Στην τελευταία μου βόλτα έπαιζε ένα ωραίο ξανθό μιλφ με γυαλιά που δεν το πήρα γιατί έμπαινε σε δωμάτιο και δεν ξέρω, μια Ζάνα Ουκρανή όμορφη αλλά ξεπέτα από ότι ξέρω, κάτι μπαζόσαυροι και ο σερίφης Θεοδώρα. Αυτά.
την ξέρω την Ζάνα στη Φραντζή 4 , άκουσα τον φίλο vaso κι εγώ και είπα να αλλάξω περιβάλλον ,έστω για μια φορα ,ως γνωστόν είμαι πιστός πελάτης του καταστήματος Σολωμού 54 6ος ,υποδοχή Theodora γνωστη από Μάρνης , μου δείχνει 2 κοπέλες ,που ούτε θυμάμαι τα ονόματα ,και ομόλογω δεν μου κάνανε καθόλου κλικ , πήγα να φύγω ,και τότε μου δείχνει την Ζάνα , ξανθιά ψιλή , αδύνατη , πολύ σπαστικά μούτρα , μποροώ να πω η κοπέλα είναι όμορφη ,και είπα να την δοκιμάσω , παιδιά 3 λεπτά μπρούμυτα , με γυρίζει , αλλα 3 λεπτά μπροστά ,ούτε κατάλαβα από μασαζ ,μου βάζει σκούφο , φραπέ με καλαμάκι , μπριζόλα , και τέλος εκεί ,χρόνος περίπου 15 λεπτά , παρ όλο ότι τελειωσα , ομολογώ ότι ξενέρωσα αφάνταστα , πλήρωσα 80 , τι κοπέλα ούτε που την είδα πια, ούτε που με χαιρέτισε , vaso να πας , θα περάσεις καλά ...