Επισκέπτης
μια αγγελια στα νεα για ελληνιδα στην τραλλαιων ξερει κανεις κατι;
Δηλαδη αυριο μας βλεπω να ξεροσταλιαζουμε στην ουρα για την Ειρηνη.συναγωνιστες καλημερα απο πατρα καποιοι συναγωνιστες ρωτανε για αχιλλεως η ζωιτσα σταματησε ελπειζω για λιγο. οσοι θελουν να πανε αυριο ειναι η τελευταια μερα που θα ειναι η ειρηνη παει διακοπες για ενα μηνα και θα μεινου δυο μιλφ μεγαλα αμα προλαβω αυριο θα παω και εγω. θα μου πει καποιος μπιζαρισμα στην ειρηνη κανεις τωρα του απαντω ευθεως ναι γιατι τη ξερω χρονια και μαζευει την προικα της να παντρευτη το κοριτσι.
Η Ξενοπούλου ειναι κλειστα τις Κυριακές.καλο μεσημερι........ξερεισ κανεις το τηλ της κουμανουδη?...η ξενοπουλου ειναι ανοικτα τισ κυριακες?....πατριαρχου ιερεμιου τι παιζει εκει?..θριλλερ?η κωμωδια?
πολλα ρωταω εεεεε??
μια αγγελια στα νεα για ελληνιδα στην τραλλαιων ξερει κανεις κατι;
ρε μαγκες, να ρωτησω κι εγω κατι...?
η κοιλια της Ευας απο Ζανοσπιτο,
αναλογικα προς το σωμα ειναι μεγαλυτερη απο της Μελινας απο Μελινοσπιτο?
Βρε ΖΕΡΟ τιποτα καλο για τωρα?μακριά.
δεν αξίζει τον κοπο.
χάλια υπηρεσιες
σημερα ειναι Κυριακή και όσα ειναι ανοιχτά κλεινουν αυτην την ωρα (6).Βρε ΖΕΡΟ τιποτα καλο για τωρα?
κινησε ο εβραιος στο παζαρι και ηταν μερα σαββατο thanks....σημερα ειναι Κυριακή και όσα ειναι ανοιχτά κλεινουν αυτην την ωρα (6).
δύσκολα τα πράγματα για μπριζόλα!
σημερα ειναι Κυριακή και όσα ειναι ανοιχτά κλεινουν αυτην την ωρα (6).
δύσκολα τα πράγματα για μπριζόλα!
τετοια ωρα μαλλον για κανα φραπεδακι ειναιΤέτοια ώρα συνιστώ μια βόλτα στον Αργεντίνο για καμιά σταυλίσια...
με τηγανητές πατατες και παγωμένες μπύρες!Τέτοια ώρα συνιστώ μια βόλτα στον Αργεντίνο για καμιά σταυλίσια...
κινησε ο εβραιος στο παζαρι και ηταν μερα σαββατο thanks....
με τηγανιτές πατατες και παγωμενες μπύρες!
Ρεσπεκτ!
Βρε ΖΕΡΟ τιποτα καλο για τωρα?
Παίδες στη Σολωμού 59 έχω πάρει μόνο τη Δέσποινα που ομολογουμένως ταιριάζουμε πολύ. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με την αδελφή της τη Μελίνα? Είναι το ίδιο καυλιάρα και ομιλητική......?
Ερώτηση κρίσεως τώρα στους πολύ έμπειρους. Ποιά άλλη συγκρίνεται με τη Δέσποινα σε άλλο μασσατζίδικο?