Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξερει καποιος συναθλιτης τι εγινε με τιν γκομενα που διαφημιζε καποιος εδω μεσα, την οποια λεει βρηκε στο adultfinder φοιτητρια και καλα με μασαζ και φραπε καλαμακι μονο ..120 εουρα κλπ κλπ κλπ πριν 15 μερες περιπου

Έχω γράψει στη σελίδα 1006 κριτική μάλλον είναι η γνωστή Βίκα...χάλια μαύρα δηλαδή..

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειμουν σχεδον σιγουρος δευτερη φορα δεν την κανω την  :jerking: για να  :headbang: με τιποτααα :2funny: :2funny:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
π'ηγα σήμερα για πρώτη φορά σολωμου 59

είχε 2 κοπέλες την άννα που πήρα και μια άλλη

ΑΝΝΑ μελαχρινή κοντούλα απο μολδαβία μπαζάκι αλλα με αρκετά μεγάλο στήθος (εγώ έχω πάθος με το μεγάλο βυζί)
70 ΕΥΡΟ με καλό μασάζ και οπισθεν και μπρός
στοματικό χωρίς καπό
καλο σέξ (φώναζε συνέχεια και ήταν μούσκεμα)
τελείωμα στο στόμα αφού η ίδια το ήθελε σαν παλαβή και δεν ειδα τον κόπο μου

πάντως οι μέτριες μπαζάκια κάνουν τα πάντα οι όμορφες που δεν υπαρχουν το παιζουν και ειναι κρύες

Επισκέπτης

ΑΝΝΑ μελαχρινή κοντούλα απο μολδαβία μπαζάκι αλλα με αρκετά μεγάλο στήθος (εγώ έχω πάθος με το μεγάλο βυζί)
στοματικό χωρίς καπό

πάντως οι μέτριες μπαζάκια κάνουν τα πάντα οι όμορφες που δεν υπαρχουν το παιζουν και ειναι κρύες

στο 59 πηγες η στο 54?
τα εχεις κανει πουτανα..  :2funny: :2funny:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά,

Αυτό το "ωρίμου", "ορήμου" και σε όλες τις ορθογραφικές εκδοχές που γράφτηκε, ποιο ίδρυμα του Κολωνακίου είναι; Σερβίρεται γεύμα από ότι κατάλαβα, με τι τιμοκατάλογο;

Αναφέρεται στο ίδρυμα Perfume-beaute (έχει και site) που βρίσκεται στην οδό του επικού ποιητή της Ιλιάδας και της Οδύσσειας στους αριθμούς 44 και 35 αν δεν κάνω λάθος.
Ελπίζω να βοήθησα.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

στοματικό χωρίς καπό

Λίγο καλύτερη σύνταξη βρε φίλε. Ήμαρτον πια, βγάζουμε τα μάτια μας διαβάζοντας 2 και 3 φορές
ένα post για να καταλάβουμε.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
"οι όμορφες που δεν υπαρχουν το παιζουν και ειναι κρύες" Είναι αλήθεια πως και μένα με προβλημάτισε αυτή η φράση. Η υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν... τότε πως το παίζουν?

Επισκέπτης
"οι όμορφες που δεν υπαρχουν το παιζουν και ειναι κρύες" Είναι αλήθεια πως και μένα με προβλημάτισε αυτή η φράση. Η υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν... τότε πως το παίζουν?

υπαρχουν κ πατσαβουρες που το παιζουν ιστορια στις μασαζερι...
και δεν ειναι λιγες.. :rockon:

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα ξερει κανεις τι παιζει δαρειωτου κηφισια?

Burdeliaris72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω τον αριθμό που βρίσκεται το μασατζίδηκο στην Θησέως στο Μαρούσι. Επίσης ενημερώστε μου και απο Υπηρεσίες τι γίνεται εχει φραπέ?, καλαμάκι?μπριζόλα, κουλούρι.Ευχαριστώ

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες κι εγω μολις χθες επεστρεψα στην αθηνα και στα πλαισια της ομαλης προσαρμογης ειπα να επισκευθω κανα δυο ιδρυματα.εχω λοιπον ζητησω 2 πληροφοριες.
1) με ΥΨΗΛΗ σπουδαιοτητα: η ατζελινα βρισκεται στο ζανοσπιτο η λειπει οποτε εγω  :(
2) με χαμηλη σπουδαιοτητα: εχουμε καμια νεα και πραγματικα αξιολογη αφιξη :think:
ευχαριστω εκ των προτερων ολους οσοι θα σπευσουν να μου προσφερουν αμεση και εγκυρη ενημερωση :thumbsup:

αντε και καλως ηρθαμε ολοι,τα καλυτερα ερχονται αυτο το χειμωνα να ειμαστε ολοι καλα :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στο Ζανόσπιτο μέχρι την πέμπτη ήταν μόνο Ναταλι και Λια, από την πέμπτη και μετά δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Χαιρετω του συναδέλφους.
Επιστρέφωντας από διακοπές πήγα Ζανόσπιτο και πήρα Λία (για πρώτη φορά)
Συμφωνω με τους συναδέλφους ποιυ είπαν ότι πρόκειται για καλή περίπτωση.
Βέβαια από μασαζ ψιλομούφα...
και επίσης παραλίγο να φύγω μόνο με το μασάζ....με πέρασε για μπάτσο...
...εκέι έχω παέι 2-3 φορές μόνο ...και από τις παρούσες (χθες) είχα πάρει μόνο τη ΝΑταλι η οποία δε με θυμότανε!...τ'έλος πάντων...τ'ελος καλό ...όλα καλά....
μόλις την έπεισα ότι δεν είμαι μπάτσος πέρασα καλά.....

Εγώ δηλαδή που δεν έχω ξαναπάει κινδυνεύω να την πατήσω έτσι ? 

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
Περασμα τις προαλλες απο μεσογειων 208...ειπα να δω τι γινεται στο εν λογω μαγαζι...
παρκαρω με ευκολια αφου ελειπε ο κοσμος,φτανω,χτυπαω,ανεβαινω...κ ανοιγει η πορτα...
κ βλεπω μια γνωριμη φατσα να με υποδεχεται....και ναι αμεσως καταλαβα οτι επροκειται για την ηλιανα απο ευηνου η γιωτα απο πρωην βεϊκου...η γνωστη psycho με τα τεραστια βυζια....κλασσικα φουλ προγραμμα....80 ευρω...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Μάλλον το Μελινόσπιτο θα σε καλύψει, συνάδελφε. Υπάρχει ειδικό θρεντ. Η διεύθυνση είναι Σολωμού 59 (νομίζω), χαμηλότερα από την 3ης Σεπτεμβρίου πάντως. Δεν ξέρω αν δουλεύουν τώρα λόγω καλοκαιριού. Πάντως απόφυγε την Αμάντα συχνά είναι άγαρμπη και μασάζ μηδέν. Μελίνα, Δέσποινα. Ευρώ 50+20.
Ναι συμφωνώ το Μελινόσπιτο, καλύπτει τις περισσότερες των περιπτώσεων (εμένα με ανεβάζει η Δέσποινα σε πρόσωπο αλλά η Αμάντα σε σώμα. Ειδικά σε βυζιά - 4άρι - και εμφάνιση. Άνετα θα ήταν cg - για το μασάζ, γενικά, συμφωνώ επίσης. Θέλει βελτίωση).

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες κι εγω μολις χθες επεστρεψα στην αθηνα και στα πλαισια της ομαλης προσαρμογης ειπα να επισκευθω κανα δυο ιδρυματα.εχω λοιπον ζητησω 2 πληροφοριες.
1) με ΥΨΗΛΗ σπουδαιοτητα: η ατζελινα βρισκεται στο ζανοσπιτο η λειπει οποτε εγω  :(
2) με χαμηλη σπουδαιοτητα: εχουμε καμια νεα και πραγματικα αξιολογη αφιξη :think:
ευχαριστω εκ των προτερων ολους οσοι θα σπευσουν να μου προσφερουν αμεση και εγκυρη ενημερωση :thumbsup:

αντε και καλως ηρθαμε ολοι,τα καλυτερα ερχονται αυτο το χειμωνα να ειμαστε ολοι καλα :grouphug: :grouphug: :grouphug:

η Αντζελινα ειναι στο Ζανοσπιτο και εχει κανει το μαλλι της κοκκινο.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι συμφωνώ το Μελινόσπιτο, καλύπτει τις περισσότερες των περιπτώσεων (εμένα με ανεβάζει η Δέσποινα σε πρόσωπο αλλά η Αμάντα σε σώμα. Ειδικά σε βυζιά - 4άρι - και εμφάνιση. Άνετα θα ήταν cg - για το μασάζ, γενικά, συμφωνώ επίσης. Θέλει βελτίωση).

Έχω δει τη Μελίνα και έχει όντως καυλόφατσα. Μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες λίγο πιο συγκεκριμένες το τί κάνει στο δωμάτιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom