μασαζ και μετα αρχιζουν τα κλαρινα...
και οταν ανοιξει η ορεξη πεφτουν και οι μπριζολες
Ε ρε γλεντιααα
Επιδόρπιο δεν έχει?
μασαζ και μετα αρχιζουν τα κλαρινα...
και οταν ανοιξει η ορεξη πεφτουν και οι μπριζολες
Ε ρε γλεντιααα
Καλό είναι να παραθέτεις το post στο οποίο αναφέρεσαι για να καταλαβαίνουμε τι σχολιάζεις. Επίσης καλό θα είναι ν' αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς και να γράφεις Ελληνικά (εκτός αν είσαι αλλοδαπός οπότε ανακαλώ και σου δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια να γράψεις Ελληνικά).επειδη παντα υπαρχουν η ξερολες που κριτηκαρουν τα παντα με ειρωνεια θα ελεγα του φιλου που τοσο αβιαστα κανει τον εξυπνο να γυρισει πισω στο θρεντ και να διαβαση αναλογο κειμενο που το κρητικαρη συναγωνιστης με καποια διαδρομη στο σαιτ. και εχει να κανει περα απο την αστεια πλευρα του θεματος εχει να κανει σοβαροτητα του που ειναι και το ζουμι σε αυτες της περιπτωσης. υπαρχουν συναγωνιστες επειδη παγαν πανω απο μια φορα με καποια θεραπευτρια και δεχονται καποια χαδια παραπανω τσιμπανε και νομοιζουν οτι βρηκανε τον ανθρωπο τους. μαλακιες καμια δεν ειναι αληθεινη παραμυθη πουλανε για να αρμεγουν τους συναγωνιστες ιδια περιπτωση εχουμε και εδω και το μετεφερα με την αστεια πλευρα του μηπως και ο συνα γωνιστης συνελθη. και εσυ εξυπνε επιασες λαυρακι νομισες και εκανες την αναλυση σου και οπα και ναμαι.
Λίντα ή Λάνα ? Η παλιά από Λέκκα ?To Σαββατο το μεσημερακι και μετα απο συμβουλη του Zero (thanks Zero) επισκεφτηκα το στουντιακι στη Μονης Προδρομου 6 και τιμησα το milfακι Λιντα. Περιγραφη: περιπου 1.74 αδυνατουλα, ξανθια γυρω στα 40 και αρκετα εμφανισιμη με καυλωτικη φατσα. Δυστυχως λογω της επελασης των κοκκινων εισβολεων δεν αναπτυχθηκε πληρης σαρκικη επαφη. Ετσι αναφερω οτι το μασαζακι ηταν πολυ καλο και το ροφημα ανευ προφυλαξεως εξισου καλο οπου καταναλωθη απο τη κοπελα και ο αναλογος χυμος. Θα επιστρεψω για νεες περιπετειες με επαφη τριτου τυπου.
Λίντα ή Λάνα ? Η παλιά από Λέκκα ?
Δεν είναι θέμα παλιών - νέων. Υπάρχουν κάτι παπαράκια που μπαίνουν μόνο για να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν πληροφορίες. Μετά δεν μιλάνε καθόλου. ΜΠΙΝΕΔΕΣ.
Σωστοτατος. εγω προσωπικα οταν μου στελνουν πμ και με ρωτανε διαφορα καποιοι ασχετοι εννοειται δεν απαντω γιατι δεν γουσταρω. θα μου πεις το σαιτ ειναι για ενημερωση. ενημερωση ναι, αλλα για εμας που γουσταρουμε και την παρεα και εγω για αυτο το λογο ειμαι εδω. πριν κανα χρονο και, ειχα γραψει για ενα σουπερ μασαζαδικο με τρελα μουνια φανταστικο χωρο και πολυ φτηνο το οποιο οσοι ειναι γνωστες ξερουν οτι ειναι μαπα και καναμε πλακα μεταξυ μας. και πεταγεται τσουπ ενας μαλακακος και λεει "ποιος εξυπνος ειπε για εκεινο το μασατζιδικο...".
ο τυπος ουτε καν διαβαζε τι λεγαμε εδω μεσα και ηθελε να βγαλει και θεμα!
το εχω πει και το ξαναλεω , δεν ειμαστε ο χρυσος οδηγος!
Zero μήπως και ξέρεις αν είναι ακόμη εκεί η Λάνα?Λίντα,
ξανθιά αδύνατη με σκουλαρίκι στην μύτη και το φρύδι
παιδια καλημερα, ξερει κανεις προς νεα μακρη η ραφηνα αν παιζει τιποτα;
Η αρτζεντίνα με τεράστιες μπριζόλες
Καλό είναι να παραθέτεις το post στο οποίο αναφέρεσαι για να καταλαβαίνουμε τι σχολιάζεις. Επίσης καλό θα είναι ν' αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς και να γράφεις Ελληνικά (εκτός αν είσαι αλλοδαπός οπότε ανακαλώ και σου δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια να γράψεις Ελληνικά).
καλημερα παιδια να ρωτησω κατι πως κανονιζεις μασαζακι?ειναι ευκολο?ενημερωστεμε σας παρακαλω καθωτι και ασχετος με το θεμα ευχαριστω