Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφε, τι να σου πω....Αν εσυ πας παραλιακη και σου σερβιρουν μπριζολιτσα, μπραβο σου και μαγκια σου. Εγω εχω παει 4 φορες και δεν εχει παιξει μπριζολα, και μια φορα που ρωτησα την κοπελα αρνηθηκε, ευγενικα μεν, σταθερα δε. Ειπε οχι και αυτο ηταν, οχι ισως, δεν ξερω, την αλλη φορα, μπορει κτλ.

Απο την αλλη οταν κρινω ενα καταστημα, κρινω τις υπηρεσιες που προσεφερε σε ΕΜΕΝΑ τη δεδομενη επισκεψη, και οχι τι θα μπορουσε να προσφερει, η τι ενδεχομενως να προσεφερε σε καποιον αλλον, καποια αλλη στιγμη.

Εμενω λοιπον στην κριτικη μου οτι το καταστημα ειναι καλο μεν, με καλο μασαζ και υπηρεσιαες γενικοτερα, ειναι ομως απο τα ακριβωτερα του ειδους και προς το παρον δεν φαινεται να σερβιρει κατι παραπανω απο τα αναμενομενα.

Συνάδελφε το εν λόγω κατάστημα σερβίρει τα πάντα όταν γίνεις γνωστός.Απορώ πολύ με το ότι η Αννούλα δεν σου πρόσφερε από την πρώτη φορά κάτι για να σε γλυκάνει,έστω καλαμάκι??Δεν μπόρεσα να πάρω κάτι παραπάνω  εκεί μέσα μόνο από τη Λατίνα,όσο και αν προσπάθησα, που κάνει 50λεπτο εξαιρετικό μασαζάκι  και φραπεδάκι.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Παραπονο δεν εχω απο το καταστημα. Να μην παρεξηγιομστε. Οσες φορες πηγα, ποτε δεν εφυγα χωρις να με κερασουν το κατιτις τους. Απλα μεχρι τωρα δεν παιζει μαμ

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φιλε συναγωνιστή HellSex αυτά εννοούσα χτες όταν είπα για την Εύα ότι αξίζει ,τέλος πάντως δεν θα σταθούμε εκεί , κι εγώ πήγα σήμερα για την Εύα , όμως όπως διαπίστωσα η κοπέλα exei ζήτηση και ήδη την περιμένανε,ως ποτε πείρα την άλλη θεα σταθερή αξια την Αντζελίνα , και όπως πάντα η κοπελάρα στάθηκε στο ύψος τις ,όσοι ξέρουνε με καταλαβαίνουνε......
οκ μπαμπη μου,αλλα οχι hellsex,silverdragon αυτοπροσωπως! :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Επιστροφη μετα απο περιοδεια σε Στουρναρη και τα δυο της Σολωμου(59 και 54)
Πρωτος σταθμος Στουρναρη....Κοπελλες 4 αλλα συγχωρεστε με τωρα τελευταια δεν μπορω να συγκρατησω καθολου ονοματα!!!!εξαλλου ερχονται στο φτερο και αμεσως εξαφανιζονται...μαλλον διακτινιζονται!!!!!τεσπα θυμαμαι σιγουρα την Μαρσυ την ξανθια που ετσι και αλλοιως μονο αυτη αξιζε,οι αλλες δεν ηταν του γουστου μου ,λεπτες και αδιαφορες...δεν μου εκανε κλικ και ....εξαφανιστηκα....
Συνεχεια στη Σολωμου 59,3 κοπελλες ηΜελινα που εκανε και την υποδοχη,η Δεσποινα και η αλογα Αμαντα,πολυ καλη εμφανισιακα!!!!!Παλι ομως το ενστικτο μου(το οποιο εμπιστευομαι απολυτα ;))εδωσε εντολη για ...αποχωρηση!!!!
Η συνεχεια ειναι μεταβαση στο απαγγειο ολων των απανταχου μασαζιαρηδων ....που αλλου?????
Σολωμου 54!!!!
Επι της υποδοχης η γνωστη ευγενικη κυρια...
αμεσως ενοιωσα ανετα ,αλλη ψυχολογια....σα να εισαι σπιτι σου κατι....
Απο κοπελλες ηταν παρουσες οι:
Κατερινα ξανθια αλογα πολωνεζα φοραγε ενα κοντο κιτρινο φορεματακι με εφτιαξε αμεσως!!!!!
Ευα,επισης Πολωνεζα ,ηλιοκαμενη,θηριο και αυτη....
Νομιζω μια Αννα καλουτσικη και μια αλλη δεν θυμαμαι καθολου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ουτε ονομα ουτε πως ηταν!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ηταν επισης παρουσες αλλα απασχολημενες και η Ζανα και η Αντζελινα....
Χωρις να το σκεφτω δευτερη φορα περασα κατευθειαν με το διδυμο Κατερινα και Ευα....
Πολυ ωραια μωρα πραγματικα θεωρω απο τα πιο δυνατα του χωρου ,χωρις βεβαια να εχω ο ιδιος πολλα χιλιομετρα στο χωρο....εν τουτοις ειναι πολυ εντυπωσιακες εμφανισιακα οποτε αποκλειεται να κυκλοφορουν εφαμιλλες!!!!!
Ψηλες,πληθωρικες,καβλιαρες με λιγα λογια ΜΟΥΝΑΡΟΙ!!!!!!
Επι της ουσιας τωρα ,ξαναλεω δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στον χωρο αλλα το μασσαζ που προσφερανε πραγματικα το απολαυσα,τωρα και καλο να μην ητανε οταν εισαι ξαπλωμενος και παλευεις αναμεσα σε δυο τετοιους ...μουναρους....γαμα τα!!!!!!
Παιδια ζηταγα πραγματικα βοηθεια... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:Αριστη εμπειρια!!!!!εχασα τη μπαλα.....Μεγαλη απολαυση το διπλο και ειδικα με τετοια μωρα!!!!!
Αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους....οντως προσφερουν....ευεξια!!!!
Αν θα ξεχωριζα καποια απο τις δυο σε συμμετοχη αυτη θα ηταν σιγουρα η Κατερινα!!!!!
Εφυγα πραγματικα ανανεωμενος και...εξουθενωμενος!!!!!!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Αδερφε ποσο πηγε το μαλλι???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε χρηστιδη σορρυ,αλλα η κατερινα ειναι μπυροκοιλούμπα,ξεπετε και σπαστικια! :tickedoff:

Επισκέπτης
Σε ποιο στουντιο δουλευει τωρα ο παπαμοντ να τον γαμησουμε?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε χρηστιδη σορρυ,αλλα η κατερινα ειναι μπυροκοιλούμπα,ξεπετε και σπαστικια! :tickedoff:
εχει λιγο κοιλια αλλα σφιχτη ...ειναι γενικα σφιχτη....τωρα για τα αλλα ....εγω εχω ακριβως αντιθετη αποψη....τουλαχιστον σε εμενα συμπεριφερθηκε ετσι οπως εγραψα!!!!πρωτη φορα πηγα μαζι της δεν εχω λογο να την αβανταρω....δεν την ηξερα απο παλια....δεν ειπα οτι απο συμμετοχη ειναι...Ζανα αλλα πολυ καλη...εγω την βρηκα!!!!γουστα ειναι αυτα!!!!να ξερεις οτι μπορω να καταλαβω ποτε περναω καλα και ποτε οχι ;) ;) ;) ;) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εχει λιγο κοιλια αλλα σφιχτη ...ειναι γενικα σφιχτη....τωρα για τα αλλα ....εγω εχω ακριβως αντιθετη αποψη....τουλαχιστον σε εμενα συμπεριφερθηκε ετσι οπως εγραψα!!!!πρωτη φορα πηγα μαζι της δεν εχω λογο να την αβανταρω....δεν την ηξερα απο παλια....δεν ειπα οτι απο συμμετοχη ειναι...Ζανα αλλα πολυ καλη...εγω την βρηκα!!!!γουστα ειναι αυτα!!!!να ξερεις οτι μπορω να καταλαβω ποτε περναω καλα και ποτε οχι ;) ;) ;) ;) ;)

δεν ειναι σωστο να ωραιοποιουμε κατι πολυ μετριο ή εστω μετριο.Δεν ειπα οτι το εκανες επιτηδες,αλλα προφανως επειδη δεν έτυχε να εχεις καποιες αλλες εμπειριες καλες απο μασαζ αναφερθηκες με τόσο κολακευτικα λογια για τη συγκεκριμενη κορασιδα η οποια δεν αξιζει τετοιας κριτικης σε καμμια περιπτωση.Θα ηθελα αφου πας σε 5,6 αλλα μασαζ στο προσεχες μελλον να κατσεις και να κρινεις πιο καλα την εν λογω κοπελα.Για την ευα δεν ξερω,δεν την εχω καν δει.Να σαι καλα πανω απο ολα!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν ειναι σωστο να ωραιοποιουμε κατι πολυ μετριο ή εστω μετριο.Δεν ειπα οτι το εκανες επιτηδες,αλλα προφανως επειδη δεν έτυχε να εχεις καποιες αλλες εμπειριες καλες απο μασαζ αναφερθηκες με τόσο κολακευτικα λογια για τη συγκεκριμενη κορασιδα η οποια δεν αξιζει τετοιας κριτικης σε καμμια περιπτωση.Θα ηθελα αφου πας σε 5,6 αλλα μασαζ στο προσεχες μελλον να κατσεις και να κρινεις πιο καλα την εν λογω κοπελα.Για την ευα δεν ξερω,δεν την εχω καν δει.Να σαι καλα πανω απο ολα!
kαι αν δεν εχω παει ο ιδιος (που το ειπα εξαλλου μονος μου)διαβαζοντας ολοκληρο σχεδον το θρεντ οπου εχουν κατατεθει οι εμπειριες ΟΛΩΝ των συναγωνιστων απο ΟΛΑ τα μαγαζια
και με σχεδον ΟΛΕΣ τις κοπελες θεωρω οτι εχω τη στοιχειωδη νοημοσυνη να καταλαβω που κυμαινονται τα στανταρ και στην εμφανιση και στο service....οταν λοιπον εχω παει  5 φορες σε διδυμο με την κορυφαια σε γενικη ομολογια ΖΑΝΑ(αλοιμονο αν δεν ειναι ετσι)επιμενω οτι μπορω να εκφερω αποψη που να εχει καποια βαση!!!!!
Σου ξαναλεω παντως (αν μιλαμε για τηνιδια)οτι αν μαζι σου η Κατερινα(η και με καποιους αλλους δεν ξερω)ηταν ξεπετα ,ειχες γκινια.....
Γιατι σου ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!
τωρα αν θεωρεις οτι μπορει να ηταν και μαζι μου ξεπετα και εγω απλως δεν το αντιληφθηκα....O.K.!!!!!
ANYWAY οπως ειπες και εσυ....ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!!! ;) ;) ;)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε βάσω σώνει και καλά έχεις βαλτei να την βγάλεις άχρηστη τι κοπέλα ,στην Κατερίνα αναφέρομαι , και πάλι παλιότερα αν θυμάμαι καλά τα ίδια έχουμε ξαναπεί ,μα τι νομίζεις , ότι κάτι που δεν αρέσει σε σένα δεν θα αρεσει και σε άλλους ?δεν θέλω να μάθω τι προηγούμενα έχεις με αντίν και ούτε με νοιάζει , το λέω γιατί είσαι ο μοναδικός που έχεις αναφερθεί με καθόλου καλους χαρακτερισμος γι αντίν , λέγοντας (κομοδίνο)αν θυμάμαι καλά ,όμως νομίζω ότι εσύ τα έλεγες , και δεν θέλω να κρέινω  τις απόψεις σου ,όμως αντί η επιμονη να την βγάλεις μπάζω δεν δεν έχει εξήγηση ,είναι απλά αδερφέ , δεν σαρεσει ? τέλος . μην τι παίρνεις , αα και κάτι άλλο , από τι μου είχε πει , φεύγει στις 13 αντού του μηνα , ως ποτε ,και να αλλάξεις γνώμη , που δεν το βλέπω , δεν θα την βρείς εκεί...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε βάσω σώνει και καλά έχεις βαλτei να την βγάλεις άχρηστη τι κοπέλα ,στην Κατερίνα αναφέρομαι , και πάλι παλιότερα αν θυμάμαι καλά τα ίδια έχουμε ξαναπεί ,μα τι νομίζεις , ότι κάτι που δεν αρέσει σε σένα δεν θα αρεσει και σε άλλους ?δεν θέλω να μάθω τι προηγούμενα έχεις με αντίν και ούτε με νοιάζει , το λέω γιατί είσαι ο μοναδικός που έχεις αναφερθεί με καθόλου καλους χαρακτερισμος γι αντίν , λέγοντας (κομοδίνο)αν θυμάμαι καλά ,όμως νομίζω ότι εσύ τα έλεγες , και δεν θέλω να κρέινω  τις απόψεις σου ,όμως αντί η επιμονη να την βγάλεις μπάζω δεν δεν έχει εξήγηση ,είναι απλά αδερφέ , δεν σαρεσει ? τέλος . μην τι παίρνεις , αα και κάτι άλλο , από τι μου είχε πει , φεύγει στις 13 αντού του μηνα , ως ποτε ,και να αλλάξεις γνώμη , που δεν το βλέπω , δεν θα την βρείς εκεί...
Μπορει αν θελει ο φιλος ΒΑΣΟΣ να μας δειξει την κριτικη του για την συγκεκριμενη κοπελλα και ειπαμε ....περι ορεξεως ....κολοκυθοπιττα!!!!!
Αφου την δοκιμασε υποθετω πως θα εχει κανει κριτικη.....
Οπως εκανα εγω που σε 6 επισκεψεις μου σε μασαζ εχω κανει 3 κριτικες!!!!!
Και φυσικα ειμαι εκτεθιμενος σε οποινδηποτε να μου προσαψει το οτιδηποτε!!!!!
Ειτε οτι γραφω εκ του πονηρου ειτε οτι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και ενω με ''ξεπεταει''μια κοπελλα εγω πανηγυριζω και την εξυμνω!!!!!
Μαγκες για να τελειωνουμε και να μην το κουραζουμε....
Η γκομενα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ SUPER!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ.....ΚΡΙΝΕΤΕ!!!!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μπορει αν θελει ο φιλος ΒΑΣΟΣ να μας δειξει την κριτικη του για την συγκεκριμενη κοπελλα και ειπαμε ....περι ορεξεως ....κολοκυθοπιττα!!!!!
Αφου την δοκιμασε υποθετω πως θα εχει κανει κριτικη.....
Οπως εκανα εγω που σε 6 επισκεψεις μου σε μασαζ εχω κανει 3 κριτικες!!!!!
Και φυσικα ειμαι εκτεθιμενος σε οποινδηποτε να μου προσαψει το οτιδηποτε!!!!!
Ειτε οτι γραφω εκ του πονηρου ειτε οτι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και ενω με ''ξεπεταει''μια κοπελλα εγω πανηγυριζω και την εξυμνω!!!!!
Μαγκες για να τελειωνουμε και να μην το κουραζουμε....
Η γκομενα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ SUPER!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ.....ΚΡΙΝΕΤΕ!!!!!
φιλε hristidis ,φυσικά και να μας δείξει τι κριτική του , δεχτώ και από τον φίλο μας συναγωνιστή Βάσω , και από οποιον δήποτε άλλον ,να υπάρχει βάση όμως, είναι απαραίτητο , εγώ προσωπικά την έχω βρει καλή , δεν ξέρω ίσος του  Βάσου του την έχει σπάσει και έχει χαλαστεί , όμως ας μην σταθούμε σε άυτα , κρτικές θα υπάρχουνε , καλές και κακές , το ότι η κοπέλα βρίσκετε στο επίκεντρο μιας συζήτησις , άυτο τα λέει όλα ,το λέμε ,προστατέψτε μας την τζέπη μας , μονο από κοπέλες που είναι για αρπαχτές και δεν το αξίζουν....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εχω την αισθηση οτι η φημη της αρπαχτης της βγηκε οσο ηταν Γ΄Σεπτεμβριου 25.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδη ο μονος τροπος για να με πιστεψετε ειναι την αλλη φορα να βιντεοσκοπησω την συναντηση????αν ειναι δυνατον!!!!!σε καμμια φαση καμμια απο τις δυο δεν μου εδωσε την εντυπωση ξεπετας....με προθυμια ακολουθουσαν καταγραμμα τις εντολες....
Εν πασει η περιπτωσει μαλλον ηταν η τελευταια φορα που εγραψα κριτικη εφοσον βλεπω οτι τελικα υπαρχει ''προκαθορισμενη''γραμμη!!!!εγω σα μαλακας εκατσα να γραψω μια εμπειρια μου με καλη προθεση καιο τωρα αισθανομαι να ...απολογουμαι

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ίσος , όμως στο Σολωμού , έχει δείξει τελείως το αντίθετο ,και άντο πιστεύω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό το ότι δουλεύει με τι Ζάνα και άλλες κοπέλες που όντως ενδιαφέρονται για τον πελάτη ,άντο τουλάχιστον έχουμε διαπιστώσει από κριτικές, και από επισκέψεις μας στο κατάστημα αυτό ,έτσι είναι η πολιτική του καταστήματος αντού , τι να πω ,μάλλον σε άντο οφείλεται η αλλαγή τις κοπέλας , σε σχέση με το προηγούμενο κατάστημα ,που δεν έχω γνώμη , γιατί απλά δεν έχω πάει ποτε μου...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη ο μονος τροπος για να με πιστεψετε ειναι την αλλη φορα να βιντεοσκοπησω την συναντηση????αν ειναι δυνατον!!!!!σε καμμια φαση καμμια απο τις δυο δεν μου εδωσε την εντυπωση ξεπετας....με προθυμια ακολουθουσαν καταγραμμα τις εντολες....
Εν πασει η περιπτωσει μαλλον ηταν η τελευταια φορα που εγραψα κριτικη εφοσον βλεπω οτι τελικα υπαρχει ''προκαθορισμενη''γραμμη!!!!εγω σα μαλακας εκατσα να γραψω μια εμπειρια μου με καλη προθεση καιο τωρα αισθανομαι να ...απολογουμαι
έλα αδερφέ , τι είναι αυτά που λες , τι σαν μαλάκας , τι απολογείσαι , εδώ είμαστε μια παρέα , θα λέμε τι γνώμη μας , και θα συμφωνήσουμε και θα διαφωνήσουμε και στο τέλος , και πάλι όλα καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom