Φίλοι συναθλητές ως νέος στην παρέα είπα να ρίξω μια απογευματινή ενημέρωση ("ραπόρτο" κατ' άλλον
)
από τα ιδρύματα Καλλιρόης.
Αν κα μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψα από Ρουμανία όπου οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι σε υψηλό επίπεδο
είπα αφού μελέτησα τις συγγραφές των παλαιότερων να δοκιμάσω την τύχη μου στα ευαγή αυτά ιδρύματα του λεκανοπαιδίου
και ιδιαίτερα νοτίων-κεντρικών προαστείων!
Για δεύτερη συνεχή ημέρα έφαγα πόρτα στο ίδρυμα της Καλλιρόης 85 (αν και ψηλός, καστανόξανθος, θελιματικό πιγούνι, γκρίζους κροτάφους και γαλαζοπρασινοάσπρα μάτια
), αφού δεν πέρασα απ' ότι φένεται τα τεστ κάμερας εισόδου ισογείου αλλά και 3ου! Μάλλον κονόμησαν και επιλέγουν κάτι σε ποιό άσχημο.
2η ήττα στην σειρά ήτο απαράδεκτη κι έτσι έκανα την προσπάθειά μου στο απέναντι πεζοδρόμιο στο νούμερο 48 όπου και σε πρώτη φάση επιτυχία θεορήθηκε η είσοδο. Μετά από 3λεπτη ανακρισούλα παρουσιάστηκαν τα κορμιά.
Επειδή πραγματικά δεν ήταν καμιά πάνω από 5/10 και με τον υδράργυρο έξω ν' ακουμπάει τους 39, χωρίς ενημέρωση για κάτι καλύτερο ενημέρωσα την κυρία επί της υποδοχής ότι πρωτεύον ρόλο παίζει το μασάζ για 'μένα.
Αφού ξαφνιάστηκε και με ρώτησε 2-3 φορές αν πράγματι θέλω καλό μασάζ μου πρότεινε την Όλγα, 1.65μ, στήθος καλό, μελαχρινή.
Και κλείνοντας η βαθμολογία:
Μασάζ
8,90/10
Φραπές 5/10
Εμφάνιση 5/10
Επικοινωνια 7/10
Τιμή 60ευρά + tip (10ευρά)λόγο αρκετά καλού μασάζ (πόνοι τέλος)
Σχέση απόδοσης τιμής 7,5/10
Αν πραγματικά θέλει κάποιος καλό μασάζ την προτείνω! Στα άλλα επιφυλάσομαι μιας και ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και ίσως να κράτησαν "πισινή" ή το συγκεκριμένο ανοίκει στα "ΔΕΝ"
Ζητώ συγνώμη για την φλιαρεία μου (ήθελα σαν πρώτη φορά να σας εντυπωσιάσω) και ανανεώνω το ραντευού μέχρι την επόμενη εξώρμηση!