Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλικαρια ξερετε τι παιζει ηπειρου 22 και γ΄σεπτεμβριου??
πηγα εχθες το απογευμα και σκαει ενα κοκκινομαλικο με ενα σορτσακι τρελαθηκα
μπαινω μεσα και επιμιση ωρα μασαζακι και μολις γυρναω ανασκελα μου τον καλυπτει με πετσετα και μου λεει
εμεις εδω μονο μασαζ κανουμε.
αν γνωριζει κανεις τι παιζει πειτε γιατι ηταν καλο το μωρο.
thanks

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Κατάθεσις, μετά από πολύωρες επισκέψεις σε στούντιο (βλέπε ανάλογα) και μασαζ, στο Ζανόσπιτο. Εύα, Πολωνικό άλογο, σφιχτό και πληθωρικό με κάτι ψηλοτάκουνα τρέλα. Μασαζ ικανοποιητικότατο και μπριζόλα καλούτσικη. Τα τακούνια κάναν τη διαφορά. Την επομένη θα χτυπήσω Νάταλί που μου γυάλισε. Λέει τίποτα; Σύνολον 80 ευρώ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
στην μαρνης δουλευει μια αλεξια που πριν εκανε πιατσα στην λαυριου! αυτο σου λεει κατι?

αυτή αμα την ρωτήσεις τι έκανε πριν ασχοληθεί με το μασάζ, θα σου απαντήσει πως δούλευε σε...καφενείο!
μήπως το καφενείο έιναι στην πλατεία Λαυρίου και έκανε και πίατσα για να συμπληρώσει το εισόδημα?

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλικαρια ξερετε τι παιζει ηπειρου 22 και γ΄σεπτεμβριου??
πηγα εχθες το απογευμα και σκαει ενα κοκκινομαλικο με ενα σορτσακι τρελαθηκα
μπαινω μεσα και επιμιση ωρα μασαζακι και μολις γυρναω ανασκελα μου τον καλυπτει με πετσετα και μου λεει
εμεις εδω μονο μασαζ κανουμε.
αν γνωριζει κανεις τι παιζει πειτε γιατι ηταν καλο το μωρο.
thanks

φιλε μου κ εγω που ειχα παει παλια 2 φορες το ιδιο ακριβως μου εκαναν.

μαλιστα τη δευτερη φορα πηρα 2 κοπελες μαζι μπας κ γινει τιποτα αλλα δυστυχως ουτε καν φραπε!!!

παντως ειχε ωραια κοριτσια τοτε...τωρα δεν ξερω..

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
ειχα επισκευτει το Ηπειρου 22 και γω ενα πρωινο πριν ενα μηνα περιπου.Μου ανοιξει ενα μελαχροινο πιπινι,περασα και μου ηρθε για μασαζ ενα απιστευτο καυ...λακι ελληνιδα .Μασαζ μπρουμητα καυλωτικο και γυρνώντας χωρις πετσετα μου εκανε στην κοιλια ακουμπωντας μου τον..λουτσο δηθεν καταλαθος...αλλα μολις πηγα να επεκταθω μου λεει τελος χρονου!!!θες να συνεχησεις μηπως με καποια αλλη κοπελα?τι λε ρε μαστορα?να δωσω αλλα 60 γιουρια?δεν πατε καλα σκεφτηκα!ντυθηκα και πηγα στη φυλης να καταθεσω!ειναι απατη αλλα εχει τρομερο μινακι μεσα!

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο Μαντζαγριωτάκη
Άννα και Βίκυ άπαιχτες στο Ταϊ Μασάζ - όπως το λένε - ή bodyTobody  όπως το ξέρουμε εμείς, με Άννα να υπερτερεί σε μασάζ και Βίκυ στο δεύτερο πρόγραμμα (μπριζόλα). Το κόστος υψηλό (120), ο χώρος πολύ καλός κλπ. Άλλη κοπέλα, η Άντζελα, που προσφέρει μόνο μασάζ και φραπέ. Πάντως σε όλες η ποιότητα μασάζ είναι άνω του μετρίου έως και πολύ καλού. Θα επανέρθω με νεώτερη ενημέρωση. Πάντως λόγω του υψηλού κόστους οι επισκέψεις είναι περιορισμένες και οι γνώμες του club έχουν μεγαλύτερη σημασία.
Σημ. Μην ξεχνάτε τα καλαμάκια σας (ναι, ναι εσείς τα προσκομίζετε). 
Βίκυ δέν βρήκα δούλευε όταν πήγα, μού παρουσίασαν καινούρια φρέσκα τεμάχια. Δοκίμασα τή μικρήτή κοκκινομάλλα φοβερηηηηηηηηηηηηηηηη  :happy: :happy:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τα ωραρια ειναι απο 10.30-11 το πρωι ως 8.30-9 το βραδυ στα περρισοτερα,
ειτε με ραντεβου ή οχι.
Κυριακες ως 6-6.30 σ αυτα που ειναι ανοιχτα.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να μου πει καποιος που ειναι η σολωμου?

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναθλητές ως νέος στην παρέα είπα να ρίξω μια απογευματινή ενημέρωση ("ραπόρτο" κατ' άλλον  :2funny: )
από τα ιδρύματα Καλλιρόης.

Αν κα μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψα από Ρουμανία όπου οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι σε υψηλό επίπεδο
είπα αφού μελέτησα τις συγγραφές των παλαιότερων να δοκιμάσω την τύχη μου στα ευαγή αυτά ιδρύματα του λεκανοπαιδίου
και ιδιαίτερα νοτίων-κεντρικών προαστείων!

Για δεύτερη συνεχή ημέρα έφαγα πόρτα στο ίδρυμα της Καλλιρόης 85 (αν και ψηλός, καστανόξανθος, θελιματικό πιγούνι, γκρίζους κροτάφους και γαλαζοπρασινοάσπρα μάτια  :P), αφού δεν πέρασα απ' ότι φένεται τα τεστ κάμερας εισόδου ισογείου αλλά και 3ου! Μάλλον κονόμησαν και επιλέγουν κάτι σε ποιό άσχημο.  :uglystupid: :tickedoff:

2η ήττα στην σειρά ήτο απαράδεκτη κι έτσι έκανα την προσπάθειά μου στο απέναντι πεζοδρόμιο στο νούμερο 48 όπου και σε πρώτη φάση επιτυχία θεορήθηκε η είσοδο. Μετά από 3λεπτη ανακρισούλα παρουσιάστηκαν τα κορμιά.
Επειδή πραγματικά δεν ήταν καμιά πάνω από 5/10 και με τον υδράργυρο έξω ν' ακουμπάει τους 39, χωρίς ενημέρωση για κάτι καλύτερο ενημέρωσα την κυρία επί της υποδοχής ότι πρωτεύον ρόλο παίζει το μασάζ για 'μένα.
Αφού ξαφνιάστηκε και με ρώτησε 2-3 φορές αν πράγματι θέλω καλό μασάζ μου πρότεινε την Όλγα, 1.65μ, στήθος καλό, μελαχρινή.
Και κλείνοντας η βαθμολογία:
Μασάζ 8,90/10
Φραπές 5/10
Εμφάνιση 5/10
Επικοινωνια 7/10
Τιμή 60ευρά + tip (10ευρά)λόγο αρκετά καλού μασάζ (πόνοι τέλος)
Σχέση απόδοσης τιμής 7,5/10
Αν πραγματικά θέλει κάποιος καλό μασάζ την προτείνω! Στα άλλα επιφυλάσομαι μιας και ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και ίσως να κράτησαν "πισινή" ή το συγκεκριμένο ανοίκει στα "ΔΕΝ" :think:

Ζητώ συγνώμη για την φλιαρεία μου (ήθελα σαν πρώτη φορά να σας εντυπωσιάσω) και ανανεώνω το ραντευού μέχρι την επόμενη εξώρμηση!  :rockon:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εγω συναγωνιστες επειμενω λογω  οτι εχω μεγαλο κολημα με καποιο  προσωπο το εχω ξαναπει μπορει να γινωμαι βαρετος τη χαρα απο ξενοπουλου την εχει δει κανεις πουθενα εστω και σε γυμναστηριο.

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μακριά το Ψυχικό για 'μένα  :( (ή κάνω λάθος στην περιοχή;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom