Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν έχω σκοπό να πυροβολήσω κανέναν, αγαπητέ. Όσον αφορά τα ερωτήματά σου:
Ναι, προσφέρουν μέτριο έως μάπα μασάζ. Το συμπεραίνω από προσωπική εμπειρία γιατί έχω μέτρο σύγκρισης. Για να καταλάβεις τι εννοώ πρέπει να πας να σου κάνουν κανονικό μασάζ. Αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, είναι δύσκολο να καταλάβεις.
Βέβαια, εξαρτάται και από το τι θέλεις εσύ όταν πηγαίνεις στα ιδρύματα αυτά. Προσωπική μου άποψη, ο λόγος υπηρεσίες/ τιμή είναι χαμηλός. Ξαναλέω, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο κι από το μασάζ της πλάκας είναι η διάθεση της ξεπέτας για την οποία είμαστε υπεύθυνοι κι εμείς.
Φυσικά, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Και η δική σου είναι σεβαστή.

σωστοτατος!

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες!
vasos respect!
θα συμφωνησω με τον μαστερ και εγω , διοτι ειναι απο τα πιο εμπειρα λαγωνικα και δεν ειναι τυχεος ο τιτλος του ;)
και καθ'οτι απο τους πιο παλιους εδω μεσα, ακομα μερικοι δεν εχετε καταλαβει το χιουμορ του!
και ναι εκτος μερικων εξαιρεσεων μερικα μαγαζια δεν πρεπει να λεγονται μασαζ αλλα μπ...
γιατι με 80 κωλοευρο,  τα λεφτακια δεν τα βρισκουμε στο δρομο,
δεν γινετε να σε ξεπετανε στο μισαωρο.  και η ουσια σε αυτα τα μαγαζια ειναι το ριλαξ η ηρεμια, καθαριοτητα και το ΜΑΣΑΖ πανω απο ολα.
και στην ουσια μαγκες καλυτερα να δωσω κατι παραπανω αλλα καλο και οχι κθε μερα γιατι το παρακαναμε ,παρα φαστ φουντ στα ορθια
γνωμη μου!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κοιταχτε σε κανονικα σπα το μασαζ κανει περι τα 80 ευρω οποτε αν στα δικα μας με 80 εχουμε και καλη μπριζολα μου κανει αλλα κατι αλλα που ακουω για 100αρες χωρις μπριζολα...... μακρια!!

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ηρθα ηρθα!
ειπα μην χαλασω την παρεα!  :grin: :grin: :grin:
καβλως σας βρηκα!!!!!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
για την ακριβεια γυρισες!!που χαθηκες ρε συ??

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες απο οτι βλεπω  ειμαστε ολοι εδω  στο καθηκον ουτε ζεστη μας πιανει ουτε τιποτα.  ειχα καιρο να δω  σαββατο τοσα κειμενα  ειναι μια εξελιξη  ηθελα να χαιρετησω την επιστροφη του φιλτατου panx. και ενημερωση απο το μετωπο της τροιας του επικου μας ποιητη καινουργια αφιξη ατακτη θεραπευτρια ελληνιδα μικρα κορασις ονοματι εφη.    δευτερη  αφιξη  μαρια ρωσιδα παλια ηταν μαρνης κοντουλα και ξεπετα. υπαρχει  και μια αλλη  ρωσιδα  που ειναι  ατακτος πολυ τη λενε ξενια και ωραια παρουσια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και λιγο κους κους απο το εν λογω ιδρυμα παλιοτερα ειχα γραψει για τον ερωτα συναγωνιστη  με κορασιδα απο εκει που ξεπερνουσε και τον ερωτα του παρι για την ωραια ελενη  ο αδελφος αυτος ανεκρουσε πριμα ξαφνικα και το ενδιαφερων του  επεσε  αλλου.    η κορασιδα που τον ειχε σηγουρο εχει παθει πλακα λενε η παρηκουντες εκει και ειναι στα ορια νευρικης κρισης οταν τον βλεπει  να παιρνει το αλλο προσωπο. αυτα απο επισκεψη μου στο ιδρυμα αυτο σημερα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η Δεσποινα απο Ζανοσπιτο θα λειπει για διακοπες ενα μηνα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
παρακολουθουμε μια αντιπαραθεση  που δεν βγαζη πουθενα ολοιλεμε της αποψεις μας και πρεπει να ειναι σεβαστες το εχουμε αυτο το δικαιωμα οπως πρεπει να αναγνωριζουμε και το δικαιωμα της διαφωνιας. για το θεμα που εχει τεθη και ειναι πραγματι σοβαρο ειναι η ωρα  που καθομαστε τη υπηρεσιες μας προσφερουν εδω πρεπει να αναρωτηθουμε και εμεις μηπω φταιμε μηπως δινουμε εμεις το δικαιωμα να υπαρχει αυτη  η κατασταση μηπως πρεπει να βαλουμε της αναγκεμας στα εν λογω ιδρυματα σε καποια αλλη βαση προς οφελως μας παραδειγμα θελουμε καλο μασαζ αυτο και αυτο δεν μας το κανει δεν ξαναπαμε η φευγουμε αμεσως με την πηρα που εχουμε περι μασαζ. τα υπολοιπα φραπε μπριζολα καλαμωτο να τα δουμε με αλλο ματι και παντα να παιζει ρολο η τιμη γιατι οπως λειτουργουνε σημερα τα ιδρυματα αυτα δεν πρεπει να δινουμε πανω απο 50 ευρω κανενας.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παρακολουθουμε μια αντιπαραθεση  που δεν βγαζη πουθενα ολοιλεμε της αποψεις μας και πρεπει να ειναι σεβαστες το εχουμε αυτο το δικαιωμα οπως πρεπει να αναγνωριζουμε και το δικαιωμα της διαφωνιας. για το θεμα που εχει τεθη και ειναι πραγματι σοβαρο ειναι η ωρα  που καθομαστε τη υπηρεσιες μας προσφερουν εδω πρεπει να αναρωτηθουμε και εμεις μηπω φταιμε μηπως δινουμε εμεις το δικαιωμα να υπαρχει αυτη  η κατασταση μηπως πρεπει να βαλουμε της αναγκεμας στα εν λογω ιδρυματα σε καποια αλλη βαση προς οφελως μας παραδειγμα θελουμε καλο μασαζ αυτο και αυτο δεν μας το κανει δεν ξαναπαμε η φευγουμε αμεσως με την πηρα που εχουμε περι μασαζ. τα υπολοιπα φραπε μπριζολα καλαμωτο να τα δουμε με αλλο ματι και παντα να παιζει ρολο η τιμη γιατι οπως λειτουργουνε σημερα τα ιδρυματα αυτα δεν πρεπει να δινουμε πανω απο 50 ευρω κανενας.

μα ρε αδερφακι μου εγω το κοινο καλο μας θελω,αλλα αμα ακους απο χθεσινους ότι η ταδε ειναι φανταστικη φαντασου τί θα πει αμα του πας την μονικα μπελουτσι στο μελινοσπιτο ή στο ζανοσπιτο!τί ριβιου θα μας κανει τοτε?δεν εχω τιποτε με το παιδι που μπορει να ενθουσιαστηκε και να περασε καλα για τα δικα του στανταρτ,αλλα επειδη γνωριζω τί παιζεται στην αθηνα οπως και οι περισσοτεροι που ασχολουνται και κανουν συχνες καταθεσεις προσπαθησα να τον "συνετισω" διοτι πώς να το κάνουμε...."βγηκα απο τα ρουχα μου"!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
hristidis παρασύρθηκες από το διδασκαλικό ύφος του vasou και βγαίνεις εκτός

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.