Ψυχραιμία συναγωνιστές !!!!!hristidis παρασύρθηκες από το διδασκαλικό ύφος του vasou και βγαίνεις εκτός
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ψυχραιμία συναγωνιστές !!!!!
ενταξει παραφερθηκα ειναι η αληθεια και του την επεσα αποτομα του χρηστιδη,ελπιζω να με συγχωρεσε το παληκαρι.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ευηνου 22 σημερα κλειστον ή δουλευαν ολες και παρα τα συνεχη ντριν ντριν δεν εισακουσθην!! περασα και μια απο σαρκουδηνου 56 νεο κοσμο,αλλα ηταν μονο μια τυπισσα με γυαλια και κοκκινα μαλλια κοντα σχετικα και εκεινη την ωρα ειχε καστομερ.Μου ειπε να παω απο δευτερα που θα εχει και αλλες και ετσι την εκανα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
ευηνου 22 σημερα κλειστον ή δουλευαν ολες και παρα τα συνεχη ντριν ντριν δεν εισακουσθην!! περασα και μια απο σαρκουδηνου 56 νεο κοσμο,αλλα ηταν μονο μια τυπισσα με γυαλια και κοκκινα μαλλια κοντα σχετικα και εκεινη την ωρα ειχε καστομερ.Μου ειπε να παω απο δευτερα που θα εχει και αλλες και ετσι την εκανα.
εσύ αντί να πας να κάνεις κανα μπάνιο κυριακάτικα ρε άνθρωπα, στα μασάζ έτρεχες ντάλα μεσημέρι?
εγώ τουλάχιστον πήγα αργά το απόγευμα μια βόλτα που έπεφτε ο ήλιος και η ζέστη (είχα προλάβει να κάνω και ένα μπανιο στην θάλασσα).
Το Ευήνου 22 ήταν μάλλον κλειστό σήμερα γιατί δεν απάνταγαν και στο τηλ...
ετσί πέρασα απο Κομανούδη και είπα ένα γεια στα κορίτσια εκει...(τι κορίτσια δηλαδή...μεγαλοκοπέλες!)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε κοι΄τα να δεις που θα μας κόψουνε τα σπορ...τιν΄τούτοι...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν μπορεί, πλάκα μας κάνεις......Ρε αλανια να κανω μια ερωτησουλα?Ο "μυστικος οικος ανοχης" που μαθαμε οτι πιαστηκε ειναι το γνωστο μασατζιδικο της Θησεως η ασχετο καμουφλαριζμενο μπουρδελακι?
Ξεκολάτεδηλαδη ο μονος τροπος για να με πιστεψετε ειναι την αλλη φορα να βιντεοσκοπησω την συναντηση????αν ειναι δυνατον!!!!!σε καμμια φαση καμμια απο τις δυο δεν μου εδωσε την εντυπωση ξεπετας....με προθυμια ακολουθουσαν καταγραμμα τις εντολες....
Εν πασει η περιπτωσει μαλλον ηταν η τελευταια φορα που εγραψα κριτικη εφοσον βλεπω οτι τελικα υπαρχει ''προκαθορισμενη''γραμμη!!!!εγω σα μαλακας εκατσα να γραψω μια εμπειρια μου με καλη προθεση καιο τωρα αισθανομαι να ...απολογουμαι
Χαχαχαχαχαχα είσαι πολύ δόλιος χαχαχαχαχαχα. Πλάκα θάχει να μας απαντήσει και σ αυτό χαχαχαχαχαχαέγινε κύριε χρηστίδη,ειμαι περιεργος να δω τί θα γραψεις αμα πας απο μελινοσπιτο και δοκιμασεις ντουετο δεσποινας-μελινας..
Σολωμου 54 6ος - Μολδαβη
το ζανοσπιτο που ειναι Στη ΣΟλωνος 59? Τσεχα ειναι η Ζανα?
Εγώ απορώ πάντως με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας...όταν λέμε "κρυφος οικος ανοχης".Δηλαδή δεν ξέρουν ότι τα μασαζαδικα είναι οικοι ανοχής? Και όχι ότι ειναι κακό. Απλά έτσι, οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί ΔΕΝ περνάνε απο γιατρούς. Ακούω τον έναν και τον άλλον να περηφανεύονται για την τάδε μασατζού ή την τάδε ...τάνα σε κάποιο μπουρδέλο που τους έκανε στοματικό χωρίς προφυλακτικό, και είναι να τρελαινεσαι! Συγνώμη, εκεί που τέλειωσε όλη η Αθήνα, το Πακιστάν, η Αλβανία, και τόσοι άλλοι? Και πολλοί από αυτούς είναι και οικογενειάρχες! Καλά, δεν έχετε ακούσει για τα αφροδίσια νοσήματα? Και δεν είναι μόνο το AIDS.Υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν σε οδηγούν στο θάνατο, αλλά σε μεγάλη ταλαιπωρία. Και κάτι άλλο ακόμα θα ήθελα να προσθέσω.Όλοι εσείς (κι εγώ μέσα) που πάτε στα μπουρδέλα κάνετε κανά μπάνιο πρώτα? Γιατί σαν λαός δεν είμαστε και ο πιο καθαρός απ' ότι νομίζω τουλάχιστον. Ή πάτε με τα νύχια 10 εκατοστών και την τρίχα-θάμνο στο πέος και περιμένετε η κάθε ...τάνα να ευχαριστιέται κιόλας και να κάνει σωστά τη δουλειά της? Εκτός κι αν πολλοί, συνδέουν την περιποίηση του ανδρικού σώματος με ομοφυλοφιλικές τάσεις, ενώ η απλυσιά και η εγκατάλειψη μυρίζουν "αντρίλα".Φιλικά
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αγαπητοι συναγωνιστες καλημερα και καλη εβδομαδα,σκεφτομαι να επισκευθω το ιδρυμα της σαρκουδινου στο ν. κοσμο προκειμενου να ,κανενα ονομα απο καποιον συναδελφο που περασε καλα εχουμε?
τουλαχιστον να παω διαβασμενος,περιμενω ανταποκριση
τουλαχιστον να παω διαβασμενος,περιμενω ανταποκριση
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Σολωμου 54 6ος - Μολδαβη
ευχαριστω φιλαρακι ειμαι αβγαλτος στα μασατζιδικα και δεν ξερω απο αυτα βασικα δεν τα εμπιστευομαι κιολας. Αξιζουν τα λεφτα τους.
Γιατι αν αξιζουν με βλεπω να χανω παλι 300 Ευρω το μηνα
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
τι λες ρε μαλακα! Οι Ελληνες ειναι οι πιο καθαροι απο ολες τισ βρομοπουστες της παρακμαζουσασ Βορειου Ευρωπης (με πολλα προβληματα). Εγω ξερω πολλους φιλους που βαζουν κρεμουλεσ κλινικ, κολονιες και κανουν μπανιο 2 φορες τη μερα. Μυριζουν τοσο ωραια που κανω κατι σκεψεις ...μπουχεχεΕγώ απορώ πάντως με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας...όταν λέμε "κρυφος οικος ανοχης".Δηλαδή δεν ξέρουν ότι τα μασαζαδικα είναι οικοι ανοχής? Και όχι ότι ειναι κακό. Απλά έτσι, οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί ΔΕΝ περνάνε απο γιατρούς. Ακούω τον έναν και τον άλλον να περηφανεύονται για την τάδε μασατζού ή την τάδε ...τάνα σε κάποιο μπουρδέλο που τους έκανε στοματικό χωρίς προφυλακτικό, και είναι να τρελαινεσαι! Συγνώμη, εκεί που τέλειωσε όλη η Αθήνα, το Πακιστάν, η Αλβανία, και τόσοι άλλοι? Και πολλοί από αυτούς είναι και οικογενειάρχες! Καλά, δεν έχετε ακούσει για τα αφροδίσια νοσήματα? Και δεν είναι μόνο το AIDS.Υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν σε οδηγούν στο θάνατο, αλλά σε μεγάλη ταλαιπωρία. Και κάτι άλλο ακόμα θα ήθελα να προσθέσω.Όλοι εσείς (κι εγώ μέσα) που πάτε στα μπουρδέλα κάνετε κανά μπάνιο πρώτα? Γιατί σαν λαός δεν είμαστε και ο πιο καθαρός απ' ότι νομίζω τουλάχιστον. Ή πάτε με τα νύχια 10 εκατοστών και την τρίχα-θάμνο στο πέος και περιμένετε η κάθε ...τάνα να ευχαριστιέται κιόλας και να κάνει σωστά τη δουλειά της? Εκτός κι αν πολλοί, συνδέουν την περιποίηση του ανδρικού σώματος με ομοφυλοφιλικές τάσεις, ενώ η απλυσιά και η εγκατάλειψη μυρίζουν "αντρίλα".Φιλικά
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66