Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Εγώ έχω να παρατηρήσω για μία ακόμη φορά ότι στην Αθήνα δεν πρέπει να δουλεύουν και πολλοί τα μεσημέρια. Αλλιώς τι να υποθέσω? Στη 1 το μεσημέρι στο Σολωμού 59 είχαν μείνει μόνο δύο κοπέλες, Δέσποινα, Μελίνα ήταν σε δωμάτια, και έξω παρέλασαν μία πανύψηλη και πολύ λεπτή και άλλη μία που δε θυμάμαι τα ονόματά σους.
Σαφώς περισσότερες επιλογές στη Σολωμού 54 με Ζάνα, Ναταλία, Ελένη και μία-δύο καινούργιες που μπερδεύω τα ονόματά τους με αυτές του 59 !
Για να πω την αλήθεια κι εγώ κοπάνα την είχα κάνει....

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω φιλε Βασο και βεβαια συμφωνω μαζι σου σε οσες ανεφερες για καλλιτερες.Σημερα γνωρισα και την Ρνουλα απο Αχιλλεως ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Μπα καινουργια αφιξη στην Αχιλλεως?Η Ζωη εφυγε?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
.........Απο εμφανιση ομως σκιζει το κοριτσι,φτου φτου!αν και το προσωπο ειναι λιγο τραχυ,αλλα ωραια τραχυ! :rockon:
Ε όχι και λίγο τραχύ συναγωνιστή... Η γκόμενα είναι κλασσική τραβελόφατσα... Δεν λέω από κορμί σκίζει αλλά.... Εννοείται ότι δεν την έχω δοκιμάσει για να ξέρω από υπηρεσίες τι λέει και ούτε πρόκειτια γιατί πρόκειται για σκατόφατσα αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα ακόμα και από παιδιά που εμφανισιακά την γουστάρουν τρελά 

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες ξερει καποιος για μαγαζι στην Γλυφαδα?
ευχαριστωω

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε grams  με στελνεις  τωρα σου αρεσε η ελευθερια οταν ηταν παλια παχια αξιζε στο 79 οταν αποφασισε να κανει διαιτα εγινε μπαζο τα κρεατα κρεμοντουσαν επανω της εχει σταματησει απο οτι ξερω  και συζη με εναν ταξιτζη. το καλα παιδια στο 68  ηταν η αγαθη  ενα καβλομουνο πρωτης γραμης ενα αλλο μικρο λιγο παχουλο που δουλευε στην κηφησιας  στης μαριας που ηταν παλια πριν οταν ανοιξε η ιλιαδα. το μικρο αυτο  ηταν θαυματουργο  ηταν και μια  αλλη  ξανθια ωραι κοπελα μαζι με τη χοντρουλα που ειχε το μασγαζι και αυτη ηταν πολυ καλη  οπως και μια γυρω στα τριαντα η μαρια αυτη δεν πιανοτανε μ ε τιποτα η μελινα ετσι λεγοταν η κοπελα που ειχε το μαγαζι με τη μανα της νηταν κρυφουλα αλλα καλη τωρα ειναι στη γλυφαδα στην παραλιακη αμα θες πηγαινε και ειναι φουλ φανερα. αυτα απο το 68 θησεως.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ έχω να παρατηρήσω για μία ακόμη φορά ότι στην Αθήνα δεν πρέπει να δουλεύουν και πολλοί τα μεσημέρια. Αλλιώς τι να υποθέσω? Στη 1 το μεσημέρι στο Σολωμού 59 είχαν μείνει μόνο δύο κοπέλες, Δέσποινα, Μελίνα ήταν σε δωμάτια, και έξω παρέλασαν μία πανύψηλη και πολύ λεπτή και άλλη μία που δε θυμάμαι τα ονόματά σους.
Σαφώς περισσότερες επιλογές στη Σολωμού 54 με Ζάνα, Ναταλία, Ελένη και μία-δύο καινούργιες που μπερδεύω τα ονόματά τους με αυτές του 59 !
Για να πω την αλήθεια κι εγώ κοπάνα την είχα κάνει....
φιλε ειναι και η Αντζελινα η Ευα ,η Δεσποινα ποθ χτες γυρισε απο διακοπες , η Αννα , και ειναι ολεσ τους , τρελαααααα  ...www.picoodle.com/view.php?img=/4/7/17/f_lane008m_007beb2.jpg&srv=img27] [/URL]

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε grams  με στελνεις  τωρα σου αρεσε η ελευθερια οταν ηταν παλια παχια αξιζε στο 79 οταν αποφασισε να κανει διαιτα εγινε μπαζο τα κρεατα κρεμοντουσαν επανω της εχει σταματησει απο οτι ξερω  και συζη με εναν ταξιτζη. το καλα παιδια στο 68  ηταν η αγαθη  ενα καβλομουνο πρωτης γραμης ενα αλλο μικρο λιγο παχουλο που δουλευε στην κηφησιας  στης μαριας που ηταν παλια πριν οταν ανοιξε η ιλιαδα. το μικρο αυτο  ηταν θαυματουργο  ηταν και μια  αλλη  ξανθια ωραι κοπελα μαζι με τη χοντρουλα που ειχε το μασγαζι και αυτη ηταν πολυ καλη  οπως και μια γυρω στα τριαντα η μαρια αυτη δεν πιανοτανε μ ε τιποτα η μελινα ετσι λεγοταν η κοπελα που ειχε το μαγαζι με τη μανα της νηταν κρυφουλα αλλα καλη τωρα ειναι στη γλυφαδα στην παραλιακη αμα θες πηγαινε και ειναι φουλ φανερα. αυτα απο το 68 θησεως.
Την Αγάθη τη θυμάμαι, μήπως την έχεις ξαναδεί πουθενά; Και την άλλη την παχουλή, Αλεξία τη λέγανε. Πού είναι αυτές, ξέρεις;

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και αν ειχαμε στριπτιτζουδες να μας μασαζαρουν θα γινοταν τση πουτανα!
τις φανταζεστε με μινι ιατρικες μπλουζες? θα χρειαζομασταν οι περισσοτεροι μασαζοδανειο.
και 10 λεπτα να κανανε μονο μασαζ, δεν εγινε και τπτ. αφου ετσι και αλλιως και τα μπαζα που εχουμε τωρα το ιδιο κανουν.
το λοιπον, ψηφο εμπιστοσυνης στις στριπτιζεζ :rockon:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πανκι ειναι ενα κομματι στο ζανοσπιτο που κυκλοφορει με ιατρικη μπλουζα!! ασχετο ειχα παει εκει με φιλο κι οταν τελειωσα βγηκα εξω και ειπα στον φιλο τι νεα ρε συναγωνιστη? μετα ειδα στο σαλονι εναν τυπακο που με κοιτουσε εντρομος!! ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ??

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα,
απο τανεα εχει μια αγγελια μασαζ απο 21072....ειναι κοντα στο χιλτον-καραβελ εχει παει κανεις ξερουμε τι παίζει????

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
πηγα προχτες στην καραίσκου ειναι υπο νεα διευθυνση (παει η φιλη μας η θρουμπα:()
αλλα υπηρε΄σίες ιδιες ειναι μία ξανθούλα 25 καλη ακαπωτο οχι)
προς το παρων δεν εχει αλλη μονο μία

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα,
απο τανεα εχει μια αγγελια μασαζ απο 21072....ειναι κοντα στο χιλτον-καραβελ εχει παει κανεις ξερουμε τι παίζει????
βρε δεν υπαρχει κανεις γνώστης ??????
δεν μπορει κάποιος θα έχει πάει
πειτε κατι ρε παιδιάαααααα

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
βρε δεν υπαρχει κανεις γνώστης ??????
δεν μπορει κάποιος θα έχει πάει
πειτε κατι ρε παιδιάαααααα
φιλαρακι μαλλον αναφερεσαι στην γνωστη και ως " η καλυτεροτερη" και η συμβουλη μου ειναι μια και χωρις πολλες κουβεντες
ΜΑΚΡΙΑ

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι μαλλον αναφερεσαι στην γνωστη και ως " η καλυτεροτερη" και η συμβουλη μου ειναι μια και χωρις πολλες κουβεντες
ΜΑΚΡΙΑ
χωρις να θελω να σε αμφισβητισω, αυτη εχει παστην χαριλαου τρικουπη.
αυτο στο καραβελ με φαινεται ειναι μονο με ραντεβου. παντως "η καλυτεροτερη" ειναι οντως για πολλα χλμ μακρυα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
να που εχουμε κοινα και καλα μαλιστα ειχα και τον δυο το τηλεφωνο γιατι της επαιρνα και στο σπιτι αλεκα την λεγανε κανονικα η μια καθοταν πατησια η αλλη στον πλατωνα παιρνω καμια φορα αλλα ειναι νεκρα. η αγαθη ειχε παει για λιγο στο φλοισβο διπλα στο βασιλοπουλο και δουλεψε εφυγε και χαθηκε. εχω ψαξη παντου και για τα δυο οσω μπορω αλλα τιποτα.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να μου πει κανεις πως ειναι απο καθαριωτητα στη σολωμου 54 & 59?
ευχαριστω.

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μου πει κανεις πως ειναι απο καθαριωτητα στη σολωμου 54 & 59?
ευχαριστω.
[/quote]Aδερφε να πας να το διαπιστωσεις εσυ ο ιδιος , σχεδον τα παντα ειναι στην εντελεια ,και γι αυτο εχει αναλαβει καθημερινος η Ζανα...και επι της ευκαιριας θα σας πω , για την επησκεψη μου στο Σολωμου 54 6ος

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Aδερφε να πας να το διαπιστωσεις εσυ ο ιδιος , σχεδον τα παντα ειναι στην εντελεια ,και γι αυτο εχει αναλαβει καθημερινος η Ζανα...και επι της ευκαιριας θα σας πω , για την επησκεψη μου στο Σολωμου 54 6ος

συναδελφε καλησπερα. το κουδουνι τι γραφει?
ν δεν μπορεις απο εδω στειλε πμ σε παρακαλω.
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom