Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους..
Τελικά έχουμε κατι νεότερο απο Θησεως-Μαρούσι?
Πηγε κανένας συναγωνιστής πρόσφατα?
Ειναι ανοιχτά ή τείναι όντως αυτο που κλείσανε?

Ας μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει...και αν πήγε ποια κομάτια παίζουν...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Της Αμάντας το κοντέρ έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην πιάτσα....
Πήρα και γω Αμάντα την Δευτέρα που πέρασε... Μέτρια εμπειρία συνολικά.. Διαθέτει το πιο Ξεχειλωμένο νιμου που έχω συναντήσει στην καριέρα μου...

Όσο για την καινούργια που λέτε (Πατρίτσια), συμφωνώ οτι είναι κορμάρα αλλά πολυ τραβελόφατσα ρε παιδί μου....

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
που να σε είχα πέρσυ που είχα πιασει δουλειά σε εταιρία κοντά στην Ομόνοια....η απόλυτη καταστροφή!
Εφευγα απο το γραφέια, πηγαινα στα μασάζ και στα μπουρδέλα στα πέριξ της όμόνοιας και μετά επέστρεφα πάλι στο γραφείο...(τους έλεγα οτι πετάγομαι στην τράπεζα κτλ)....
και όταν τελείωναν τα λεφτά πήγαινα στο "ΑΙγαίον" στην Πανεπίστημίου για λουκουμ'αδες να γλυκαθώ....
Τώρα δουλέυω 12 ώρα στα ΒΠ, οπότε κάνω λίγο οικονομία θέλωντας και μή...

Μια απ τα ίδια κ εγώ. Το γραφείο που δουλεύω κοντά είναι κοντά στο Πεδίο Άρεως και έχω ξεπαραδιαστεί με όλους τους πειρασμούς γύρω μου.. Φανταστείτε ότι πριν πιάσω δουλειά εκεί μου φευγαν 150 - 200 € το μήνα σε ακολασίες ενώ τώρα μου φεύγουν τόσα πάνω κάτω την εβδομάδα...!!
Έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος...!

Paikths

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους!!!

Χτες το απογευμα ειπα να δοκιμασω τη Ζανα. Παω λοιπον οπως ειχα διαβασει Σολωνος 54 αλλα στη συγκεκριμενη πολυκατοικια δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με το κουδουνι. Τα περισσοτερα κουδουνια ηταν απο δικηγορικα γραφεια (2 μονο ηταν κενα και ντραπηκα να χτυπησω). Παρακαλω οποιος γνωριζει λεπτομερειες με κουδουνι να ενημερωσει.
Πηγα μετα στα σιγουρα (Φραντζη 4) και περασα παρα πολυ καλα. Ειχα καιρο να παω εκει και δεν ηξερα ποια κοπελα να παρω οποτε διαλεξα στην τυχη. Αυτη που μου φανηκε πιο καβλιαρα ηταν η Χριστινα. Κοκκινομαλα κοντουλα με οραιο βυζακι μεσαιου μεγεθους. Παιδια περασα παρα πολυ καλα... Η κοπελα ηταν ευγενεστατη και εκανε ακριβως αυτο που επρεπε!!!
Πολυ καλο υγρο τσιμπουκι χωρις καπωτα (εγλυφε πολυ ωρα τα αρχιδια)και εκανε οποια σταση ηθελες χωρις βιασυνη.
Ηταν χαμογελαστη και εδειχνε να το απολαμβανει (λες και ηταν η γκομενα μου). Μασαζ δεν εκανε σχεδον καθολου (αυτο ειναι το μοναδικο μειονεκτημα κατα τη γνωμη μου). Τη συνηστω ανεπιφυλαχτα αλλα μονο για γαμησι αφου το μασαζ δεν το κατεχει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειναι γιατι πηγες Σολωνος.
Σολωμου 54 6ος επρεπε να πας ;)

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους!!!

Χτες το απογευμα ειπα να δοκιμασω τη Ζανα. Παω λοιπον οπως ειχα διαβασει Σολωνος 54 αλλα στη συγκεκριμενη πολυκατοικια δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με το κουδουνι. Τα περισσοτερα κουδουνια ηταν απο δικηγορικα γραφεια (2 μονο ηταν κενα και ντραπηκα να χτυπησω). Παρακαλω οποιος γνωριζει λεπτομερειες με κουδουνι να ενημερωσει.
Πηγα μετα στα σιγουρα (Φραντζη 4) και περασα παρα πολυ καλα. Ειχα καιρο να παω εκει και δεν ηξερα ποια κοπελα να παρω οποτε διαλεξα στην τυχη. Αυτη που μου φανηκε πιο καβλιαρα ηταν η Χριστινα. Κοκκινομαλα κοντουλα με οραιο βυζακι μεσαιου μεγεθους. Παιδια περασα παρα πολυ καλα... Η κοπελα ηταν ευγενεστατη και εκανε ακριβως αυτο που επρεπε!!!
Πολυ καλο υγρο τσιμπουκι χωρις καπωτα (εγλυφε πολυ ωρα τα αρχιδια)και εκανε οποια σταση ηθελες χωρις βιασυνη.
Ηταν χαμογελαστη και εδειχνε να το απολαμβανει (λες και ηταν η γκομενα μου). Μασαζ δεν εκανε σχεδον καθολου (αυτο ειναι το μοναδικο μειονεκτημα κατα τη γνωμη μου). Τη συνηστω ανεπιφυλαχτα αλλα μονο για γαμησι αφου το μασαζ δεν το κατεχει.
Φίλε μου την πάτησες όπως και εγώ, και πολύ άλλοι πιστεύω την πρώτη φορά που πήγαμε, και πήγες Σόλωνος αντί για Σολωμού!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Πήρα και γω Αμάντα την Δευτέρα που πέρασε... Μέτρια εμπειρία συνολικά.. Διαθέτει το πιο Ξεχειλωμένο νιμου που έχω συναντήσει στην καριέρα μου...

γιατι ο κώλος δεν είναι ξεχειλωμένος-σκιζμένος?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κακως .πιστευω οτι πρεπει να βασιζεσαι στο ενστικτο.
καποια που κανει κλικ σε εμενα δεν ειναι απαραιτητο να κανει σε ολους ;)
χθες περασα απο ζανοσπιτο.. και πηρα για πρωτη φορα την ναταλη οχι γιατι μου αρεσε αλλα γιατι ακουγα τοσα πολλα απο εδω...
γαμω τις ατακες... :2funny:
και ειπες "ναι" να υποθεσω...
αρχικα με το που μπηκα μεσα ακουω την ατακα.. θελεις μασαζ? λεω ΩΧ..
εδω λες ανακριβειες...η γκομενα επιδεχεται χειρισμους και ειναι αρκετα ευλυγιστη παρα τα παραπανισια κιλα της...
και το καλαμακι της ειναι επαγγελματικο βαθυ, οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στο χωρο...
εκανε λιγο δηθεν μασαζ., μετα μου πηρε μια καλη ομολογουμενος πιπα.. αλλα αυτα τα προσποιητα αχ και τετοια.. με ξενερωνουν.. δεν την πληρωνω για να κανει οτι της αρεσει..  απο μπριζολα μετρια πραγματα και κουλουρι.. ακουσον ακουσον.. δεν μου εδωσε.. τι να πω.. σιγα το μπαζο..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να ριξω κι ενα ρεπορτο απο Μελινοσπιτο (Σολωμου 54 ,1ος).
το λεπον.
Μελινα και Δεσποινα μοιαζουν οχι μονο φυσιογνωμικα - αδελφακια γαρ -
αλλα και σε συμπεριφορα - υπηρεσιες.
μη σας ξεγελα το γεγονος οτι η Μελινα εκτελει και χρεη πορτας.
απο εμφανιση κερδιζει η Δεσποινα στο προσωπο,η Μελινα ειναι πιο μιλφ.
στο μασαζ κερδιζει η Μελινα , χωρις ομως να περνει αριστα.
Ρωσιδες σιγουρα δεν ειναι , αφου δε μιλανε ρωσσικα ουτε κατα διανια.
Στα ελληνικα ομως εχουν μαστερ, παει η γλωσσιτσα τους ροδανι,
θα ακουσεις απιστευτα πραγματα τα οποια δεν προκειται να αναφερω.
Στο καλαμακι χρησιμοποιουν την ιδια τεχνοτροπια,
με φτυσιματα, αλλα λειπει το βαθος.
γενικα ειναι μια καλη εμπειρια και αξιζει τα 70 των βασικων υπηρεσιων.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
προφανως αφου δηλωνεις ερωτευμενος (!!!)
δε θα μπορεσεις να εισαι αντικειμενικος στην κριση σου.
ριξε μια ματια εδω
Ήμουν ο πρώτος που είχα αναφερθεί σε αυτή τη θεά που τη λένε Πατρίσια Σολομου 59. 14095΄(940). Επειδή δε γινόντουσαν σχόλια για την εν λόγω ομορφια νομιζα ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις αλλά τελικά πολλά είναι τα σχόλια που δίνουν πολύ υψηλη βαθμολογία.
Προσωπικά θα έλεγα ότι έχει υπέροχο σώμα και περνάω τέλεια μαζί της λες και είναι κοπέλα μου και απο ότι φαινεται είμαι καπως :smitten: :smitten: :smitten:
...
Αυτό όμως που θέλω να πω πέρα απο κάποια ενημέρωση+γνωη είναι το εξης: Εντάξει για μένα η Πατρισια είναι νια θεά και της βάζω 10/10 και είναι η καλύτερη και είναι πολύ γλυκειά και είμαι ερωτευμένος... και ...και ...και :- κάτι που για κάποιον άλλο Συνάδελφο μπορεί να ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα.

Οπότε τι θα γίνει;; Θα γυρίσει και θα μου πει... μα τι είναι αυτά που λες και δε συμφωνω... και ... και θα καταλείξουμε σε ψιλοτσακώματα όπως έχει γίνει ουκ ολίγες φορες και δεν αρέσει σε κανενα μας νομίζω...

Προταση: Αν μου επιτρέπεται, προτείνω 2 πράγματα. Το κατά δύναμιν να προσπαθήσουμε να κατατάξουμε τις θεραπεύτριες σε κάποια όσο γίνεται πιο αντικειμενικά στανταρ εδώ, μέσα από τις συζητήσεις μας και τα σχόλια μας. Έτσι για παράδειγμα μπορούμε να χωρίσουμε τις υπηρεσίας π.χ. σε μασαζ, μπριτζόλα, φραπες κλπ και να βαθμολογούμε (λέω εγώ μια ιδέα). Έτσι σίγουρα θα υπάρχουν οι προσωπικές απόψεις αλλά θα υπάρχει μια πιο γενική αντικειμενική θέση που θα βγαίνει από τους συμμετέχοντες σύμφωνα με τη γνώμη τους. Κατά συνέπεια θα υπάρχει μια καλύτερη ενημέρωση αφενός, αφετέρου θα μειωθούν πολύ οι μικρο-παρεξηγήσεις γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις θα συμβουλευόμαστε το γενικότερο αντικειμενικό σκορ.

Πρόταση 2 Μην πάτε όλοι μαζί στην Πατρίσια και μετα είναι φουλ...Θέλω και γωωωωωω,,,,,  :smitten: :grin: :grin: :grin:

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια πηγα Σολωμου 54 στον 6ο και τραλαθηκα με μια θεα που την λενε Εβα. Τα κανει ολα και μασαζ και ολα τα υπολοιπα ... Το παρουσιαστικο της σου θυμιζει Πορνοσταρ. Ειναι τελεια. Αμε πατε να στ απαντηση για εντιπωσεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε γινε λιγο πιο αναλυτικος αν θες... :)
Παιδια πηγα Σολωμου 54 στον 6ο και τραλαθηκα με μια θεα που την λενε Εβα. Τα κανει ολα και μασαζ και ολα τα υπολοιπα ... Το παρουσιαστικο της σου θυμιζει Πορνοσταρ. Ειναι τελεια. Αμε πατε να στ απαντηση για εντιπωσεις.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
προχτες πηγα με φιλο στο ζανοσπιτο!!(σορρυ για την αργη ενημερωση αλλα ειχα δουλεια!)πηρα ατζελιαν και του εδωσα ζανα καθως πρωταρης! απο οτι εμαθα τελειωσε με το καλαμακι! δεν πηγε σε μπριζολα!! :2funny: :2funny: εγω με ατζελινα περσα υπεροχα οπως μονο αυτη ξερει!! αξια μαθητρια και πιθανη διαδοχος της ζανας!!
εσεις που διαματυρεστε επειδη δουλευετε κοντα στο κεντρο εγω τι να πω που δουλευω σωκρατους και μενω στουρναρη?? :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:
ειμαι και παντρεμενος οποτε δεν εχω περιθωρια για πολλα εξοδα!! :S >:( :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εσεις που διαματυρεστε επειδη δουλευετε κοντα στο κεντρο εγω τι να πω που δουλευω σωκρατους και μενω στουρναρη?? :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:
ειμαι και παντρεμενος οποτε δεν εχω περιθωρια για πολλα εξοδα!! :S >:( :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny:

τι ειπες τωρα φιλε !!!!!!!!!  τι τραβανε μερικη !!!!!!!!!!  φιλε σε καταλαβαινω απολυτα , απλως κρατα γερα .....

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Παρακαλώ τους έμπειρους στο χώρο να με "καθοδηγήσουν" για ΜΑτζαγρ.
Πολύ ωραία τεμάχια πραγματικά....πήρα μια Βικυ...ξανθιά...αλλά ουτε καν με γύρισε ανάσκελα...!
....και ηταν γενικά αρνητική....μάλλον όμως πήρα τη λάθος γκόμενα...γιατί φεύγοντας...αφού κατάλαβε οτι δυσαρεστήθηκα...έφερε μία άλλη...ένα καλό μιλφ...και με ρωτησαν μαζί αν είδα τα άλλα κορίτσια...είδα λοιπόν τότε μία Λενα και μία άλλη ξανθιά αδύνατη...αλλά έφυγα γιατί μου την είχε σπάσει η Βίκυ...και το 80άρι!
Πήρα τη λάθος θεραπέυτρια ή εκέι πρέπει να πας 2 -3 φορές για το πρώτο φραπεδάκι...?
Ίσως έχει ξανααπαντηθεί η ίδια ερώτηση σε συναγωνιστή με την ίδια απορία....ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
ειχα επισκευτει το Ηπειρου 22 και γω ενα πρωινο πριν ενα μηνα περιπου.Μου ανοιξει ενα μελαχροινο πιπινι,περασα και μου ηρθε για μασαζ ενα απιστευτο καυ...λακι ελληνιδα .Μασαζ μπρουμητα καυλωτικο και γυρνώντας χωρις πετσετα μου εκανε στην κοιλια ακουμπωντας μου τον..λουτσο δηθεν καταλαθος...αλλα μολις πηγα να επεκταθω μου λεει τελος χρονου!!!θες να συνεχησεις μηπως με καποια αλλη κοπελα?τι λε ρε μαστορα?να δωσω αλλα 60 γιουρια?δεν πατε καλα σκεφτηκα!ντυθηκα και πηγα στη φυλης να καταθεσω!ειναι απατη αλλα εχει τρομερο μινακι μεσα!

Αν διαβάσετε πιο πίσω στο thread θα δείτε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες στο χώρο του μασάζ εδώ και χρόνια !
Κατ' αρχήν ανήκει κατηγορηματικά στα ΔΕΝ.
Η τακτική τους είναι να σε καβλώνουν και να σε δελεάζουν με χαμογελάκια, υπονοούμενα, κλπ για να συνεχίσεις και για δεύτερη ώρα και να σου τα πάρουν χοντρά. Το πολύ στο τέλος να πάρεις ένα φραπέ της συμφοράς !
Μακριά !!!!!!

mikaipi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους..
Τελικά έχουμε κατι νεότερο απο Θησεως-Μαρούσι?
Πηγε κανένας συναγωνιστής πρόσφατα?
Ειναι ανοιχτά ή τείναι όντως αυτο που κλείσανε?

Ας μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει...και αν πήγε ποια κομάτια παίζουν...

Πήγα εγω σήμερα, είναι ανοιχτό, με ανέλαβε η Χριστίνα, ΜΟΝΟ μασάζ, ούτε φραπέ ούτε τίποτε άλλο.
Ίσως έφταιγε το γεγονός ότι πήγα εκεί πρώτη φορά και δεν με ξέρανε. Εχει κανένας καμία σύσταση γιατί παρόλη την φάση σκέφτομαι να ξαναπάω. Οποιος μπορεί ας ρίξει μια ενημέρωση.
Thanks

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Είχα καιρό να μπώ. Διαπίστωσα ότι είχατε ανοίξει θέμα για το HIV. Κάποιος είπε ότι οι γυναίκές έχουν 5% στο ακάποτο. Αν είχαν 5% θα είχαν όλες. Είναι 5 τις χιλίοις και αυτό από κώλο ! Σας παραθέτω τα στοιχεία της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ του κράτους για το aids. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η ημιμάθεια είναι πράγματι χειρότερη από την αμάθεια. Ο άντρας έχει 5 πιθανότητες στο εκατομμύριο να κολλήσει αν του πάρουν πίπα. Αν υποθέσουμε ότι παίζω 500 στήλες στο τζόκερ και είναι 5 εκ στήλες κάθε φορά, τότε έχω περισσότερες πιθανότητες να πιάσω το τζόκερ !

Πως κολλάει κάποιος (και πως προφυλάσσεται από) HIV;
Ο HIV μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μέσω της απευθείας επαφής με μολυσμένο αίμα και από την μητέρα προς το έμβρυο. Τα σωματικά υγρά που περιέχουν HIV είναι:

Αίμα (συμπεριλαμβανομένου του αίματος περιόδου)
Σπέρμα και πιθανώς τα προσπερματικά υγρά
Κολπικά υγρά
Μητρικό γάλα
Για να μεταδοθεί ο HIV πρέπει:
να είναι παρόν σε κάποιο από αυτά τα υγρά
να εισχωρήσει μέσα στο σώμα
Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδόσουν τον HIV είναι:
Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)
Ο κίνδυνος της μετάδοσης του HIV μειώνεται σημαντικότατα χρησιμοποιώντας ένα προφυλακτικό.
Άλλοι τρόποι μετάδοσης του HIV είναι:
Κοινή χρήση συριγγών όταν λαμβάνεται δόση ναρκωτικών ουσιών
Μη επαγγελματικό τατουάζ και τρύπημα αυτιών κλπ.
Τυχαίες διατρήσεις με σύριγγες
Μεταγγίσεις μολυσμένου αίματος
Τοκετός
Θηλασμός
Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι:
Οι περισσότεροι άνθρωποι με HIV μόλυνση δεν δείχνουν άρρωστοι
Οι περισσότεροι άνθρωποι με HIV μόλυνση δεν έχουν κάνει τεστ και δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο HIV ΔΕΝ μεταδίδεται με:
Σάλιο, δάκρυα, ιδρώτα, κόπρανα ή ούρα
Αγκαλιά
Φιλί
Μασάζ
Χειραψία
Τσιμπήματα εντόμων
Συγκατοίκηση με κάποιον οροθετικό
Κοινή χρήση τουαλέτας ή ντους

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον διαφορετικό βαθμό κινδύνου μετάδοσης του HIV σε περιπτώσεις μη επαγγελματικής έκθεσης, σύμφωνα με την βιβλιογραφία (χωρίς την χρήση προφυλακτικού).

ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

Τα ποσοστά κινδύνου μετάδοσης του δεν είναι απόλυτα. Ο κίνδυνος μετάδοσης εξαρτάται από τον τύπο έκθεσης αλλά και από παράγοντες όπως οι ακόλουθοι:
Μολυσματικότητα: Υψηλό ιικό φορτίο αυξάνει τον κίνδυνο. Για κάθε log μείωσης του ιϊκού φορτίου, ο κίνδυνος μόλυνσης μειώνεται 2,5 φορές.
Γεννητικά, στοματικά έλκη, ΣΜΝ ή αιμορραγίες αυξάνουν τον κίνδυνο σεξουαλικής έκθεσης
Για τυχαία τρυπήματα από βελόνα το νωπό αίμα, το βαθύ τρύπημα ή η ενδοφλέβια ένεση αυξάνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του HIV
Πως να αποφύγετε τη μόλυνση με HIV
Ο HIV είναι ένας ιός που μολύνει τους ανθρώπους όταν εισέρχεται στα κύτταρα του αίματος. Για να αποφύγετε τη μόλυνση με HIV, πρέπει να εμποδίσετε το αίμα, σπέρμα, κολπικό υγρό, η μητρικό γάλα κάποιου μολυσμένου ατόμου να μπει στο σώμα σας μέσω του στόματος, αιδοίου, πρωκτού, κορυφής του πέους ή πληγών του δέρματος.
διότι πάνε με 100 κάθε μήνα :) Είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom