Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (0 μέλη και 96 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
υποθετω λες για τη Ζανα.
ειναι μια καλη αρχη για μασαζοκαριερα.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Οχι δεν τη ρώτησα αν πάει κάποιος τακτικά εκει ισως ξέρει ποια ειναι περιμένω ενημέρωση λοιπόν!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αχ,που θα μου πάει θα μου κάτσει και η εύα

καποιος ειχε παει προσφατα και ειχε γραψει για την ευα,οτι ειναι μουναρα κλπ....μιλαμε το γουστο μας εχει πεσει παρα πολυ,μα παρα πολυ σας λεω,μια νταρντανα με πατσαδες ειναι και την ειπε ο συναγωνιστης μουναρα αν δεν απατωμαι!Προσοχη,να ειμαστε ακριβεις στις πληροφοριες και ενημερωσεις για να αποφευγουμε ολοι τις μπαζοκαταστασεις...και για να κανω την αρχη θα ελεγα οτι αυτη τη περιοδο τα τοπ μασαζοκοριτσα απο εμφανιση ειναι 1) η πατριτσια του μελινοσπιτου 2) η νανσυ της θησεως του αμαρουσιου 3) η αντζελινα του σολωμου 54 4) η δεσποινα του μελινοσπιτου 5)η χαρα απο θησεως μαρουσι 6)η μαρσουλα στη στουρναρη 7)η αλεξανδρα στην ωρημου 8) η φαιη της ωρημου 9) η ειρηνουλα της αχιλλεως στο π.φαληρο 10) η ερικα της ξενοπουλου(ερικα την ελεγαν στη ματζαγριωτακη που εργαζοταν προ τετραμηνου-πενταμηνου)11) η ολγα της θησεως 31 καλλιθεα,12) η ζανα της φραντζη 4 και καποιες ακομη στη θησεως στο μαρουσι,στην ωρημου στο κεντρο και καποιες ακομη στα μασατζιδικα της ανδρονικου,φρατζη 4(οχι καλες υπηρεσιες ομως),καλλιροης 48(όχι καλες υπηρεσιες ομως),καλλιροης 85(ψιλοξεπετα) κλπ....αυτα σε πρωτη φαση,θα επανελθω οταν κανω νεο γυρο σκαουτινγκ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
την Ευα δεν την εχω παρει , αλλα απο φατσα σκιζει...
απο σωμα δεν ξερω...
για δωσε τα φωτα σου μαστρο-Βασε... :cheesy: :cheesy:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλημερα εχει καμια αναφορα κανεις απο πατριτσια σολωμου?

η γυναικα απλα ειναι απιστευτη κορμαρα για οσους γουσταρουν κορμια στριπ baby gold πραγματικα θα κωλυσουν ασχημα με το εν λογω μασαζοκοριτσο!Το καλο ειναι οτι δεν ειναι φορτικη,αλλα πολυ υπομονετικη προσαρμοζομενη στο γενικοτερο κλιμα του μαγαζιου...πολυ καλη επιλογη για οσους θελουν αδυνατα κορμια στριπ και σιλικονουχα λεμονατα βυζα!

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η γυναικα απλα ειναι απιστευτη κορμαρα για οσους γουσταρουν κορμια στριπ baby gold πραγματικα θα κωλυσουν ασχημα με το εν λογω μασαζοκοριτσο!Το καλο ειναι οτι δεν ειναι φορτικη,αλλα πολυ υπομονετικη προσαρμοζομενη στο γενικοτερο κλιμα του μαγαζιου...πολυ καλη επιλογη για οσους θελουν αδυνατα κορμια στριπ και σιλικονουχα λεμονατα βυζα!

ευχαριστω για την πληροφορηση την ειχα δει μια  μερα που ειχα παρει την δεσποινα .απο υπηρεσειες τι λεει?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ενημέρωση από Ξενοπούλου 17 Ψυχικό. Πήρα το milf Δόμνα. πολύ ωραία πόδια και καλό σώμα για την ηλικία της. Το μενού είχε μέτριο προς καλό μασαζάκι και αρκετά καλό φραπεδάκι. Τιμή 80. Δε θυμάμαι πάντως να υπάρχει άλλη ενημέρωση για Δόμνα. περίεργο...

η ερικα απο ματζαγριωτακη με τι ονομα ειναι εκει?μια μελαχροινη με μπουκλε μαλλι σγουρο και μπλε ματια?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ευχαριστω για την πληροφορηση την ειχα δει μια  μερα που ειχα παρει την δεσποινα .απο υπηρεσειες τι λεει?

μην ευχαριστεις,εισαι απο τα μελη που εκτιμω ιδιαιτερα γιατι εισαι πολυ λογικος και ξερεις να κρινεις,κατι που λειπει πολυ απο εδω μεσα το τελευταιο διαστημα σε ολα σχεδον τα θρεντ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η πατριτσια απο υπηρεσιες μασαζ δε λεει μια δυστυχως,αλλα στα υπολοιπα σε αποζημιωνει σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο,σιγουρα ομως οχι οπως η δεσποινουλα και η μελιναρα.Απο εμφανιση ομως σκιζει το κοριτσι,φτου φτου!αν και το προσωπο ειναι λιγο τραχυ,αλλα ωραια τραχυ! :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.
Σύνθεση προσωπικού η ίδια.
Δύο milf που δεν μ' ενδιαφέρουν.
Η Σάρα (μαυρούλα) γίνεται συνεχώς και καλύτερη. Αμα σε μαθει έχει πολύ GFE συμπεριφορά. Μόνο μειονέκτημα ζυβί κάπως πεσμένο.
Η Αντζελα, ομιλητική, ευγενική, καστανόξανθη με σφιχτό σώμα,  τελειο 2αρι βυζί και κωλί και σφιχτό νιμου !!! Όμως μικρότερη συμμετοχή και λιγότερα παιχνίδα  από Σάρα.
Επίσης καλό μασαζάκι και από τις δύο.
Τιμές στα κλασικά επίπεδα.

αλλο ενα μελος που τιμα το σαιτ κατ'εμε!ευγε!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε συ Βασο, σε συγκριση πατσας Μελινας - Ευας τι θα ελεγες?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη να πω τη αποψη μου εγω .Που την λεω πριν απο το βασσο  ΜΕΛΙΝΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε βάσο...βλέπεις πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε αλλά και ο ίδιος δεν πας πίσω. Έκανες ολόκληρο ποστ για τα τοπ 11 ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Χωρίς όμως να αναφέρεις τι θεωρείς εσύ καλύτερο. Αν σε κάποιους αρέσουνε πιασίματα και πατσάδες, είναι φυσιολογικό να έχουν τέτοιο κόλλημα και οι δικές σου να μην τους αρέσουνε. Εμένα ας πούμε το πλαστικό μου δίνει στα νεύρα. Με φτιάχνει το φυσικό. Οπότε καλό είναι να μην λέμε τι είναι μια κοπέλα αλλά ΠΏΣ είναι. Αντικειμενικά και καθαρά.
Μετά που είπες πώς είναι η Πατρίσια κατάλαβα το πώς το θεωρείς εσύ το όμορφο. Και πάνω που πήγες να με μπερδέψεις αναφέροντας τη Ζ¨ανα από Φρατζή 4. Αυτή αν και δεν την έχω πάρει νομίζω έχει φυσικό ανθρακούχο νερό...έτσι δεν είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom