Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οπως και τη δεσποινα που ηταν οδυσσεια της κιρκης ξερει κανεις τιποτα.    εχθες   ειπα να κανω μια βολτα στη συγκρου μια και ημουν κοντα και επηγα στο αδελφακι της μαρνης  μου ανοιξανε  μια ωραια καστανοξανθη με κοντο μινακι ωραια μπουτια  με ρωτησε τα σχετικα αν εχω ξαναπαει της ειπα  οτι ειχα κανα χρονο  να παω μου ειπε αν θυμαμε καποια κοπελα της ειπα για μια που ηταν συνεταιρος τη σ.......α περασα μαζιτης ειχα παθει τραμπακουλο και μονο που την εβλεπα  καλο μασαζ  τα κοψιδια της πειρασμος  δεν μαμησα φραπε ομως και καλαμωτο μουρλια την επομενη που θα παω μου ειπε θα μαμησουμε τη λενε λιανα μου ειπε και ειναι ρουμανα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εγω την ξερω και απο αλλου φιλε ηταν στα δεν αυστηρα αλλα καποια στιγμη ολλα αλλαζουν καταπληκτικο παιδι αυτη η μαλακο που εχει την ξενπουλου την σταματησε για μαλακιες οπως εχει σταματησει και αλλες  ειχαμε ανταλαξη τηλεφωνα ουτε  φωνη ουτε ακροαση.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε periergos1, κάτι λέει για μια "oriental έκπληξη" εκεί στη Συγγρού. Πήρε τίποτα το μάτι σου;

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω συναγωνιστες επειμενω λογω  οτι εχω μεγαλο κολημα με καποιο  προσωπο το εχω ξαναπει μπορει να γινωμαι βαρετος τη χαρα απο ξενοπουλου την εχει δει κανεις πουθενα εστω και σε γυμναστηριο.
Η Χαρα φιλε μου ξεκινησε απο θησεως 27α Μαρουσι,Ξενοπουλου,choco-spa πριν 3 εβδομαδες εμφανιστηκε παλι στη θησεως,και πανω που λεω "εδω ειμαστε"μετα απο 5 ημερες χαθηκε παλι.Ρωτησα τον καταστηματαρχη και μου απαντησε οτι εφυγε γιατι δεν μπορουν να "συνενοηθουν".Οσο για το γυμναστηριο δε νομιζω γιατι ειχε 3-4 κιλακια παραπανω αλλα παραμενει μουναρος.
(της εχω και εγω "αδυναμια οπως καταλαβες).ΚΑΙ μια και αναφερθηκα στο συγκεκριμενο καταστημα(θησεως)τον τελευταιο μηνα εχει φυγει απο την κατηγορια των "δεν".Τελικα μαθαμε αν ειναι αυτο που πιασανε? ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ(σιγουρα στην εισοδο και στο σαλονι,υποψιαζομαι και στα δωματια) ειχα προβλημα τους το ειπα και τους βρηκα αρκετα ανησυχους.Μετα απο καιρο βρεθηκα μαλλον απο λαθος στο δωματιο με το μονιτορ και ειδα εικονες ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ και ηρεμησα,χωρις βεβαια να λεει τιποτα αυτο.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τελικα συναδελφοι η σαρκουδινου ειναι στα ΝΑΙ η στα ΔΕΝ και ειναι στα ναι δωστε τις sos απαντησεις για μη ξαναφαμε πορτα,δε λεει ο παλιος στο μηνα μου να τρωει πορτες!! :tickedoff:
καφανταρη 4 εχει παει κανεις τελικα,δωστε ενημερωση ντε με το τσιγκελι σας τα βγαζουμε :helpplea:
περιμενω αμεση αντιδραση και κινητοποιηση ολου του μηχανισμου ενημερωσης :thumbsup:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Η Χαρα φιλε μου ξεκινησε απο θησεως 27α Μαρουσι,Ξενοπουλου,choco-spa πριν 3 εβδομαδες εμφανιστηκε παλι στη θησεως,και πανω που λεω "εδω ειμαστε"μετα απο 5 ημερες χαθηκε παλι.Ρωτησα τον καταστηματαρχη και μου απαντησε οτι εφυγε γιατι δεν μπορουν να "συνενοηθουν".Οσο για το γυμναστηριο δε νομιζω γιατι ειχε 3-4 κιλακια παραπανω αλλα παραμενει μουναρος.
(της εχω και εγω "αδυναμια οπως καταλαβες).ΚΑΙ μια και αναφερθηκα στο συγκεκριμενο καταστημα(θησεως)τον τελευταιο μηνα εχει φυγει απο την κατηγορια των "δεν".Τελικα μαθαμε αν ειναι αυτο που πιασανε? ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ(σιγουρα στην εισοδο και στο σαλονι,υποψιαζομαι και στα δωματια) ειχα προβλημα τους το ειπα και τους βρηκα αρκετα ανησυχους.Μετα απο καιρο βρεθηκα μαλλον απο λαθος στο δωματιο με το μονιτορ και ειδα εικονες ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ και ηρεμησα,χωρις βεβαια να λεει τιποτα αυτο.
Στη Θησεως σιγουρα υπηρχαν καμερες.....μπορει και σε δωματια.....τελικα το καταστημα λειτουργει τωρα????

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα συναδελφοι η σαρκουδινου ειναι στα ΝΑΙ η στα ΔΕΝ και ειναι στα ναι δωστε τις sos απαντησεις για μη ξαναφαμε πορτα,δε λεει ο παλιος στο μηνα μου να τρωει πορτες!! :tickedoff:
καφανταρη 4 εχει παει κανεις τελικα,δωστε ενημερωση ντε με το τσιγκελι σας τα βγαζουμε :helpplea:
περιμενω αμεση αντιδραση και κινητοποιηση ολου του μηχανισμου ενημερωσης :thumbsup:

και βεβαια ανηκει στα ΝΑΙ. τσιμπα ενα πμ και θα σπασεις τους κωδικες και τα συνθηματικα ;)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι συναγωνιστες  εκανα ενα λαθος ζητω συγνωμη  ειπα συγγρου και αδελφακι της μαρνης νομοιζα οτι ξερετε πιο ειναι γιατι εχω και πολλα πμ λοιπον μιλαω για το μαγαζι στη φρατζη 4 αυτο ειναι.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Βρε παιδιά, μια ψηλή ξανθιά Σίσσυ στη Στουρνάρη λέει τίποτε;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παρακαλω ΟΧΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
μονο ελληνικα. :)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε παιδιά, μια ψηλή ξανθιά Σίσσυ στη Στουρνάρη λέει τίποτε;

Από προσωπική εμπειρία, αξιοπρεπές μασάζ, μέτρια μπριζόλα και κάμποση κυτταρίτιδα για την ηλικία της (23 νομίζω μου είχε πει ότι είναι).

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κατάθεση Σολωμού 59 1ος όροφος.

Κοπέλες Μελίνα, Δέσποινα, Αμάντα και το νέο αίμα.....:new_shocked:..... Πατρίτσια :boobies:, κορμάρα με μεγάλα :boobies: που μάλλον έχουν πέσει θύματα της βαρύτητας, ωραία μακριά πόδια και πεταχτό :booty:, λεπτομέρειες δεν ξέρω να πω, την είδα φεύγοντας, φορούσε κοντή φουστίτσα απ'αυτές που είναι μέχρι τον :booty: και "σκάνε μύτη" ελαφρώς τα κωλομάγουλα κάτω από την φουστίτσα, :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: αρρώστια λέμε.....!!!!!
Α! και μην το ξεχάσω, από πρόσωπο σ'άλλους θα αρέσει, σ'άλλους όχι, εμένα μ'άρεσε, είναι για φαντασιώσεις, για τρελές φαντασιώσεις......!!!!!!

Από τις κοπέλες ελεύθερη ήταν μόνο η Δέσποινα.

Αχ! Δέσποινα, Δέσποινα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

.........και για να μην το ξαναπάω από την αρχή, έχω γράψει ενημέρωση για την Δέσποινα στις 24/06/'08,  σελ. 928,  post 13911 & 13913, σήμερα χωρίς κουλουράκι (δεν περισσεύουν τα εικοσάρικα) το οποίο σημαίνει 50 περίπου λεπτά 70€.

anakatosuras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Κοπέλες Μελίνα, Δέσποινα, Αμάντα και το νέο αίμα.....:new_shocked:..... Πατρίτσια :boobies:, κορμάρα με μεγάλα :boobies: που μάλλον έχουν πέσει θύματα της βαρύτητας, ωραία μακριά πόδια και πεταχτό :booty:, λεπτομέρειες δεν ξέρω να πω, την είδα φεύγοντας, φορούσε κοντή φουστίτσα απ'αυτές που είναι μέχρι τον :booty: και "σκάνε μύτη" ελαφρώς τα κωλομάγουλα κάτω από την φουστίτσα, :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: αρρώστια λέμε.....!!!!!
Α! και μην το ξεχάσω, από πρόσωπο σ'άλλους θα αρέσει, σ'άλλους όχι, εμένα μ'άρεσε, είναι για φαντασιώσεις, για τρελές φαντασιώσεις......!!!!!!

Αχ! Δέσποινα, Δέσποινα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

.........και για να μην το ξαναπάω από την αρχή, έχω γράψει ενημέρωση για την Δέσποινα στις 24/06/'08,  σελ. 928,  post 13911 & 13913, σήμερα χωρίς κουλουράκι (δεν περισσεύουν τα εικοσάρικα) το οποίο σημαίνει 50 περίπου λεπτά 70€.
Αμαντα=παλιο call girl του 100-140

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οντως η πατριτσια εχει εκπληκτικο κορμι,για οσους ψαχνουν κορμι στριππερ η πατριτσια θα τους καλυψει τα γουστα...στην αρχη δεν πολυφαινεται η τελειοτητα του κορμιου της,αλλα στη συνεχεια το διαπιστωνει ακομη και τυφλος γαυρος! :2funny:Το προσωπο ειναι ελαφρως αμφιλεγομενο,αλλα εχει υπεροχα ματια και πολυ τσαχπινικη ματια.Απιστευτη στα 4! :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγούμενους.....Πολλοι δεν εχουν καταλάβει οτι στα μασατζίδικα υπάρχουν 3 λογιων γυναικες: επαγγελματίες μασεζ,Ρωσάκια που ξερουν λιγο μασαζ και ψηνουν και την μπριζόλα και πουτάνες που αντι να δουλευουν σε στουντιο και να παιρνουν 50 πελάτες την ημερα,προτιμουν να ειναι σε ενα καλυτερο περιβαλλον με λιγοτερο αλλά καλυτερο κόσμο....Γι' αυτο και σε πολλά μασατζίδικα,αλλη κανει το μασαζ και αλλη το τελειωμα.....

Και μην τσακωνεστε αδικα....για γαμησια και για πουτάνες μιλάμε......ψυχραιμια και να περνατε καλά.....

+10000 :rockon: :rockon: :rockon:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...σολωμου 59...σε οσους αρεσουν οι υπερβολικες αδυνατες παρτε πατριτσια.βυζι σικονατο με πολυ ασχημη ραφη του δοκτωρ-ωραιες ρωγες σκουρες-αδυνατα ποδαρακια και  :booty:....υπηρεσιες αψογες. :rockon:.........αλλα θελω να επιβεβαιωσω την ταμπελα στην πορτα-πολυυυυυ STUDIO.... :uglystupid: :uglystupid: :think:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6

καλααα ρε GGx δεν προσεξες τα σιλικονουχα που βγαζουν ματι??....και ο φωτοπουλος θα τα βλεπε(αοοοοματος).......σου λειπει η εμπειρια.....βασο θα συμφωνησω μαζι σου για πατριτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom