vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
φραπεδούμπα
φραπαδούρα ρε...λεξικο δεν εχεις?
φραπεδούμπα
Οχι δεν τη ρώτησα αν πάει κάποιος τακτικά εκει ισως ξέρει ποια ειναι περιμένω ενημέρωση λοιπόν!ονομα δεν εχει?
Οχι δεν τη ρώτησα αν πάει κάποιος τακτικά εκει ισως ξέρει ποια ειναι περιμένω ενημέρωση λοιπόν!
Αχ,που θα μου πάει θα μου κάτσει και η εύα
Την Ρωξάνη την ξέρω από choco, περιποιηση full, από εμφάνιση παχουλούλα
καλημερα εχει καμια αναφορα κανεις απο πατριτσια σολωμου?
την Ευα δεν την εχω παρει , αλλα απο φατσα σκιζει...
απο σωμα δεν ξερω...
για δωσε τα φωτα σου μαστρο-Βασε...
Γενικα μιχαλακοπουλου δε λεει σα δρομος. Το 99 και το σινωπης μετρια,το 171 μακρια
η γυναικα απλα ειναι απιστευτη κορμαρα για οσους γουσταρουν κορμια στριπ baby gold πραγματικα θα κωλυσουν ασχημα με το εν λογω μασαζοκοριτσο!Το καλο ειναι οτι δεν ειναι φορτικη,αλλα πολυ υπομονετικη προσαρμοζομενη στο γενικοτερο κλιμα του μαγαζιου...πολυ καλη επιλογη για οσους θελουν αδυνατα κορμια στριπ και σιλικονουχα λεμονατα βυζα!
η φατσα ειναι καλη,αλλα απο κορμι ειναι πατσα.
ενημέρωση από Ξενοπούλου 17 Ψυχικό. Πήρα το milf Δόμνα. πολύ ωραία πόδια και καλό σώμα για την ηλικία της. Το μενού είχε μέτριο προς καλό μασαζάκι και αρκετά καλό φραπεδάκι. Τιμή 80. Δε θυμάμαι πάντως να υπάρχει άλλη ενημέρωση για Δόμνα. περίεργο...
ευχαριστω για την πληροφορηση την ειχα δει μια μερα που ειχα παρει την δεσποινα .απο υπηρεσειες τι λεει?
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.
Σύνθεση προσωπικού η ίδια.
Δύο milf που δεν μ' ενδιαφέρουν.
Η Σάρα (μαυρούλα) γίνεται συνεχώς και καλύτερη. Αμα σε μαθει έχει πολύ GFE συμπεριφορά. Μόνο μειονέκτημα ζυβί κάπως πεσμένο.
Η Αντζελα, ομιλητική, ευγενική, καστανόξανθη με σφιχτό σώμα, τελειο 2αρι βυζί και κωλί και σφιχτό νιμου !!! Όμως μικρότερη συμμετοχή και λιγότερα παιχνίδα από Σάρα.
Επίσης καλό μασαζάκι και από τις δύο.
Τιμές στα κλασικά επίπεδα.
ρε συ Βασο, σε συγκριση πατσας Μελινας - Ευας τι θα ελεγες?
δηλαδη??????? :S :SΤο καταστημα απευθυνεται σε κουλους ...........