Επισκέπτης
Ρε σύντροφοι θα μου πει κανείς τελικά τι παίζει ΔΕΡΙΓΝΥ 14 ?
??????????????????????????????????????????????????????????????????
Ρε σύντροφοι θα μου πει κανείς τελικά τι παίζει ΔΕΡΙΓΝΥ 14 ?
ηρεμα δανιηλ τεκνο μου
αν καποιος ξερει θα σου πει ...
μην ειμαστε ανυπομονοι...
Μετά την απομάκρυνση του παπαγιώργη, το thread έχει πάρει την κάτω βόλτα. Έχουμε κι εκείνον τον τρόμπα τον buddha, που δεν κάνει άλλη δουλειά από το να γράφει ό,τι του κατέβει, κι έδεσε το γλυκό.
Απορία: Γιατί έγινε warned o παπαγιώργης;
Φιλε περιεργε 1 την Τζουντη την ινδη την γνωριζω πολυ καλα ,αλλα εχω εναμιση χρονο να παω στο ιδρυμα της γιαυτο ρωτησα αν εχει αλλαξει κατι .Την μαρτζι που αναφερεις δεν γνωριζω , σε ποιο ιδρυμα προσφερει τις υπηρεσιες της ?21 grams φιλε για σου η μαρτζι ειναι φιλη μου την ξερω και απο αλλου λογω πειραιωτες γαρ και αυτη μια απο τα ιδια ειναι σου λενε μονο μασαζ αμα εισαι καινουργιος την τριτη φορα αμα πας σου κανουν φραπε μετα σου δινουν καποια κοψιδια ατο που ξερω ειναι οτι καποιοι τρωνε μπριζολα αυστηρα εγω δεν γου σταρω να κανω με τη μαρτζι αυτο μπορουσα αν παω μενουμε στα πασαλειματα μονο.απορω ομως εχεις καμποσες φορες και ειναι δεν. εγω τη βρισκω με τη τζοντι μου αρεσει εντος τον ημερων λεω να παω θα σου κανω πμ να παμε μαζι.
Πες τα Χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!!!!
ανικητο το Δεσποινακι.....Δεν έχω πάρει την Αμάντα από εκεί αλλά νομίζω πως αν με ξαναπάει ο δρόμος προς τα κει, τη σιγουριά της Δέσποινας θα αναζητήσω.
Αυτά.
Μακρια άπο Ηπείρου 22Σύντροφοι Ηπείρου 22 και Δεριγνύ 14 παίζει φραπές?
Σύντροφοι Ηπείρου 22 και Δεριγνύ 14 παίζει φραπές?