Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παιδιά, σόρρυ για το άσχετο ποστάρισμα, δεν ξέρω πού να το κάνω ή για την ακρίβεια βαριέμαι και λιγάκι.
Ουσιαστικά θα έπρεπε να το κάνω καινούργιο θρεντ.
Αλλά πριν από δύο εβδομάδες μας έπριξε ένας κύριος εδώ μέσα για να του δώσουμε τηλ. για cg λες και δεν μπορούσε να ψάξει 20-30 σελίδες πιο πίσω να δει ή δεν ξέρει να χαλάσει ένα ευρώ να πάρει εφημερίδα.
Του το είπα στο πμ που του έστειλα τηλέφωνα πως αν δεν γράψει κριτική θα τον ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Ο χρήστης srt λοιπόν...με έγραψε κι εμένα και όλους μας. ΟΥΤΕ μία κριτική, ΟΥΤΕ καν ένα πμ για να μου πει πως όλα ήταν οκ ή όχι.

Και ξαναλέω, προσοχή σε αυτούς που χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα περιμένουν μασημενα φασόλια.
Να διαβάζουνε οι γκάβακες. Δεν είμαστε λαλακες εμείς που γράφουμε!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
φιλε μου,
ο περιεργος ειναι εκλεκτο μελος με μεγαλη προσφορα ,
και καλο θα ηταν τετοιου ειδους σχολια να λειπουν,
εφοσον βλεπεις οτι τον ενοχλουν... :)
To post που τον ενόχλησε ήταν ένα χιουμοριστικό post στο χαλαρό -όπως κακώς μάλλον θεώρησα- πνεύμα "Κατίνας" που χαρακτήριζε το δικό του σχόλιο. Αν κάποιος είναι τσιμπημένος με μασατζού ή με πουτάνα ή με στριπτηζού και του το λέμε ως φίλοι και δεν ξεκολάει, πιστεύει κάποιος ότι θα βάλει μυαλό αν τον κράξουμε στο  forum? Αυτό σατίρισα στο post μου.
Τέλος πάντων, αφού δεν αντελήφθη το χιούμορ και απάντησε σ' αυτό με χαρακτηρισμούς και με 8 ορθογραφικά και 3 συντακτικά λάθη σε μία παράγραφο χωρίς να παραθέτει καν το post που σχολιάζει, του απάντησα και πάλι χωρίς χαρακτηρισμούς.
Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί ότι το μέγεθος της προσφοράς του στο συγκεκριμένο thread του δίνει ασυλία στη χρήση χαρακτηρισμών και στο να γράφει ανορθόγραφα -και to ίδιο το σχόλιο αφήνει αμφιβολίες για τον αν σκοράρει 3ψήφιο σε MENSA-, αλλά πάσο αν το λές εσύ.
Στο κάτω κάτω γράφουμε για να ενημερώνουμε και να κάνουμε την πλάκα μας και κακώς απαντώ γιατί τίποτε από τα δύο δεν κάνουμε τώρα....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παιδιά, σόρρυ για το άσχετο ποστάρισμα, δεν ξέρω πού να το κάνω ή για την ακρίβεια βαριέμαι και λιγάκι.
Ουσιαστικά θα έπρεπε να το κάνω καινούργιο θρεντ.
Αλλά πριν από δύο εβδομάδες μας έπριξε ένας κύριος εδώ μέσα για να του δώσουμε τηλ. για cg λες και δεν μπορούσε να ψάξει 20-30 σελίδες πιο πίσω να δει ή δεν ξέρει να χαλάσει ένα ευρώ να πάρει εφημερίδα.
Του το είπα στο πμ που του έστειλα τηλέφωνα πως αν δεν γράψει κριτική θα τον ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Ο χρήστης srt λοιπόν...με έγραψε κι εμένα και όλους μας. ΟΥΤΕ μία κριτική, ΟΥΤΕ καν ένα πμ για να μου πει πως όλα ήταν οκ ή όχι.

Και ξαναλέω, προσοχή σε αυτούς που χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα περιμένουν μασημενα φασόλια.
Να διαβάζουνε οι γκάβακες. Δεν είμαστε λαλακες εμείς που γράφουμε!!
Επίσης εμείς που διαβάζουμε.........!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα εκανες και το διευκρινισες alkis-petinis
για να αποφεχθουν τυχων παρεξηγησεις...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα ανακάλυψα τη σελίδα και μου έφαγε πολλές ώρες διαβάσματος ...
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τον τεράστιο όγκο πληροφοριών  :grin:
Ξεκινάω και εγώ σήμερα με κάτι χαλαρό, μασάζ στη Δεριγνύ 14 χωρίς φραπέ και κοψίδια (για αρχή).
Θα επανέλθω αύριο με σχόλια

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές.
Ευχαριστώ πολυ τριπιτιρι για το πμ.
Ενταξει κυριοι ..το πιασαμε το υπονοουμενο...πρεπει να γεμισουμε σελιδες για να τυχουμε προσοχης...ΟΚ αν αυτος ειναι ο "αγραφος κανονας"....
νομιζω όμως πως ενδεχομενως ετσι να "αδικειτε" κοσμος που
ποσταρει μονο οταν εχει κατι να πει...
υπαρχει κοσμος που δεν ειναι εδω για να μαλωνει και να παρακολουθει e διαφωνιες
αλλα για να καταθεσει κατι που ο ιδιος κρινει οτι αποτελει ενδιαφερουσα πληροφορία
και φυσικα για να παρει πληροφοριες και συμβουλές...

Και με την ευκαιρία να δηλώσω "νεοκοπος οπαδος του μασαζ"
αααα ρε ΜΑτζ. ...απο ΒΠ θα καταλήξω θαμώνας πλ. δαβάκη.....

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.
Σύνθεση προσωπικού η ίδια.
Δύο milf που δεν μ' ενδιαφέρουν.
Η Σάρα (μαυρούλα) γίνεται συνεχώς και καλύτερη. Αμα σε μαθει έχει πολύ GFE συμπεριφορά. Μόνο μειονέκτημα ζυβί κάπως πεσμένο.
Η Αντζελα, ομιλητική, ευγενική, καστανόξανθη με σφιχτό σώμα,  τελειο 2αρι βυζί και κωλί και σφιχτό νιμου !!! Όμως μικρότερη συμμετοχή και λιγότερα παιχνίδα  από Σάρα.
Επίσης καλό μασαζάκι και από τις δύο.
Τιμές στα κλασικά επίπεδα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ldlis  φιλε εισαι παντα μια δυναμη χαλαροτητας  απαντω μονο και μονο τη με πειραξε εχουμε πει οτι σεβομαστε την αποψει του καθενος οπως και τη διαφωνια την αντιθετη  πειραχτηκα  γιατι στο κειμενο που εγραψα  ο συναγωνιστης  σε μια παραγραφω του μου λεει να εφευρω κατι εγω  και να γραψω πανω στο  θεμα που εγραψα. και εγω το εγραψα με χιουμορ για αυτο καικανω αναφορα στους δαναους υπαρχει προβλημα ομως και ειναι πραγματικο πρεπει να προσεχουμε με τα αισθηματαμας στους χωρους αυτους.  και καποιος  συναγωνιστης μας εχει πεσει στη λουμπα  πριν καιρο καποιος αλλος συναγωνιστης ειχε αφησει να ενοηθει οτι καποια θεραπευτρια τον ειχε ερωτευθη  και του ειχε  απαντηση  οδεσποτας οτι σε παραμυθιαζουνε το μονο που της ενδιαφερη ειναι πως θα στα παρουν. και κατι αλλο  οταν γραφουμε εδω δεν νιωθω οτι δεινω εξετασης φραφολογιας. αυτα και καλη καρδια σε ολους και αυριο εδω θα ειμαστε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στους συναγωνιστές.
Ευχαριστώ πολυ τριπιτιρι για το πμ.
Ενταξει κυριοι ..το πιασαμε το υπονοουμενο...πρεπει να γεμισουμε σελιδες για να τυχουμε προσοχης...ΟΚ αν αυτος ειναι ο "αγραφος κανονας"....
νομιζω όμως πως ενδεχομενως ετσι να "αδικειτε" κοσμος που
ποσταρει μονο οταν εχει κατι να πει...
υπαρχει κοσμος που δεν ειναι εδω για να μαλωνει και να παρακολουθει e διαφωνιες
αλλα για να καταθεσει κατι που ο ιδιος κρινει οτι αποτελει ενδιαφερουσα πληροφορία
και φυσικα για να παρει πληροφοριες και συμβουλές...

Και με την ευκαιρία να δηλώσω "νεοκοπος οπαδος του μασαζ"
αααα ρε ΜΑτζ. ...απο ΒΠ θα καταλήξω θαμώνας πλ. δαβάκη.....

Φίλε, εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν. Υποτίθεται ότι εδώ το "βήμα" είναι ελεύθερο (το κατά πόσο είναι πραγματικά, μπορείς να το αξιολογήσεις μόνος σου) κι ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει αρκεί να σέβεται τους κανόνες. Όμως, για να λειτουργεί παραγωγικά το thread θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και "αλληλεπίδραση" μεταξύ των μελών που γράφουν. Επομένως, όταν κάποιος μπαίνει και μόνο ρωτάει αλλά δεν απαντάει, σαν κάτι μαλακοκαύληδες, ή όταν μπαίνει γράφει και μετά μάς γράφει, το thread δεν λειτουργεί προς όφελος κανενός κι αν είναι έτσι, δεν έχει αξία να ασχολούμαστε. Αυτό προσπάθησα να πω χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω κανέναν να γράψει ή να ρωτήσει οτιδήποτε. Το αντίθετο ήθελα να κάνω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο, φίλε PANX. Τα περισσότερα παλιά μέλη έχουν σταματήσει να γράφουν. Λίγοι γράφουν ακόμα. 
αυτοί που είναι παλιά μέλη και δεν γράφουνε, δεν ρωτάνε όμως και χιλιοειπωμένα πράγματα.
Το θέμα δεν είναι να γράφεις αλλά να διαβάζεις πρωτίστως.
Όταν ο αλλος σου συστήνεται πως μπαίνει εδώ μέσα 1 χρόνο διαβάζοντας μόνο και έχει 2 ποστ και ρωτάει "φέρτε τηλέφωνα", ε, σόρρυ κιόλας αλλά δεν θα του δώσω την πααμικρή σημασία.
Όσο για τον κύριο που παραπονιέται πως μόνο άμα γράψουνε παίρνουνε σεβασμό, τι να του κάνουμε δηλαδή; Αν ήταν να μην έγραφε κανενας εδώ μέσα δεν θα υπήρχε το σάιτ. Τι τον κάνει τον κύριο πιο εξυπνίδη από εμένα που βάζω τις κριτικούλες μου όποτε πάω; Ή μήπως αν δεν βάλει καλή κριτική η που τανα θα γίνει αποκλειστική νοσοκόμα του;
Ναι, να γράφετε και να διαβάζετε....τα μαθαίνουμε από το δημοτικό να τα κάνουμε αυτά...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ενημέρωση από Ξενοπούλου 17 Ψυχικό. Πήρα το milf Δόμνα. πολύ ωραία πόδια και καλό σώμα για την ηλικία της. Το μενού είχε μέτριο προς καλό μασαζάκι και αρκετά καλό φραπεδάκι. Τιμή 80. Δε θυμάμαι πάντως να υπάρχει άλλη ενημέρωση για Δόμνα. περίεργο...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ευχαριστω για τα καλα σου λογια περιεργε. :thumbsup:
ουτως ή αλλως το αρχικο ποστ του αλκη ηταν ασαφες.
παντα βοηθας το θεμα οσο μπορεις, παραπανω απο οσο πρεπει ισως μερικες φορες.
προσωπικα βρηκα το κους-κους πολυ ενδιαφερον.
Μηνυματα ανταλλασουμε ουτως ή αλλως στο θεμα αυτο,
δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος ξερει καλυτερη ορθογραφια ή πληκτρολογηση.
Καλο λοιπον θα ειναι να μενουμε στο ζουμι,
και να αφησουμε τα αλλα κατα μερος,
ωστε η ενημερωση να γινεται καλυτερη. :)
καλα κανεις λοιπον και απαντας, και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.
Τετοια σχολια σαν αυτο του Αλκη ειναι ικανα να εκτροχιασουν το θεμα εντελως.
ldlis  φιλε εισαι παντα μια δυναμη χαλαροτητας  απαντω μονο και μονο τη με πειραξε εχουμε πει οτι σεβομαστε την αποψει του καθενος οπως και τη διαφωνια την αντιθετη  πειραχτηκα  γιατι στο κειμενο που εγραψα  ο συναγωνιστης  σε μια παραγραφω του μου λεει να εφευρω κατι εγω  και να γραψω πανω στο  θεμα που εγραψα. και εγω το εγραψα με χιουμορ για αυτο καικανω αναφορα στους δαναους υπαρχει προβλημα ομως και ειναι πραγματικο πρεπει να προσεχουμε με τα αισθηματαμας στους χωρους αυτους.  και καποιος  συναγωνιστης μας εχει πεσει στη λουμπα  πριν καιρο καποιος αλλος συναγωνιστης ειχε αφησει να ενοηθει οτι καποια θεραπευτρια τον ειχε ερωτευθη  και του ειχε  απαντηση  οδεσποτας οτι σε παραμυθιαζουνε το μονο που της ενδιαφερη ειναι πως θα στα παρουν. και κατι αλλο  οταν γραφουμε εδω δεν νιωθω οτι δεινω εξετασης φραφολογιας. αυτα και καλη καρδια σε ολους και αυριο εδω θα ειμαστε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε μου ειναι απλο το θεμα.
αλλιως εμπιστευεσαι καποιον αγνωστο,
και αλλιως καποιον που εχεις διαβασει και δυο πραγματα που γραφει,
εχετε πει μια-δυο κουβεντες, εχεις δει να μοιραζεται αυτα που ξερει.
Οσο περρισοτερες αποψεις ακουγονται για τις θεραπευτριες και τα ιδρυματα,
τοσο καλυτερη και αντικειμενικοτερη γινεται η ενημερωση.
Να εχετε το θαρρος να γραφετε λοιπον, εστω κι αν προκειται να βαλετε μια κριτικη για κατι που εχει αναφερθει.Καποιος μπορει να παρει κατι απο αυτο που θα γραψουμε εδω.
Και βεβαια ,οσο μεγαλυτερη γινεται η παρεα μας, τοσο καλυτερα νοιωθουμε  :grouphug:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
πω,πω,πω......ενταξει, το καταλαβανε ολοι!!! σταματηστε πλεον τις βαρετες εξηγησεις!! :zzzzz:
ποιος ειναι αυτος που γαμαει το thread, τωρα? :jerking:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεριγνυ 14, πολύ καλό μασάζ από την Ειρήνη
70€ τα 45 λεπτά, 80€ τα 60`
Μόνο μασάζ όπως έχει προαναφερθεί.
Χάλια ασιατική (και καλά χαλαρωτική) μουσική να παίζει ασταμάτητα ... :headbang:

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παληκαρια στο μαγαζι της Ξενοπουλου το καλο μωρο ειναι η Ρία....δοκιμαστε και θα δειτε...ξέρει καποιος τι παιζει στο μαγαζι επι της Μιχαλακοπουλου?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ενημέρωση από Ξενοπούλου 17 Ψυχικό. Πήρα το milf Δόμνα. πολύ ωραία πόδια και καλό σώμα για την ηλικία της. Το μενού είχε μέτριο προς καλό μασαζάκι και αρκετά καλό φραπεδάκι. Τιμή 80. Δε θυμάμαι πάντως να υπάρχει άλλη ενημέρωση για Δόμνα. περίεργο...
το καταστημα εχει και μπριζολα η νηστευει??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
καλημερα παληκαρια στο μαγαζι της Ξενοπουλου το καλο μωρο ειναι η Ρία....δοκιμαστε και θα δειτε...ξέρει καποιος τι παιζει στο μαγαζι επι της Μιχαλακοπουλου?
ποιό απο τα δύο?
υπάρχει ένα στο 99 και ένα στο νούμερο 171.

libreos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για την ειρωνια παιδια...εγω απλως ρωτησα αν ξερετε για μασατζιδικα στις περιοχες που μενω....γι αυτο εχετε μεινει δυο - τρεις και μιλατε μονοι σας επειδη εχετε τετοιο υφος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom