Γεια σας συναθλητες,
Σήμερα Σολωμου 59 εμφανιστηκε μια νεα παρουσια. Απο ότι θυμαμαι Ουκρανη, 28χρ, μελαχρινη πολυ ψιλη με ωραια στηθη. Περασα ωραια μαζι της. Εκεινο που δε θυμαμαι ειναι το ....ονομα της
, αλλά ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε σε πια αναφερομαι μολις εμφανιστει. Σήμερα ηταν η πρώτη της μερα. Απο μασαζ λιγα πραγματα αλλά πηγαμε πολυ καλα στο κυριως πιατο.
Μια ερωτηση αν δε γινομαι κουραστικος σε οποιους μπορουν να απαντησουν.
Οι θεραπευτριες αυτες κανουν ιατρικες εξετασεις όπως στα μπου...λα ή η κατάσταση ειναι χυμα;
Επισης, απο μια ανακαιφαλαιωση που εκανα εχθες απο το ν. 926 ... προκύπτουν τα εξης στοιχεία
Καλλιρόης 85 καλά σχολια για την Ελενη
Φερρων 19 χχχχχ
Σολωμου 59 καλα σχολια για Δεσποινα + Μελινα οι οποιες παίρνουν και κ...ο (κουλουρι, σωστα;)
Σολωμου 54 Το Ζανοσπιτο. Ειναι πολλα τα ονοματα που εχουν αναφερθει εδω. Αναμεσα τους Ναταλι (και αλλες που τωρα δεν της εχω στη λιστα μπροστα μου)
Αν τωρα θέλεις κάποιος συναδελφος ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε =>Δεριγνυ 14
Στουρναρη 63 : Ο κύριος παιχτης λέγεται οτι ειναι η Μαρσυ
Το καινουργιο Σαρκουδινου 56 εχουν ακουστει πολυ καλα σχολια και ότι θα έρθει στο εγγυς μέλλον και μια ΠΑΟΛΑ.
(Συνάδελφοι εγώ ξερω μια Παολα ιεροδουλος και η οποια γραφει ιστορια στο site και σας προτεινω να την επισκεφτειται αν και δεν ανηκει στην κατηγορια μασαζ. Βλ. Studio Βρυλλισσου 55) Έχει thread δικο της ονοματι παολα στις ιεροδουλες. Μιλαμε για αυτη την παολα;;
Επειδη εγινε συζητηση απλα την σκεψη μου. Ειχε γινει δηλαδη μια κουβεντα περι χρονου/κοστους. Νομιζω οτι το 45λεπτο ειναι το ανωτατο οριο που δυσκολα ομως φτανεις μεχρι εκει. Γιατι απο οτι φαινεται οι περισσοτερες πεφτουν με τα μουτρα στην μπριτζολα οποτε σε ενα μισαορακι τα φωτα εχουν κλισει. Το 45' θα ισχυε αν μετα το φαγοποτι θα συνεχιζοταν η παρασταση ωσπου το κοντερ να διξει 45' Σωστα;;
Αλλα τι να της πεις...ξερεις εχεις κατσει μονο 30 οποτε δικαιουμε και αλλα 15???