Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω κι εγω με το αρχικο σχολιο του ΤΑΡΖΑΝ περι στουντιο.
τουλαστιχον ας βαλουν ενα στρωμα θαλασσης ,
να το γυρισουμε σε thai (λεμε τωρα) :cheesy:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
καλααα ρε GGx δεν προσεξες τα σιλικονουχα που βγαζουν ματι??....και ο φωτοπουλος θα τα βλεπε(αοοοοματος).......σου λειπει η εμπειρια.....βασο θα συμφωνησω μαζι σου για πατριτσια.

Εκτός των άλλων, στην περιγραφή της Πατρίτσιας αναφέρω.........

...........ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...........

Θά'πρεπε να προσέξω κάτι........μέσα από τα ρούχα..........?!!!!!!!
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Σε ό,τι μπόρεσα να δω ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, έδωσα και την ανάλογη περιγραφή. :cool2: :cool2: :cool2:

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κριμα λειπει ο παπαγιωργης να διαφημισει μερικα γμτ  :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια για να ανακεφαλαιωσουμε τα SOS νουμερα σολωμου ειναι 59,54 και 63? σωστα?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
παιδια για να ανακεφαλαιωσουμε τα SOS νουμερα σολωμου ειναι 59,54 και 63? σωστα?

Το 63 αφορά την Στουρνάρη, κατά τ'άλλα σωστός και πιο συγκεκριμένα
Στουρνάρη 63, 3ος όροφος
Σολωμού 54, 6ος όροφος (όχι 3ος) &
Σολωμού 59, 1ος όροφος.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ΟΚ γιατι εχω βαλει στο ματι την ζανουλα βεβαια θα κανω την αναγνωριστικη πρωτα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Σήμερα μίνι τσάρκα:
Φωκίωνος 11 μια απο τα ίδια (όπως πάντα!), το ίδιο τιμ δηλαδή.
Το 3ης Σεπτ 54 ήταν κλειστό....περίεργο....
Το 3ης Σεπτ 25 είχε αδιάφορες χοντούλες μιλφ, με μόνη εξάιρεση μια αδυνατούλα μικρή, η οποία έδειχνε λίγο φοβισμένη και αδιάφορη....
Κλειστό και το Ευήνου 22 πίσω απο τον Πύργο των Αθηνώνε... :think:

Ψιλομάπα δηλαδή η τσάρκα...

Επισκέπτης
Σήμερα μίνι τσάρκα:
Το 3ης Σεπτ 25 είχε αδιάφορες χοντούλες μιλφ, με μόνη εξάιρεση μια αδυνατούλα μικρή, η οποία έδειχνε λίγο φοβισμένη και αδιάφορη....

παλι με τον πουτσο στο χερι εμεινες???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
παλι με τον πουτσο στο χερι εμεινες???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ασε μας και εσύ στον πόνο και τις κάβλες μας ρε παλιοπρεζάκι, αμόρφωτε, τσοντάκια, ηδονοβλεψία.

Επισκέπτης

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Σήμερα μίνι τσάρκα:

καλα εσυ δεν πας ποτε στο γραφείο ?
Ολο στα μασατζιδικα τρεχεις ?
Για μαζέψου , εχετε δουλεια αυτές τις μέρες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
καλα εσυ δεν πας ποτε στο γραφείο ?
Ολο στα μασατζιδικα τρεχεις ?
Για μαζέψου , εχετε δουλεια αυτές τις μέρες

πάω ρε συ τα ΣΚ που έχω χρόνο και καθημερινές στα κλεισίματα, ισα που προλαβάινω δηλαδη....με την ψυχή στο στόμα.

που να σε είχα πέρσυ που είχα πιασει δουλειά σε εταιρία κοντά στην Ομόνοια....η απόλυτη καταστροφή!
Εφευγα απο το γραφέια, πηγαινα στα μασάζ και στα μπουρδέλα στα πέριξ της όμόνοιας και μετά επέστρεφα πάλι στο γραφείο...(τους έλεγα οτι πετάγομαι στην τράπεζα κτλ)....
και όταν τελείωναν τα λεφτά πήγαινα στο "ΑΙγαίον" στην Πανεπίστημίου για λουκουμ'αδες να γλυκαθώ....
Τώρα δουλέυω 12 ώρα στα ΒΠ, οπότε κάνω λίγο οικονομία θέλωντας και μή...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
πάω ρε συ τα ΣΚ που έχω χρόνο και καθημερινές στα κλεισίματα, ισα που προλαβάινω δηλαδη....με την ψυχή στο στόμα.

που να σε είχα πέρσυ που είχα πιασει δουλειά σε εταιρία κοντά στην Ομόνοια....η απόλυτη καταστροφή!
Εφευγα απο το γραφέια, πηγαινα στα μασάζ και στα μπουρδέλα στα πέριξ της όμόνοιας και μετά επέστρεφα πάλι στο γραφείο...(τους έλεγα οτι πετάγομαι στην τράπεζα κτλ)....
και όταν τελείωναν τα λεφτά πήγαινα στο "ΑΙγαίον" στην Πανεπίστημίου για λουκουμ'αδες να γλυκαθώ....
Τώρα δουλέυω 12 ώρα στα ΒΠ, οπότε κάνω λίγο οικονομία θέλωντας και μή...

κοιτα να παντρευτης ..
Φθηνοτερα θα σου ερχεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μετά λες για μένα

msex

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ήμουν ο πρώτος που είχα αναφερθεί σε αυτή τη θεά που τη λένε Πατρίσια Σολομου 59. 14095΄(940). Επειδή δε γινόντουσαν σχόλια για την εν λόγω ομορφια νομιζα ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις αλλά τελικά πολλά είναι τα σχόλια που δίνουν πολύ υψηλη βαθμολογία.
Προσωπικά θα έλεγα ότι έχει υπέροχο σώμα και περνάω τέλεια μαζί της λες και είναι κοπέλα μου και απο ότι φαινεται είμαι καπως :smitten: :smitten: :smitten:
...
Αυτό όμως που θέλω να πω πέρα απο κάποια ενημέρωση+γνωη είναι το εξης: Εντάξει για μένα η Πατρισια είναι νια θεά και της βάζω 10/10 και είναι η καλύτερη και είναι πολύ γλυκειά και είμαι ερωτευμένος... και ...και ...και :- κάτι που για κάποιον άλλο Συνάδελφο μπορεί να ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα.

Οπότε τι θα γίνει;; Θα γυρίσει και θα μου πει... μα τι είναι αυτά που λες και δε συμφωνω... και ... και θα καταλείξουμε σε ψιλοτσακώματα όπως έχει γίνει ουκ ολίγες φορες και δεν αρέσει σε κανενα μας νομίζω...

Προταση: Αν μου επιτρέπεται, προτείνω 2 πράγματα. Το κατά δύναμιν να προσπαθήσουμε να κατατάξουμε τις θεραπεύτριες σε κάποια όσο γίνεται πιο αντικειμενικά στανταρ εδώ, μέσα από τις συζητήσεις μας και τα σχόλια μας. Έτσι για παράδειγμα μπορούμε να χωρίσουμε τις υπηρεσίας π.χ. σε μασαζ, μπριτζόλα, φραπες κλπ και να βαθμολογούμε (λέω εγώ μια ιδέα). Έτσι σίγουρα θα υπάρχουν οι προσωπικές απόψεις αλλά θα υπάρχει μια πιο γενική αντικειμενική θέση που θα βγαίνει από τους συμμετέχοντες σύμφωνα με τη γνώμη τους. Κατά συνέπεια θα υπάρχει μια καλύτερη ενημέρωση αφενός, αφετέρου θα μειωθούν πολύ οι μικρο-παρεξηγήσεις γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις θα συμβουλευόμαστε το γενικότερο αντικειμενικό σκορ.

Πρόταση 2 Μην πάτε όλοι μαζί στην Πατρίσια και μετα είναι φουλ...Θέλω και γωωωωωω,,,,,  :smitten: :grin: :grin: :grin:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε msex,

Η Πατριτσια ειναι μια ψηλη αδυνατη εντονα βαμμενη με σιλικονατο βυζι?

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
χθες περασα απο ζανοσπιτο.. και πηρα για πρωτη φορα την ναταλη οχι γιατι μου αρεσε αλλα γιατι ακουγα τοσα πολλα απο εδω...

αρχικα με το που μπηκα μεσα ακουω την ατακα.. θελεις μασαζ? λεω ΩΧ..

εκανε λιγο δηθεν μασαζ., μετα μου πηρε μια καλη ομολογουμενος πιπα.. αλλα αυτα τα προσποιητα αχ και τετοια.. με ξενερωνουν.. δεν την πληρωνω για να κανει οτι της αρεσει..  απο μπριζολα μετρια πραγματα και κουλουρι.. ακουσον ακουσον.. δεν μου εδωσε.. τι να πω.. σιγα το μπαζο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom