Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά παίδες, μπορεί να μου πει κάποιος αν το Θησεως 27 μαρούσι ανήκει στα ΔΕΝ ή όχι?

Να ξέρω αν ξαναπάω και με ποια....

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μακρια απο το μαρουσι συναδελφε  εκει για να παρεις μπριζολα  πρεπει να εισαι  κολητος  του μαμακα που το εχει  και το  ξερουν ολοι αυτο αλλα κανεις δεν το λεει υπαρχουν  αλλα καλυτερα που μπορεις να πας με λιγωτερα ευρω  κοιταξε ποιο πισω και θα βρης. και πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε για το  συγκεκριμενο  ιδρυμα  γιατι εχει γινη μουφα η δουλεια.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Συναδελφε, τι να σου πω....Αν εσυ πας παραλιακη και σου σερβιρουν μπριζολιτσα, μπραβο σου και μαγκια σου. Εγω εχω παει 4 φορες και δεν εχει παιξει μπριζολα, και μια φορα που ρωτησα την κοπελα αρνηθηκε, ευγενικα μεν, σταθερα δε. Ειπε οχι και αυτο ηταν, οχι ισως, δεν ξερω, την αλλη φορα, μπορει κτλ.

Απο την αλλη οταν κρινω ενα καταστημα, κρινω τις υπηρεσιες που προσεφερε σε ΕΜΕΝΑ τη δεδομενη επισκεψη, και οχι τι θα μπορουσε να προσφερει, η τι ενδεχομενως να προσεφερε σε καποιον αλλον, καποια αλλη στιγμη.

Εμενω λοιπον στην κριτικη μου οτι το καταστημα ειναι καλο μεν, με καλο μασαζ και υπηρεσιαες γενικοτερα, ειναι ομως απο τα ακριβωτερα του ειδους και προς το παρον δεν φαινεται να σερβιρει κατι παραπανω απο τα αναμενομενα.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
απογευματινη ενημερωση απο σολωμου 54,περνοντας μεγαλο ρισκο επελεξα ευα.
λεω μεγαλο ρισκο γιατι εμαθα οτι ηταν 2η μερα στη δουλεια.
στο δια ταυτα τωρα,καλο και δυνατο μασαζακι 7/10 με πολλα περιθωρια βελτιωσης.
εξωτερικη εμφανιση τωρα,η κοπελα ειναι πορνοσταρ,ψηλη,εντυπωσιακη με μαυρα μακρια μαλλια,πρασινα ματια ,υπεροχες και αρμονικες καμπυλες και πολυ πλουσιο,χυμωδες και φυσικο στηθος!
κατα την διαρκεια ειχε αρκετα καλη συμμετοχη και ειναι για αγριες καταστασεις και καθολου gfe.
παντως σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα βρει ρυθμο και θα παει αρκετα καλα.
αυτα και καλο απογευμα
φιλε συναγωνιστή HellSex αυτά εννοούσα χτες όταν είπα για την Εύα ότι αξίζει ,τέλος πάντως δεν θα σταθούμε εκεί , κι εγώ πήγα σήμερα για την Εύα , όμως όπως διαπίστωσα η κοπέλα exei ζήτηση και ήδη την περιμένανε,ως ποτε πείρα την άλλη θεα σταθερή αξια την Αντζελίνα , και όπως πάντα η κοπελάρα στάθηκε στο ύψος τις ,όσοι ξέρουνε με καταλαβαίνουνε......

msex

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητες,

Σήμερα Σολωμου 59 εμφανιστηκε μια νεα παρουσια. Απο ότι θυμαμαι Ουκρανη, 28χρ, μελαχρινη πολυ ψιλη με ωραια στηθη. Περασα ωραια μαζι της. Εκεινο που δε θυμαμαι ειναι το ....ονομα της  :headbang:, αλλά ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε σε πια αναφερομαι μολις εμφανιστει. Σήμερα ηταν η πρώτη της μερα. Απο μασαζ λιγα πραγματα αλλά πηγαμε πολυ καλα στο κυριως πιατο.
Μια ερωτηση αν δε γινομαι κουραστικος σε οποιους μπορουν να απαντησουν.
Οι θεραπευτριες αυτες κανουν ιατρικες εξετασεις όπως στα μπου...λα ή η κατάσταση ειναι χυμα;

Επισης, απο μια ανακαιφαλαιωση που εκανα εχθες απο το ν. 926 ... προκύπτουν τα εξης στοιχεία

Καλλιρόης 85  καλά σχολια για την Ελενη
Φερρων 19    χχχχχ
Σολωμου 59    καλα σχολια για Δεσποινα + Μελινα οι        οποιες παίρνουν και κ...ο (κουλουρι, σωστα;)
Σολωμου 54    Το Ζανοσπιτο. Ειναι πολλα τα ονοματα που εχουν αναφερθει εδω. Αναμεσα τους Ναταλι (και αλλες που τωρα δεν της εχω στη λιστα μπροστα μου)
Αν τωρα θέλεις κάποιος συναδελφος ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε =>Δεριγνυ 14
Στουρναρη 63 : Ο κύριος παιχτης λέγεται οτι ειναι η Μαρσυ
Το καινουργιο Σαρκουδινου 56 εχουν ακουστει πολυ καλα σχολια και ότι θα έρθει στο εγγυς μέλλον και μια ΠΑΟΛΑ.
(Συνάδελφοι εγώ ξερω μια Παολα ιεροδουλος και η οποια γραφει ιστορια στο site και σας προτεινω να την επισκεφτειται αν και δεν ανηκει στην κατηγορια μασαζ. Βλ. Studio Βρυλλισσου 55) Έχει thread δικο της ονοματι παολα στις ιεροδουλες. Μιλαμε για αυτη την παολα;;
Επειδη εγινε συζητηση απλα την σκεψη μου. Ειχε γινει δηλαδη μια κουβεντα περι χρονου/κοστους. Νομιζω οτι το 45λεπτο ειναι το ανωτατο οριο που δυσκολα ομως φτανεις μεχρι εκει. Γιατι απο οτι φαινεται οι περισσοτερες πεφτουν με τα μουτρα στην μπριτζολα οποτε σε ενα μισαορακι τα φωτα εχουν κλισει. Το 45' θα ισχυε αν μετα το φαγοποτι θα συνεχιζοταν η παρασταση ωσπου το κοντερ να διξει 45' Σωστα;;
Αλλα τι να της πεις...ξερεις εχεις κατσει μονο 30 οποτε δικαιουμε και αλλα 15???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Μια ερωτηση αν δε γινομαι κουραστικος σε οποιους μπορουν να απαντησουν.
Οι θεραπευτριες αυτες κανουν ιατρικες εξετασεις όπως στα μπου...λα ή η κατάσταση ειναι χυμα;

καλώς ηλθες.

οι κοπέλες στα μασάζ δεν περνανε ιατρικές εξετάσεις.
δυστυχώς.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλησπερα φιλε msex και καλωσηλθες στην παρεα μας  :)
πολυ καλη ιδεα της ανακεφαλαιωσης , μπραβο!
για το θεμα χρονου που αναφερεις, τα περρισοτερα , αν οχι ολα εχουν ρολόι τοιχου,
μπορεις να υπολογισεις το χρονο σου. δεν ειναι δα και μαθηματικα :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για να ακριβολογουμε, δεν ειναι υποχρεωμενες απο καποιον να περνανε,
χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν περνανε αυτοβουλως.
και οποιες δεν περνανε , κακο στον εαυτο τους κανουν πρωτιστως.
οι κοπέλες στα μασάζ δεν περνανε ιατρικές εξετάσεις.
δυστυχώς.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Χαμός βλέπω στη Σολωμού 54, 6ος όροφος, σήμερα.

Την Ευάρα (όπως την περιγράφετε δεν είναι Εύα, Ευάρα είναι :grin:) εγώ δεν την είδα, από καινούργιες είδα ένα αξιόλογο μικρό την Άννα κοντούλα μελαχρινή γύρω στα 23 αν δεν κάνω λάθος (με τις ηλικίες δεν τα πάω καλά) με μεγάλες  :boobies:άρες που βγάζουν μάτια, είπα να δοκιμάσω αλλά τελευταία στιγμή πήρα την γνωστή cim, cif, βαθύ λαρύγγι κλπ. κλπ. Ναταλί.
Για την Ναταλί τώρα τι άλλο να πω πια, η χαρά του π-----υ.!!!!!!!!!!

ΥΓ. Και η θεία Ελένη........ήταν εκεί.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Χαμός βλέπω στη Σολωμού 54, 6ος όροφος, σήμερα.

Την Ευάρα (όπως την περιγράφετε δεν είναι Εύα, Ευάρα είναι :grin:) εγώ δεν την είδα, από καινούργιες είδα ένα αξιόλογο μικρό την Άννα κοντούλα μελαχρινή γύρω στα 23 αν δεν κάνω λάθος (με τις ηλικίες δεν τα πάω καλά) με μεγάλες  :boobies:άρες που βγάζουν μάτια, είπα να δοκιμάσω αλλά τελευταία στιγμή πήρα την γνωστή cim, cif, βαθύ λαρύγγι κλπ. κλπ. Ναταλί.
Για την Ναταλί τώρα τι άλλο να πω πια, η χαρά του π-----υ.!!!!!!!!!!

ΥΓ. Και η θεία Ελένη........ήταν εκεί.
νομίζω εσύ έχεις καιρό να επισκευθείς την κά Κάιτη και θα σου βάλει απουσίες....
όλο Σολωμου 54,59 είσαι τελευτάια...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
(Συνάδελφοι εγώ ξερω μια Παολα ιεροδουλος και η οποια γραφει ιστορια στο site και σας προτεινω να την επισκεφτειται αν και δεν ανηκει στην κατηγορια μασαζ. Βλ. Studio Βρυλλισσου 55) Έχει thread δικο της ονοματι παολα στις ιεροδουλες. Μιλαμε για αυτη την παολα;;
Επειδη εγινε συζητηση απλα την σκεψη μου. Ειχε γινει δηλαδη μια κουβεντα περι χρονου/κοστους. Νομιζω οτι το 45λεπτο ειναι το ανωτατο οριο που δυσκολα ομως φτανεις μεχρι εκει. Γιατι απο οτι φαινεται οι περισσοτερες πεφτουν με τα μουτρα στην μπριτζολα οποτε σε ενα μισαορακι τα φωτα εχουν κλισει. Το 45' θα ισχυε αν μετα το φαγοποτι θα συνεχιζοταν η παρασταση ωσπου το κοντερ να διξει 45' Σωστα;;
Αλλα τι να της πεις...ξερεις εχεις κατσει μονο 30 οποτε δικαιουμε και αλλα 15???

Συνάδελφε κατ'αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Η Πάολα που λές είναι η γνωστή ελληνίδα Πάολα (το ΑΣΤΕΡΙ) που όμως δεν έχει καμμία σχέση με την Πάολα που θα πάει στην Σαρκουδίνου 56 (μακάρι να ήταν αυτή, ΟΚ. στουντιάκιδες,δεν σας παίρνουμε την γυναικάρα σας, εχουμε δικές μας :grin: :grin: :grin:) και που όπως έχει ειπωθεί είναι μάλλον η Πάολα από Φωκίωνος 11.

Τέλος όσον αφορά τον χρόνο ΝΑΙ, μόλις τελειώσει το φαγοπότι, να της ζητάτε την υπόλοιπη ώρα να σας κάνει μασάζ, εγώ αυτό κάνω και ελάχιστες φορές μου έχουν πει μα και μου και όσες τό'χουν κάνει, από μένα ΤΕΛΟΣ.........!!!!!!!!!!!
:referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
respect G.G.XXX και ZeroTolerance
εχω την εντυπωση πως η ομαδα στο Ζανοσπιτο πλεον πεταει.
για Καιτοσπιτο εχω να διαβασω καιρο καλη κριτικη.
μη μου πειτε για Μαρσι, μονο το a-level της αξιζει ,
κι αυτο το εχω βαρεθει πλεον, την εχω παρει 5-6 φορες απο Οκτώβρη.
θα την ξαναπαρω καποια στιγμη, αλλα μονο για τον παραπανω λογο.
υπηρεσιες βρισκω πολυ καλυτερες στο Ζανοσπιτο.

φιλε G.G.XXX η Ναταλι με εξεπληξε με τις δυνατοτητες της,
στην αρχη δε μου ειχε γεμισει το ματι.
(μετα ομως της γεμισα το στομα) :2funny: :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
νομίζω εσύ έχεις καιρό να επισκευθείς την κά Κάιτη και θα σου βάλει απουσίες....
όλο Σολωμου 54,59 είσαι τελευτάια...

Πήγα φίλε μου πήγα πριν 4-5 μέρες και πήρα την ψηλή την Τάνια :headbang: :headbang: :headbang: έχω γράψει και ενημέρωση, φοβάμαι πως το μαγαζί γίνεται ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε, μακάρι να κάνω λάθος αλλά και χθες που πήγε ένας φίλος μου και πήρε την Ελενίτσα, την χοντρούλα, έμεινε ευχαριστημένος μεν αλλά απ'ότι μου είπε, μετά το φαγοπότι, στα 35 λεπτά περίπου, η Ελενίτσα την "έκανε" :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Πήγα φίλε μου πήγα πριν 4-5 μέρες και πήρα την ψηλή την Τάνια :headbang: :headbang: :headbang: έχω γράψει και ενημέρωση, φοβάμαι πως το μαγαζί γίνεται ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε, μακάρι να κάνω λάθος αλλά και χθες που πήγε ένας φίλος μου και πήρε την Ελενίτσα, την χοντρούλα, έμεινε ευχαριστημένος μεν αλλά απ'ότι μου είπε, μετά το φαγοπότι, στα 35 λεπτά περίπου, η Ελενίτσα την "έκανε" :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κατάλαβα...
είναι φυσικό να συμβάινει αυτό όταν το μαγαζί έχει πολύ κοσμο και καλομαθαίνουν οι θεραπέυτριες....
εγώ πάλι τις προάλες που ήμουν στην Κομανούδη, μετά το 40 λεπτό η θεραπέυτρια ήταν μέσα στο αγχος, μη τυχόν και περάσουμε τα 50 λεπτά και της κάνει φασαρία η γρια που έχει το μαγαζί....

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Συναδελφε, τι να σου πω....Αν εσυ πας παραλιακη και σου σερβιρουν μπριζολιτσα, μπραβο σου και μαγκια σου. Εγω εχω παει 4 φορες και δεν εχει παιξει μπριζολα, και μια φορα που ρωτησα την κοπελα αρνηθηκε, ευγενικα μεν, σταθερα δε. Ειπε οχι και αυτο ηταν, οχι ισως, δεν ξερω, την αλλη φορα, μπορει κτλ.

Απο την αλλη οταν κρινω ενα καταστημα, κρινω τις υπηρεσιες που προσεφερε σε ΕΜΕΝΑ τη δεδομενη επισκεψη, και οχι τι θα μπορουσε να προσφερει, η τι ενδεχομενως να προσεφερε σε καποιον αλλον, καποια αλλη στιγμη.

Εμενω λοιπον στην κριτικη μου οτι το καταστημα ειναι καλο μεν, με καλο μασαζ και υπηρεσιαες γενικοτερα, ειναι ομως απο τα ακριβωτερα του ειδους και προς το παρον δεν φαινεται να σερβιρει κατι παραπανω απο τα αναμενομενα.

φιλαρα και απο μενα καλως ηρθες στις μασαζοεμπειριες. Απο αυτα που γραφεις καταλαβα οτι αναφερεσαιστην Αμαντα και μαλλον την εκανες τη κουτσουκελα σου, γιατι η μικρη απο παλια με καποια εξτραδακια κανει τα παντα ακαποτα. Δεν ξερω αν το κανει και στο Μελινοσπιτο αλλα σιγουρα ρχει γραψει πολλα στο κοντερ της και εμμεσως οταν τη πηρα και εγω μου το προτεινε, μαλλον γιατι με εκοψε για ανωμαλιαρη (που ειμαι). Φυσικα και δεν πηρα.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
sorry για το λαθος quote πιο πανω. Η απαντηση ηταν για τον νεο msex και οχι για τον whoremonger.

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Γεια σας συναθλητες,

Επισης, απο μια ανακαιφαλαιωση που εκανα εχθες απο το ν. 926 ... προκύπτουν τα εξης στοιχεία

Καλλιρόης 85  καλά σχολια για την Ελενη
Φερρων 19     χχχχχ
Σολωμου 59    καλα σχολια για Δεσποινα + Μελινα οι         οποιες παίρνουν και κ...ο (κουλουρι, σωστα;)
Σολωμου 54    Το Ζανοσπιτο. Ειναι πολλα τα ονοματα που εχουν αναφερθει εδω. Αναμεσα τους Ναταλι (και αλλες που τωρα δεν της εχω στη λιστα μπροστα μου)
Αν τωρα θέλεις κάποιος συναδελφος ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε =>Δεριγνυ 14
Στουρναρη 63 : Ο κύριος παιχτης λέγεται οτι ειναι η Μαρσυ

Μια διόρθωση.... Φερρών επισκεύτηκα προ 10ημέρου .... μασαζ με πετσέτα, πράγμα που ούτε στο choco δεν μου έκαναν και παρά τις φυλότιμες προσπάθειες δεν έπαιξε ούτε φραπεδούμπα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το ιδιο λετε με το φιλο.
παρακαλω τα ΔΕΝ να μπαινουν στα ΔΕΝ.
δεν το λεω για εσας , αλλα για τους επομενους.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπον....Χθες Μεσημερακι Γλυφαδα, διπλα στον ΑΒ.

Στα αρνητικα θα αναφερω το σχετικα υψηλο κοστος, 100Ε που μπορει να ανεβει και παραπανω με αρωματοθεραπεια, τζακουζι κτλ, και το γεγονος οτι το καταστημα φαινεται να μην προσφερει μπριζολα. Δεν ξερω αν στις επομενες φορες συμβει κατι. 

Σε γενικες γραμμες το προτεινω για οσους θελουν να κανουν καλο μασαζ, χωρις να καιγονται και καλα να φανε μπριζολα, και που δεν τους τρομαζει το αυξημενο κοστος. 
Εχει και μπριζολιτσα αλλα επαφιέται στην καλή θέληση της εκάστοτε θεραπενίδος. Επιπλέον θέλει κόπο και επισκέψεις άρα και γερό βαλάντιο μέχρι να είναι χαλαρώσουν. Επιπλέον,επειδή το κατάστημα δεν φημίζεται για τις καλονές του, στα μείον είναι πως δεν ξέρεις ποτέ ποιά θα είναι ελεύθερη. Οπότε πας συνήθως στα τυφλά. Eκτός και αν κλείνεις rendez vous.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom