Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η μαιρη η γυναικαρα συναγωνιστη απο πειραια σταματησε  μαλλον παντρευτηκε μενει σαλαμινα    μιξαμε για το παιδι  καλη της ωρα.

lakis707

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
40
Πόντοι
0
συναγωνιστες... ψαχνω τα ιχνη μιας ρωξανης milf που παλια ήταν στη Σκρα... καμια ιδέα; merci...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
συναγωνιστες... ψαχνω τα ιχνη μιας ρωξανης milf που παλια ήταν στη Σκρα... καμια ιδέα; merci...

και γω φίλε,αλλά μάλλον κανείς δεν ξέρει που είναι...ωραίο ΜΙΛΦ με τρομερό κώλο...

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440
βρε παιδια το στουντιο στην αχιλεως στπ π.φαληρο ξερετε σε τη νουμερο ειναι και αν γενικα αξιζει ?? :think:

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στους συναγωνιστές.
Θέλω να καταθέσω "ασυνήθιστη εμπιερία" με ΝΑταλι από Ζανόσπιτο.
Σημειώνω ότι είναι η 4η-5η επίσκεψη μου σε μασαζερί (2η στη Σ54, την 1η πήρα Ζανα) και παντα το παιζω αδιάφορος, και καλά "ήρθα για μασαζ". Σημειώνω επίσης ότι δεν απαιτώ μπριζόλα, φραπεδάκι καλαμάκι και είμαι ΟΚ.
Προς το τέλος του (αποδεκτού) μασαζ της ΝΑταλι και σφού της έβαλα χέρι, άρχισε να βαριανασαίνει και να με δαγκώνει στο λαιμό. Μετά από 2 λεπτά έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το βρακί. Με καβάλησε (εγώ πάντα μπρούμυτα) και τρίφτηκε πάνω μου μέχρι που έχυσε! Μετά με γύρισε ανάσκλελα (ήταν αναψοκοκκινισμένη και αρκετά ιδρωμένη πλέον) μου πήρε ια σχετικά καλή πίπ...και "τελέιωσε το πανηγύρι"....
Αν εξαιρέσεις κάποια ξενερωτικά "πω πω μουρό μου" και τέτοια ήταν καλή εμπειρία...
Α ναι..μου έκανε και κάποια μικροσημάδια στο λαιμό, όχι άξια λόγου, κυρίως με τα νύχια της...

Τελικά στις μασαζερί νομίζω πως αυτο που γουστάρω...ε'ιναι το ότι ΔΕΝ ξέρω τι θα γίνει...αυτό με φτιάχνει....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Eχει κανένας υπόψη του μια ανεξάρτητη Λιθουανή Βικτώρια που κλείνει ραντεβού μέσω msn  σε δικο της χώρο στη Δάφνη;

Η γκόμενα (φίλη της Βιργινίας, για όσους θυμούνται) είναι πρώην χορεύτρια και μοντέλο στη Λιθουανία! ΜΟΥΝΑΡΑ (1,82 - 65kg - ξανθιά με γαλανά μάτια, τατουάζ στη μέση και σκουλαρίκι στον αφαλό) 21 ετών.

την κάνεις add στο MSN...

και ΞΕΚΑΘΑΚΑΡΙΖΕΙ εξ΄αρχής... Are you sure that you want massage and no sex? If yes you can speak me !!!

Αν συμφωνείς λοιπόν, σου στέλνει φωτογραφίες της...

και το παρακάτω κειμενάκι copy+paste...

I make relaxing massage with oils about 45 minutes from both sides with 50 euros... during this if you feel hot with +20 I can make you a handjob to finish and put out your stress... and if you want to see me in undewear it is +10.
I have a place that I am working alone and you can have and your shower... Thats all!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Σε όποιους αρέσει να τους τρίβει μια ΜΟΥΝΑΡΑ, με επιδόρπιο φραπεδάκι  (ΔΕΝ προσφέρει καλαμάκι ή μπριζόλα)... συστήνεται ανεπιφύλακτα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η τύπισσα βρήκε έναν σχετικά ανώδυνο γι' αυτήν τρόπο για να βγάλει easy money.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
σε αυτό που λέει στην αγγελία στα Νέα "πλησίον Χίλτον-Κάραβελ" τι παίζει; είχα πάει μια φορά παλιά και ήταν μια αρκετά εμφανίσιμη η οποία επέμενε ότι παίζει μόνο μασάζ και δεν κάθισα. έχει πάει κανείς τελευταία;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για πειτε λοιπων που ειναι???

αχιλλεως 347 και βενιζελου γωνια,πανω απο την adidas και απεναντι απο το intersport.Η εισοδος απο αχιλλεως,3ος οροφος,total relax λεει...η εξωτερικη πορτα ειναι παντα ανοικτη......

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μήπως έχει κανείς κάποιο νέο από τη Ναταλί της Σινώπης/Μιχαλακοπούλου;

Εάν ναι, ας το γράψει.

Muchas gracias.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
παιδες μακρυα απο VIKTORIA, της ειπα οτι μπορει να ειναι καλη γκομενα και ισως και κοπελα αλλα την ολη φαση την εχει δει στραβα...........οθτε φραππε κανονικο δνε σερβιρει ενω το μασζα ειναι για κλαματα.....το παιζει χορευτρια και ετσι ενω εχει παχνει για εμενα αρκετα απο τις φωτο τις οποιες δειχνει.........εχει σιγουρη πελατια λεει οποτε δνε την ενδιαφερει τι θα της πεις, γενικα ερχονται οι ανατολοβλαχες και το εχουν δεδομενο οτι ολοι εδω ειμαστε ΤΑ κοροιδα, τετοια φημη εχουμε καταφερει να βγαλουμε!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σε αυτό που λέει στην αγγελία στα Νέα "πλησίον Χίλτον-Κάραβελ" τι παίζει; είχα πάει μια φορά παλιά και ήταν μια αρκετά εμφανίσιμη η οποία επέμενε ότι παίζει μόνο μασάζ και δεν κάθισα. έχει πάει κανείς τελευταία;
....τρελος ειναι να παει.....?...παιδες τα εχουμε ξαναπει....αρκετες(για να μην πω οι περισσοτερες)εχουν παρει γραμμη τι παιζει και το βλεπουν αφεντικα....βαζουν μια αγγελια(εφημεριδα,ιντερνετ),ριχνουν και ενα ψαρωτικο 100ευρω..και καλα θα γαμησεις ενταξει μωρε...και τσιμπανε τα κοροιδα....και να πω και κατι...στο κατω κατω καλα κανουν, αφου υπαρχει ζητηση.....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σήμερα το μεσημέρι πέτυχα στη Σολωμού 54 6ος όρ. την Ευάρα ελεύθερη και φυσικά την πήρα,
πράγματι η κοπέλα είναι εντυπωσιακή, καθαρόαιμο Πολωνικό άτι, τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό  :boobies:άρες (3+),  :booty:άρα,  μπουτάρες, δυστυχώς έχει και μπάκα (μπυροκοίλι) αλλά εντάξει μπροστά στην υπόλοιπη θέα το προσπερνάς, είναι ψηλή, μελαχρινή, γλυκό πρόσωπο, με μακρύ σπαστό μαύρο μαλλί, όμορφα μάτια, πολύ ωραίο χαμόγελο και επιδερμίδα απαλή σαν μετάξι.

Ξεκινήσαμε με μασαζάκι όχι τίποτα το συγκλονιστικό αλλά αρκετά καλό, συνεχίσαμε με καλαμάκι (χωρίς χέρια) με ολίγη περιποίηση @@, ακολούθησε μπριζολίτσα ζουμερή μεν αλλά με λίγη συμμετοχή με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουμε το γεύμα με καλαμάκι και COB :boobies:
Χρόνος 45λεπτά. Κόστος 80€.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δυστυχώς έχει και μπάκα (μπυροκοίλι) αλλά εντάξει μπροστά στην υπόλοιπη θέα το προσπερνάς,

φιλτατε μου σε συμπαθω παρα πολυ διοτι εισαι γνησιος στις ανταποκρισεις και στις ινφο που δινεις,αλλα επετρεψε μου να μην συμβιβαζομαι με τον λόγο μπυροκοιλι/ογδονταευρω!Πρεπει ολοι μας να λεμε στην εκαστοτε διευθυνση τα γουστα μας και τη γνωμη μας για την εμφανιση των κοριτσιων διοτι ετσι θα επιτυχουμε βελτιωση εξωτερικης εμφανισης των κοριτσιων.Δεν μπορω όσο ωραια ματια και να εχει μια κοπελα να συμβιβαστω με το μπυροκοιλι της,προτιμω να τα χαλασω καπου που θα θαυμασω κατι πραγματικα ωραιο.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αχιλλεως 347 και βενιζελου γωνια,πανω απο την adidas και απεναντι απο το intersport.Η εισοδος απο αχιλλεως,3ος οροφος,total relax λεει...η εξωτερικη πορτα ειναι παντα ανοικτη......

Λειτουργεί ακόμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom