Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nitrowwe

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
gia sas sinadelfoi os neos tha ithela na sas rotiso kati.
iparxei mipos kanena kalo masatzidiko sto kolonaki pou na se kernane kai kalo frape :P :P :P

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αμα δόσεις μια 200 αρα,οτι θες υπάρχει.....

stef29gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει αν υπάρχει στούντιο μασάζ στον Πειραιά, στην οδό Λαμπράκη; Αν έχει πληροφορίες κανείς, ας βοηθήσει. ...ευχαριστώ σύντροφοι!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Καλησπέρα,
μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει αν υπάρχει στούντιο μασάζ στον Πειραιά, στην οδό Λαμπράκη; Αν έχει πληροφορίες κανείς, ας βοηθήσει. ...ευχαριστώ σύντροφοι!
Υπαρχει ,νομιζω στο 108 πανω απο Αγροτικη τραπεζα στον 2οροφο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα,

Πήγαινε στις αμέσως προηγούμενες σελίδες και θα βρεις πληροφορίες για το εν λόγω ίδρυμα.

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στο Ζανόσπιτο (Σολωμού 54, 6ος) με σκοπό να πάρω Ελένη, αφού κάποιος ανέφερε πως επέστρεψε. Ηταν Ζάνα, Αντζελίνα, και δύο άλλες που δε συγκράτησα. Πήρα Ζάνα, λίγο βιαστική ήταν. Τελικά η Ελένη δουλεύει εκεί ή έφυγε?

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στο Ζανόσπιτο (Σολωμού 54, 6ος) με σκοπό να πάρω Ελένη, αφού κάποιος ανέφερε πως επέστρεψε. Ηταν Ζάνα, Αντζελίνα, και δύο άλλες που δε συγκράτησα. Πήρα Ζάνα, λίγο βιαστική ήταν. Τελικά η Ελένη δουλεύει εκεί ή έφυγε?
Η θεία Ελένη είναι εκεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της τουλάχιστον προχτες που πήγα εγώ εκεί ήταν

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Διαφωνώ.
Άν πετύχεις τή Μελίνα στίς καλές της τό τρώει λάχανο τό Δεσποινάκι! ;)
Πέρασα και γω προχτές και είδα για πρώτη φορά την Αμάντα... Αρκετά καυλιάρα μου φάνηκε αλλά τελικά πήρα κλασσικά Μελίνα..
Τελικά η Αμάντα τι λέει..?

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα και γω προχτές και είδα για πρώτη φορά την Αμάντα... Αρκετά καυλιάρα μου φάνηκε αλλά τελικά πήρα κλασσικά Μελίνα..
Τελικά η Αμάντα τι λέει..?

καλησπερα!!

ρωτησα κ αλλη φορα αλλα δεν απαντησε κανεις...

Η Αμαντα ειναι η Λιζα απο Καλλιροης 48??

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Την Αμάντα πήρα εγώ την Τετάρτη,δεν έχει καμία ιδέα απο μασάζ και μάλιστα είναι ξεπέτα.Αν εξαιρεσουμε το χαλαρό της στήθος το σώμα της είναι καλό.Μιλάει και γελάει συνέχεια,δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Την Αμάντα πήρα εγώ την Τετάρτη,δεν έχει καμία ιδέα απο μασάζ και μάλιστα είναι ξεπέτα.Αν εξαιρεσουμε το χαλαρό της στήθος το σώμα της είναι καλό.Μιλάει και γελάει συνέχεια,δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

.........ΞΕΠΕΤΑ........τι λες τώρα.......!!!!!!!!!

:referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Αν το επιβεβαιώνεις κι εσύ συνάδελφε, τότε την  :referee:  την έχει σίγουρη,
κρίμα γιατί είναι ωραίο γκομενάκι, την είδα για λίγο προχθές στο φεύγα, την ημέρα που πήρα την
Δέσποινα  :smitten: :smitten: :smitten: και μου έδωσε την εντύπωση πως θα κάνει καλό "παιχνίδι", αλλά όταν ακούω για ξεπέτα.......φεύγω τρέχοντας......!!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
G.G.XXX (και οποιος αλλος θελει)
εμφανισιακα ποια θεωρεις καλυτερη ,
συμπεριλαμβανομενης της Μελινας?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
G.G.XXX (και οποιος αλλος θελει)
εμφανισιακα ποια θεωρεις καλυτερη ,
συμπεριλαμβανομενης της Μελινας?

Για να είμαι αντικειμενικός θα πρέπει να πάρω άλλη μία φορά την Μελίνα τώρα στα κοντά, γιατί την έχω πάρει μόνο μία φορά κι αυτό εδώ και 3 μήνες περίπου και το κορμί της δεν το θυμάμαι και πολύ καλά, αν και θυμάμαι πως είχε ωραίο και σφικτό σώμα με πολύ ωραία μεγάλα
φυσικά :boobies: αλλά λεπτομέρειες δεν θυμάμαι, οπότε δεν μπορώ ν'απαντήσω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Αν το επιβεβαιώνεις κι εσύ συνάδελφε, τότε την  :referee:  την έχει σίγουρη,
κρίμα γιατί είναι ωραίο γκομενάκι, την είδα για λίγο προχθές στο φεύγα, την ημέρα που πήρα την
Δέσποινα  :smitten: :smitten: :smitten: και μου έδωσε την εντύπωση πως θα κάνει καλό "παιχνίδι", αλλά όταν ακούω για ξεπέτα.......φεύγω τρέχοντας......!!!!!!!
αμα το χειριστείς καλά δεν είναι καθόλου ξεπέτα (αν παραβλέψουμε το γεγονός πως ειναι άσχετη απο μασαζ).
Εμένα δεν με ξεπέταξε καθόλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom