Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Λοιπον....Χθες Μεσημερακι Γλυφαδα, διπλα στον ΑΒ.

Ωντας τακτικος θαμωνας του εν λογω καταστηματος γλιτωσα την ανακριση. Απο τις διαθεσιμες κοπελες, αυτη τη φορα προτιμησα για δευτερη φορα την Αννουλα, μια 30+ κοπελα με ομορφο προσωπο και σωμα. Λογω περισειας χρονου και χρηματος, πριν το μασαζ περασα λιγο χρονο στο χαμαμ και μετα στο τζακουζι. Το εξτρα κοστος 30 ευρω νομιζω οτι ειναι αποδεκτο.

Εχω ξαναμιλησει νομιζω για το συγκεκριμενο καταστημα, και οι παροχες του ειναι ακρως ικανιοποιητικες με καθαρα δωματια και μπανιο, πετσετες στο σακουλακι τους κτλ

Μεσα στο δωματιο, η Αννα πραγματικα κανει μασαζ, σε αντιθεση με αλλες θεραπενιδες που απλα σε χαιδευουν. Χωρις υπερβολες ειναι ενα απο τα καλυτερα μασαζ που μου εχουν κανει, δυνατο οσο πρεπει χωρις να γινεται δυσαρεστο. Η τυπισσα ξερει ΑΚΡΙΒΩΣ τι κανει στο σωμα σου και συνεχεια ρωταει αν αυτη η κινηση η η αλλη σου ειναι δυσαρεστη. Σε καθε περιπτωση, η κοπελα φαινεται να ενδιαφερεται για τον πελατη της τοσο οσον αφορα το μασαζ καθεαυτο οσο και για το μετα το μασαζ.

Στα αρνητικα θα αναφερω το σχετικα υψηλο κοστος, 100Ε που μπορει να ανεβει και παραπανω με αρωματοθεραπεια, τζακουζι κτλ, και το γεγονος οτι το καταστημα φαινεται να μην προσφερει μπριζολα. Δεν ξερω αν στις επομενες φορες συμβει κατι. 

Σε γενικες γραμμες το προτεινω για οσους θελουν να κανουν καλο μασαζ, χωρις να καιγονται και καλα να φανε μπριζολα, και που δεν τους τρομαζει το αυξημενο κοστος. 

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπερα...

Μολις γύρισα απο Θησεως 27, Μαρουσι. Πολυ όμορφος χωρος, διακριτικος, όμορφες παρουσιες. Χριστινα και Μαρθα=Δυναμη

Ηταν η 2η φορα,πρωτη με χαμαμ και σημερα μασαζακι.

Καμια μπριζολα ομως...Το μαγαζι ανηκει στα ΔΕΝ?Πως νομιζα το αντιθετο?

Ξερει κανεις τιποτα?

NORTHEASTERN

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα...

Μολις γύρισα απο Θησεως 27, Μαρουσι. Πολυ όμορφος χωρος, διακριτικος, όμορφες παρουσιες. Χριστινα και Μαρθα=Δυναμη

Ηταν η 2η φορα,πρωτη με χαμαμ και σημερα μασαζακι.

Καμια μπριζολα ομως...Το μαγαζι ανηκει στα ΔΕΝ?Πως νομιζα το αντιθετο?

Ξερει κανεις τιποτα?
Η Χαρα και η Νανσυ δεν ηταν εκει ¨?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
..συμπαιραίνει...σαν παρουσία... :2funny:
άντο ακριβώς εννοούσα φιλε μου ...παρουσία ...και ας μου πει κάποιος που θα την δει ότι έχω άδικο ,κοίτα στα αλλα μπορεί να μην λέει , γι άντο περιμένουμε εντυπώσεις...

bizoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι συναγωνιστες κατεβαινω απο επαρχια και ψαχνω να περασω καλα στην αθηνα
στα νοτια προαστια που να παω για μασαζ και διδυμο φραπε κλπ?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ποτε προλαβες?? που το εμαθες οτι ανοιγε??
ασχετο... παιζει καπου καποιο που υπαρχει καποια εκει μεσα που θυμιζει ναθαναηλ?? κατι ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι... μπορει καποιος να με διαφωτισει?
Για το συγκεκριμενο ει χα αναφερει κι εγω απο τις πρωτες του μερες.Εχω γεινει τακτικος πελατης μιας και πληρει τις προυποθεσεις κατα τη γνωμη μου.Απολυτη καθαριοτητα,ολα σφραγισμενα και αποστειρωμενα,και καλες υπηρεσιες.
Τωρα μαλιστα που κατα δηλωση της υπευθυνης θα ειναι απο αυριο εκει και η γνωστη ΠΑΟΛΑ απο Φωκιωνος,με βλεπω μονιμο....

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1

Ωντας τακτικος θαμωνας του εν λογω καταστηματος γλιτωσα την ανακριση. Απο τις διαθεσιμες κοπελες, αυτη τη φορα προτιμησα για δευτερη φορα την Αννουλα, μια 30+ κοπελα με ομορφο προσωπο και σωμα. Λογω περισειας χρονου και χρηματος, πριν το μασαζ περασα λιγο χρονο στο χαμαμ και μετα στο τζακουζι. Το εξτρα κοστος 30 ευρω νομιζω οτι ειναι αποδεκτο.

Εχω ξαναμιλησει νομιζω για το συγκεκριμενο καταστημα, και οι παροχες του ειναι ακρως ικανιοποιητικες με καθαρα δωματια και μπανιο, πετσετες στο σακουλακι τους κτλ

Μεσα στο δωματιο, η Αννα πραγματικα κανει μασαζ, σε αντιθεση με αλλες θεραπενιδες που απλα σε χαιδευουν. Χωρις υπερβολες ειναι ενα απο τα καλυτερα μασαζ που μου εχουν κανει, δυνατο οσο πρεπει χωρις να γινεται δυσαρεστο. Η τυπισσα ξερει ΑΚΡΙΒΩΣ τι κανει στο σωμα σου και συνεχεια ρωταει αν αυτη η κινηση η η αλλη σου ειναι δυσαρεστη. Σε καθε περιπτωση, η κοπελα φαινεται να ενδιαφερεται για τον πελατη της τοσο οσον αφορα το μασαζ καθεαυτο οσο και για το μετα το μασαζ.

Στα αρνητικα θα αναφερω το σχετικα υψηλο κοστος, 100Ε που μπορει να ανεβει και παραπανω με αρωματοθεραπεια, τζακουζι κτλ, και το γεγονος οτι το καταστημα φαινεται να μην προσφερει μπριζολα. Δεν ξερω αν στις επομενες φορες συμβει κατι. 

Σε γενικες γραμμες το προτεινω για οσους θελουν να κανουν καλο μασαζ, χωρις να καιγονται και καλα να φανε μπριζολα, και που δεν τους τρομαζει το αυξημενο κοστος. 
φραπεδάκι;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Απο Μαντζαγριωτάκη
Άννα και Βίκυ άπαιχτες στο Ταϊ Μασάζ - όπως το λένε - ή bodyTobody  όπως το ξέρουμε εμείς, με Άννα να υπερτερεί σε μασάζ και Βίκυ στο δεύτερο πρόγραμμα (μπριζόλα). Το κόστος υψηλό (120), ο χώρος πολύ καλός κλπ. Άλλη κοπέλα, η Άντζελα, που προσφέρει μόνο μασάζ και φραπέ. Πάντως σε όλες η ποιότητα μασάζ είναι άνω του μετρίου έως και πολύ καλού. Θα επανέρθω με νεώτερη ενημέρωση. Πάντως λόγω του υψηλού κόστους οι επισκέψεις είναι περιορισμένες και οι γνώμες του club έχουν μεγαλύτερη σημασία.
Σημ. Μην ξεχνάτε τα καλαμάκια σας (ναι, ναι εσείς τα προσκομίζετε). 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Για αύριο λέω να παίξω Σολωμού 59 με Αμάντα (Εμφάνιση πάντως είναι πολύ καλή, μασάζ μέτριο, ξεπέτα πάντως δεν μου έχει ξηγηθεί μέχρι τώρα, τα άλλα είναι και θέμα γούστου) ή Δέσποινα (γκανιάν). Η Δέσποινα παρέχει λόκο ? (ξέρει κανείς?)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα .
για Δεσποινα depends (εξαρταται).
για Αμαντα τι ξερουμε?
Για αύριο λέω να παίξω Σολωμού 59 με Αμάντα (Εμφάνιση πάντως είναι πολύ καλή, μασάζ μέτριο, ξεπέτα πάντως δεν μου έχει ξηγηθεί μέχρι τώρα, τα άλλα είναι και θέμα γούστου) ή Δέσποινα (γκανιάν). Η Δέσποινα παρέχει λόκο ? (ξέρει κανείς?)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

...φραπεδάκι όμως σου πρόσφερε...

kpan

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές καλημέρα,
χθεσινή επίσκεψη Σολωμού 54. Πήγα για Ζάνα αλλά μου προέκυψε Αντελίνα από Μολδαβία και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Εξαιρετικά  :boobies: εξαιρετική θέα  :booty: στα 4 αλλά από μασάζ  :jerking:. Για όσους το μασάζ δεν είναι πρώτη επιλογή την συστήνω ανεπιφύλακτα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
και η Δέσποινα και η Αμάντα και η Μελίνα δίνουν κουλούρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
[size=10pt]Σολωμού 59[/size]

Πηγαίνω πριν από μερικές μέρες κι ανοίγει η Amanda μελαχροινή Ρωσίδα με κάτι τορπίλες νααα  :boobies: και συμπαθητικό προσωπάκι!
Μου κάνει η Δέσποινα κι η Μελίνα δουλεύουν μόνο εγώ είμαι τώρα!
Λέω ok πάμε μαζί... :headbang:
Πρώτη φορά?Όχι της κάνω έχω έρθει πολλές φορές πριν...και μου κλείνει το μάτι και νεύει καταφατικά!
Μια χαρά λέω το έπιασε το νόημα!
Μασάζ χάλια και να επιμένει σε ορισμένα σημεία όσπου να μου προκαλέι πόνο(καθόλου ευχαρίστηση)
Κάθε 3 και λίγο να με παρατάει να πάει να ανοίξει την πόρτα!
Να τρίβει να τρίβει και να μου λέει συνέχεια κλείσε μάτια και relax.Eκανε ότι έκανε για κανα 20 λεπτο και μετά μου κάνει ''good''?? με βλαχορώσικη προφορά και μου απαντά το θεϊκό finished...
Της κάνω θέλω full πρόγραμμα!
Α όχι εγώ δεν κάνω τέτοια,μόνο μασάζ :S
Βγαίνω μετά και της κάνω τι οφείλω?50 ευρώ..50????????????
εδώ πάω σε επαγγελματικά μασαζερί και δεν παίρνουν τόσα για λιγότερο από 20 λεπτά.
Της κάνω που είναι η Μελίνα??? Απ:μέσα με πελάτη
Η Δέσποινα?? Απ: Ρεπό..Βγήκε εξω
Δεν θα περάσω από εκεί καμιά μέρα??Θα την ξεχέσω την Μελίνα που έχει τέτοια να δουλεύει στο μαγαζί..Ασε που πρέπει τα χρήματα να τα καβάντζωσε όλα η Αmanda!

Γι'αυτό σας λέω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ AMANDA
1. αν ανατρέξεις 4 σελίδες πιο πίσω θα δεις πως η Αμάντα ψήνει χοιρομέρια, άρα κάτι άλλο έτρεξε.
2. Επίσης θα δεις πως το μασάζ της ήταν κάτω του μετρίου στο ίδιο ποστάρισμα.
οπότε έχεις κάνει δύο λάθη:
1. έπρεπε να το πεις από την αρχή και να το δείξεις κιόλας.
2. για το μασάζ....στα λέγανε, έπρεπε να διαβάσεις καλύτερα.

Όσο για το μαύρο σε ένα μαγαζί ή κοπέλα...αυτό είναι δύσκολο να γίνει όταν διίστανται οι απόψεις. Οι περισσότεροι σε αυτήν την περίπτωση πάνε να δοκιμάσουνε πριν πούνε.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αδελφια θα τρελαθουμε ομαδικως και κανει ζεστη πολυ.      με αυτα που γραφονται και ακουμε απο συναγωνιστες  η παλοιοι συναδελφοι γιατι απεχουν και δεν καταθετουν την αποψει τους  κρητικαρουμε μονο  αν βαλουμε δυο λαμδα η ενα σε μια φραση.  ειναι δυνατο  σε θεραπευτηρια  που η μπριζολα εινα φρι  να ακουμε δεν μου εδωσε.  και ασχολουμαστε με του χωρους και υποσχεση για την επομενη φορα και δινουμε τα ευρω μας τζαμπα και μας πιανουν κωτσους ειναι δυνατο αυτο.    ρωτατε  συναγωνιστες διαβαζετε τα θρεντ    καποιος  φιλος  συναγωνιστης  εγραψε  για  γλυφαδα  στην παραλιακη  εκει αδελφε  ολες  δινουν  μπριζολα και με το παραπανω.    ας προσεχουμε  μη μας δουλευουν  δεν χρειαζεται  τωρα που εχουν και αναδουλιες  και εχουν μειωθη  τα  ποσοστα τους  να ψαχνουν για κοροιδα  ειναι κριμα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εκανε καποιος moderator αλλαγες/παρεμβασεις στο thread?
παρακαλω να μας ενημερώνετε οταν γινεται αυτο. :)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
απογευματινη ενημερωση απο σολωμου 54,περνοντας μεγαλο ρισκο επελεξα ευα.
λεω μεγαλο ρισκο γιατι εμαθα οτι ηταν 2η μερα στη δουλεια.
στο δια ταυτα τωρα,καλο και δυνατο μασαζακι 7/10 με πολλα περιθωρια βελτιωσης.
εξωτερικη εμφανιση τωρα,η κοπελα ειναι πορνοσταρ,ψηλη,εντυπωσιακη με μαυρα μακρια μαλλια,πρασινα ματια ,υπεροχες και αρμονικες καμπυλες και πολυ πλουσιο,χυμωδες και φυσικο στηθος!
κατα την διαρκεια ειχε αρκετα καλη συμμετοχη και ειναι για αγριες καταστασεις και καθολου gfe.
παντως σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα βρει ρυθμο και θα παει αρκετα καλα.
αυτα και καλο απογευμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom