και για να μην ψάχνεις, γιατί αν υπάρχει κάτι που κανείς δεν με έχει κολλήσει εδώ μέσα είναι ια το τι λέω καιπότε το λέω...λάβε απάντηση:
234 Αγοραίος Έρωτας / Μασάζ Αθήνα / Απ: Μασατζίδικα που γαμάς στις: 30/06/08, 21:09
Καλλιρόης 48 το ανάγνωσμα.
Μετά από πολύ καιρό επισκέπτομαι το ίδρυμα της Φρατζή 4. Η Θοδώρα επί της υποδοχής και η μόνη που άξιζε η Ζάνα. Σκέφτηκα την υγεία μου και απέπλευσα διακριτικά και βλέποντας τη Θοδώρα να μου κατεβάζει μια μούρη έτοιμη να με σκοτώσει που φεύγω. Να αλλάξειο κάστ άμα θέλει να κάτσω. Με αλογομούρα δεν πάω!!
Δίπλα λοιπόν, στην Καλλιρόης πέρασαν πολλές μανταμίτσες αλλά καμιά δεν μου έκανε το απόλυτο κλικ. Η ώρα 17:15. Ήμουνα στο μεταίχμιο να μείνω ή να φύγω. Είπα όμως να δοκιμάσω τελικά. Ελένη λοιπόν, 30άρα Ρωσίδα από Καύκασο. Γλυκύτατη συμπεριφορά, ναζιάρα και ερωτιάρα.
Καλό μασάζ, άνω του μετρίου. Deep throat και ιδιαίτερα φιλική. Μεγάλο συν πως έκανε τα πάντα με προφύλαξη και πρόσεχε κι όλας γενικά, πολύ καθαρή.
Στην πίπα παιδιά παραλίγο να με τελειώσει με μια κίνηση, κρατήθηκα στο τσακ, οπότε και μετά σερβιρίστηκε μπροζολίδιον απολαυστικόν. Πάααααρα πολύ καλή εμεπιρία.
Χαλαρά και ξανάπαιρνα, αλλά μόνο μία ακόμα φορά μια και βαριέμαι εύκολα τα ίδια και τα ίδια....