Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κώδικας:
ΚΥΡΙΑ 33χρονη προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία, ανανέωση, τηλέφωνο για ραντεβού

Έτσι εμφανίζεται η αγγελία στα ΝΕΑ, με τηλέφωνο (μπορείτε να το βρείτε στο Google πολύ εύκολα). Πήρα τηλέφωνο και μου είπε (ελληνίδα ακούστηκε): 100 ευρώ, στο χώρο μου, για μία ώρα, μασάζ και σεξ.
Μήπως γνωρίζετε κάτι; Τελειώνει σε 506 το κινητό.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε astari για σου  στη λαμπρακη ηποιο καλη ειναι η ινδη η τζοντι δουλευαι παλιοτερα θησεως στο μασαζ ειναι φοβερη πρεπει να σε ξερει πολυ καλα για να σου δωση κατι παραπανω απο φραπε αν αντεχεις κσλως αλλιως αστο φιλικα περιεργος.

Φίλε periergos1,

μιας και φαίνεται ότι έχεις πάντα καλές πληροφορίες για τα μαγαζιά στον Πειραιά και στη Θησέως, η άλλη θεραπεύτρια (Ελληνίδα, Μάρτζη, milf), δίνει τίποτα παραπάνω από φραπέ; Έχω πάει κάμποσες φορές στο ίδρυμα και δεν έχω πάρει κάτι παραπάνω. Για τη Τζόντη συμφωνώ ότι κάνει πολύ καλό μασάζ, από εμφάνιση μέτρια. Αν δεν θες να απαντήσεις δημόσια, απάντα με π.μ.

Ευχαριστώ.

gerolukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία πληροφορία για Ομήρου 44 & Σόλωνος (στο κέντρο) ?

spials

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα και εγω Χαιδαρι και χτυπαγα κουδουνι, αλλα στου κουφου την πορτα. Αν καποιος γνωριζει κατι για την Μαρινα που δουλευε στην Βεικου ας ειδοποιησει, καλη συνεχεια σε ολους!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Κώδικας:
ΚΥΡΙΑ 33χρονη προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία, ανανέωση, τηλέφωνο για ραντεβού

Έτσι εμφανίζεται η αγγελία στα ΝΕΑ, με τηλέφωνο (μπορείτε να το βρείτε στο Google πολύ εύκολα). Πήρα τηλέφωνο και μου είπε (ελληνίδα ακούστηκε): 100 ευρώ, στο χώρο μου, για μία ώρα, μασάζ και σεξ.
Μήπως γνωρίζετε κάτι; Τελειώνει σε 506 το κινητό.
Λέω να το δοκιμάσω αλλά κάτι δεν μου άρεσε στην φωνή της.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Είπε ότι είναι 35 στα 36, με καμπύλες και μεγάλο φυσικό στήθος, και κάθεται για πλήρες μασάζ και μία εκτόνωση.
Αν δοκιμάσεις, πες μας, apoc.  ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είπε ότι είναι 35 στα 36, με καμπύλες και μεγάλο φυσικό στήθος, και κάθεται για πλήρες μασάζ και μία εκτόνωση.
To σκέφτομαι ρε φίλε.Αλλά κάτι δεν μου άρεσε και 100 είναι κάπως.Ελεύθερη σχέση.......Μάλιστα

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

μαγκες μακρυαα ειναι 40+++ και 250κιλα+++++++

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
φιλε μου www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,41762]xpapad[/url],
ποσως με ενδιαφερει αν τρως μπριζολιτσα στο τσοκο σπα ή οπου αλλου και δε θες να το πεις,
επειδη ερωτευτηκες τη θεραπευτρια και σου ειπε οτι δεν το κανει με ολους τους πελατες και
να μεινει μεταξυ σας.
ποσως με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι υπαρχει ντελο που χρεωνει 20Ε για 15'
(εικοσι ευρω για δεκαπεντε λεπτα) ,δηλαδη βγαζει μεικτα 60 ευρω την ωρα,
αντε να σου πω 80 γιατι εσυ πας με το σωβρακο και την καποτα φορεμενη.
ποσως με ενδιαφερει να καταλαβεις οτι κατι ατομα σαν κι εσενα ειναι τα ρεζιλια της πιατσας, με μια λεξη "πουτανοδουλος" , με ολο το σεβασμο στα κοριτσια που κανουν
το επαγγελμα αυτο.αν θες παρτο χαμπαρι οσο ειναι νωρις και μη γινεσαι το θυμα καθε πονηρης. ανθρωποι της δικης σου αθωοτητας και αγαθοσυνης ειναι αυτοι που συντηρουν καταστηματα στα οποια οι τιμες υπερβαινουν τα 60Ε/45' ( μιλω παντα για απλο μασαζ)
ποσως με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις οτι σεβομαστε τις αποψεις σου περι μασαζ,
οποιες κι αν ειναι αυτες,αλλα αν αυτες δεν περιεχουν ουσιαστικες πληροφοριες , καλυτερα
να τις αναλυεις στο θεμα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]Μασαζερι Αποψεις-Αποριες[/url] και σου υποσχομαι προσωπικα δε θα αφηνω κανεναν να γελαει.
Με λιγα λογια
Γραφε οτι γουσταρεις . αρκει να εισαι σιγουρος πως εισαι στο καταλληλο νημα.
Μονο αυτο με ενδιαφερει ,για να μην κουραζονται οι συναδελφοι διαβαζοντας ασχετα πραγματα.
Υ.Γ.
"Στουρναρι" θα εισαι ικανος να με αποκαλεσεις μονο στην περιπτωση που μου δωσεις καποια πληροφορια διασταυρωμενη και αυτη παει στραφι. Αν εγραψες εδω μονο και μονο για να δυσφημισεις ενα καταστημα που ανηκει στα ΝΑΙ απο το 90% των συναθλητων, μονο και μονο επειδη πηγες στη μασαζερι με υφος "ηλθε ο γαμιας σας" και εφαγες την πορτα μαζι με την κασα στα μουτρα, και θες να πασπαλισεις την αποτυχια σου με εκφρασεις του τυπου " μ αρεσει να σκοραρω στα δεν ,διοτι αυτες που δουλευουν εκει ειναι οι κανονικες μασατζουδες, οι υπολοιποι ειστε θυματα γιατι νομιζετε πως αυτες που πατε ειναι μασατζουδες..." κ.ο.κ σε πληροφορω οτι ακομα εισαι πολυ μικρος, αν και εισαι 30αρης, και πολυ ηλιθιος να θες να στηριξεις μια μαλακια που ξεστομισες πανω στην παραζαλη σου με αντιφασκοντα επιχειρηματα.
Εδω μεσα οι πληροφοριες ειναι "παρ'το-βαλ'το" και οχι "παρτο πετα το στο βαλτο".
Αντε αγορι μου να κλαφτεις αλλου. Μοιρολογητρες δε γιναμε ακομα.
Τα σεβη μου και καλα μυαλα ;)
Καλησπερα, αν και εχω διαβασει κανα διωρο την κριτική σου και ειπα οτι δεν θα δωσω συνέχεια το μετανιωσα, ετσι θα σου γραψω και εγω δυο λογια γιατι πραγματικά εσυ εισαι εκτος θεματος! Διαβαζοντας την παραπανω κριτική σου πραγματικά ενθουσιαστηκα, μια κριτική αψογη απ΄ολες τις αποψεις, σωστη συνταξη, ορθογραφημένη πλήρως, χρησημοποιώντας ομορφες λεξεις εντυπωσιασμου (εδω θα πονταρα οτι στις πανελληνιες εγραψες 18-19 έκθεση)αλλα μόνο αυτο κερδισες τις εντυπώσεις χάνοντας την ουσία.
Ποια ειναι ομως η ουσια? Καταρχην θα πρεπει να ξεκαθαρισεις στο φτωχο σου μυαλουδακι οτι εγω και συ δεν διαφερουμε, ειμαστε ιδιοι, ειμαστε και οι δυο μπουρδελιαρηδες (πιθανος αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο χωρις να γνωριζω το ποιος απο τους δυο εχει τα πρωτια)αρα ξεκινωντας μ΄αυτο σαν δεδομενο θυμα δεν ειμαι μονο εγω αλλα και οι δυο μας και πιο συγκεκριμενα θυματα του μουνιου.Παρακαπτω ολα τα της κριτικής σου "ποσως με ενδιαφερει...." γιατι και εμενα ποσως με ενδιαφερει τι σε ενδιαφερει, συνεχιζω και λεω ενω διαβαζω αρκετα το συγκεκριμένο forum  οπως θα εχεις διαπιστωσει σπανιως γραφω, διαπιστωσα λοιπον μια μεγαλη παραπλανηση που γινεται, αναφερεται καποιο μαγαζι στα ΔΕΝ συνεχεια ενω στην ουσια δεν ανηκει στα ΔΕΝ και αντι να σε προβληματισει αυτη η αποψη να σε κανει λιγο πιο καχυποπτο με το τι γινεται εδω μεσα και με το τι παραπλανηση πεφτει προτιμας τον εαυτο σου αθωο και αγαθο. Δεν σου λεω σε καμια περιπτωση να με πιστεψεις σου λεω απλα να σε προβληματισει.θα με ρωτησεις βεβαια γιατι δεν λεω πιο μαγαζι ειναι αυτο? θα σου απαντησω φιλε με ολη την ειλικρινεια που με διαθετει, προτιμω το μαγαζι να παραμεινει στο ΔΕΝ για τη μαζα αλλα δεν ειμαι πουστης και κουφαλα να σας παραπλανω οτι δηθεν ανηκει στα ΔΕΝ εφαγα φολα και ολα τα παρεμφερει.
Τελος για να κλεισω θελω να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργησα σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλω κανενα ( το στουρναρι ειπωθηκε επειτα απο ειρωνικη σου απαντηση)και αφηνω τον καθενα στο σκοτος του....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα, αν και εχω διαβασει κανα διωρο την κριτική σου και ειπα οτι δεν θα δωσω συνέχεια το μετανιωσα, ετσι θα σου γραψω και εγω δυο λογια γιατι πραγματικά εσυ εισαι εκτος θεματος! Διαβαζοντας την παραπανω κριτική σου πραγματικά ενθουσιαστηκα, μια κριτική αψογη απ΄ολες τις αποψεις, σωστη συνταξη, ορθογραφημένη πλήρως, χρησημοποιώντας ομορφες λεξεις εντυπωσιασμου (εδω θα πονταρα οτι στις πανελληνιες εγραψες 18-19 έκθεση)αλλα μόνο αυτο κερδισες τις εντυπώσεις χάνοντας την ουσία.
Ποια ειναι ομως η ουσια? Καταρχην θα πρεπει να ξεκαθαρισεις στο φτωχο σου μυαλουδακι οτι εγω και συ δεν διαφερουμε, ειμαστε ιδιοι, ειμαστε και οι δυο μπουρδελιαρηδες (πιθανος αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο χωρις να γνωριζω το ποιος απο τους δυο εχει τα πρωτια)αρα ξεκινωντας μ΄αυτο σαν δεδομενο θυμα δεν ειμαι μονο εγω αλλα και οι δυο μας και πιο συγκεκριμενα θυματα του μουνιου.Παρακαπτω ολα τα της κριτικής σου "ποσως με ενδιαφερει...." γιατι και εμενα ποσως με ενδιαφερει τι σε ενδιαφερει, συνεχιζω και λεω ενω διαβαζω αρκετα το συγκεκριμένο forum  οπως θα εχεις διαπιστωσει σπανιως γραφω, διαπιστωσα λοιπον μια μεγαλη παραπλανηση που γινεται, αναφερεται καποιο μαγαζι στα ΔΕΝ συνεχεια ενω στην ουσια δεν ανηκει στα ΔΕΝ και αντι να σε προβληματισει αυτη η αποψη να σε κανει λιγο πιο καχυποπτο με το τι γινεται εδω μεσα και με το τι παραπλανηση πεφτει προτιμας τον εαυτο σου αθωο και αγαθο. Δεν σου λεω σε καμια περιπτωση να με πιστεψεις σου λεω απλα να σε προβληματισει.θα με ρωτησεις βεβαια γιατι δεν λεω πιο μαγαζι ειναι αυτο? θα σου απαντησω φιλε με ολη την ειλικρινεια που με διαθετει, προτιμω το μαγαζι να παραμεινει στο ΔΕΝ για τη μαζα αλλα δεν ειμαι πουστης και κουφαλα να σας παραπλανω οτι δηθεν ανηκει στα ΔΕΝ εφαγα φολα και ολα τα παρεμφερει.
Τελος για να κλεισω θελω να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργησα σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλω κανενα ( το στουρναρι ειπωθηκε επειτα απο ειρωνικη σου απαντηση)και αφηνω τον καθενα στο σκοτος του....

Φιλαρακι παντα σεβομενος τις αποψεις σου και κινδυνευοντας να βγουμε ολοι  off topic  πρεπει να σουπω καποια πραγματα....
Ξεκαθαρισε μεσα σου καποια πραγματα!!!!!!!
Το μαγαζι που λες στο σαιτ χρεωνεται στα ΔΕΝ η οχι???
Απο οτι εχεις πει μαλλον στα ΔΕΝ!!!!ΩΡΑΙΑ!!!εσυ τωρα μας ειπες οτι ΚΑΚΩΣ συμβαινει αυτο και εκ του ΠΟΝΗΡΟΥ!!!!!Λες δηλαδη οτι ανηκει στα ΝΑΙ!!!!!!
Αρα τι θα κερδισεις αν δεν το πεις αφου για ΟΛΟΥΣ ισχυει το ιδιο...και οποιος παει θα φαει ...αν δεν εχω καπου χαθει (που δεν το νομιζω!!!!)προσπαθησε ηρεμα και ωραια και ξεκαθαρισε μεσα σου πως το εννοεις!!!!!
Και πες ξεκαθαρα:ανηκει στα ΔΕΝ η ΟΧΙ????
Μαλλον μας εχεις μπερδεψει!!!!!!
Αν ανηκει στα ΔΕΝ και εσυ με την ''μαγκια''σου εφαγες τοτε γιατι λες οτι κακως εδω χρεωνεται ετσι??????

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
21 grams φιλε για σου  η μαρτζι ειναι φιλη μου την ξερω και απο αλλου λογω πειραιωτες γαρ και αυτη μια απο τα ιδια ειναι σου λενε μονο μασαζ αμα εισαι καινουργιος την τριτη φορα αμα πας σου κανουν φραπε μετα σου δινουν καποια κοψιδια ατο που ξερω ειναι οτι καποιοι τρωνε μπριζολα αυστηρα εγω δεν γου σταρω να κανω με τη μαρτζι αυτο μπορουσα αν παω μενουμε στα πασαλειματα μονο.απορω ομως εχεις καμποσες φορες και ειναι δεν.      εγω τη βρισκω με τη τζοντι μου αρεσει  εντος τον ημερων λεω να παω  θα σου κανω πμ  να παμε μαζι.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και μια παρακληση συναγωνιστες ειδικως η  παλλιες καραβανες του σπορ εχουμε αναφερθη και αλλοι φορα σε κανα δυο προσωπα καποιοι συναγωνιστες ενδιαφερθηκαν με νοσταλγια και για να μη ξεχνιομαστε μιλαω για τη χαρα απο ξενοπουλου παλιοτερα θησεως και μιχαλακοπουλου και για την μιρελα η αθηνα το σωστο ονομα απο νεα σμυρνη ωριμου παλαιωλογου αμπελοκοιπη και τελευταια φορα μιχαλακοπουλου οποιος της εχει δει να δωση αναφορα.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
21 grams φιλε για σου  η μαρτζι ειναι φιλη μου την ξερω και απο αλλου λογω πειραιωτες γαρ και αυτη μια απο τα ιδια ειναι σου λενε μονο μασαζ αμα εισαι καινουργιος την τριτη φορα αμα πας σου κανουν φραπε μετα σου δινουν καποια κοψιδια ατο που ξερω ειναι οτι καποιοι τρωνε μπριζολα αυστηρα εγω δεν γου σταρω να κανω με τη μαρτζι αυτο μπορουσα αν παω μενουμε στα πασαλειματα μονο.απορω ομως εχεις καμποσες φορες και ειναι δεν.      εγω τη βρισκω με τη τζοντι μου αρεσει  εντος τον ημερων λεω να παω  θα σου κανω πμ  να παμε μαζι.

Φίλε periergos1, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σου έχω στείλει π.μ. Αν θες απάντησε, αν όχι καλή καρδιά. Ευχαριστώ ξανά.

Επισκέπτης

Ρε σύντροφοι θα μου πει κανείς τελικά τι παίζει ΔΕΡΙΓΝΥ 14 ?

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δυο ερωτησεις συντροφοι η κινεζουλα στην δημοκριτου κολονακι τη ηλικια εχει και αν παιζει φραπε απο την πρωτη και αν καποιος εχει παει στο καινουριο μαγαζι (σταση μετρο αγιος ιωαννης οδος καφανταρη απο εφημεριδα τα νεα)?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...χαλαρωσε και απολαυσε το...
εφοσον δεν ανατρεπεις τα γεγονοτα με τα γραφομενα σου,
μαντεψε τι συνεχιζει να ισχυει .
την καλησπερα μου :)

Υ.Γ. δεκτη η συγγνωμη σου - οτι αλλο θες να συζητησουμε,
σε παρακαλω στο "μασαζ κλαμπ"
θα βρεθεις εκει πατωντας το λινκ ακριβως απο κατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom