φτανει ως φραπε ε? μαλλι?Hell Sex, ναι εχει και σαουνα και μπαινει μαζι με την κοπελα...αλλλα τι να το κανεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Φιλε ρίχνεις άσφαιρα ,δεν έχεις καταλάβει τι λέγαμε χτες ,αναφερθήκαμε σε μια κοπέλα ,που ίσος δίκαιος ο φίλος μας ο Βάσως έχει παράπονα από τι συγκεκριμένη , θες να πεις ότι Σολωμού , Μάρνης , Στουρνάρι προσφέρουν μέτριο μασαζ ?από που συμπεράνεις άντο ? όσο αφορά το χρόνο , άντο εξαρτάται μονο από μας , καμια δεν έχει δικαίωμα να σε βγάλει πριν το 45 λεπτό από το δωμάτιο ,εκτος αν μας πιάσουνε στο φιλότιμο λόγο έλλειψης δωματίου ,τουλάχιστον στα μασατζίδικα που ξέρουμε και λειτουργούν νόμιμα και βάση το κανονισμού ,όσο για τι κατάσταση στα μασαζ που αναφέρεις ότι είναι μέτριο και προς τα χαλια , πες μας εσύ κάνα άλλο χορό να περάσουμε τόσο καλά όσος στα καταστήματα άυτα ,με λίγα λόγια , πιστεύω προσωπικά , τα μασαζ , είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χορό , είτε από άποψη καθαριότητας , φιλικής αποδοχής διακριτικότητας , και από τις τιμές θα έλεγα, και πολλά αλλα,και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουνε αρκετοί φίλοι μας συναγωνιστές ...
καλά,φιλτατε πηγαινε μια απο γερμανια και ολλανδια να δεις πως λειτουργουν τα μασατζίδικα και μετα έλα να μου πεις για κατερινες,ζανες,μελινες,τατιανες,θρουμπίτισσες κ.ο.κ.Μην μας έχουνε για κοροιδα.Αυτα που λές ενισχύουν την ξεπετα στο επακρον...για ποιο μασαζ μιλαμε τωρα μωρε?ποιά σου έχει κάνει εσένα μασάζ εστω κάποιου μετρίου επιπέδου?η μελινα?η δεσποινα?η ζανα?η αντζελινα?η κατερινα?η ναταλυ?η αμαντα?η νανσυ?κλπ....μην τρελλαθουμε τελειως....απο τις 100 μασατζουδες που κυκλοφορουν στα ιδρυματα παροχης πεο-μαλλάξεων αντε με το ζορι 10 να ειναι καλες στο μασαζ με σπουδή στο αντικείμενο και μεσα σε αυτες σιγουρα συμπεριλαμβανω τις ταυλανδες της συγγρου 12 και της ματζαγριωτακη,οπως επισης την ελενα της ματζαγριωτακη,την κυρια ειρηνη στην οικονομου 1 στα εξαρχεια που λειτουργουσε παλια και την τζενη της βεικου στο γαλατσι...
Αδερφε οτι και αν ειπες για μενα ειναι ηδη στα....σκουπιδια!!!!!!Λοιπον για να βάλουμε τα πράγματα στη θεση τους επιτέλους 1)φιλε χρηστιδη σου ειπα πολυ φιλικα οτι καλο θα ηταν πριν εξυμνεις μια κατασταση εφοσον δηλώνεις νέος σε αυτην(λεγε με μασαζ) να κάνεις 5,6 ακομη μασαζακια σε οποιοδηποτε ιδρυμα της αρεσκειας σου και μετα έλα να κρίνεις την οποιαδήποτε πρώτη σου ή δεύτερη σου εμπειρία με εναν χωρο όπως το μασατζίδικο.Δεν αμφισβητησα ότι τα γράφεις επίτηδες ή οτιδήποτε άλλο εκ του πονηρού,κάθε άλλο είσαι αληθής σε αυτά που νιώθεις και βγάζεις προς τα έξω,απλά εγώ επειδή είχα την ευτυχία ή ατυχία να συναναστρέφομαι με πάρα πολλές απο αυτόν τον χώρο τα τελευταία χρόνια έχω ίσως διαμορφώσει πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιά πραγματικά είναι καλή και ποιά δεν είναι,ποιά το παίζει καλή και ποιά πραγματικά είναι κ.ο.κ.και αυτή η συγκεκριμένη κοπέλα όποια βελτίωση και αν έχει κάνει την οφείλει στην εκάστοτε αφεντικίνα της και όχι στον εαυτό της καθότι αν δδούλευε μόνη της θα μας ξεπετούσε όλους στα 20'' με ξινισμένα μούτρα κατι το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν σου πέρασε απο το μυαλο καθότι νεος στο άθλημα.Θα μπορούσα να σου προτείνω χίλιες δύο καλύτερες απο αυτήν με πηγαία έκφραση και χωρίς εξαναγκασμό κάτι το οποίο αν το έχει αλλάξει το οφείλει καθαρά στο αφεντικό της.Οι γνώστες του αντικειμένου και οι παλιοί στο άθλημα ειμαι σιγουρος ότι με καταλαβαίνουν τί ακριβώς εννοώ.Η επέμβαση μου όμως στο θρεντ έγινε πολυ απλα με αφορμη αυτη την κριτικη τυχαιως καθοτι δεν εχουμε ζήσει πολλοι απο εμάς εμπειριες απο αναλογα ιδρυματα του εξωτερικου για να κραυγαζουμε ετσι με ενα καλο ντουετακι στο κεντρο της αθηνας.Βλεποντας αυτες τις κριτικες και τους διθυραμβους σε λιγο καιρο θα μας ζητουν 120 ευρω για 20 λεπτα μασαζ απο τα οποια τα 15 θα ειναι στην προετοιμασια του ντους και τα 5'' στην φραπα!
πηγα καπου ειδα κατι και....ενημερωσα!!!!!
περασα καλα και το ειπα!!!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!!!Εγραψα για να πω πως περασα και να βοηθησω στην ενημερωση και οχι για να παιξω ρολο στη διαμορφωση τιμων!!!!!!!
Αυτο που μου συνεβηκε αυτο ειπα και πιστευω οτι και αυτοι που διζβαζουν το σαιτ αυτο ....ΘΕΛΟΥΝ.....
Δεν καταλαβα γιατι ενω περασα καλα να πω οτι περασα μετρια?????
Εγω δεν ειμαι επαγγελματιας....αρρωστακι ειμαι που γραφει τις εμπειριες του!!!!
Ουτε ειμαι ψυχολογος να ξερω πως θα ξηγιοτανε αν δεν ηταν εκει!!!!!!εγω εγραψα πως ΞΗΓΗΘΗΚΕ!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!
θα ηθελα να δω την κριτικη σου που γραφεις οτι πηγες και δεν σου αρεσε!!!!!
θΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙς ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ??????
Οχι αποψη σε κριτικη αλλου....τη δικη σου
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αδερφε οτι και αν ειπες για μενα ειναι ηδη στα....σκουπιδια!!!!!!
πηγα καπου ειδα κατι και....ενημερωσα!!!!!
περασα καλα και το ειπα!!!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!!!Εγραψα για να πω πως περασα και να βοηθησω στην ενημερωση και οχι για να παιξω ρολο στη διαμορφωση τιμων!!!!!!!
Αυτο που μου συνεβηκε αυτο ειπα και πιστευω οτι και αυτοι που διζβαζουν το σαιτ αυτο ....ΘΕΛΟΥΝ.....
Δεν καταλαβα γιατι ενω περασα καλα να πω οτι περασα μετρια?????
Εγω δεν ειμαι επαγγελματιας....αρρωστακι ειμαι που γραφει τις εμπειριες του!!!!
Ουτε ειμαι ψυχολογος να ξερω πως θα ξηγιοτανε αν δεν ηταν εκει!!!!!!εγω εγραψα πως ΞΗΓΗΘΗΚΕ!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!
θα ηθελα να δω την κριτικη σου που γραφεις οτι πηγες και δεν σου αρεσε!!!!!
θΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙς ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ??????
Οχι αποψη σε κριτικη αλλου....τη δικη σου
όλα αυτά που μας ειπες τα καταλαβα.Εσύ πήρες καθόλου γραμμή αυτά που σου είπα?ας μείνουμε στο ρεζουμε παρακαλω.
ναι....το ρεζουμε ειναι οτι την αλλη φορα που θα παω για ευεξια να ερθεις μαζιμου στο δωματιο να παρακολουθησεις το προγραμμα που θα κανω και να....γραψεις εσυ με δικα σου λογια την κριτικη!!!!!!όλα αυτά που μας ειπες τα καταλαβα.Εσύ πήρες καθόλου γραμμή αυτά που σου είπα?ας μείνουμε στο ρεζουμε παρακαλω.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ναι....το ρεζουμε ειναι οτι την αλλη φορα που θα παω για ευεξια να ερθεις μαζιμου στο δωματιο να παρακολουθησεις το προγραμμα που θα κανω και να....γραψεις εσυ με δικα σου λογια την κριτικη!!!!!!
έγινε κύριε χρηστίδη,ειμαι περιεργος να δω τί θα γραψεις αμα πας απο μελινοσπιτο και δοκιμασεις ντουετο δεσποινας-μελινας..
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλα κατάλαβα ,αστο μην το κουράζεις άλλο , μας λες για γερμανία ,ολλανδίες και αναφέρεσαι επίσης σε τρία τέτοια καταστήματα εκ τον μονο το ένα δεν έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές ,ταϊλάνδης,και κοπέλες με πτυχία,όλοι εκεί θα πάμε , και ο πρώτος εγώ ,τι να την κάνουμε τι γνώμη τον φίλων μας συναγωνιστών και τις καλές κριτικές για τα καταστήματα που αναφέρονται καθημερινός ,εδώ μιλάμε για ευρωπαϊκά και ταϊλανδέζικα πτυχία ...σοστοςςςςς ?καλά,φιλτατε πηγαινε μια απο γερμανια και ολλανδια να δεις πως λειτουργουν τα μασατζίδικα και μετα έλα να μου πεις για κατερινες,ζανες,μελινες,τατιανες,θρουμπίτισσες κ.ο.κ.Μην μας έχουνε για κοροιδα.Αυτα που λές ενισχύουν την ξεπετα στο επακρον...για ποιο μασαζ μιλαμε τωρα μωρε?ποιά σου έχει κάνει εσένα μασάζ εστω κάποιου μετρίου επιπέδου?η μελινα?η δεσποινα?η ζανα?η αντζελινα?η κατερινα?η ναταλυ?η αμαντα?η νανσυ?κλπ....μην τρελλαθουμε τελειως....απο τις 100 μασατζουδες που κυκλοφορουν στα ιδρυματα παροχης πεο-μαλλάξεων αντε με το ζορι 10 να ειναι καλες στο μασαζ με σπουδή στο αντικείμενο και μεσα σε αυτες σιγουρα συμπεριλαμβανω τις ταυλανδες της συγγρου 12 και της ματζαγριωτακη,οπως επισης την ελενα της ματζαγριωτακη,την κυρια ειρηνη στην οικονομου 1 στα εξαρχεια που λειτουργουσε παλια και την τζενη της βεικου στο γαλατσι...
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
έλα fie , ποιον προσπαθείς να πείσεις τώρα ,όλοι ξέρουμε που είναι τα καλά μασαζίδικα και που δεν είναι , δεν χρειάζεται να μας λένε για πτυχία στο masaz ,κάθε ένας εδώ μέσα πάει εκεί που νιώθει άνετα και περνάει καλά ,τέλος μην το κουράζουμε άλλοναι....το ρεζουμε ειναι οτι την αλλη φορα που θα παω για ευεξια να ερθεις μαζιμου στο δωματιο να παρακολουθησεις το προγραμμα που θα κανω και να....γραψεις εσυ με δικα σου λογια την κριτικη!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
καλα κατάλαβα ,αστο μην το κουράζεις άλλο , μας λες για γερμανία ,ολλανδίες και αναφέρεσαι επίσης σε τρία τέτοια καταστήματα εκ τον μονο το ένα δεν έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές ,ταϊλάνδης,και κοπέλες με πτυχία,όλοι εκεί θα πάμε , και ο πρώτος εγώ ,τι να την κάνουμε τι γνώμη τον φίλων μας συναγωνιστών και τις καλές κριτικές για τα καταστήματα που αναφέρονται καθημερινός ,εδώ μιλάμε για ευρωπαϊκά και ταϊλανδέζικα πτυχία ...σοστοςςςςς ?
οκ,τοτε πηγαινε να σε ξεπετανε στη μιση ωρα λες και εισαι σε στουντιο....ακομη και στα στουντιο μπορει να κατσεις παραπανω σε καποιες εστω λιγες περιπτωσεις...και να θεοποιουμε την γιαγια ελενη και οποτε παμε σε μασατζιδικο να μας μοστραρουν και μια γρια 60 ετων αφου θα λενε οι ιδιοκτητριες..."αφου τα μελη του μπορντελα.κομ γουσταρουν μπαζα...εμεις γιατι να τους δωσουμε κατι καλυτερο?"
σαρδαναπαλε.... ;)
ειναι αδερφακια μπρε, ντεν κανει ντουετος
ειναι αδερφακια μπρε, ντεν κανει ντουετος
έγινε κύριε χρηστίδη,ειμαι περιεργος να δω τί θα γραψεις αμα πας απο μελινοσπιτο και δοκιμασεις ντουετο δεσποινας-μελινας..
Σιγουρα σε μενα πηγαινε η απαντηση σου?????έλα fie , ποιον προσπαθείς να πείσεις τώρα ,όλοι ξέρουμε που είναι τα καλά μασαζίδικα και που δεν είναι , δεν χρειάζεται να μας λένε για πτυχία στο masaz ,κάθε ένας εδώ μέσα πάει εκεί που νιώθει άνετα και περνάει καλά ,τέλος μην το κουράζουμε άλλο
Θα γραψω ακριβως οτι ''εισπραξω''απο τις υπηρεσιες των συγκεκριμενων κοριτσιων....έγινε κύριε χρηστίδη,ειμαι περιεργος να δω τί θα γραψεις αμα πας απο μελινοσπιτο και δοκιμασεις ντουετο δεσποινας-μελινας..
Ουτε περισσοτερο, ουτε λιγωτερο.Οτι ακριβως δω....αν εχω βεβαια αυτο το δικαιωμα!!!!!!
Εχω μαθει στη ζωη μου να ειμαι γνησιος και να μην μηχανορραφω προκειμενου να πετυχω καποιο σχεδιο που πιθανον να εχω!!!!!!!
Μαλλον αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τον λογο της υπαρξης του σαιτ!!!!!
Χαιρετώ τους συναγωνιστές.
Έχω δηλώσει νέος στο χώρο του μασαζ και το απολαμβάνω...έχω πάρει ζάνα, άντζελα από Στουρν. 63 και χθες πήρα Μελίνα. Τα πράγματα είναι περίπου όπως περιγράφονται στο τθρεντ γενικα...διαβάζω κατα καιρους διαφωνίες συναδέλφων και αναρωτιεμαι...γισ τσ κινητρα...ρε παιδες ειμαι σιγουρος οτι εχουμε ολοι καλυτερα πραγματα να κανουμε απο το να μαλωνουμε...για τις πουτανες!
γκιβ ιτ α θοουτ!
Πάντως το σύστημα μου - το παίζω "ανυποψιαστος" και καλα για μασαζ ηρθα - έχει επαρκεις συγκινησεις και οδηγει σε καλα σκηνικα ....χθες με τη ΜΕλινα δηλαδη είχε πολυ πλακα....και δεν χρειαζεται να αναφερθωω στην ποιοτητα της μπριζόλας...
Θα συμβούλευα τους νέρους στο άθλημα να το δοκιμάσουν (το σύστημα)..έστω 1-2 φορές...
Πάντως το σπορ έχει κινδύνους...οπως έχει πολλάκις σημειωθεί....
Έχω δηλώσει νέος στο χώρο του μασαζ και το απολαμβάνω...έχω πάρει ζάνα, άντζελα από Στουρν. 63 και χθες πήρα Μελίνα. Τα πράγματα είναι περίπου όπως περιγράφονται στο τθρεντ γενικα...διαβάζω κατα καιρους διαφωνίες συναδέλφων και αναρωτιεμαι...γισ τσ κινητρα...ρε παιδες ειμαι σιγουρος οτι εχουμε ολοι καλυτερα πραγματα να κανουμε απο το να μαλωνουμε...για τις πουτανες!
γκιβ ιτ α θοουτ!
Πάντως το σύστημα μου - το παίζω "ανυποψιαστος" και καλα για μασαζ ηρθα - έχει επαρκεις συγκινησεις και οδηγει σε καλα σκηνικα ....χθες με τη ΜΕλινα δηλαδη είχε πολυ πλακα....και δεν χρειαζεται να αναφερθωω στην ποιοτητα της μπριζόλας...
Θα συμβούλευα τους νέρους στο άθλημα να το δοκιμάσουν (το σύστημα)..έστω 1-2 φορές...
Πάντως το σπορ έχει κινδύνους...οπως έχει πολλάκις σημειωθεί....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Θα γραψω ακριβως οτι ''εισπραξω''απο τις υπηρεσιες των συγκεκριμενων κοριτσιων....
Ουτε περισσοτερο, ουτε λιγωτερο.Οτι ακριβως δω....αν εχω βεβαια αυτο το δικαιωμα!!!!!!
Εχω μαθει στη ζωη μου να ειμαι γνησιος και να μην μηχανορραφω προκειμενου να πετυχω καποιο σχεδιο που πιθανον να εχω!!!!!!!
Μαλλον αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τον λογο της υπαρξης του σαιτ!!!!!
καλα αδερφε μου δε παιζεσαι.....
Δεν έχω σκοπό να πυροβολήσω κανέναν, αγαπητέ. Όσον αφορά τα ερωτήματά σου:Φιλε ρίχνεις άσφαιρα ,δεν έχεις καταλάβει τι λέγαμε χτες ,αναφερθήκαμε σε μια κοπέλα ,που ίσος δίκαιος ο φίλος μας ο Βάσως έχει παράπονα από τι συγκεκριμένη , θες να πεις ότι Σολωμού , Μάρνης , Στουρνάρι προσφέρουν μέτριο μασαζ ?από που συμπεράνεις άντο ? όσο αφορά το χρόνο , άντο εξαρτάται μονο από μας , καμια δεν έχει δικαίωμα να σε βγάλει πριν το 45 λεπτό από το δωμάτιο ,εκτος αν μας πιάσουνε στο φιλότιμο λόγο έλλειψης δωματίου ,τουλάχιστον στα μασατζίδικα που ξέρουμε και λειτουργούν νόμιμα και βάση το κανονισμού ,όσο για τι κατάσταση στα μασαζ που αναφέρεις ότι είναι μέτριο και προς τα χαλια , πες μας εσύ κάνα άλλο χορό να περάσουμε τόσο καλά όσος στα καταστήματα άυτα ,με λίγα λόγια , πιστεύω προσωπικά , τα μασαζ , είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χορό , είτε από άποψη καθαριότητας , φιλικής αποδοχής διακριτικότητας , και από τις τιμές θα έλεγα, και πολλά αλλα,και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουνε αρκετοί φίλοι μας συναγωνιστές ...
Ναι, προσφέρουν μέτριο έως μάπα μασάζ. Το συμπεραίνω από προσωπική εμπειρία γιατί έχω μέτρο σύγκρισης. Για να καταλάβεις τι εννοώ πρέπει να πας να σου κάνουν κανονικό μασάζ. Αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, είναι δύσκολο να καταλάβεις.
Βέβαια, εξαρτάται και από το τι θέλεις εσύ όταν πηγαίνεις στα ιδρύματα αυτά. Προσωπική μου άποψη, ο λόγος υπηρεσίες/ τιμή είναι χαμηλός. Ξαναλέω, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο κι από το μασάζ της πλάκας είναι η διάθεση της ξεπέτας για την οποία είμαστε υπεύθυνοι κι εμείς.
Φυσικά, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Και η δική σου είναι σεβαστή.
πολυ ωραια ολα αυτα .
καλο θα ηταν ομως η συζητηση να συνεχιστει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.300]ΕΔΩ[/url]
και να μην ασελγουμε αλλο στο νημα ενημερωσεων.
καλο θα ηταν ομως η συζητηση να συνεχιστει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.300]ΕΔΩ[/url]
και να μην ασελγουμε αλλο στο νημα ενημερωσεων.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66