You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Έχει γίνει αναφορά και στο παρελθόν...
Πρόκειται για όμορφη αλλά πολύ πονηρή που σου αφήνει ελπίδες ότι την επομενη φορά θα γαμήσεις κλπ. γιατί στην αρχή φοβάται κλπ.
Τζάμπα φασαρία, θα μείνεις μόνο με φραπεδούμπα από μία πολύ εμφανίσιμη γκόμενα.
σε αυτα τουλαχιστον που προσφερει πως ειναι ? εχει δοκιμασει καποιος συναγωνιστης? αξιζει τον κοπο? ομολογουμενως ειναι κουκλα η κοπελα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
εχω την εντύπωση πως αυτό ειναι στούντιο και όχι μασάζ....
υπάρχει και στον κατάλογο των στουντιος
Φίλε Λάκη καλωσήρθες. Το Κηφισσού 30 δεν είναι μασατζίδικο αλλά στούντιο το οποίο εγώ δεν έχω επισκεφτεί αλλά λένε ότι είναι από τα πολύ καλά.
Τώρα οι διαφορές στούντιο και μασατζίδικου πολλές φορές είναι αμελητέες έτσι όπως έχουν καταντήσει τα πιο πολλά μασατζίδικα αλλά υπάρχουν.
Τώρα οι διαφορές στούντιο και μασατζίδικου πολλές φορές είναι αμελητέες έτσι όπως έχουν καταντήσει τα πιο πολλά μασατζίδικα αλλά υπάρχουν.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κοίτα, είναι ένα στουντιάκι που συνήθως δεν θα βρεις πολύ κόσμο να περιμένει - θετικό.φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
Από την άλλη, γενικώς....εμένα μου δημιουργεί το συγκεκριμένο ίδρυμα την αίσθηση της...στέγνας. Πώς να στο πω...σαν να σε ξεπετάνε. Έχει κατά καιρούς καλά κομμάτια...αλλά σαν να μην το ευχαριστιέμαι, κάτι του λείπει.
Και επίσης...ΔΕΝ είναι μασάζ, οπότε βρίσκεσαι σε λάθος τόπικ. Είναι καθαρό στούντιο που απλά έχει και την επιλογή υδρομασάζ με την κοπέλα.
Ευχαριστώ πολύ ακριβώς αυτά μου είπε δηλαδή δε γαμάς με τίποτα ε;
Με τίποτα και ποτέ. Τουλάχιστον δεν έχει βρεθεί κάποιος να πει το αντίθετο.
σε αυτα τουλαχιστον που προσφερει πως ειναι ? εχει δοκιμασει καποιος συναγωνιστης? αξιζει τον κοπο? ομολογουμενως ειναι κουκλα η κοπελα...
Προσφέρει αυστηρά μασάζ και φραπέ. Προσωπικά δεν θα δοκίμαζα κάτι τέτοιο, παρά μόνο από πραγματική μασέζ, αλλιώς δε βλέπω το λόγο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Ομολογουμένως είναι μουνάρα, ψηλή ξανθιά.
Στην κρίση του καθενός αν αξίζει να δώσει 100 € για ένα φραπέ και ένα υποτιθέμενο μασάζ από μία μουνάρα.
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προσφέρει αυστηρά μασάζ και φραπέ. Προσωπικά δεν θα δοκίμαζα κάτι τέτοιο, παρά μόνο από πραγματική μασέζ, αλλιώς δε βλέπω το λόγο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Ομολογουμένως είναι μουνάρα, ψηλή ξανθιά.
Στην κρίση του καθενός αν αξίζει να δώσει 100 € για ένα φραπέ και ένα υποτιθέμενο μασάζ από μία μουνάρα.
που την εχετε δει?
σε καποιο site ή εχετε παει εκει?
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 650
- Πόντοι
- 4.255
Φιλοι μπουρδελιαρηδες,συγνωμμη για το λαθος μου....ειναι οντως studio και οχι μασατζιδικο(αν και εγω δεν καταλαβαινω την διαφορα οπως ειπε και ο φιλος ο hooligan)......ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση...........Να'στε καλα..........συνεχιστε τον αγωνα.........θα γραψω κριτικη(αν τελικα παω)!!!
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
To Κηφισσού 30,το Paradise και το Angel φιλαράκι όπως πολύ σωστά γράψανε οι συνάδερφοι είναι studio και όχι μασαζερί.φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
Τα στούντιο είναι κυριλέ μπουρδέλα στην ουσία και γαμάς με 40€ η 50 € κατευθείαν χωρίς περιττές διαδικασίες γιατί αυτός είναι και ο σκοπός υπάρξεώς τους.
Το μασάζ είναι τελείως διαφορετική φάση και οι σεξουαλικές υπηρεσίες προσφέρονται στην ζούλα (στο παράνομο δηλαδή) γιατί φοβούνται και τον ίσκιο τους και έχουν και Καγκεμπίστικη Σοβιετική καχυποψία αυτές/οί που τα έχουν.Εάν είσαι νέος στον χώρο αυτό των μασάζ δεν γαμάς με την πρώτη και θα πρέπει να σε γνωρίσουν καλά 2-3 φορές.Και για να γίνει αυτή η 'γνωριμία' συνεπάγεται ότι θα σκάσεις αρκετά φράγκα για να σου προσφέρουν ένα 'φραπέ' για αρχή και μετά έχει ο Γιαραμπί.Εκτός εάν έχεις κάποιον φίλο που είναι συχνός πελάτης όπου τον γνωρίζουν οι γυναίκες και σου κάνει το κονέ να πας συστημένος.
Επίσης τον απλό 'φραπέ' ενδέχεται να τον χρυσοπληρώσεις εάν είσαι άβγαλτος στον χώρο των μασάζ γιατί λειτουργούνε όπως είπα και παραπάνω πολύ άρπα κόλα και τυχοδιωκτικά.Δεν θα ξεχάσω πριν αρκετό καιρό που σε πολύ γνωστό μασατζίδικο ήθελε η πατσαβούρα να χρεώσει σε φιλαράκι 150 € για να του παίξει μόνο το πουλί και του ξηγήθηκε κι'όλας ότι 'αυτά δεν τα κάνει στον καθένα και αυτός είναι ο μοναδικός'.Ευτυχώς που τον γλιτώσαμε τον άνθρωπο απο την οικονομική σφαγή.Υπάρχουν και κάποια μασατζίδικα που είναι σωστά στις συναλλαγές τους με τους πελάτες και δεν έχεις παρα να ρίξεις μόνο μια ματιά στις τελευταίες 20 σελίδες για να βοηθηθείς και να αποφασίσεις μόνος σου.
Eχει κανένας υπόψη του μια ανεξάρτητη Λιθουανή Βικτώρια που κλείνει ραντεβού μέσω msn σε δικο της χώρο στη Δάφνη; Δείτε και το κείμενο που στέλνει; I make perfect relaxing and sensual massage about an hour to all all your body in a very clean
and luxury place that i have rent and working alone here in Athens. Using aromatherapy oil and playing relaxing music
i start slowly slowly from your back then i continiue to your legs, hands and neck.
After all this you turn around and i am starting massage your front side
to all your places gently and sensitive till you be hot...
Of course with a perfect hot handjob i will continue to finish
you and end the massage session! You can also have a shower here if you want! For all this I charge 100euros.
I think that it will be a good experience try this from me. After meet you and have a massage session we can speak about something
more... Of course out of here cause i rent this place doing massage.
Είχαν γραφτεί αναφορές γι' αυτήν αρκετά παλαιότερα, αν ψάξεις στο thread αρκετά πίσω (πριν από ενάμιση χρόνο περίπου) θα βρεις κάποιες ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις. Αν δοκιμάσεις να της μιλήσεις στο msn, σου κάνει copy - paste αυτά που γράφεις παραπάνω και τίποτα περισσότερο, δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε real time. Δεν θα τη συνιστούσα.
Επειδή άρχισαν να έρχονται σωρηδόν τα pm που μου λέτε πως θα τη βρείτε κλπ να το msn της *******@hotmail.com μην στείλετε άλλα pm δε θα απαντηθούν!
μηπως εχεις και καμια φωτογραφια?
ελα παραπονιαρη! το δισ εξαμαρττειν ουκ μασαζοπληκτου ...Δεν το πιστεύουν τα μάτια μου αυτό :o. Νόμιζα ότι ούτε ζωγραφιστούς δεν ήθελες να μας δεις.
Ελπίζω να μην το μετανιώσεις
(καλωσόρισμα για τον panx είναι αυτό)
καιρο εχω να σε διαβασω και σενα!
Μη παίρνεις όρκο γι’ αυτότο δισ εξαμαρττειν ουκ μασαζοπληκτου ...
Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
Μη παίρνεις όρκο γι’ αυτό
μηπως εχεις και καμια φωτογραφια?
μίλησε της στο msn και σου στέλνει πολλές
tzotzonick
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα..!!
Στον Πειραιά.. Ηρώων πολυτεχνείου 8...πριν και από λίγο καιρό υπήρχε μια κοπέλα η Μαίρη, πολύ καλλό μωρό που έκανε μασαζάκι και στους καλλούς πελάτες έδινε και καλαμάκι, μπριζόλα και όλα τα σχετικά κόλπα.
Ήταν πολύ καλλή περίπτωση....ωραία κοπέλα, σώμα τέλειο και έκανε τρελό πρόγραμμα....
Εγω λόγο δουλειάς έλειψα ένα διάστημα και έχασα τα ίχνει της...
Μήπως γνωρίζει αν βρισκεται πουθενά....τι παίζει..?????
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
(Στείλτε ΠΜ)
Στον Πειραιά.. Ηρώων πολυτεχνείου 8...πριν και από λίγο καιρό υπήρχε μια κοπέλα η Μαίρη, πολύ καλλό μωρό που έκανε μασαζάκι και στους καλλούς πελάτες έδινε και καλαμάκι, μπριζόλα και όλα τα σχετικά κόλπα.
Ήταν πολύ καλλή περίπτωση....ωραία κοπέλα, σώμα τέλειο και έκανε τρελό πρόγραμμα....
Εγω λόγο δουλειάς έλειψα ένα διάστημα και έχασα τα ίχνει της...
Μήπως γνωρίζει αν βρισκεται πουθενά....τι παίζει..?????
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
(Στείλτε ΠΜ)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K