Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
επειδη παντα υπαρχουν η ξερολες  που κριτηκαρουν τα παντα με ειρωνεια θα ελεγα του φιλου που τοσο αβιαστα κανει τον εξυπνο να γυρισει  πισω στο θρεντ και να διαβαση αναλογο κειμενο που το κρητικαρη συναγωνιστης με καποια διαδρομη στο σαιτ. και  εχει να κανει περα απο την αστεια πλευρα του θεματος εχει να κανει σοβαροτητα του που ειναι και το ζουμι σε αυτες της περιπτωσης. υπαρχουν συναγωνιστες  επειδη παγαν πανω απο μια φορα με καποια θεραπευτρια και δεχονται καποια χαδια παραπανω τσιμπανε και νομοιζουν οτι βρηκανε τον ανθρωπο τους. μαλακιες καμια δεν ειναι αληθεινη παραμυθη πουλανε για να αρμεγουν  τους συναγωνιστες ιδια περιπτωση εχουμε και εδω και το μετεφερα με την αστεια πλευρα του  μηπως και ο συνα γωνιστης συνελθη.  και εσυ  εξυπνε επιασες  λαυρακι νομισες και εκανες την αναλυση σου και οπα και ναμαι.

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ζητώ 2η φορά τα φώτα των έμπειρων του χώρου για ΜΑτζ.
Πήρα Βίκυ (1η φορά που πήγα εκέι) και ουτε καν ανασκελα δε με γύρισε!
Αρνητική σπό το 1ο έως το τελευταίο λεπτό!
Φταίει που ήμουν 1η φορά εκέι ή η Βικυ ΔΕΝ....?
ΝΑ την ξαναπάρω ή να αναζητήσω"ευκολότερο δρόμο" διαλέγοντας κάποια άλλη?
Σημειώνω ότι δεν απαιτώ ντε και καλά μπριζόλες...με φραπεδάκι καλαμωτό είμαι οκ...
Παρακαλώ....τα φώτα σας.....

bizoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε HellSex αν εσυ δε θελεις να καθοδηγεις τους αλλους μην το κανεις, αλλα μη συμβουλευεις τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο
υπαρχουν ανθρωποι απο επαρχια που οταν κατεβαινουν αθηνα χρειαζονται λιγη διασκεδαση και δεν ξερουν που να τη βρουν και ανθρωποι που δεν εχουν το χρονο να γυριζουν ασκοπα στην αθηνα και να ξοδευουν χρονο και χρηματα
αλλωστε αυτο το site υπαρχει και συντηρειται για να  βοηθουνται ολοι

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φίλοι συναγωνιστές , η Εύα η τις Σολωμού 54 δούλευε σήμερα ? πήγα κατά τις 1 μεσημέρι , μου λέει η κυρια τις υποδοχής ότι είναι απασχολημένοι , αν θες πέρασε με την Ελένη , που την είχα πάρει πρόσφατα , όχι τις λέω θα ξαναπεράσω ,πήγα μετά από 2 ώρες και ξανά το αστέρι μου απασχολημένο , μου τι σπάει άντο το πράγμα , για καλή μου τύχη βρήκα την Ναταλι διαθέσιμη, και πιστέψτε με φίλοι μου , δεν το μετάνιωσα καθόλου που την άλλαξα με την Εύα ,η Ναταλι φίλοι μου στο φραπέ είναι άπαιχτη ,τα χηλοί τις φτάνουν έως τα μπαλάκια ,μπριζόλα και φραπεδάκι με καλαμάκι σύνολο 80 , τελικά ας μου πει κάποιος αν είναι ήταν η Εύα εκεί έτσι για το γαμώτο...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επειδη παντα υπαρχουν η ξερολες  που κριτηκαρουν τα παντα με ειρωνεια θα ελεγα του φιλου που τοσο αβιαστα κανει τον εξυπνο να γυρισει  πισω στο θρεντ και να διαβαση αναλογο κειμενο που το κρητικαρη συναγωνιστης με καποια διαδρομη στο σαιτ. και  εχει να κανει περα απο την αστεια πλευρα του θεματος εχει να κανει σοβαροτητα του που ειναι και το ζουμι σε αυτες της περιπτωσης. υπαρχουν συναγωνιστες  επειδη παγαν πανω απο μια φορα με καποια θεραπευτρια και δεχονται καποια χαδια παραπανω τσιμπανε και νομοιζουν οτι βρηκανε τον ανθρωπο τους. μαλακιες καμια δεν ειναι αληθεινη παραμυθη πουλανε για να αρμεγουν  τους συναγωνιστες ιδια περιπτωση εχουμε και εδω και το μετεφερα με την αστεια πλευρα του  μηπως και ο συνα γωνιστης συνελθη.  και εσυ  εξυπνε επιασες  λαυρακι νομισες και εκανες την αναλυση σου και οπα και ναμαι.

Φίλε periergos1, έχεις απόλυτο δίκιο. Θέλει προσοχή.
Τσέκαρε π.μ., αν θες. 

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Φίλοι συναγωνιστές , η Εύα η τις Σολωμού 54 δούλευε σήμερα ? πήγα κατά τις 1 μεσημέρι , μου λέει η κυρια τις υποδοχής ότι είναι απασχολημένοι , αν θες πέρασε με την Ελένη , που την είχα πάρει πρόσφατα , όχι τις λέω θα ξαναπεράσω ,πήγα μετά από 2 ώρες και ξανά το αστέρι μου απασχολημένο , μου τι σπάει άντο το πράγμα , για καλή μου τύχη βρήκα την Ναταλι διαθέσιμη, και πιστέψτε με φίλοι μου , δεν το μετάνιωσα καθόλου που την άλλαξα με την Εύα ,η Ναταλι φίλοι μου στο φραπέ είναι άπαιχτη ,τα χηλοί τις φτάνουν έως τα μπαλάκια ,μπριζόλα και φραπεδάκι με καλαμάκι σύνολο 80 , τελικά ας μου πει κάποιος αν είναι ήταν η Εύα εκεί έτσι για το γαμώτο...

Συνάδελφε πήγα κι εγώ χθες από την Σολωμού 54 κατά τις 2:30μ.μ και η Εύα είχε πελάτη όπως και όλες οι κοπέλες, εκτός από την Ατζελίνα την οποία και ετίμησα δεόντος.

Σήμερα η Ατζελίνα ήταν απόλαυση, μασάζ αρκετά καλό από το σβέρκο μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, πνευστό σούπερ, βαθύ, με περιποίηση @@ και τέλος μπριζολίτσα ζουμερή, με συμμετοχή gfe. 45λεπτά, 80€.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ σωστος ο φιλος. :thumbsup:
δε θα πρεπει επ ουδενι να δημιουργηθει μια κατασταση "παλιοι εναντιον νεων"
αριστη τοποθετηση :)
αγαπητε HellSex αν εσυ δε θελεις να καθοδηγεις τους αλλους μην το κανεις, αλλα μη συμβουλευεις τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο
υπαρχουν ανθρωποι απο επαρχια που οταν κατεβαινουν αθηνα χρειαζονται λιγη διασκεδαση και δεν ξερουν που να τη βρουν και ανθρωποι που δεν εχουν το χρονο να γυριζουν ασκοπα στην αθηνα και να ξοδευουν χρονο και χρηματα
αλλωστε αυτο το site υπαρχει και συντηρειται για να  βοηθουνται ολοι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εκει ηταν , καθως και οι Ατζελινα, Ζανα , Ναταλι - που ανεφερες.
η Ευα ειναι πολυ ωραιο κοριτσι και γελαστο.
νταρντανα με ολη τη σημασια της λεξης. :boobies:
προτιμησα Ατζελινα , για την οποια εχω αναφερθει στο παρελθον,
οποτε το θεωρω περριτο να μπουμε σε λεπτομεριες. ;)
θα πω ομως οτι σημερα παρατηρησα αυτες τις ωραιες πεταλουδες με τις οποιες
εχει διακοσμηθει ο χωρος. :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυ σωστος ο φιλος. :thumbsup:
δε θα πρεπει επ ουδενι να δημιουργηθει μια κατασταση "παλιοι εναντιον νεων"
αριστη τοποθετηση :)

Δεν είναι θέμα παλιών - νέων. Υπάρχουν κάτι παπαράκια που μπαίνουν μόνο για να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν πληροφορίες. Μετά δεν μιλάνε καθόλου. ΜΠΙΝΕΔΕΣ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο καθενας κρινεται απο την πορεια του ,
επομενως φρονω πως καλο θα ηταν να μην προκαταλαμβανονται οι συναγωνιστες. :sunglasses:
Δεν είναι θέμα παλιών - νέων. Υπάρχουν κάτι παπαράκια που μπαίνουν μόνο για να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν πληροφορίες. Μετά δεν μιλάνε καθόλου. ΜΠΙΝΕΔΕΣ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο καθενας κρινεται απο την πορεια του ,

Σύμφωνοι, αλλά όταν κάποιος το κάνει συνέχεια (δηλαδή μπαίνει μόνο για να πάρει πληροφορίες), πρέπει να του πούμε ότι είναι καραγκιόζης, δεν πρέπει;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
den δινουμε πληροφοριες σε ατομο με ενα ποστ...........
Οσους τετοιους εχω βοηθησει σε οτιδηποτε,μετα λαγος........πληρης ανταποδωση που λεμε...
Ασε να ψηθει,να πει 2 κουβεντες ρε παιδι μου στο σαιτ,ποιο πρωτα!!!!!
Αρκετα στρουμφ και μαλακες εχει ο τοπος...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εννοειται, και να γραφεται και το ονομα προς γνωσιν των συναθλητων :cheesy:
προσωπικα μια φορα εκανα το λαθος και εστειλα εναν πιτσιρικα συστημενο,
και δε μου εχει γραψει τπτ, ουτε εχω δει να γραφει εδω.
φιλε -που δε θυμαμαι το ονομα σου- αν το θυμασαι ,γραψε μου αν περασες καλα.
αν θελετε να τσεκαρετε τι γραφει καποιος ,
πατατε πανω στο ονομα, και σας δειχνει το προφιλ.
υπαρχει μια επιλογη "δειξε μου τα τελευταια μνμτα του μελους"
ή καπως ετσι.  ;)
εγω αυτο κανω αν εχω μνμα απο αγνωστο...
Σύμφωνοι, αλλά όταν κάποιος το κάνει συνέχεια (δηλαδή μπαίνει μόνο για να πάρει πληροφορίες), πρέπει να του πούμε ότι είναι καραγκιόζης, δεν πρέπει;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
porterhouse-steak.jpg

στα καρβουνα! :2funny: :2funny: ;) :rockon: :rockon: :rockon: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :headbang2:
ασχετο, η μπριζολα τι ειναι  παιδες?

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Σωστος ο παικτης .

η 'μπριζολα' ??? ( ρωταω υποπτα ,κλεινω και το ματι..)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι φανταζεσαι ?
χαλόου!!!
"κρεας μπαινει κρεας βγαινει"??? ;)
(στο φουρνο εννοω βεβαιως)
παντως περιστατικο να πηγε συναθλητης με ψησταρια και κρεατικα παραμασχαλα για χαλαρωση δεν εχει ακομα αναφερθει.Αν τ΄ακουσουμε κι αυτο.... :boobies: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστος ο παικτης .

η 'μπριζολα' ??? ( ρωταω υποπτα ,κλεινω και το ματι..)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μασαζ και μετα αρχιζουν τα κλαρινα...

και οταν ανοιξει η ορεξη πεφτουν και οι μπριζολες

Ε ρε γλεντιααα

Stories