Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Iblis αφήνει να ασχοληθείς με τις βυζάρες της;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φίλε βάσο...βλέπεις πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε αλλά και ο ίδιος δεν πας πίσω. Έκανες ολόκληρο ποστ για τα τοπ 11 ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Χωρίς όμως να αναφέρεις τι θεωρείς εσύ καλύτερο. Αν σε κάποιους αρέσουνε πιασίματα και πατσάδες, είναι φυσιολογικό να έχουν τέτοιο κόλλημα και οι δικές σου να μην τους αρέσουνε. Εμένα ας πούμε το πλαστικό μου δίνει στα νεύρα. Με φτιάχνει το φυσικό. Οπότε καλό είναι να μην λέμε τι είναι μια κοπέλα αλλά ΠΏΣ είναι. Αντικειμενικά και καθαρά.
Μετά που είπες πώς είναι η Πατρίσια κατάλαβα το πώς το θεωρείς εσύ το όμορφο. Και πάνω που πήγες να με μπερδέψεις αναφέροντας τη Ζ¨ανα από Φρατζή 4. Αυτή αν και δεν την έχω πάρει νομίζω έχει φυσικό ανθρακούχο νερό...έτσι δεν είναι;

το κομπλεξ βεβαια παραμενει αναλλοιωτο απο την ολυμπιακη ιδεα που προερχεται εκ καμινιων,δραπετσωνας,ταμπουριων και ευρυτερης περιοχης καραισκακη,αλλα τεσπα θα απαντησω πολυ απλα οτι εκανα απλα μια καταγραφη με τα καλυτερα σε εμφανιση κοριτσια(σιγουρα ξεχασα καμμια πενταδα ακομη) που για μενα σημαινει 1)υψος πανω απο 1,65 2)αδυνατη αλλα όχι κοκκαλιαρα 3)βυζι στητο ή ελαφρως λεμονατο 4)κωλος πανω απο τη μεση.Γνωριζω οτι υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν πιασιματα,αλλα δε γνωριζω πολλους που γουσταρουν πατσοκοιλες(μην αναφερθω σε ονοματα γιατι θα κουρασω)..δυστυχως το γουστο του ελληνα δεν βαδιζει σωστα και για αυτο εχουμε και αναλογα μασαζοκοριτσα...ενω θα μπορουσαμε να εχουμε στα μασαζ στριποκοριτσα...μην μου πεις οτι τα τωρινα μασαζοκοριτσα ειναι πιο εμφανισιμα απο τα καλα στριποκοριτσα γιατι θα πεσω απο το μπαλκονι....ελπιζω να σε καλυψα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Την Ρωξάνη την ξέρω από choco, περιποιηση full, από εμφάνιση παχουλούλα
Ειναι η Ρωξανη απο Σκρα ???? Μιλφ ξανθια με παραπανισια κιλα αλλα απο περιποιηση αριστη ,μεχρι και κουλουρι.Αν ειναι αυτη πειτε μου το και την ψαχνω απο τοε που εκλεισε η Σκρα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ειναι η Ρωξανη απο Σκρα ???? Μιλφ ξανθια με παραπανισια κιλα αλλα απο περιποιηση αριστη ,μεχρι και κουλουρι.Αν ειναι αυτη πειτε μου το και την ψαχνω απο τοε που εκλεισε η Σκρα.

για τσεκαρε απο σαρκουδηνου μερια μπας και πηγε με την κυρια κοκκινομαλλα που ανοιγε την πορτα στη σκρα....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ενημέρωση για Σολωμού 54 προ εβδομάδος, όπου ήθελα Εύα για δοκιμή και μου έκατσε  η Ναταλί, την οποία τίμησα δεύτερη φορά.Κάποιος ανέφερε ότι αδυνάτησε.Που στα νύχια;γιατί εγώ την βρήκα ίδια και απαράλλαχτη.Τέλος πάντων.Ξεκίνησε με μασάζ ωραίο άλλα πολύ πιο γρήγορο από την προηγούμενη φορά και με διάθεση για γρήγορο τελείωμα.Το πνευστό ήταν καλό, αλλά όχι τέλειο, στην δε μπριζόλα έδωσε ρέστα.Σε γενικάς γραμμάς έμεινα ευχαριστημένος,αλλά λιγότερο από την προηγούμενη φορά, αφού το όλο κόστισε 80 ευρώ για μισή ώρα ενώ την προηγούμενη φορά κράτησε σχεδόν 50 λεπτά. Φαίνεται όταν ξαναπηγαίνεις με την ίδια γίνεται καρεκλοκένταυρη και αποκτά νοοτροπία δημίσιου υπαλλήλου :S Αχ,που θα μου πάει θα μου κάτσει και η εύα
30 λεπτά φιλε είναι καλά , 45 είναι το όριο , μην ξεχνάτε αλλα καταστήματα που μας ξεπετάγανε στο 10 λεπτό , δεν θέλω να αναφερω διευθυνσις ,όσο για την Εύα πλέον νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε κρατήσεις ... :boobies:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
αν δε θες να την αρμεξεις πιστευω δε θα εχει προβλημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ θέλω και να αρμέξψ και να βυζάξω υπάρχει καμιά βυζαρού μασατζού που να προσφέρει απλοχερα και τις βυζάρες της;!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κομπλεξ βεβαια παραμενει αναλλοιωτο απο την ολυμπιακη ιδεα που προερχεται εκ καμινιων,δραπετσωνας,ταμπουριων και ευρυτερης περιοχης καραισκακη,

εντελώς άσχετο....νομίζω;; ξεκόλλααααααα....α, και κάτι ακόμα...δεν ειμαι από αυτη την περιοχη...αλλά ξέχασα....εσύ τα ξέρεις όλα.

[/quote]
αλλα τεσπα θα απαντησω πολυ απλα οτι εκανα απλα μια καταγραφη με τα καλυτερα σε εμφανιση κοριτσια(σιγουρα ξεχασα καμμια πενταδα ακομη) που για μενα σημαινει 1)υψος πανω απο 1,65 2)αδυνατη αλλα όχι κοκκαλιαρα 3)βυζι στητο ή ελαφρως λεμονατο 4)κωλος πανω απο τη μεση.Γνωριζω οτι υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν πιασιματα,αλλα δε γνωριζω πολλους που γουσταρουν πατσοκοιλες(μην αναφερθω σε ονοματα γιατι θα κουρασω)..δυστυχως το γουστο του ελληνα δεν βαδιζει σωστα και για αυτο εχουμε και αναλογα μασαζοκοριτσα...ενω θα μπορουσαμε να εχουμε στα μασαζ στριποκοριτσα...μην μου πεις οτι τα τωρινα μασαζοκοριτσα ειναι πιο εμφανισιμα απο τα καλα στριποκοριτσα γιατι θα πεσω απο το μπαλκονι....ελπιζω να σε καλυψα.
[/quote]
κάνεις προεκτάσεις...που δεν σου ζητάει κανείς.
Εγώ δεν κρίνω κανενός το γούστο. Ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι σκατόγουστο θέλει. Αρκεί να μη λέει πως αυτό είναι γκομενάρα και ο καθένας να φαντάζεται κάτι διαφορετικό.
Επί της ουσίας τα γούστα μας δεν διαφέρουνε, αλλά δεν γουστάρω με τίποτα τις σιλικόνες....
τα υπόλοιπα περί στριπτιτζάδικων και μασαζερί....δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να έχουμε στριπτιτζούδες για μασάζ...ούτε αν θέλουμε. Εδώ κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να έχουμε και καλό μασάζ εκτός από ωραία γκόμενα. Δεν νομίζω πως οι στριπτιτζούδες το κατέχουνε το άθλημα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οχι , αλλα ξερω ενα τσοπανη που πουλαει αγελαδες.
αν σε ενδιαφερει πες μου... ;)
εγώ θέλω και να αρμέξψ και να βυζάξω υπάρχει καμιά βυζαρού μασατζού που να προσφέρει απλοχερα και τις βυζάρες της;!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
για τσεκαρε απο σαρκουδηνου μερια μπας και πηγε με την κυρια κοκκινομαλλα που ανοιγε την πορτα στη σκρα....
Ευχαριστω φιλε Βασο και βεβαια συμφωνω μαζι σου σε οσες ανεφερες για καλλιτερες.Σημερα γνωρισα και την Ρνουλα απο Αχιλλεως ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν νομίζω πως οι στριπτιτζούδες το κατέχουνε το άθλημα...

γιατι,το κατεχουν οι μασατζουδες?απλα απο θεμα εμφανισης και μονο θα ηταν υπεροχο να πηγαιναμε για μασαζ και να μας ανοιγε ας πουμε η μονα λιζα του γκολντ και να μας εδειχνε τις κοπελες.....αλλα αμα εχουν ζητησει τα μιλφ και τα πατσοκοιλα κοριτσια που να δουμε ασπρη μερα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ευχαριστω φιλε Βασο και βεβαια συμφωνω μαζι σου σε οσες ανεφερες για καλλιτερες.Σημερα γνωρισα και την Ρνουλα απο Αχιλλεως ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ωραια απο εμφανιση,αλλα λιγο ξενερωτη και κυκλοθυμικια!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι,το κατεχουν οι μασατζουδες?απλα απο θεμα εμφανισης και μονο θα ηταν υπεροχο να πηγαιναμε για μασαζ και να μας ανοιγε ας πουμε η μονα λιζα του γκολντ και να μας εδειχνε τις κοπελες.....αλλα αμα εχουν ζητησει τα μιλφ και τα πατσοκοιλα κοριτσια που να δουμε ασπρη μερα?
αυτό λέω όμως...από εμφάνιση θα ήταν μια χαρά...εδώ όμως υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να έχουνε μια πατσατζού που να τους φιλάει στο στόμα και να τους δίνει κώλο παρά να είναι με τη θεά και αυτή να λέει μη μου ακουμπάς τη ρώγα γιατί θα χαλάσει....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτό λέω όμως...από εμφάνιση θα ήταν μια χαρά...εδώ όμως υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να έχουνε μια πατσατζού που να τους φιλάει στο στόμα και να τους δίνει κώλο παρά να είναι με τη θεά και αυτή να λέει μη μου ακουμπάς τη ρώγα γιατί θα χαλάσει....

αυτο δε λεμε βρε μοικανε?αλλα ποιος ακουει,ολοι βουρ στον πατσα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γούστα είναι αυτά...ό,τι γουστάρει του καθενός το καμτσίκι....
για τους άλλους αυτό που θέλουμε εμείς είναι μαλακία.
Αν εσύ γουστάρεις ας πούμε μόνο φραπέ για τους περισσότερους είναι εκτός λογικής.
Κάποιοι θέλουν μόνο μαύρες, κάποιοι μόνο ταϋλανδές...τι να πεις...το χούι του καθενός...απρόβλεπτο...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
σε αυτες που κανει μνεια ο συναγωνιστης βασος ειναι πραγματι το κατι αλλο στο χωρο διαφερουν θα μου πει καποιος εγω δεν συμφωνο με τον φιλο γουστα ειναι αυτα αδελφια αλλα ειναι και η αληθεια καταφατσα. μπορουμε να προσθεσουμε και καποιες αλλες οπως τη ζωιτσα τη φιλη της ειρηνης τη μαρινα που ηταν τωρα τελευταια ξενοπουλου  μια μελαχροινη που ηταν παλαιολογου δεν συγκρατω ονομα γαμω τα κορμια αν και το μαγαζι το εχουμε στα δεν αυτη ηταν κατι αλλο οποιος ξερει που ειναι  νατο πει. και ενα καινουργιο πλασμα αφιξη καινουργια στην ιλιαδα ονοματι φαιη και αυτη ειναι το κατι αλλο. οπως πριν δεκα μερες περασα απο φρατζη 4 και το αναφερα ενα πολυ ωραιο παιδι ονοματι λιανα μου ειπε πολυ καλλη τιμησε τα ευρω που της εδωσα.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Vasos,

πάνω από του Σκλαβενίτη, στην Καλλιθέα, το ίδρυμα φέρνει καλά κομμάτια ενίοτε αλλά είναι λίγο στην ξεπέτα. Το καλό είναι ότι είναι σχετικά ήσυχα, δεν γίνεται ο χαμός που γίνεται στο κέντρο.

Μήπως θυμάσαι ένα άλλο ίδρυμα λίγο πιο κάτω, νομίζω στο 65 ή στο 69, πάνω από ένα φροντιστήριο, στον 5ο. Εκεί δούλευε μια έκφυλη φραπεδιάρα που την έλεγαν Ελευθερία. Δεν λέω για το μασαζοστούντιο που είναι λίγο πιο κάτω, στη στάση του τρόλεϊ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom