Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω σε πιστευω.
την εχω παρει σε διπλο στη Μαρνη οταν ειχε πρωτοεμφανιστει.
λογω του σωματοτυπου της ειναι κατι σαν inside joke.
δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθειτε με κανεναν,
ειναι μια συμπαθητικη κοπελα, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.
αφιερωσαμε τοση ωρα σε αυτη και δε μας ειπες για την Ευα δυο λογια.
δηλαδη ο μονος τροπος για να με πιστεψετε ειναι την αλλη φορα να βιντεοσκοπησω την συναντηση????αν ειναι δυνατον!!!!!σε καμμια φαση καμμια απο τις δυο δεν μου εδωσε την εντυπωση ξεπετας....με προθυμια ακολουθουσαν καταγραμμα τις εντολες....
Εν πασει η περιπτωσει μαλλον ηταν η τελευταια φορα που εγραψα κριτικη εφοσον βλεπω οτι τελικα υπαρχει ''προκαθορισμενη''γραμμη!!!!εγω σα μαλακας εκατσα να γραψω μια εμπειρια μου με καλη προθεση καιο τωρα αισθανομαι να ...απολογουμαι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω με οσα λες φιλε,
αλλα προσπαθω να εξηγησω την αντιθετη γνωμη του Βασο,
διοτι δεν ειναι κανας χτεσινος.
αν το ελεγε αλλος δε θα ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα.
Ειναι γνωστο πως στο Ζανοσπιτο γινεται καλη δουλεια.
ίσος , όμως στο Σολωμού , έχει δείξει τελείως το αντίθετο ,και άντο πιστεύω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό το ότι δουλεύει με τι Ζάνα και άλλες κοπέλες που όντως ενδιαφέρονται για τον πελάτη ,άντο τουλάχιστον έχουμε διαπιστώσει από κριτικές, και από επισκέψεις μας στο κατάστημα αυτό ,έτσι είναι η πολιτική του καταστήματος αντού , τι να πω ,μάλλον σε άντο οφείλεται η αλλαγή τις κοπέλας , σε σχέση με το προηγούμενο κατάστημα ,που δεν έχω γνώμη , γιατί απλά δεν έχω πάει ποτε μου...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω σε πιστευω.
την εχω παρει σε διπλο στη Μαρνη οταν ειχε πρωτοεμφανιστει.
λογω του σωματοτυπου της ειναι κατι σαν inside joke.
δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθειτε με κανεναν,
ειναι μια συμπαθητικη κοπελα, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.
αφιερωσαμε τοση ωρα σε αυτη και δε μας ειπες για την Ευα δυο λογια.
Θηριο εντυπωσιακη(παντα για τα δεδομενα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στα μασαζ!!!!)
αλλα τον πρωτο ρολο τον ειχε η κατερινα ...πολυ καλυτερη συμμετοχη!!!!
Παντως αξιζει!!!!απο οσες εχω δει μεχρι στιγμης ειναι ευκολα στις καλυτερες!!!!
Ψηλη.μελαχρινη,μπουταρες,κωλαρα,βυζαρες φυσικες μεγαλες αλλα λιιιιιιγο πεσμενες(οχι τιποτα τρομερο)με λιγα λογια αξιζουν δοκιμη και ....εδω ειμαστε....
Αν εχω κανει λαθος ρε μαγκες τι να πω.....σορρυ!!!!
Παντως σιγουρα δεν ειμαι παπαγαλος!!!!!!

msex

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω ολους τους συναδελφους για το καλωσορισμα,ιδιαιτερως σε οσους με καλωσορισανε! :)

Ηθελα και γω να συμβαλλω στην παρεα το κατα δυναμιν με τη μικρη μου εμπειρια.

