Επισκέπτης
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ Σολωμού 54 simply THE BEST!!!
...και ψεκασμός στην ΠΡΟΣΤΥΧΟΦΑΤΣΑ της!!!
PITSIRIKA OR KAMIA GIAGIA? POSO PAEI? TI ORA KLEINOYN APOPSE 830?
Εχω παρατηρήσει οτι μαζί με ολο γενικά το site φθινει και το παρον thread.Λίγες οι νεες ενημερώσεις,ολο οι ιδιες και οι ιδιες γκόμενες,κλπ.Μάλλον το παρακάναμε ολο το χειμώνα και τωρα καλοκαιριατικα δε λεει να σε βαζουν σε ενα σκοτεινο δωματιο και να σε τριβουν με λάδια....
Το προσωπικό σε ολα τα ιδρύματα ειτε δεν ανανεώνεται,η ανανεωνεται με μπάζα....Καλυμμένα μπουρδελλα ειναι τα περισσότερα,ειδικά αυτά του κέντρου,οπου πήγαμε,ξαναπήγαμε,ε....βαρεθηκαμε πια.....τουλάχιστον στα sudio ξερεις τι θα πάρεις και τι θα πληρώσεις...Στα μασατζίδικα,ελπίζεις να πάρεις κατι καλό και ελπίζεις να μην σε γδαρουν κιολας.....
Γιατι ψέμματα είναι ?Μην τα λες αυτά γιατί θα αρχίζουν να σκούζουνε οι τσάτσοι του χώρου
ok συναγωνιστη,"οχι ολα στο πιατο",αλλα επειδη ολα ειναι δανεικα στη ζωη πρεπει να προσεχουμε τι λεμε γιατι μπορει να βρεθει μπροστα μας.επισης νομιζω οτι οπου μπορουμε να βοηθαμε πρεπει να το κανουμε εκτος εαν το μονο που θελουμε ειναι να κανουμε δηθεν κινησεις εντυπωσιασμου.Γιατί πρεπει να γραφονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια? τουλάχιστον για το δευτερο υπάρχουν αναφορές,η μια εκ των οποιων δική μου....κανε τον κοπο να διαβασεις μερικες σελίδες...οχι ολα στο πιατο...
Υπαρχει ακομα και το κουμπι αναζήτησης.....
...αν ξέρεις στείλε μου με π.μ...αμα δόσεις μια 200 αρα,οτι θες υπάρχει.....
ok συναγωνιστη,"οχι ολα στο πιατο",αλλα επειδη ολα ειναι δανεικα στη ζωη πρεπει να προσεχουμε τι λεμε γιατι μπορει να βρεθει μπροστα μας.επισης νομιζω οτι οπου μπορουμε να βοηθαμε πρεπει να το κανουμε εκτος εαν το μονο που θελουμε ειναι να κανουμε δηθεν κινησεις εντυπωσιασμου.
ευχαριστω.