Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (0 μέλη και 249 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μια αγγελια στα νεα για ελληνιδα στην τραλλαιων ξερει κανεις κατι;

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες καλημερα απο πατρα καποιοι συναγωνιστες ρωτανε για αχιλλεως η ζωιτσα σταματησε ελπειζω για λιγο. οσοι θελουν να πανε αυριο ειναι η τελευταια μερα που θα ειναι  η ειρηνη  παει διακοπες για ενα μηνα και θα μεινου δυο μιλφ μεγαλα αμα προλαβω αυριο θα παω και εγω. θα μου πει καποιος μπιζαρισμα στην ειρηνη κανεις τωρα του απαντω ευθεως ναι γιατι τη ξερω χρονια και μαζευει την προικα της να παντρευτη το κοριτσι.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
συναγωνιστες καλημερα απο πατρα καποιοι συναγωνιστες ρωτανε για αχιλλεως η ζωιτσα σταματησε ελπειζω για λιγο. οσοι θελουν να πανε αυριο ειναι η τελευταια μερα που θα ειναι  η ειρηνη  παει διακοπες για ενα μηνα και θα μεινου δυο μιλφ μεγαλα αμα προλαβω αυριο θα παω και εγω. θα μου πει καποιος μπιζαρισμα στην ειρηνη κανεις τωρα του απαντω ευθεως ναι γιατι τη ξερω χρονια και μαζευει την προικα της να παντρευτη το κοριτσι.
Δηλαδη αυριο μας βλεπω να ξεροσταλιαζουμε στην ουρα για την Ειρηνη.
Εισαι να γινουμε κουμπαροι της.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καλο μεσημερι........ξερεισ κανεις το τηλ της κουμανουδη?...η ξενοπουλου ειναι ανοικτα τισ κυριακες?....πατριαρχου ιερεμιου τι παιζει εκει?..θριλλερ?η κωμωδια?
πολλα ρωταω εεεεε?? :dancing: :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε μαγκες, να ρωτησω κι εγω κατι...?
η κοιλια της Ευας απο Ζανοσπιτο,
αναλογικα προς το σωμα ειναι μεγαλυτερη απο της Μελινας απο Μελινοσπιτο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697
καλο μεσημερι........ξερεισ κανεις το τηλ της κουμανουδη?...η ξενοπουλου ειναι ανοικτα τισ κυριακες?....πατριαρχου ιερεμιου τι παιζει εκει?..θριλλερ?η κωμωδια?
πολλα ρωταω εεεεε?? :dancing: :think:
Η Ξενοπούλου ειναι κλειστα τις Κυριακές.
Στην Κομανούδη το πρωί είχε μόνο 2 τεμάχια.
κοιτα πμ για το τηλέφωνο....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ρε μαγκες, να ρωτησω κι εγω κατι...?
η κοιλια της Ευας απο Ζανοσπιτο,
αναλογικα προς το σωμα ειναι μεγαλυτερη απο της Μελινας απο Μελινοσπιτο?

Φίλε Iblis η διαφορά είναι πως η Μελίνα έχει κοιλίτσα, ενώ η Εύα έχει μπακούλα,
αισθητικά η κοιλίτσα είναι πιο εύκολα αποδεκτή, ενώ η μπακούλα χαλάει αρκετά και το γενικό σύνολο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Εχει παει κανεις συναγωνιστης στον καινουργιο οικο μαλαξεως της οδου Λαγουμιτζη και Σαρκουδινου ?
Διαβασα σε προηγουμενες σελιδες οτι στην υποδοχη ειναι η κοκκινομαλα απο Σκρα και πιθανον να προσφερει υπηρεσιες και η Ρωξανη ,γνωστο μιλφ επισης απο Σκρα.Αληθευει ?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Βρε ΖΕΡΟ τιποτα καλο για τωρα?

Παίδες στη Σολωμού 59 έχω πάρει μόνο τη Δέσποινα που ομολογουμένως ταιριάζουμε πολύ. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με την αδελφή της τη Μελίνα? Είναι το ίδιο καυλιάρα και ομιλητική......?

Ερώτηση κρίσεως τώρα στους πολύ έμπειρους. Ποιά άλλη συγκρίνεται με τη Δέσποινα σε άλλο μασσατζίδικο?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μπριζολα σημερα εχει θησεως 79  αγιου μελετιου 44  τα γνωστα ιδρυματα της κ............ης απο ποιοτητα ομως  αστα πανε στην αγ. μελ. ηταν μια καλη αλβανιδα βυζου η ελενη κατι ελεγε αυτη.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παίδες στη Σολωμού 59 έχω πάρει μόνο τη Δέσποινα που ομολογουμένως ταιριάζουμε πολύ. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με την αδελφή της τη Μελίνα? Είναι το ίδιο καυλιάρα και ομιλητική......?

Ερώτηση κρίσεως τώρα στους πολύ έμπειρους. Ποιά άλλη συγκρίνεται με τη Δέσποινα σε άλλο μασσατζίδικο?

με την μελινα μοιαζουνε πολυ σε ολα τα συναφη.Σε οτι αφορα με το ποια συγκρινεται μαζι της θα σου πω πολυ απλα ενα τραγουδι...."ποιά να συγκριθεί μαζί σου..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom