You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Πηγα για πρωτη φορα Σολωμου 59 1ο οροφο .Δυο κοπελλες Αμαντα και Μελινα και μια
ακομα που δουλευε. Πηρα αμαντα γιατι μου φανηκε πολυ καυλιαρα .
Απο μασαζ εντελως ασχετη και δεν προσπαθει καθολου.Για περιπου 20 λεπτα
με πασαλειβε με κρεμα σα να βαζει αντιηλιακο μεχρι να απορροφηθει η κρεμα.
Απο μασαζ 0/10. Στη συνεχεια προχωρησε σε φραπε με καλαμακι για πολυ λιγο
και προχωρησε στη μπριζολα με γρηγορες κινησεις και πολυ προσποιητα
Για να πω την αληθεια δεν ενιωσα καθολου GFE και ξενερωσα .Για να τελειωσω την εβαλα
στα τεσσερα και με θεα την κολαρα της τελειωσα.
Επειδη μου αρεσει εστω το υποτυπωδες μασαζ, και μετα απο αυτο καλαμακι-μπριζολα,
δεν θα ξαναπαρω.Μετανοιωσα που δεν πηρα Μελινα αν και εχω ακουσει καλα λογια
Για να πω την αληθεια δεν ενιωσα καθολου GFE και ξενερωσα .Για να τελειωσω την εβαλα
Επειδη μου αρεσει εστω το υποτυπωδες μασαζ, και μετα απο αυτο καλαμακι-μπριζολα,
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Καλλιρόης 48 το ανάγνωσμα.
Μετά από πολύ καιρό επισκέπτομαι το ίδρυμα της Φρατζή 4. Η Θοδώρα επί της υποδοχής και η μόνη που άξιζε η Ζάνα. Σκέφτηκα την υγεία μου και απέπλευσα διακριτικά και βλέποντας τη Θοδώρα να μου κατεβάζει μια μούρη έτοιμη να με σκοτώσει που φεύγω. Να αλλάξειο κάστ άμα θέλει να κάτσω. Με αλογομούρα δεν πάω!!
Δίπλα λοιπόν, στην Καλλιρόης πέρασαν πολλές μανταμίτσες αλλά καμιά δεν μου έκανε το απόλυτο κλικ. Η ώρα 17:15. Ήμουνα στο μεταίχμιο να μείνω ή να φύγω. Είπα όμως να δοκιμάσω τελικά. Ελένη λοιπόν, 30άρα Ρωσίδα από Καύκασο. Γλυκύτατη συμπεριφορά, ναζιάρα και ερωτιάρα.
Καλό μασάζ, άνω του μετρίου. Deep throat και ιδιαίτερα φιλική. Μεγάλο συν πως έκανε τα πάντα με προφύλαξη και πρόσεχε κι όλας γενικά, πολύ καθαρή.
Στην πίπα παιδιά παραλίγο να με τελειώσει με μια κίνηση, κρατήθηκα στο τσακ, οπότε και μετά σερβιρίστηκε μπροζολίδιον απολαυστικόν. Πάααααρα πολύ καλή εμεπιρία.
Χαλαρά και ξανάπαιρνα, αλλά μόνο μία ακόμα φορά μια και βαριέμαι εύκολα τα ίδια και τα ίδια....
Μετά από πολύ καιρό επισκέπτομαι το ίδρυμα της Φρατζή 4. Η Θοδώρα επί της υποδοχής και η μόνη που άξιζε η Ζάνα. Σκέφτηκα την υγεία μου και απέπλευσα διακριτικά και βλέποντας τη Θοδώρα να μου κατεβάζει μια μούρη έτοιμη να με σκοτώσει που φεύγω. Να αλλάξειο κάστ άμα θέλει να κάτσω. Με αλογομούρα δεν πάω!!
Δίπλα λοιπόν, στην Καλλιρόης πέρασαν πολλές μανταμίτσες αλλά καμιά δεν μου έκανε το απόλυτο κλικ. Η ώρα 17:15. Ήμουνα στο μεταίχμιο να μείνω ή να φύγω. Είπα όμως να δοκιμάσω τελικά. Ελένη λοιπόν, 30άρα Ρωσίδα από Καύκασο. Γλυκύτατη συμπεριφορά, ναζιάρα και ερωτιάρα.
Καλό μασάζ, άνω του μετρίου. Deep throat και ιδιαίτερα φιλική. Μεγάλο συν πως έκανε τα πάντα με προφύλαξη και πρόσεχε κι όλας γενικά, πολύ καθαρή.
Στην πίπα παιδιά παραλίγο να με τελειώσει με μια κίνηση, κρατήθηκα στο τσακ, οπότε και μετά σερβιρίστηκε μπροζολίδιον απολαυστικόν. Πάααααρα πολύ καλή εμεπιρία.
Χαλαρά και ξανάπαιρνα, αλλά μόνο μία ακόμα φορά μια και βαριέμαι εύκολα τα ίδια και τα ίδια....
Ελατε ρε μη τρελλαινοσαστε!!!!!τι ζητησε ο ανθρωπος....να του πει 2 πραγματα καποιος που ξερει!!!!τι εγινε????καλυτερα να ανανεωνονται και οι ενημερωσεις!!!!προτιμοτερο να επαναλαμβανονται συνεχεια οι ενημερωσεις παρα να γεμιζουν οι σελιδες με....κουλτουρα!!!!εκανες το ...κοπο να γραψεις για να του βαλεις χερι ενω με λιγοτερη....κουραση θα τον ειχες ενημερωσει!!!!!ο.κ. σε γενικες γραμμες πρεπει να κοιταμε και λιγο πιο πισω αλλα σε ολους μας τυχαινει να θελουμε μια ....γρηγορη ενημερωση!!!!!!αν ειναι στα δεν η στα ναι σε ρωτησε!!!!!δεν σου ειπε να γραψεις την ιστορια της ζωης σου!!!!!(οπως με αναγκασες εσυ να κανω εγω!!!!)Γιατί πρεπει να γραφονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια? τουλάχιστον για το δευτερο υπάρχουν αναφορές,η μια εκ των οποιων δική μου....κανε τον κοπο να διαβασεις μερικες σελίδες...οχι ολα στο πιατο...
Υπαρχει ακομα και το κουμπι αναζήτησης.....
ας μην ειμαστε τοσο ....τυπικοι!!!!!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έλεος φίλοι μου συναγωνιστές , με τα 80 και 100 που δίνουμε στα καταστήματα άυτα και να μην περνάμε καλά , πολλοί έχουν απογοητευτει και παραπονεθεί συνεχώς τελευτεο καιρό, και στο τέλος τέλος εμείς φταίμε , απλα τα πργαματα , κοκκινη καρτα και τελιοσε η ιστορία , τι νομίζουνε οι κυριες άυτες , ότι με το να μας χαϊδέψουνε λίγη ώρα και να στήσουνε κόλο 5 λεπτά καθαρίσανε ?εγώ προσωπικά και οι περισσότεροι εδώ μέσα , πιστεύω ότι πέρα από το έξτρα αυτο που μετραει ειναι και το καλο μασαζ ,που δυστυχώς όλο και μετριάζει στα περισοτερα καταστηματα ,δεν λεω υπαρχουν καταστηματα που προσφερουν καλο μασαζ ,ομος είναι μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού,ο συνδυασμός το καλο μασαζ μιας ωραίας και εξυπηρετηκης κοπέλας είναι ότι καλύτερο ,που μακραν λεω οτι τη προτια την εχει η Ζανα και μονο...τελος πάντων , απλά πρέπει να κάνουμε σωστές επιλογές , τα μασαζ ήταν και είναι ότι καλύτερο στο χορό άντο...Πηγα για πρωτη φορα Σολωμου 59 1ο οροφο .Δυο κοπελλες Αμαντα και Μελινα και μια
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
τελικα εχουμε αναφορα για τζουλι απο στουρναρη?
Καλημέρα και καλό μήνα. Η Τζούλι περνάει αρκετά συχνά από την Στουρνάρη,
αλλά δεν δουλεύει για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ασε που υπαρχει ιδια ακριβως ερωτηση στην κορυφη της σελιδας.
εκει διπλα στην αναζητηση ;)
Σορρυ για το οφτοπικ αλλα επειδη η αναζητηση που αναφερεσαι δεν ειναι η καλύτερη να προτιματε την αναζήτηση πανω πανω (πανω απο τη διαφημιση κατω απο το toolbar)δεξια (οπως μπαινουμε) που γραφει google!!!
Συναγωνιστές γεια σας.
Πριν από 1-2 ώρες πέρασα από Ευήνου κ Σινώπης όπου παρούσα ήταν μόνο η Ρίτα (καστανή λεπτή μετρίου ύψους και όχι του γούστου μου) .. και η καθαρίστρια!!!! Η Ρίτα μου είπε ότι είχαν λόγω καλοκαιριού ελλέιψεις σε προσωπικό ... χωρίς πρόβλημα πάντως μου ανέφερε ότι το απλό μασσάζ για 45 λεπτά έχει 60 ευρώ και αν θέλω πρόγραμμα ... το συζητάμε. Δεν μου έκανε κλικ όμως και αποχώρησα ... αυτά για σήμερα.
Πριν από 1-2 ώρες πέρασα από Ευήνου κ Σινώπης όπου παρούσα ήταν μόνο η Ρίτα (καστανή λεπτή μετρίου ύψους και όχι του γούστου μου) .. και η καθαρίστρια!!!! Η Ρίτα μου είπε ότι είχαν λόγω καλοκαιριού ελλέιψεις σε προσωπικό ... χωρίς πρόβλημα πάντως μου ανέφερε ότι το απλό μασσάζ για 45 λεπτά έχει 60 ευρώ και αν θέλω πρόγραμμα ... το συζητάμε. Δεν μου έκανε κλικ όμως και αποχώρησα ... αυτά για σήμερα.
καλημερα παιδες.
εχει κανεις να μου προτεινει κανενα καλο κοματι στο πειραια??
ευχαριστω
Στη Φίλωνος δεν βρήκες τίποτα αξιοπρεπές;
Γενικά, μέτρια τα πράγματα στον Πειραιά, φίλε.
χτεσινη επισκεψη μαρνης 2-8 αποφασισμενος για μαγια! εφτασα 10.20! πουρνο πουρνο! ηταν μονο η ναταλια που εχω ξαναπαρει... μετα κατα τις 10.30 ηρθε η θεοδωρα αλλα αν και πειρασμος αντισταθηκα... 11 παρα ηρθε η μαγια και πηγαμε στο δωματιο μεσα δεξια.. ειναι οπως τα εχουν περιγραψει... φοβερο μασαζ κι ακομα καλυτερο body2body...ειναι μιλφακι αλλα αξιζει!! με χαλασε που οταν την ρωτησα αν καβλωνει ποτε στην μπριζολα μου απαντησα αρνητικα...το βλεπει μονο επαγγελματικα...τα πηρα λιγο αλλα με ενα γερο σφυροκοπημα τελειωσα...
πολυ καλη αλλα με ενα εξτρα μειον οτι κατα την διαρκεια του μασαζ ελεγε τα προσωπικα της προβληματα...ειπε οτι τηε φανηκα καλο παιδι να μου τα εκμηστηρευτει....το σεβομαι....
ενα ακομα μεγαλο θεμα που το εχουμε ξανασυζητησει εδω μεσα ειναι η αναφορα δρομων.... πριν φυγω με κρατησαν στο δωματιο να φυγουν καποιοι.... μεα μου ειπαν οτι ηταν απο το ηθων να ελενξουν χαρτια!μαλλον καποιοι εξυπνοι μπατσοι που μπαινουν κι εδω μεσα το εκμεταλλευονται και τις εκβιαζουν!! ΠΡΟΣΟΧΗ τι λεμε λοιπον!!
πολυ καλη αλλα με ενα εξτρα μειον οτι κατα την διαρκεια του μασαζ ελεγε τα προσωπικα της προβληματα...ειπε οτι τηε φανηκα καλο παιδι να μου τα εκμηστηρευτει....το σεβομαι....
ενα ακομα μεγαλο θεμα που το εχουμε ξανασυζητησει εδω μεσα ειναι η αναφορα δρομων.... πριν φυγω με κρατησαν στο δωματιο να φυγουν καποιοι.... μεα μου ειπαν οτι ηταν απο το ηθων να ελενξουν χαρτια!μαλλον καποιοι εξυπνοι μπατσοι που μπαινουν κι εδω μεσα το εκμεταλλευονται και τις εκβιαζουν!! ΠΡΟΣΟΧΗ τι λεμε λοιπον!!
ποτε προλαβες?? που το εμαθες οτι ανοιγε??Εν πάσει περιπτώσει,στην Σαρκουδίνου εγω πήγα την πρώτη μερα που ανοιξε,πριν 15 μερες περιπου και πέρασα πολύ καλά.....
ασχετο... παιζει καπου καποιο που υπαρχει καποια εκει μεσα που θυμιζει ναθαναηλ?? κατι ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι... μπορει καποιος να με διαφωτισει?
Παίδες έμαθα από ένα φίλο για ένα στουντιο μασατζίδικο στη Γλυφάδα όπου η μπριζόλα είναι η κυρίως υπηρεσία και το μασαζ έρχεται επικουρικά,
Εκεί μπορεις να κάνεις και τετραπλό με λεσβιακό μαζί.
Ξέρει κανεις τίποτε?
Επίσης πας μόνο συστημένος.
Περιμένω ενημέρωση
Εκεί μπορεις να κάνεις και τετραπλό με λεσβιακό μαζί.
Ξέρει κανεις τίποτε?
Επίσης πας μόνο συστημένος.
Περιμένω ενημέρωση
Από χθεσινή επίσκεψη με φίλο στις μασαζερί της Σολωμού αναφέρω:
Στο 59 οι κοπέλες είναι μόνο 3 (Μελίνα, Δέσποινα και Αμάντα) και ήταν όλες σε δουλειά.
Έτσι πήγαμε στο 54 στον 6 όπου εκεί είχαμε απαρτία όλων των κοριτσιών Νάταλι, Αντελίνα, Ζάνα, Ελένη, Κατερίνα κλπ.
Ο φίλος πήρε Ζάνα και έμεινε φυσικά ευχαριστημένος (και με το φοβερό μασάζ)
Εγώ πήρα την θεία Ελένη και επίσης το απόλαυσα όσο δεν παίρνει.
Στο 59 οι κοπέλες είναι μόνο 3 (Μελίνα, Δέσποινα και Αμάντα) και ήταν όλες σε δουλειά.
Έτσι πήγαμε στο 54 στον 6 όπου εκεί είχαμε απαρτία όλων των κοριτσιών Νάταλι, Αντελίνα, Ζάνα, Ελένη, Κατερίνα κλπ.
Ο φίλος πήρε Ζάνα και έμεινε φυσικά ευχαριστημένος (και με το φοβερό μασάζ)
Εγώ πήρα την θεία Ελένη και επίσης το απόλαυσα όσο δεν παίρνει.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μετά από λίγες μέρες απουσία στο ναό τις Σολωμού 54 στο 6to ,σήμερα βρήκα την ευκαιρία και πήγα,υποδοχή η γνωστη κυρια ,αρχίζει το γνωστό ευγενικό μπουρού μπουρού,ευτυχώς ήρθε η Ζάνα και με απάλλαξε, ζήτησα την Ναταλ , που όντως όπως έχουνε πει και άλλοι φίλοι άυτα τα περιττά κιλά τις κάθονται τέλεια πάνω στο σώμα ,καλο μασαζ σκέτη απόλαυση,στο φεύγα με φωνάζει η Ζάνα και μου λέει , έλα να σου γνωρίσω την φιλί μου που από σήμερα θα εργάζεται εδώ μαζί μας,πήγα στο σαλόνι που καθόταν μαζί με την Ελένη , μου είπε ότι την λένε Ένα και είναι από την ίδια πατρίδα με την Κατερίνα , δηλαδή Πολωνια ,μικρή ,πολύ όμορφη θα έλεγα ,περίπου το σωματότυπο τις Κατερίνας ,μαύρο μαλλί ,μεγάλο στήθος ,με λίγα λόγια αστεράκι ,όσο για ποιότητα μασαζ και συμπεριφορά δωματίου ,περιμένω εντυπώσεις από φίλους μας συναγωνιστές ,το μονο σίγουρο είναι ότι στην επομενη φορα θα την ψηφίσω, αξίζει η κοπελίτσα....
αφου δεν την δοκιμασες!! :S :Sαξίζει η κοπελίτσα....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66