένα κομμάτι Τ-bone αλλά λίγο η ζέστη λίγο η βαρεμάρα μου να κουνιέμαι πρωινιάτικα με έκανε να επιλέξω καλαμάκι με κατάπωση για τελείωμα το οποίο και ήταν εξαιρετικο.

Καλό ακούγεται....να δοκιμάσουμε και κάτι καινούργιο...Μπορείς να πεις διεύθυνση και κόστος?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ενα εχει γλυφάδα, δεν το χάνεις. Κόστος 110€. Με το τίπ 120€.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ψάχνω εναγωνίως για μια βυζαρού μασατζού διάβασα στο thread με τις βυζομάνες για μια Μάρθα στο Θησέως27 ξέρουμε κάτι γι αυτήν; Αφήνει να χουφτώσεις βυζιά φραπέ προσφέρει;

ROUKOUNAS13

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος και εμένα που τώρα προσπαθώ να μπω στα κόλπα με τα μασαζάδικα (τόσα χρόναι studio είπα να κάνω μια αλλαγή).
Που ακριβώς είναι αυτό στην Γλυφάδα? Διεύθυνση και ωράρια αν ξέρει κάποιος.
Ευχαριστώ

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
επισης:
11)Ελλη, ελληνις λεει, αλλα μου εκανε για Αλβανιδα πολλα χρονια στην ελλαδα, κοντουλα κανονικο σωμα και πολυ γλυκο προσωπακι σγουρα μαλλια μαυρα, πολυ GFE.
12)Δεσποινα, ελλεϊνιδα 100% μασαζ απαραδεκτο μεχρι φραπε με το ζορι ξενερωμα, λιγο λεπτη ξανθουλα.
για μενα παιδια εκει η Ρουλα ειναι all the money.

Φίλτατοι συναγωνιστές πολύ καλές οι πληροφορίες για το ροστερ της ωρήμου ... αλλά αν θυμάμαι καλά εκεί κάθε μια είχε και δικό της όριο που έφτανε .. δεν κάνανε όλες όλα ... ισχύει ακόμα αυτό; και από τιμές πως είναι τώρα; (έχω αρκετό καιρό να πάω από εκεί γιατί την είχαν δει κάπως τη δουλειά παρ'ολο που ήμουν τακτικός).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Ψάχνω εναγωνίως για μια βυζαρού μασατζού διάβασα στο thread με τις βυζομάνες για μια Μάρθα στο Θησέως27 ξέρουμε κάτι γι αυτήν; Αφήνει να χουφτώσεις βυζιά φραπέ προσφέρει;

και χουφτωμα αφήνει και φραπέ κάνει.
αλλά είναι μεγάλος φραγκοφονιάς.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

φιλε ειναι απιστευτη βυζαρου, οπως λεει ο zero καινει και φραπε....αλλα οντως απιστευτη φραγκοφωμιας.

στο τελος θα σου ζητησει εξτρα χρηματα σαν δωρο...για τις υπηρεσιες της....

ποια νομιζει οτι ειναι ρεεεεε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom