Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και η λογική του κυρίου είναι η ίδια με τη λογική του "τραβήγματος". Έλα μωρέ, εγώ ο άντρας δεν βάζω τσιμούχες....τραβιέμαι. Και όταν μετά αραδιάζουνε παντού κουτσούβελα και αρρώστιες, ο "άντρας" κάνει τον ψόφιο κοριό πάντα....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλα μιλαμε δεν παιζεσαι με τπτ!
αφου πηρες τηλ και λειτουργει γιατι δε μας το λες απο αρχη?
εχω βγει και ανακριβης,ενω δεν ειμαι,
εχουμε φαει και τοση ωρα για τη μλκια γμτ :idiot:

Κοίτα να δεις. Το γεγονός ότι δουλεύει το συγκεκριμένο δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να
υπήρχε κρυφό παράρτημα του στο ίδιο ή άλλο κτίριο. Για αυτό ρωτάω αν έχει κάποιος πιο έγκυρη πληροφόρηση για το τί συμβαίνει. Γιατί αν υπήρχαν ας πούμε κάμερες στο παράρτημα πιθανώς να υπάρχουνν και σε αυτό. Αν έχει κάποιος έγκυρη πληροφορία ας τη καταθέσει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τεσπα , δεν ειναι φυλετικο το ζητημα ουτως ή αλλως...
αφροδισια μπορει να κολλησει και ο πιο καθαρος στον κοσμο...
το θεμα με τα ακα ειναι οτι η γυναικα εχει πολλες ( 5% )
πιθανοτητες να κολλησει HIV , επομενως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και σταθεροι στις επιλογες μας.
και χωρίς να έχω και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τους συγκεκριμένους, απλά πρόβλημα έχω με την απλυσιά τους

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
κοίτα να δεις...και δεν ήξερα πως όλοι μας μιλάμε το ίδιο εύκολα για ένα στομαχικό πρόβλημα που αποκτήσαμε μάλλον από ένα σουβλάκι όπως και για ένα αφροδίσιο που κολλήσαμε από μια τάνα που μας έκανε ακάποτο. Νόμιζα πως ήταν πιο δύσκολο....μα τι βλαμμένος είμαι.
ΜΑ ΕΙΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΥΑΡΙΖΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;
Πριν απαντήσεις καλό θα είναι να έχεις διαβάσει όλη το θέμα, μίλησα για ακάποτο σε Μασατζίδικο, ΜΑ ΕΙΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; (copy paste έκανα αυτό που γράφεις..... μη μου συνχίζεσαι) έχεις δεί εσύ Πακιστανο-Αλβανο-Ινδο-σκατοαλλοδαπό σε μασατζίδικο???????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στο ιδιο αμφιβαλλω, οπως και σε αλλο,
εφοσον οι ιδιοκτητες και υπαλληλοι ειναι στη ΓΕΑ.
δηλαδη ποσο κρυφο ? μη λεμε οτι θελουμε...
για τις καμερες δεν γνωριζω , παντως εχετε τα ματια σας ανοιχτα...
Κοίτα να δεις. Το γεγονός ότι δουλεύει το συγκεκριμένο δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να
υπήρχε κρυφό παράρτημα του στο ίδιο ή άλλο κτίριο. Για αυτό ρωτάω αν έχει κάποιος πιο έγκυρη πληροφόρηση για το τί συμβαίνει. Γιατί αν υπήρχαν ας πούμε κάμερες στο παράρτημα πιθανώς να υπάρχουνν και σε αυτό. Αν έχει κάποιος έγκυρη πληροφορία ας τη καταθέσει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επαναλαμβανω δεν ειναι θεμα φυλης αλλα οικονομικης επιφανειας...
μη γινει αλλη αναφορα σε φυλες χωρις να φταινε , θα σταματησω να γραφω... :tickedoff:
Πριν απαντήσεις καλό θα είναι να έχεις διαβάσει όλη το θέμα, μίλησα για ακάποτο σε Μασατζίδικο, ΜΑ ΕΙΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; (copy paste έκανα αυτό που γράφεις..... μη μου συνχίζεσαι) έχεις δεί εσύ Πακιστανο-Αλβανο-Ινδο-σκατοαλλοδαπό σε μασατζίδικο???????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλαρά και έχω δει. αν δεν έχεις δει εσύ λυπάμαι.
και φυσικά αυτό δείχνει ακριβώς και την άγνοιά σου γιατί οι ίδιες που κάνουνε μασάζ δουλεύουνε και σε στούντιο και σε μπουρδέλα.
Και φυσικά πριν απαντήσω διαβάζω ΟΛΟ το θέμα και δεν αλλάζει η γνώμη μου για τη μαλάκινση του εγκεφάλουσ ου. Ακόμα και 15 χρονών να είσαι, αντί να εκφράζεις τέτοιες απόψεις θα έπρεπε να ακούς καλύτερα....

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
χαλαρά και έχω δει. αν δεν έχεις δει εσύ λυπάμαι.
και φυσικά αυτό δείχνει ακριβώς και την άγνοιά σου γιατί οι ίδιες που κάνουνε μασάζ δουλεύουνε και σε στούντιο και σε μπουρδέλα.(είσαι σίγουρος?????)(όλες???)
Και φυσικά πριν απαντήσω διαβάζω ΟΛΟ το θέμα και δεν αλλάζει η γνώμη μου για τη μαλάκινση του εγκεφάλουσ ου.(Αυτό τώρα προάγει την κουβέντα?????)(συγχαρητήρια στο σχολείο θα ήσουν ο Νταής της τάξης σου) Ακόμα και 15 χρονών να είσαι, αντί να εκφράζεις τέτοιες απόψεις θα έπρεπε να ακούς καλύτερα....(γιατί άραγε έχεις κολίσει στα 15???? μήπως μώλις τα έκλεισες και τώρα νοιώθεις μεγάλος????)σκα-σκα-σκα, είμαι ένας σκατζόχοιρος, γε-γε-γε γελάει όλη μέρα
Συ ηπας!!

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παλικαρια τσαμπα καθεστε και τσακωνεστε!Εδω ,εκτος απο τα μελη που γουσταρουν πραγματικα το αντικειμενο του μασαζ και ποσταρουν με σκοπο να βοηθησουν και σε καποιες περιπτωσεις να προστατεψουν αλλα μελη απο ταλαιπωριες,υπαρχουν και πιτσιρικαδες(μην αρχισω αλλους χαρακτηρισμους) που κανουν πλακα και γραφουν ενα σωρο μαλακιουλες πισω απο την ασφαλεια που τους παρεχει η ανωνυμια.Δεν ξερουν δυστυχως οτι και μετα απο χρονια και σε αλλους τομεις της λυπητερης ζωης τους θα τρεχουν να κρυφτουν παλι πισω απο καποιον οχλο η πισω απο ανθρωπους που θα ειναι πιο δυναμικοι και θαρραλεοι(τα αφεντικα τους ,διευθυντες τους κτλ) η ακομα και απο την γυναικα τους που ματαια θα ψαχνει να βρει εναν αρσενικο στο πλαι της(τουλαχιστον τον πρωτο καιρο γιατι μετα θα βρει σιγουρα....).Οποτε οσοι πραγματικα εχετε το θαρρος της γνωμης σας κακως ασχολειστε με τα ανθρωπακια αυτα!Παντα με αγαπη....!

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για να μπω τωρα και σε ενα θεμα για το οποιο μιλαμε καποιον καιρο τωρα.(ρωτησα και κανα 2 μελη με πμ).
Το θεμα της καμερας ειναι πολυ σημαντικο για ολους(παντρεμενους η μη).Γιατι πολυ απλα αν καποιος θελει να παιξει σε τσοντουλα μπορει ανετα να παει και να γινει πορνοσταρ αλλα...θα ειναι επιλογη του!Το να σε γραφει καποιος κρυφα ειναι παραβιαση πολλων τομεων της ελευθεριας του ατομου.Οποτε ρωταω ξανα,ξερουμε αν αυτο το μαγαζι που πιασαν ειναι αυτο της Θησεως 27α?Και επισης εχει παρει κανενος το ματι πουθενα αλλου τετοια σκηνικα η εστω υποψιες για τετοια κατασταση?Αν ναι...πρεπει να βγει εδω μεσα να τα διαβασουν και οι "μαγαζατορες" και να καταλαβουν οτι κινδθνευουν και αυτοι,γιατι τετοια μαγαζια κατα την γνωμη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα κλεινει η αστυνομια!Οχι το καθε μουνοπανο να παιζει με τις ζωες των αλλων!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητοι συναδελφοι απογευματινο "ραπορτο" απο επισκεψη σε ιδρυματα στην περιοχη του ν.κοσμου.
Ειπα κι εγω λοιπον να επισκευθω το νεοσυστατο ιδρυμα της οδου σαρκουδηνου,μπαινω λοιπον μεσα και μου αρχιζουν τα γνωστα τυπου 1η φορα εδω και σε ποια αλλα μαγαζια εχεις παει κτλ,επειδη οι ερωτησεις αυτες ειναι sos τις εχω διαβασει και της λεω το μαθημα σωστα,δηλ πρωτη φορα εδω αλλα παω συνεχεια στα ταδε μαγαζια,λεγοντας της τα πιο γνωστα μαγαζια που ειναι οχι μονο ΝΑΙ αλλα ΦΟΥΛ ΝΑΙ και τρωω το γκολακι! αγορι μου,μου λεει,εμεις εδω μονο μασαζ τιποτα παραπανω  :headbang: :headbang:  ρε χρυση μου,ρε καλη μου,τιποτα ουτε ιχνος υποψιας ξερεις τωρα μπες και οτι κανονισεις με την κοπελα κτλ,ουτε τιποτα! φυσικα και δεν περασα!! Αλλα το πιο σημαντικο ειναι αγαπητοι φιλοι να καταταξουμε το ιδρυμα στη σωστη κατηγορια ειναι στα ΝΑΙ η τελικα ειναι στα ΔΕΝ και θα μεινουμε :jerking:
μετα απο εκει πηγα καλλιρροης 85 και πηρα το καλυτερο κορμι που κυκλοφορει κατα την ταπεινη μου γνωμη,ελενα,ενα ξανθο μωρακι που εμοιαζε με αγαλμα και ολα ηταν πολυ καλα. μασαζ 7/10, κανει βαθυ και υγρο ποδηλατο χωρις χερια και παρα πολυ καλη συμμετοχη.
καλο βραδυ σε ολους :rockon:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για να μπω τωρα και σε ενα θεμα για το οποιο μιλαμε καποιον καιρο τωρα.(ρωτησα και κανα 2 μελη με πμ).
Το θεμα της καμερας ειναι πολυ σημαντικο για ολους(παντρεμενους η μη).Γιατι πολυ απλα αν καποιος θελει να παιξει σε τσοντουλα μπορει ανετα να παει και να γινει πορνοσταρ αλλα...θα ειναι επιλογη του!Το να σε γραφει καποιος κρυφα ειναι παραβιαση πολλων τομεων της ελευθεριας του ατομου.Οποτε ρωταω ξανα,ξερουμε αν αυτο το μαγαζι που πιασαν ειναι αυτο της Θησεως 27α?Και επισης εχει παρει κανενος το ματι πουθενα αλλου τετοια σκηνικα η εστω υποψιες για τετοια κατασταση?Αν ναι...πρεπει να βγει εδω μεσα να τα διαβασουν και οι "μαγαζατορες" και να καταλαβουν οτι κινδθνευουν και αυτοι,γιατι τετοια μαγαζια κατα την γνωμη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα κλεινει η αστυνομια!Οχι το καθε μουνοπανο να παιζει με τις ζωες των αλλων!

Χωρίς να γνωρίζω κάτι σίγουρα η γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο μαγαζί επειδή είναι για light καταστάσεις δηλαδή μέχρι φραπέ δεν εχει καιπολύ νόημα να υπάρχουν κάμερες που να καταγράφουν εκτός και αν έχει κάποιος σκοπό να κάνει εκβιασμό σε κάποιον επώνυμο. Από εκεί και πέρα αν υπάρχει παράρτημα του ιδίου στο οποίο κάποιοι εκλεκτοί να έκαναν και άλλα αυτό δε το γνωρίζω. Πάντως το γεγονός ότι το μαγαζί αυτό σήμερα λειτουργούσε μάλλον δείχνει ότι δε πρέπει να ήταν αυτό αφού σε άλλη περίπτωση λογικά θα το είχαν κλείσει.
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει περισσότερες πληροφορίες ας τις καταθέσει.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε παλικαρια τι είναι άυτα που λέτε ?το έχετε σκατώσει τελιος το post , μερικά άτομα εδώ μέσα δεν χωράνε πούνε τις άποψης τους για τα μασαζ ,το λέω άντο επειδή ούτε από έξω δεν έχουν περάσει , τι πακιστανοί αλβανοί και αλλοδαπά λέτε , τι μπουρδέλα , ποιοι ταλαίπωροι αλβανοί η πακιστανοί η οτιδήποτε άλλος λαός θα είχε την ευκαιρία να απολαβσει ένα μασαζ και στο τέλος να σκάσει 80 και 100 ,και επίσης όλοι η γνωστες τον μασαζ ξέρουμε λίγο πολύ ότι οι εργαζόμενες σε άυτα τα καταστηματα είναι κάπως πιο αξιοπρεπές ,από τον άλλον κλάδον , για να πάει καποιός να γαμήσει από σας λεβέντες μια και ειναι μπουρδέλα τα καταστηματα αυτα , το πούλο θα πάρει ,αναφέρομαι στους (τα έχουν ισοπεδώσει όλα)και εγώ προσωπικά , στα πλαίσια του 100 euro είμαι πολύ ευχαριστιμενος ,και θα συνιστούσα στις ιδιοχτήτες καταστημάτων μασαζ που σίγουρα μερικοί διαβάζουνε τα post,άτομα που , μπαίνω σε ένα μασαζ και θέλω να γαμήσω να μην τους ανοίξουνε καν τι πόρτα ,και πιστεύω ότι μαζί μου θα συμφωνήσουνε σχεδόν όλοι οι φίλοι μας συναγωνιστές...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παλικαρια τσαμπα καθεστε και τσακωνεστε!Εδω ,εκτος απο τα μελη που γουσταρουν πραγματικα το αντικειμενο του μασαζ και ποσταρουν με σκοπο να βοηθησουν και σε καποιες περιπτωσεις να προστατεψουν αλλα μελη απο ταλαιπωριες,υπαρχουν και πιτσιρικαδες(μην αρχισω αλλους χαρακτηρισμους) που κανουν πλακα και γραφουν ενα σωρο μαλακιουλες πισω απο την ασφαλεια που τους παρεχει η ανωνυμια.Δεν ξερουν δυστυχως οτι και μετα απο χρονια και σε αλλους τομεις της λυπητερης ζωης τους θα τρεχουν να κρυφτουν παλι πισω απο καποιον οχλο η πισω απο ανθρωπους που θα ειναι πιο δυναμικοι και θαρραλεοι(τα αφεντικα τους ,διευθυντες τους κτλ) η ακομα και απο την γυναικα τους που ματαια θα ψαχνει να βρει εναν αρσενικο στο πλαι της(τουλαχιστον τον πρωτο καιρο γιατι μετα θα βρει σιγουρα....).Οποτε οσοι πραγματικα εχετε το θαρρος της γνωμης σας κακως ασχολειστε με τα ανθρωπακια αυτα!Παντα με αγαπη....!
[/quote]φιλε τα έχεις πει όλα ,αν είχα διαβάσει το post σου νωρίτερα δεν θα έγγραφα απόλυτος τίποτα ,μα δυστυχώς δεν μπορούσα να διαβάσω άυτες τις μπούρδες που έχουν αναφερξθει ,και έτσι τα πέρασα όλα με μια ματια χωρίς να προσέξω το post σου ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγούμενους.....Πολλοι δεν εχουν καταλάβει οτι στα μασατζίδικα υπάρχουν 3 λογιων γυναικες: επαγγελματίες μασεζ,Ρωσάκια που ξερουν λιγο μασαζ και ψηνουν και την μπριζόλα και πουτάνες που αντι να δουλευουν σε στουντιο και να παιρνουν 50 πελάτες την ημερα,προτιμουν να ειναι σε ενα καλυτερο περιβαλλον με λιγοτερο αλλά καλυτερο κόσμο....Γι' αυτο και σε πολλά μασατζίδικα,αλλη κανει το μασαζ και αλλη το τελειωμα.....

Τώρα,εχω ξαναπει εκατό φορές οτι τα μασατζίδικα δεν ειναι μπουρδελλα με την κλασσική εννοια....γι' αυτό και πολλές φορές καποιοι τρωνε πορτα,καποιους τους ξεπετάνε,κλπ.Ολοι τα εχουμε παθει αυτά....Για παράδειγμα,εγω πήγα τυχαια στη Σαρκουδήνου ην ημερα που ανοιξε και πέρσα θαυμα,με μπριζόλα,κλπ.Ουτε ανακριση μου κανανε ουτε τιποτα....Αντίθετα,το ξανθο με το ωραιο κορμακι στην Καλλιροης 85 (αναφερθηκε πριν καποιος φίλος...),με ξεπέταξε κανονικοτατα μεσα σε 20 λεπτά.....Και παλι εγω φταιω ομως,διοτι η τσατσα,η οποια με γνωριζει πλεον,μου προτεινε 2-3 αλλες,αλλά εγω επέμενα για το Ρωσακι απο το Καζακστάν,λογω καταπληκτικής εμφάνισης.....Αρα,δεν μου φταιει κανεις,μονο το ξερο μου το κεφαλι....

Και μην τσακωνεστε αδικα....για γαμησια και για πουτάνες μιλάμε......ψυχραιμια και να περνατε καλά.....

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως είναι Κηφισιά και όχι Μαρούσι. Και πως ήταν αρκετά παλιό μαγαζί   

yabb

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μεταμεσονύκτιες χειρομαλάξεις με πιθανά εξτρά που μπορεί να βρει κανένας σύντροφοι?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ξέρουμε λίγο πολύ ότι οι εργαζόμενες σε άυτα τα καταστηματα είναι κάπως πιο αξιοπρεπές ,από τον άλλον κλάδον ,
στην μαρνης δουλευει μια αλεξια που πριν εκανε πιατσα στην λαυριου! αυτο σου λεει κατι?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
γινεται λογος πολυς για της θεραπευτριες που ειναι στα ιδρυματα πολιτοισμου που παμε και τη ειναι και τη κανουν αν εχουν σχεση με μασαζ το 98 της εκατο καμια σχεση με το μασαζ το υπολοιπο δυο τησ εκατο εχει μονο σχεση. και ενα παραδειγμα ολα τα μαγαζια που εχει η κα............η η κοπελες ολες με εξερεση καμια φορα ειναι απο μπουρδελα το ιδιο και της αλλης δεν συγκρατω το ονομα ερχεται προς το ρωσικο ξανθια και παχουλης που εχει και αυτη τρεια η τεσσερα μαγαζια και ξερεται πια δυο θησεως πατησιων και ενα αλλο στην αθηνα. και εκει τα κοριτσια ειναι απο μπουρδελα να μην αναφερθουμε και σε αλλα ιδρυματα που τα ξερεται  τη ψαχνουμε να βρουμε τωρα.    στο χερι μας  ειναι  να βρουμε αυτο που θελουμε το καλο μασαζ το καθαρο το θεραπευτικο  και μετα να τσουτσουριζουμε ξερουμε που θα βρουμε  γιατι χαλαμε τη φαια μας ουσια χωρις λογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom