Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορικα με το κλεισιμο της Θησεως - Μαρουσι ... (αν ειναι αυτο που νομίζουμε)
ρωτώ...
α.Πότε αυτη η χώρα θα προχωρήσει στην αποκέντρωση των υπηρεσιων απο το κέντρο της Αθήνας
ή μήπως μόνο εκει ανακαλύψανε τι παιζει !!!  >:(
β.Απορία - Όταν τα κλείνουν , προφανώς στέλνουν κάποιους που κάνουν τους πελάτες. Με ποιανού λεφτά πληρώνουν για τις υπηρεσίες?    :huh: ή μετά την συνναλαγη γυρνάνε το εμπορευμα πισω ... :rolleyes:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Εγώ απορώ πάντως με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας...όταν λέμε "κρυφος οικος ανοχης".Δηλαδή δεν ξέρουν ότι τα μασαζαδικα είναι οικοι ανοχής? Και όχι ότι ειναι κακό. Απλά έτσι, οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί ΔΕΝ περνάνε απο γιατρούς. Ακούω τον έναν και τον άλλον να περηφανεύονται για την τάδε μασατζού ή την τάδε ...τάνα σε κάποιο μπουρδέλο που τους έκανε στοματικό χωρίς προφυλακτικό, και είναι να τρελαινεσαι! Συγνώμη, εκεί που τέλειωσε όλη η Αθήνα, το Πακιστάν, η Αλβανία, και τόσοι άλλοι? Και πολλοί από αυτούς είναι και οικογενειάρχες! Καλά, δεν έχετε ακούσει για τα αφροδίσια νοσήματα? Και δεν είναι μόνο το AIDS.Υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν σε οδηγούν στο θάνατο, αλλά σε μεγάλη ταλαιπωρία. Και κάτι άλλο ακόμα θα ήθελα να προσθέσω.Όλοι εσείς (κι εγώ μέσα) που πάτε στα μπουρδέλα κάνετε κανά μπάνιο πρώτα? Γιατί σαν λαός δεν είμαστε και ο πιο καθαρός απ' ότι νομίζω τουλάχιστον. Ή πάτε με τα νύχια 10 εκατοστών και την τρίχα-θάμνο στο πέος και περιμένετε η κάθε ...τάνα να ευχαριστιέται κιόλας και να κάνει σωστά τη δουλειά της? Εκτός κι αν πολλοί, συνδέουν την περιποίηση του ανδρικού σώματος με ομοφυλοφιλικές τάσεις, ενώ η απλυσιά και η εγκατάλειψη μυρίζουν "αντρίλα".Φιλικά
Ναι το ακάποτο τσιμπούκι είναι Άλλλληηηηηηη ΚΑΒΛΑ!!!!!! ναι προτιμάμε να το κάνουμε στα μασατζιδικα γιατι λόγο του 70 - 100€ είναι πολύ δύσκολο η 'τάνα να το έχει κάνει πρίν από μένα σε Πακιστανό ή Ινδό ή οποιοδήποτε Ασιάτη ή Αφρικανό, όσοι πάμε στα μασατζίδικα ξέρουμε ότι οι περισσότερες αν όχι όλες πλένουν μέχρι και το στόμα τους με οινόπνευμα μετά την σηνεύρεση και κάνουν και ντουζάκι μετά. Όσο για το ακάποτο σε 'ρδέλο είναι ρίσκο αλλά δεν το κάνεις με την μία πας μια δύο φορές τσεκάρεις την πελατεία της κοπέλας και μετά και όπως έχω πεί και σε άλλο τόπικ, είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να φας δύο πίτα γύρο από σουβλατζίδικο που δεν γνωρίζεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στου κουφού την πόρτα . . .

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Από τον φίλατο "Dimis-Kavlas" μάθαμε ότι: α) τα αφροδίσια νοσήματα σκοτώνονται με το οινόπνευμα και με το σαπούνι, β)ότι κανένας Έλληνας δεν έχει κάποιο τέτοιο νόσημα, γ) ότι είναι άλλη κάβλα το ακάποτο (γιατί μέχρι τώρα όλοι νομίζαμε ότι είναι το ίδιο), και ότι τα σουβλάκια αν τα αγοραζεις από κάπου που δεν ξέρεις είναι πιο επικίνδυνα από τα ακάποτα σε μια πουτάνα που δεν ξέρεις!! Εκτός βέβαια αν γνωρίζεις την πελατεία της κοπέλας!!! (δηλαδή γνωρίζεις τί κουβαλάει ο καθένας, η κοπέλα, τους γιατρούς της κλπ) Είσαι για λύπηση ρε φίλε...Κρίμα

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Από τον φίλατο "Dimis-Kavlas" μάθαμε ότι: α) τα αφροδίσια νοσήματα σκοτώνονται με το οινόπνευμα και με το σαπούνι, β)ότι κανένας Έλληνας δεν έχει κάποιο τέτοιο νόσημα, γ) ότι είναι άλλη κάβλα το ακάποτο (γιατί μέχρι τώρα όλοι νομίζαμε ότι είναι το ίδιο), και ότι τα σουβλάκια αν τα αγοραζεις από κάπου που δεν ξέρεις είναι πιο επικίνδυνα από τα ακάποτα σε μια πουτάνα που δεν ξέρεις!! Εκτός βέβαια αν γνωρίζεις την πελατεία της κοπέλας!!! (δηλαδή γνωρίζεις τί κουβαλάει ο καθένας, η κοπέλα, τους γιατρούς της κλπ) Είσαι για λύπηση ρε φίλε...Κρίμα
1ον.   Για να χρειάζονται επεξήγηση τα λεγόμενα κάποιου σημένει πώς άλλα λέει και άλλα ενωεί πράγμα που δεν σημβαίνει με εμένα.
2ον.   Το οινοπνευμα και το σαπούνι δεν σκοτώνει τα νοσήματα, αλλά μια μεγάλη ομάδα μικροβίων που ευθύνωνται για αυτά.
3ον.   Ποιό συχνά ακούω για κάποιον που έπαθε κάτι και μάλιστα σοβαρό τρώγοντας κάτι απ' έξω παρά για κάποιον που του γλυψαν τον πούτσο χωρίς καπότα.
4ον.   Από τον τρόπο που διαστρεβλώνεις και προσθαφερείς σε αυτά που γράφω μπορώ με συγκρατημένη βεβαιώτητα να πώ πως είσαι συνεργάτης ή του "Ευαγγελάτου" ή του "Τριανταφυλόπουλου" ή έστω του "Κούγια" και με IQ Level κάπου στο 85 - 90.
"RUN FOREST RUN"!!!!!!

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο κρυφος οικος ανοχης ειναι της θησεως το λεει και ο μακης  ο ταρζαν   το καρφι μπορει  να ειναικαι απο τους  απο  τους εδω νταβατσηδες που διαφημιζουν τ α απαραδεκτα μασατσηδικα του κεντρου της αθηνας

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σορι μαγκες κεκτημενη ταχυτητα... :)
τωρα τα περι νταβατζηδων κλπ
προτιμω να μην τα σχολιασω...

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Dimi, δεν έχω πάει να μετρήσω το IQ level μου, αλλά τουλάχιστον μπορώ να γράψω 4 σειρές χωρίς ορθογραφικά λάθη. Το μετάνιωσα βέβαια που έγραψα σχολιάζοντας τη δική σου αναφορά, γιατί από αυτά που γράφεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μυαλό σου είναι μυαλό 15χρονου (το πολύ), και αν είναι έτσι, δικαιολογείσαι. Αν δεν είναι, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις πρώτα το δικό σου IQ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ ευστοχο σχολιο ShowLover  :thumbsup:
αν εξαιρεσουμε τους προσωπικους χαρακτηρισμους.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ο κρυφος οικος ανοχης ειναι της θησεως το λεει και ο μακης  ο ταρζαν  το καρφι μπορει  να ειναικαι απο τους  απο  τους εδω νταβατσηδες που διαφημιζουν τ α απαραδεκτα μασατσηδικα του κεντρου της αθηνας

Τελικά είναι το μαγαζί στη Θησέως 27α ή κάποιο άλλο?

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοι συναγωνιστες καλημερα και καλη εβδομαδα,σκεφτομαι να επισκευθω το ιδρυμα της σαρκουδινου στο ν. κοσμο προκειμενου να :knockinb:,κανενα ονομα απο καποιον συναδελφο που περασε καλα  :bounce-glasses:εχουμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
τουλαχιστον να παω διαβασμενος,περιμενω ανταποκριση  :rockon: :rockon: :rockon:

πριν κανα δυο εβδομαδες που περασα δεν ειχε τιποτα το αξιολογο αλλα δοκιμασα με μια ξανθουλα τις οποιας ονομα δεν θυμαμαι, αλλα τπτ το τρομερο.
στα + ο χωρος με τα καθαρα δωματια και τα ντουζζζ.
παντως μου ειχαν πει οτι ο χωρος θα ανανεωθει απο μασαζεζ!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
προφανως ναι ;)
δε βαζω ομως το χερι μου στη φωτια...

Δεν έπρεπε να είναι κλειστό τότε? Γιατί έκανα μια δοκιμή και πήρα τηλ και δουλεύει κανονικά.
Μήπως είχαν και παραρτημα κάπου αλλού?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα μιλαμε δεν παιζεσαι με τπτ!
αφου πηρες τηλ και λειτουργει γιατι δε μας το λες απο αρχη?
εχω βγει και ανακριβης,ενω δεν ειμαι,
εχουμε φαει και τοση ωρα για τη μλκια γμτ :idiot:
Δεν έπρεπε να είναι κλειστό τότε? Γιατί έκανα μια δοκιμή και πήρα τηλ και δουλεύει κανονικά.
Μήπως είχαν και παραρτημα κάπου αλλού?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1ον.   Για να χρειάζονται επεξήγηση τα λεγόμενα κάποιου σημένει πώς άλλα λέει και άλλα ενωεί πράγμα που δεν σημβαίνει με εμένα.
2ον.   Το οινοπνευμα και το σαπούνι δεν σκοτώνει τα νοσήματα, αλλά μια μεγάλη ομάδα μικροβίων που ευθύνωνται για αυτά.
3ον.   Ποιό συχνά ακούω για κάποιον που έπαθε κάτι και μάλιστα σοβαρό τρώγοντας κάτι απ' έξω παρά για κάποιον που του γλυψαν τον πούτσο χωρίς καπότα.
4ον.   Από τον τρόπο που διαστρεβλώνεις και προσθαφερείς σε αυτά που γράφω μπορώ με συγκρατημένη βεβαιώτητα να πώ πως είσαι συνεργάτης ή του "Ευαγγελάτου" ή του "Τριανταφυλόπουλου" ή έστω του "Κούγια" και με IQ Level κάπου στο 85 - 90.
"RUN FOREST RUN"!!!!!!
κοίτα να δεις...και δεν ήξερα πως όλοι μας μιλάμε το ίδιο εύκολα για ένα στομαχικό πρόβλημα που αποκτήσαμε μάλλον από ένα σουβλάκι όπως και για ένα αφροδίσιο που κολλήσαμε από μια τάνα που μας έκανε ακάποτο. Νόμιζα πως ήταν πιο δύσκολο....μα τι βλαμμένος είμαι.
ΜΑ ΕΙΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΥΑΡΙΖΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και χωρίς να έχω και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τους συγκεκριμένους, απλά πρόβλημα έχω με την απλυσιά τους

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Dimi, δεν έχω πάει να μετρήσω το IQ level μου, αλλά τουλάχιστον μπορώ να γράψω 4 σειρές χωρίς ορθογραφικά λάθη. Το μετάνιωσα βέβαια που έγραψα σχολιάζοντας τη δική σου αναφορά, γιατί από αυτά που γράφεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μυαλό σου είναι μυαλό 15χρονου (το πολύ), και αν είναι έτσι, δικαιολογείσαι. Αν δεν είναι, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις πρώτα το δικό σου IQ.
Τα ορθοραφικά λάθοι δεν καθορίζουν το IQ, Το δικό μου είναι μετρημένο και ομολογώ πως τα αποτελέσματα με οικανοποίησαν πλήρως, συνηθίζω ότι γράφω να το αιτιολογώ, πράγμα που εσύ δεν κάνεις, το ίδιο ακριβώς συμπεριφέρονταν και κάτι "φίλοι" μου Κνίτες το '92 στο ΤΕΙ.
"RUN FOREST RUN" once again.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom