You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Ξέρει κανείς που πήγε η Χριστίνα to milf της Ιλιάδας?
Η Ειρήνη τι έγινε επίσης με τα απίθανα διπλά που έκανε με τη Χριστίνα.Ηταν πολύ δεμένες αυτές οι δύο !!
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει ,νομιζω στο 108 πανω απο Αγροτικη τραπεζα στον 2οροφο.Καλησπέρα,
μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει αν υπάρχει στούντιο μασάζ στον Πειραιά, στην οδό Λαμπράκη; Αν έχει πληροφορίες κανείς, ας βοηθήσει. ...ευχαριστώ σύντροφοι!
Καλησπέρα,
μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει αν υπάρχει στούντιο μασάζ στον Πειραιά, στην οδό Λαμπράκη; Αν έχει πληροφορίες κανείς, ας βοηθήσει. ...ευχαριστώ σύντροφοι!
Πήγαινε στις αμέσως προηγούμενες σελίδες και θα βρεις πληροφορίες για το εν λόγω ίδρυμα.
Σημερινή επίσκεψη στο Ζανόσπιτο (Σολωμού 54, 6ος) με σκοπό να πάρω Ελένη, αφού κάποιος ανέφερε πως επέστρεψε. Ηταν Ζάνα, Αντζελίνα, και δύο άλλες που δε συγκράτησα. Πήρα Ζάνα, λίγο βιαστική ήταν. Τελικά η Ελένη δουλεύει εκεί ή έφυγε?
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Η θεία Ελένη είναι εκεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της τουλάχιστον προχτες που πήγα εγώ εκεί ήτανΣημερινή επίσκεψη στο Ζανόσπιτο (Σολωμού 54, 6ος) με σκοπό να πάρω Ελένη, αφού κάποιος ανέφερε πως επέστρεψε. Ηταν Ζάνα, Αντζελίνα, και δύο άλλες που δε συγκράτησα. Πήρα Ζάνα, λίγο βιαστική ήταν. Τελικά η Ελένη δουλεύει εκεί ή έφυγε?
ανικητο το Δεσποινακι.....
Διαφωνώ.
Άν πετύχεις τή Μελίνα στίς καλές της τό τρώει λάχανο τό Δεσποινάκι! ;)
Πέρασα και γω προχτές και είδα για πρώτη φορά την Αμάντα... Αρκετά καυλιάρα μου φάνηκε αλλά τελικά πήρα κλασσικά Μελίνα..Διαφωνώ.
Άν πετύχεις τή Μελίνα στίς καλές της τό τρώει λάχανο τό Δεσποινάκι! ;)
Τελικά η Αμάντα τι λέει..?
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πέρασα και γω προχτές και είδα για πρώτη φορά την Αμάντα... Αρκετά καυλιάρα μου φάνηκε αλλά τελικά πήρα κλασσικά Μελίνα..
Τελικά η Αμάντα τι λέει..?
καλησπερα!!
ρωτησα κ αλλη φορα αλλα δεν απαντησε κανεις...
Η Αμαντα ειναι η Λιζα απο Καλλιροης 48??
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Την Αμάντα πήρα εγώ την Τετάρτη,δεν έχει καμία ιδέα απο μασάζ και μάλιστα είναι ξεπέτα.Αν εξαιρεσουμε το χαλαρό της στήθος το σώμα της είναι καλό.Μιλάει και γελάει συνέχεια,δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της.
.........ΞΕΠΕΤΑ........τι λες τώρα.......!!!!!!!!!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Ξεπέτα βέβαια!
Αν το επιβεβαιώνεις κι εσύ συνάδελφε, τότε την την έχει σίγουρη,
κρίμα γιατί είναι ωραίο γκομενάκι, την είδα για λίγο προχθές στο φεύγα, την ημέρα που πήρα την
Δέσποινα και μου έδωσε την εντύπωση πως θα κάνει καλό "παιχνίδι", αλλά όταν ακούω για ξεπέτα.......φεύγω τρέχοντας......!!!!!!!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
G.G.XXX (και οποιος αλλος θελει)
εμφανισιακα ποια θεωρεις καλυτερη ,
συμπεριλαμβανομενης της Μελινας?
Για να είμαι αντικειμενικός θα πρέπει να πάρω άλλη μία φορά την Μελίνα τώρα στα κοντά, γιατί την έχω πάρει μόνο μία φορά κι αυτό εδώ και 3 μήνες περίπου και το κορμί της δεν το θυμάμαι και πολύ καλά, αν και θυμάμαι πως είχε ωραίο και σφικτό σώμα με πολύ ωραία μεγάλα
φυσικά αλλά λεπτομέρειες δεν θυμάμαι, οπότε δεν μπορώ ν'απαντήσω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
αμα το χειριστείς καλά δεν είναι καθόλου ξεπέτα (αν παραβλέψουμε το γεγονός πως ειναι άσχετη απο μασαζ).Αν το επιβεβαιώνεις κι εσύ συνάδελφε, τότε την την έχει σίγουρη,
κρίμα γιατί είναι ωραίο γκομενάκι, την είδα για λίγο προχθές στο φεύγα, την ημέρα που πήρα την
Δέσποινα και μου έδωσε την εντύπωση πως θα κάνει καλό "παιχνίδι", αλλά όταν ακούω για ξεπέτα.......φεύγω τρέχοντας......!!!!!!!
Εμένα δεν με ξεπέταξε καθόλου
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις