Επιστροφη μετα απο περιοδεια σε Στουρναρη και τα δυο της Σολωμου(59 και 54)
Πρωτος σταθμος Στουρναρη....Κοπελλες 4 αλλα συγχωρεστε με τωρα τελευταια δεν μπορω να συγκρατησω καθολου ονοματα!!!!εξαλλου ερχονται στο φτερο και αμεσως εξαφανιζονται...μαλλον διακτινιζονται!!!!!τεσπα θυμαμαι σιγουρα την Μαρσυ την ξανθια που ετσι και αλλοιως μονο αυτη αξιζε,οι αλλες δεν ηταν του γουστου μου ,λεπτες και αδιαφορες...δεν μου εκανε κλικ και ....εξαφανιστηκα....
Συνεχεια στη Σολωμου 59,3 κοπελλες ηΜελινα που εκανε και την υποδοχη,η Δεσποινα και η αλογα Αμαντα,πολυ καλη εμφανισιακα!!!!!Παλι ομως το ενστικτο μου(το οποιο εμπιστευομαι απολυτα ;))εδωσε εντολη για ...αποχωρηση!!!!
Η συνεχεια ειναι μεταβαση στο απαγγειο ολων των απανταχου μασαζιαρηδων ....που αλλου?????
Σολωμου 54!!!!
Επι της υποδοχης η γνωστη ευγενικη κυρια...
αμεσως ενοιωσα ανετα ,αλλη ψυχολογια....σα να εισαι σπιτι σου κατι....
Απο κοπελλες ηταν παρουσες οι:
Κατερινα ξανθια αλογα πολωνεζα φοραγε ενα κοντο κιτρινο φορεματακι με εφτιαξε αμεσως!!!!!
Ευα,επισης Πολωνεζα ,ηλιοκαμενη,θηριο και αυτη....
Νομιζω μια Αννα καλουτσικη και μια αλλη δεν θυμαμαι καθολου
ουτε ονομα ουτε πως ηταν!!!
Ηταν επισης παρουσες αλλα απασχολημενες και η Ζανα και η Αντζελινα....
Χωρις να το σκεφτω δευτερη φορα περασα κατευθειαν με το διδυμο Κατερινα και Ευα....
Πολυ ωραια μωρα πραγματικα θεωρω απο τα πιο δυνατα του χωρου ,χωρις βεβαια να εχω ο ιδιος πολλα χιλιομετρα στο χωρο....εν τουτοις ειναι πολυ εντυπωσιακες εμφανισιακα οποτε αποκλειεται να κυκλοφορουν εφαμιλλες!!!!!
Ψηλες,πληθωρικες,καβλιαρες με λιγα λογια ΜΟΥΝΑΡΟΙ!!!!!!
Επι της ουσιας τωρα ,ξαναλεω δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στον χωρο αλλα το μασσαζ που προσφερανε πραγματικα το απολαυσα,τωρα και καλο να μην ητανε οταν εισαι ξαπλωμενος και παλευεις αναμεσα σε δυο τετοιους ...μουναρους....γαμα τα!!!!!!
Παιδια ζηταγα πραγματικα βοηθεια...
Αριστη εμπειρια!!!!!εχασα τη μπαλα.....Μεγαλη απολαυση το διπλο και ειδικα με τετοια μωρα!!!!!
Αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους....οντως προσφερουν....ευεξια!!!!
Αν θα ξεχωριζα καποια απο τις δυο σε συμμετοχη αυτη θα ηταν σιγουρα η Κατερινα!!!!!
Εφυγα πραγματικα ανανεωμενος και...εξουθενωμενος!!!!!!!!