Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (0 μέλη και 258 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
βρε φιλε, δεν σε ειρωνευεται κανεις . μια παρεα ειμαστε και κανουμε πλακα. ειδικα πιο παλια τετοιες ερωτοαπαντησεις γινονταν συνεχεια.ετσι μας αρεσει εδω ;). δεν εχει κανενας προθεση να σε προσβαλει.(σαν την τανια μακρη ακουγομαι, η καλυτερα σαν τον iblis :grin:)  τωρα οποιος δεν παιρνει απο χουμορ εχει και κατι συζητησεις για βαζελους, στριπτιζαδικα, αστρολογια...
περι ορεξεως

thanx panx
καλοί οι gogol bordello?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ενημέρωση για Σολωμού 54 προ εβδομάδος, όπου ήθελα Εύα για δοκιμή και μου έκατσε  η Ναταλί, την οποία τίμησα δεύτερη φορά.Κάποιος ανέφερε ότι αδυνάτησε.Που στα νύχια;γιατί εγώ την βρήκα ίδια και απαράλλαχτη.Τέλος πάντων.Ξεκίνησε με μασάζ ωραίο άλλα πολύ πιο γρήγορο από την προηγούμενη φορά και με διάθεση για γρήγορο τελείωμα.Το πνευστό ήταν καλό, αλλά όχι τέλειο, στην δε μπριζόλα έδωσε ρέστα.Σε γενικάς γραμμάς έμεινα ευχαριστημένος,αλλά λιγότερο από την προηγούμενη φορά, αφού το όλο κόστισε 80 ευρώ για μισή ώρα ενώ την προηγούμενη φορά κράτησε σχεδόν 50 λεπτά. Φαίνεται όταν ξαναπηγαίνεις με την ίδια γίνεται καρεκλοκένταυρη και αποκτά νοοτροπία δημίσιου υπαλλήλου :S Αχ,που θα μου πάει θα μου κάτσει και η εύα

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
βρε φιλε, δεν σε ειρωνευεται κανεις . μια παρεα ειμαστε και κανουμε πλακα. ειδικα πιο παλια τετοιες ερωτοαπαντησεις γινονταν συνεχεια.ετσι μας αρεσει εδω ;). δεν εχει κανενας προθεση να σε προσβαλει.(σαν την τανια μακρη ακουγομαι, η καλυτερα σαν τον iblis :grin:)  τωρα οποιος δεν παιρνει απο χουμορ εχει και κατι συζητησεις για βαζελους, στριπτιζαδικα, αστρολογια...
περι ορεξεως

Panx είσαι όντως νέος στο σαιτ ή είσαι ο παλιός PANX ;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αυτοί που είναι παλιά μέλη και δεν γράφουνε, δεν ρωτάνε όμως και χιλιοειπωμένα πράγματα.
Το θέμα δεν είναι να γράφεις αλλά να διαβάζεις πρωτίστως.
Όταν ο αλλος σου συστήνεται πως μπαίνει εδώ μέσα 1 χρόνο διαβάζοντας μόνο και έχει 2 ποστ και ρωτάει "φέρτε τηλέφωνα", ε, σόρρυ κιόλας αλλά δεν θα του δώσω την πααμικρή σημασία.
Όσο για τον κύριο που παραπονιέται πως μόνο άμα γράψουνε παίρνουνε σεβασμό, τι να του κάνουμε δηλαδή; Αν ήταν να μην έγραφε κανενας εδώ μέσα δεν θα υπήρχε το σάιτ. Τι τον κάνει τον κύριο πιο εξυπνίδη από εμένα που βάζω τις κριτικούλες μου όποτε πάω; Ή μήπως αν δεν βάλει καλή κριτική η που τανα θα γίνει αποκλειστική νοσοκόμα του;
Ναι, να γράφετε και να διαβάζετε....τα μαθαίνουμε από το δημοτικό να τα κάνουμε αυτά...
      Φιλε ΜΟΙΚΑΝΕ  σαν να μου φανηκε οτι ειδα για πρωτη φορα αυτο το νικ εδω μεσα και ψαχνωντας στα μηνυματα σου δεν ειδα και καμια ενημερωση,προσφατη τουλαχιστον,αλλα συμμετοχη μονο στα αθλητικα-γι αυτο και το αγωστο σε μενα νικ-οι βαθμοι στο BOURDELA δεν θα επρεπε να δινονται για συμμετοχη σε ασχετα θεματα και ΜΟΝΟ

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Σήμερα έκανα εξερεύνηση στα μασατζιδικα της Σολώμού και στο 54 συνάντησα μια βυζαρού κόντη κοκκινομάλα ξέρουμε ποια ειναι αυτή και τι υπηρεσίες προσφέρει;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει στη Μεσογείων 206 ή 208 (δεν θυμάμαι ακριβως) λίγο πιο πάνω και απέναντι από το Πεντάγωνο?

Εχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν είδα κάποια απάντηση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697
Τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει στη Μεσογείων 206 ή 208 (δεν θυμάμαι ακριβως) λίγο πιο πάνω και απέναντι από το Πεντάγωνο?

Εχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν είδα κάποια απάντηση.

φραπεδούμπα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
τι εννοεις φιλαρα μου? δεν εχει συνοδευτικα καθολου η οτι ειναι αγρια φαση?
Πολύ αδύνατη και έκφυλη φάτσα. Από τη φύση της ταβέρνας δε θεωρώ ότι δε σερβίρει συνοδευτικά. Το μενού πρέπει να είναι πλήρες!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
       Φιλε ΜΟΙΚΑΝΕ  σαν να μου φανηκε οτι ειδα για πρωτη φορα αυτο το νικ εδω μεσα και ψαχνωντας στα μηνυματα σου δεν ειδα και καμια ενημερωση,προσφατη τουλαχιστον,αλλα συμμετοχη μονο στα αθλητικα-γι αυτο και το αγωστο σε μενα νικ-οι βαθμοι στο BOURDELA δεν θα επρεπε να δινονται για συμμετοχη σε ασχετα θεματα και ΜΟΝΟ
να ψάξεις καλύτερα τότε σε συμβουλέυω.
και αν σου είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το τι έχω κάνει υπάρχει πάντα και οι επιλογή να δεις όλα τα ποσταρίσματά μου. Μια και αναφέρεσαι σε μένα δηλαδή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όσο για την πρόσφατη ή μη ενημέρωση...
1. όταν δεν πάω τι ενημέρωση να κάνω;
2. δεν είμαι ο τύπος που πάει κάθε τρις και λίγο ούτε για μασάζ ούτε για cg ούτε για cg. Όποτε πάω πάω συγκεκριμένα. Και αν θυμάμαι καλά τελευταία ενημέρωση ήταν πριν από ένα μήνα στα στούντια ...οπότε...μην  αναφέρεσαι πριν είσαι απόλυτα σίγουρος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για να μην ψάχνεις, γιατί αν υπάρχει κάτι που κανείς δεν με έχει κολλήσει εδώ μέσα είναι ια το τι λέω καιπότε το λέω...λάβε απάντηση:

234  Αγοραίος Έρωτας / Μασάζ Αθήνα / Απ: Μασατζίδικα που γαμάς  στις: 30/06/08, 21:09 
Καλλιρόης 48 το ανάγνωσμα.
Μετά από πολύ καιρό επισκέπτομαι το ίδρυμα της Φρατζή 4. Η Θοδώρα επί της υποδοχής και η μόνη που άξιζε η Ζάνα. Σκέφτηκα την υγεία μου και απέπλευσα διακριτικά και βλέποντας τη Θοδώρα να μου κατεβάζει μια μούρη έτοιμη να με σκοτώσει που φεύγω. Να αλλάξειο κάστ άμα θέλει να κάτσω. Με αλογομούρα δεν πάω!!

Δίπλα λοιπόν, στην Καλλιρόης πέρασαν πολλές μανταμίτσες αλλά καμιά δεν μου έκανε το απόλυτο κλικ. Η ώρα 17:15. Ήμουνα στο μεταίχμιο να μείνω ή να φύγω. Είπα όμως να δοκιμάσω τελικά. Ελένη λοιπόν, 30άρα Ρωσίδα από Καύκασο. Γλυκύτατη συμπεριφορά, ναζιάρα και ερωτιάρα.
Καλό μασάζ, άνω του μετρίου. Deep throat και ιδιαίτερα φιλική. Μεγάλο συν πως έκανε τα πάντα με προφύλαξη και πρόσεχε κι όλας γενικά, πολύ καθαρή.
Στην πίπα παιδιά παραλίγο να με τελειώσει με μια κίνηση, κρατήθηκα στο τσακ, οπότε και μετά σερβιρίστηκε μπροζολίδιον απολαυστικόν. Πάααααρα πολύ καλή εμεπιρία.
Χαλαρά και ξανάπαιρνα, αλλά μόνο μία ακόμα φορά μια και βαριέμαι εύκολα τα ίδια  και τα ίδια....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και άει σιχτίρ γιατί με σύγχισες και είμαι και άρρωστος άνθρωπος...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ονομα δεν εχει? :2funny: :2funny: :2funny:
Σήμερα έκανα εξερεύνηση στα μασατζιδικα της Σολώμού και στο 54 συνάντησα μια βυζαρού κόντη κοκκινομάλα ξέρουμε ποια ειναι αυτή και τι υπηρεσίες προσφέρει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom