You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (2 μέλη και 220 επισκέπτες)
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναί 11η οδός πέμπτη πάροδος δεξιά καί αμέσως μετά τό έβδομο στενό κυκλικά αριστερά κα΄στό τέρμα πάλι δεξιά, Αμστερνταμ.Παιδες μηπως και λεω μηπως ξερει κανεις κανενα ιδρυμα που να πληρωνετε με πιστωτικη καρτα??
Μόλις γύρισα από Δεριγνύ και τα έμπειρα χέρια τις Ροζαλίας για άλλη μία φορά ...
Ρέστα το μασάζ (πονάω ...) ρέστα και ο φραπές ...!!!
Η πλάκα είναι ότι παραλίγο να μου την πάρει ένας άλλος ... αλλά ευτυχώς είχα κλείσει ραντεβού (πήρα στις 3 και τη ζήτησα για τις 4 ...)
Με ενημέρωσε επίσης ότι θα λείπει 20 Αυγ με 10 Σεπτ και μου πρότεινε τη Νιόβη, δεν την ξέρω αλλά δεν μου είπε ότι δεν ασχολείται με τα ευαίσθητα σημεία ...
Θα δούμε σύντομα ...
Η πλάκα είναι ότι παραλίγο να μου την πάρει ένας άλλος ... αλλά ευτυχώς είχα κλείσει ραντεβού (πήρα στις 3 και τη ζήτησα για τις 4 ...)
Με ενημέρωσε επίσης ότι θα λείπει 20 Αυγ με 10 Σεπτ και μου πρότεινε τη Νιόβη, δεν την ξέρω αλλά δεν μου είπε ότι δεν ασχολείται με τα ευαίσθητα σημεία ...
Θα δούμε σύντομα ...
Φιλε.....προσεχε με την Μαρθα γιατι ειναι μεγαλο αρπακτικο.....γενικα το μαγαζι ειναι οπου σε πιασει......παντως να ξερεις οτι το καλαμακι παρεχεται και με λιγοτερα......Η Ελληνιδα λεγεται Μαρθα, προστηθωνεις ελικοπτερο στο μπαλκονι της και το θελει πολυ αλλα και πολλα (150) για να παιξεις τοπι στο γηπεδο της, χωρις να επιτρεπει τα γκολ. Εχει ομως ευαισθητη εστια την οποια μπορεις να πλησιασεις με λιγη ενοχληση απο τους αμυντικους(ο νοων νοειτω...) η πισω περιοχη φυλαγεται λιγοτερο και μπορεις να πιασεις την μπαλλα με τα χερια, που της αρεσει (παλι ο νοων νοειτω...)
Α φτιαχνει και πολυ καλο σουβλακι με δικη της σαλτσουλα.
Αλλα 150;; λιγο πολλα δεν ειναι;
τελος παντων περνας καλα και αυτο μετραει.
Φιλε Vaso δεν ξερω αν η Νανσυ θα ειναι εκει και τον Αυγουστο....παντως το μαγαζι μαλλον θα κλεισει 11-18 Αυγουστου
καλησπέρα σε όλους, ρε παιδια που μπορώ να πάω για να περάσω καλά μιας και πέρνω άδεια και δεν πάω πουθενά. Θα κάτσω να φιλάω την Αθήνα. Μπορεί να μου πει κάποιος έστω και με pm.
τωρα το καλοκαιρακι σου προτεινω βολτα στη παραλια για καφε και ποτο και κανα καμακι. Αν βεβαια εννοουσες κατι αλλο καλο θα ηταν να γινεις πιο συγκεκριμενος για το τι ζητας.
Εχεις κανείς καμια εμπειρια απο Νιόβη ΔΕΡΙΓΝΥ ?Μόλις γύρισα από Δεριγνύ και τα έμπειρα χέρια τις Ροζαλίας για άλλη μία φορά ...
Θα δούμε σύντομα ...
Επίσκεψη νωρίτερα σε Καραίσκου 88. Επι της υποδοχής μια συμπαθέστατη νεαρά που δεν μπορουσε να πει το "ρ". Πρόγραμα των 60 και 80 ευρω με 40 και 60 λεπτά αντιστοιχα. Μονο μασαζ μου είπε αλλα δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω καθώς εκλινε στις 7 και πιγα παρα 20 οποτε δε με πήρε. Στα μειων οτι δε διαλέγεις κοπέλα
Φεύγοντας απο Καραίσκου πέρασα απο Φίλωνος 19 που δουλευη μεχρι τις 9. 3 κοπελεσ αλλα πολυ ωριμες και γεματες και δεν εκατσα. Η Στέλα είναι διακοπές τον Αυγουστο και απο βδομαδα απο οτι μου ειπε η συμπαθέστατη θεία της υποδοχης με τα μεγάλα βυζιά θα είναι μονο μια κοπέλα οποτε μην περιμένετε πολλα
Το Σάββατο ημουν Λεωφ Αλεξάνδρας για δουλειές και περασα να δω τι παιζει στο "ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ" που ειναι Λουκάρεως και Λεαφ Αλεξάνδρας. Καλός χώρος και συμπαθέστατες οι μετανάστριες που κανουν φιλοτιμη προσπάθεια εκμάθησης της Ελληνικής αλλα δεν κάνουν για το αθλημα λογο ηλικίας και εμφάνισης.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
βεβαίως και μπορούμε.καλησπέρα σε όλους, ρε παιδια που μπορώ να πάω για να περάσω καλά μιας και πέρνω άδεια και δεν πάω πουθενά. Θα κάτσω να φιλάω την Αθήνα. Μπορεί να μου πει κάποιος έστω και με pm.
Για την ακρίβεια...αφού θα έχεις άδεια, έχεις όλο τον καιρο στη διάθεσή σου να διαβάσεις τις 900 σελίδες που έχουμε γράψει καταθέτοντας τη γνώμη μας και να μην περιμένεις μασημένη τροφή.
Και φυσικά μετά ... να γράψεις και εσύ κριτική.
Επισκέπτης
Φραντζη 4 παιδια τι παιζει?
Εχουμε καμοια νεα αφιξη?
Καταρχην ειναι ανοικτα?
Thanks.
Εχουμε καμοια νεα αφιξη?
Καταρχην ειναι ανοικτα?
Thanks.
Επίσκεψη νωρίτερα σε Καραίσκου 88. Επι της υποδοχής μια συμπαθέστατη νεαρά που δεν μπορουσε να πει το "ρ". Πρόγραμα των 60 και 80 ευρω με 40 και 60 λεπτά αντιστοιχα. Μονο μασαζ μου είπε αλλα δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω καθώς εκλινε στις 7 και πιγα παρα 20 οποτε δε με πήρε. Στα μειων οτι δε διαλέγεις κοπέλα
ειχα περασει πριν δεκα μερες το καταστημα ειναι με νεα διευθυνση οντως εχει μια κοπελα 80 full προγραμμα αλλα δεν λεει και παρα πολλα μαλλον μετα το σεπτεμβρη θα εχει περισσοτερα κομματια
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66