Αυτην που ειχα αναφερθει (938) τη λένε Πατρισιαν. Τη θυμηθηκα στο τελος μετα απο πολυ  :think: και πολυ  :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λοιπον για να βάλουμε τα πράγματα στη θεση τους επιτέλους 1)φιλε χρηστιδη σου ειπα πολυ φιλικα οτι καλο θα ηταν πριν εξυμνεις μια κατασταση εφοσον δηλώνεις νέος σε αυτην(λεγε με μασαζ) να κάνεις 5,6 ακομη μασαζακια σε οποιοδηποτε ιδρυμα της αρεσκειας σου και μετα έλα να κρίνεις την οποιαδήποτε πρώτη σου ή δεύτερη σου εμπειρία με εναν χωρο όπως το μασατζίδικο.Δεν αμφισβητησα ότι τα γράφεις επίτηδες ή οτιδήποτε άλλο εκ του πονηρού,κάθε άλλο είσαι αληθής σε αυτά που νιώθεις και βγάζεις προς τα έξω,απλά εγώ επειδή είχα την ευτυχία ή ατυχία να συναναστρέφομαι με πάρα πολλές απο αυτόν τον χώρο τα τελευταία χρόνια έχω ίσως διαμορφώσει πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιά πραγματικά είναι καλή και ποιά δεν είναι,ποιά το παίζει καλή και ποιά πραγματικά είναι κ.ο.κ.και αυτή η συγκεκριμένη κοπέλα όποια βελτίωση και αν έχει κάνει την οφείλει στην εκάστοτε αφεντικίνα της και όχι στον εαυτό της καθότι αν δδούλευε μόνη της θα μας ξεπετούσε όλους στα 20'' με ξινισμένα μούτρα κατι το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν σου πέρασε απο το μυαλο καθότι νεος στο άθλημα.Θα μπορούσα να σου προτείνω χίλιες δύο καλύτερες απο αυτήν με πηγαία έκφραση και χωρίς εξαναγκασμό κάτι το οποίο αν το έχει αλλάξει το οφείλει καθαρά στο αφεντικό της.Οι γνώστες του αντικειμένου και οι παλιοί στο άθλημα ειμαι σιγουρος ότι με καταλαβαίνουν τί ακριβώς εννοώ.Η επέμβαση μου όμως στο θρεντ έγινε πολυ απλα με αφορμη αυτη την κριτικη τυχαιως καθοτι δεν εχουμε ζήσει πολλοι απο εμάς εμπειριες απο αναλογα ιδρυματα του εξωτερικου για να κραυγαζουμε ετσι με ενα καλο ντουετακι στο κεντρο της αθηνας.Βλεποντας αυτες τις κριτικες και τους διθυραμβους σε λιγο καιρο θα μας ζητουν 120 ευρω για 20 λεπτα μασαζ απο τα οποια τα 15 θα ειναι στην προετοιμασια του ντους και τα 5'' στην φραπα!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
φιλε συναγωνιστή HellSex αυτά εννοούσα χτες όταν είπα για την Εύα ότι αξίζει
εμενα γιατι με μπλεκεις?? :S :S :huh: :huh:
την ατζελινα εγω την ανακαλυψα μετα την ζανα!! :cheesy: :grin: :grin:
βασο στα ποσα αστερια γινομαστε μαστερφραπεδαρ?η ειναι μονο δικο σου προνομιο??
γιατι ο κωδικος ειναι φραπε κι οχι φρεντο?? :huh: :huh:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βασο στα ποσα αστερια γινομαστε μαστερφραπεδαρ?η ειναι μονο δικο σου προνομιο??
γιατι ο κωδικος ειναι φραπε κι οχι φρεντο?? :huh: :huh:

γιατι πολύ απλά όταν χτυπάς σέικερ συνηθώς το περιεχόμενο του θα είναι φραπές και όχι άλλο ροφημα plus sugar.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι αλλα δεν απαντησες την πρωτη ερωτηση!! :grin: :grin:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον για να βάλουμε τα πράγματα στη θεση τους επιτέλους 1)φιλε χρηστιδη σου ειπα πολυ φιλικα οτι καλο θα ηταν πριν εξυμνεις μια κατασταση εφοσον δηλώνεις νέος σε αυτην(λεγε με μασαζ) να κάνεις 5,6 ακομη μασαζακια σε οποιοδηποτε ιδρυμα της αρεσκειας σου και μετα έλα να κρίνεις την οποιαδήποτε πρώτη σου ή δεύτερη σου εμπειρία με εναν χωρο όπως το μασατζίδικο.Δεν αμφισβητησα ότι τα γράφεις επίτηδες ή οτιδήποτε άλλο εκ του πονηρού,κάθε άλλο είσαι αληθής σε αυτά που νιώθεις και βγάζεις προς τα έξω,απλά εγώ επειδή είχα την ευτυχία ή ατυχία να συναναστρέφομαι με πάρα πολλές απο αυτόν τον χώρο τα τελευταία χρόνια έχω ίσως διαμορφώσει πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιά πραγματικά είναι καλή και ποιά δεν είναι,ποιά το παίζει καλή και ποιά πραγματικά είναι κ.ο.κ.και αυτή η συγκεκριμένη κοπέλα όποια βελτίωση και αν έχει κάνει την οφείλει στην εκάστοτε αφεντικίνα της και όχι στον εαυτό της καθότι αν δδούλευε μόνη της θα μας ξεπετούσε όλους στα 20'' με ξινισμένα μούτρα κατι το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν σου πέρασε απο το μυαλο καθότι νεος στο άθλημα.Θα μπορούσα να σου προτείνω χίλιες δύο καλύτερες απο αυτήν με πηγαία έκφραση και χωρίς εξαναγκασμό κάτι το οποίο αν το έχει αλλάξει το οφείλει καθαρά στο αφεντικό της.Οι γνώστες του αντικειμένου και οι παλιοί στο άθλημα ειμαι σιγουρος ότι με καταλαβαίνουν τί ακριβώς εννοώ.Η επέμβαση μου όμως στο θρεντ έγινε πολυ απλα με αφορμη αυτη την κριτικη τυχαιως καθοτι δεν εχουμε ζήσει πολλοι απο εμάς εμπειριες απο αναλογα ιδρυματα του εξωτερικου για να κραυγαζουμε ετσι με ενα καλο ντουετακι στο κεντρο της αθηνας.Βλεποντας αυτες τις κριτικες και τους διθυραμβους σε λιγο καιρο θα μας ζητουν 120 ευρω για 20 λεπτα μασαζ απο τα οποια τα 15 θα ειναι στην προετοιμασια του ντους και τα 5'' στην φραπα!

Θα συμφωνήσω, ειδικά με το τελευταίο. Το θέμα αξίζει να συζητηθεί περαιτέρω στο άλλο thread (απόψεις και απορίες).
Για να το διευρύνω λίγο, από τη δική μου εμπειρία στα μασατζίδικα που αναφέρονται κυρίως εδώ, δηλαδή Σολωμού (2), Στουρνάρη (1) και λιγότερο αυτό της Μάρνης, το μασάζ (στην καλύτερη περίπτωση) προσεγγίζει το μέτριο. Επίσης, όσες θεραπεύτριες έτυχε να πάρω, πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων, επέδειξαν μία λανθάνουσα διάθεση "ξεπέτας". Το 45λεπτο θέλουν να το κάνουν 30λεπτο ή ακόμα και 20λεπτο. Επίσης, αναφέρθηκε από φίλτατο συνάδελφο, ότι όταν το γεύμα τελειώνει πριν το 45λεπτο, αυτός ζητάει να του κάνουν μασάζ μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος. Καλό, αλλά αν το μασάζ είναι για τον πούτσο, όπως συνήθως είναι, τι να το κάνεις; Ταλαιπωρία...
Γενικά η κατάσταση είναι μετριότατη έως χάλια και ενώ πληρώνουμε για έξτρα χρόνο και μασάζ, σε σχέση με τα στούντιο που δεν τα παρέχουν αυτά, το μασάζ είναι χάλια και τον έξτρα χρόνο θέλουν να μας τον φάνε κι αυτόν.
Άμυνα...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Άμα πας σε μια ταβέρνα και δεν σε περιποιηθούν, ψάχνεις για άλλη. Δεν πρέπει να είμεθα "κοιλιόδουλοι" (μεταφορικά το λέω, κατ' αντιστοιχία). Επιλεκτικότητα, ρε φίλε.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα ρε παιδες το Θησεως 27 στο Μαρουσι είναι μούφα?

2 φορές με Μαρθα και Χριστινα μόνο φραπεδια....

μπορεί να παίξει κάτι άλλο?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οκ βασο.... υπομονη 10 χρονια λοιπον! η καιτουλα τι λεει??

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
η η νανσουλα?? εκει εχει και την σαουνα που μπαινει μαζι σου η κοπελα??

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε παιδια...το θέμα δεν είναι μόνο οι υπρεσιες...

ειναι ότι δινουμε γενικά πολλα λεφτά....

πάντως νομιζω ότι το θησεως ανηκει στα ΔΕΝ...εκτός αν ξέρει κα΄ποιος κατι παραπανω...

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Hell Sex, ναι εχει και σαουνα και μπαινει μαζι με την κοπελα...αλλλα τι να το κανεις?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω, ειδικά με το τελευταίο. Το θέμα αξίζει να συζητηθεί περαιτέρω στο άλλο thread (απόψεις και απορίες).
Για να το διευρύνω λίγο, από τη δική μου εμπειρία στα μασατζίδικα που αναφέρονται κυρίως εδώ, δηλαδή Σολωμού (2), Στουρνάρη (1) και λιγότερο αυτό της Μάρνης, το μασάζ (στην καλύτερη περίπτωση) προσεγγίζει το μέτριο. Επίσης, όσες θεραπεύτριες έτυχε να πάρω, πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων, επέδειξαν μία λανθάνουσα διάθεση "ξεπέτας". Το 45λεπτο θέλουν να το κάνουν 30λεπτο ή ακόμα και 20λεπτο. Επίσης, αναφέρθηκε από φίλτατο συνάδελφο, ότι όταν το γεύμα τελειώνει πριν το 45λεπτο, αυτός ζητάει να του κάνουν μασάζ μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος. Καλό, αλλά αν το μασάζ είναι για τον πούτσο, όπως συνήθως είναι, τι να το κάνεις; Ταλαιπωρία...
Γενικά η κατάσταση είναι μετριότατη έως χάλια και ενώ πληρώνουμε για έξτρα χρόνο και μασάζ, σε σχέση με τα στούντιο που δεν τα παρέχουν αυτά, το μασάζ είναι χάλια και τον έξτρα χρόνο θέλουν να μας τον φάνε κι αυτόν.
Άμυνα...
Φιλε ρίχνεις άσφαιρα ,δεν έχεις καταλάβει τι λέγαμε χτες ,αναφερθήκαμε σε μια κοπέλα ,που ίσος δίκαιος ο φίλος μας ο Βάσως έχει παράπονα από τι συγκεκριμένη , θες να πεις ότι Σολωμού , Μάρνης , Στουρνάρι προσφέρουν μέτριο μασαζ ?από που συμπεράνεις άντο ? όσο αφορά το χρόνο , άντο εξαρτάται μονο από μας , καμια δεν έχει δικαίωμα να σε βγάλει πριν το 45 λεπτό από το δωμάτιο ,εκτος αν μας πιάσουνε στο φιλότιμο λόγο έλλειψης δωματίου ,τουλάχιστον στα μασατζίδικα που ξέρουμε και λειτουργούν νόμιμα και βάση το κανονισμού ,όσο για τι κατάσταση στα μασαζ που αναφέρεις ότι είναι μέτριο και προς τα χαλια , πες μας εσύ κάνα άλλο χορό να περάσουμε τόσο καλά όσος στα καταστήματα άυτα ,με λίγα λόγια , πιστεύω προσωπικά , τα μασαζ , είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χορό , είτε από άποψη καθαριότητας , φιλικής αποδοχής διακριτικότητας , και από τις τιμές θα έλεγα, και πολλά αλλα,και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουνε αρκετοί φίλοι μας συναγωνιστές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom