Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγούμενους.....Πολλοι δεν εχουν καταλάβει οτι στα μασατζίδικα υπάρχουν 3 λογιων γυναικες: επαγγελματίες μασεζ,Ρωσάκια που ξερουν λιγο μασαζ και ψηνουν και την μπριζόλα και πουτάνες που αντι να δουλευουν σε στουντιο και να παιρνουν 50 πελάτες την ημερα,προτιμουν να ειναι σε ενα καλυτερο περιβαλλον με λιγοτερο αλλά καλυτερο κόσμο....Γι' αυτο και σε πολλά μασατζίδικα,αλλη κανει το μασαζ και αλλη το τελειωμα.....
Τώρα,εχω ξαναπει εκατό φορές οτι τα μασατζίδικα δεν ειναι μπουρδελλα με την κλασσική εννοια....γι' αυτό και πολλές φορές καποιοι τρωνε πορτα,καποιους τους ξεπετάνε,κλπ.Ολοι τα εχουμε παθει αυτά....Για παράδειγμα,εγω πήγα τυχαια στη Σαρκουδήνου ην ημερα που ανοιξε και πέρσα θαυμα,με μπριζόλα,κλπ.Ουτε ανακριση μου κανανε ουτε τιποτα....Αντίθετα,το ξανθο με το ωραιο κορμακι στην Καλλιροης 85 (αναφερθηκε πριν καποιος φίλος...),με ξεπέταξε κανονικοτατα μεσα σε 20 λεπτά.....Και παλι εγω φταιω ομως,διοτι η τσατσα,η οποια με γνωριζει πλεον,μου προτεινε 2-3 αλλες,αλλά εγω επέμενα για το Ρωσακι απο το Καζακστάν,λογω καταπληκτικής εμφάνισης.....Αρα,δεν μου φταιει κανεις,μονο το ξερο μου το κεφαλι....
Και μην τσακωνεστε αδικα....για γαμησια και για πουτάνες μιλάμε......ψυχραιμια και να περνατε καλά.....