Σ54, σήμερα με την Εύα. Αυτό που λέγεται κάπου πιο πριν ότι είναι της ξεπέτας έχει βάση. Εξεδήλωσε μια τέτοια διάθεση αλλά εγώ δεν πτοήθηκα ιδιαίτερα. Βασικά μου άρεσε πολύ σαν γκόμενα. Δεν έχει το τέλειο σώμα αλλά αυτό που έχει εμένα μου άρεσε με χίλια. Και το δέρμα της καταπληκτικό και τα βυζιά της όνειρο και ο κώλος της να τονε σφυροκοπάς αλύπητα και ... ωραίες ματάρες! Το μασαζ της μάλλον για γέλια αλλά εγώ της έλεγα κάνε και λίγο πιο κει και κάτι τέτοια σα να μου έκανε όντως μασαζ... (μου ρχότανε να γελάσω) Το γέυμα πάντως το απόλαυσα με το απεριτίφ και με τα τρια πιάτα του και έφυγα χαρούμενος (αν και λίγο με έτρωγε που δεν παράγγειλα ένα γύρο ακόμη - αλήθεια κολαράκι δίνει η συγκεκριμένη;).
Πρέπει να πω ότι η μασαζοεμπειρία μου είναι πολύ μικρή και ότι με βοήθησε πολύ η μελέτη του thread αυτού. Πάντως εκείνο που είχα περιέργεια ήταν να δω σε τι επίπεδο περίπου παίζουν οι κοπέλες μια και είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι κυκλοφορούν στο χώρο διάφορα μπάζα. Αυτές που είδα πάντως δεν ήταν κοριτσάκια τύπου Φυλής αλλά ήταν σαφώς καλύτερες από τις προσδοκίες μου. Ειδικά για την Εύα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά εγώ τη φάση τη φχαριστήθηκα (αυτό μετράει) παρόλη την ξεπετοδιάθεσή της (στα στουντιο έχω δει πολύ χειρότερα). Βέβαια αν την ξαναδώ και δεν έχει βελτίωση σίγουρα θα με ξενερώσει. Αυτά.