Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (0 μέλη και 192 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η τιμη ειναι 60 ευρω απλο μασαζ με φραπε αμα σε ξερουν και απο εκει και περα οτι θελεις δινεις.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
να πας στην φιλωνος και να μιλησεις με τη μαμα με τα μακρια μαλια πεστης θελω να παρω την ιζαμπελα αλλα οχι αρπα κολα  και θα σε φτιαξη.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Βλέπω μας κοπανάς συνέχεια χωρίς βιασύνη και χωρίς βιασύνη,
το θέμα όμως είναι πως αν φας  :referee: :referee: :referee:
για να ξαναμπείς στο παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια........!!!!!!!!!!!

Χρειάζονται τουλάχιστον 5-6 πολύ καλές κριτικές από ΓΝΩΣΤΟΥΣ μασαζοκυνηγούς
για να είμαστε σίγουροι ότι μπήκατε στο σωστό δρόμο.........!!!!!!!!!!!!

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

και πως να πανε οι γνωστοί μασαζοκηνυγοί με  τις αρλούμπες της, ιδιαίτερα τώρα που ξεμπροσθιάστηκε;

Χλωμό το βλέπω να το ευλογήσουν οι δεσπότης, βάσος ή εσύ.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αμα εισαι γνωστος πολυ ολα γινονται στην αχιλλεως και με το καταληλο δωρο την ειρηνη την πηρες τη σου ειπε.
Την Ειρήνη δεν την πήρα γιατί περίμενε ένα ραντεβού αλλά ίσως να ξαναπάω πάλι κάποια στιγμή και να την πάρω. Δεν μου είπες τι τιμές παίζει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να πας στην φιλωνος και να μιλησεις με τη μαμα με τα μακρια μαλια πεστης θελω να παρω την ιζαμπελα αλλα οχι αρπα κολα  και θα σε φτιαξη.
Ευγενέστατη η κυρία με τα μακριά μαλλιά. Θα προσπαθήσω να πάω και θα ενημερώσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν δίνονται ανταποκρίσεις από Πειραιά. 5 - 6 ιδρύματα αναφέρονται συνέχεια.

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Έχω πάει και έχω δώσει ανταπόκριση για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά στο θέμα με τα "μαγαζιά" του Πειραιά. Αφού υπάρχουν 50 θέματα με το ιδιο θέμα που να πρωτογράψεις.

Ευγενέστατη η κυρία με τα μακριά μαλλιά. Θα προσπαθήσω να πάω και θα ενημερώσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν δίνονται ανταποκρίσεις από Πειραιά. 5 - 6 ιδρύματα αναφέρονται συνέχεια.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κι εγω εχω δωσει ανταοκριση απο το εν λογω ιδρυμα!!

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Να και το σχόλιο μου, 18/04

Καλημέρα σε όλους. Απλά να ενημερώσω και εγώ ότι χθες πέρασα μια βόλτα από το μαγαζί στην Φίλωνος/Πειραιάς να δω τι παίζει. Στέλλα κ Ελπίδα ΜΙΛΦ και ψιλοχάλια. Η μικρή η Ιzabella έλειπε. Τιμή 60Ευρώ για 45 λεπτά. +20 για τα έξτρα. Χώρος μέτριος, κρεββάτι ιατρικό. αυτά.

Έχω πάει και έχω δώσει ανταπόκριση για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά στο θέμα με τα "μαγαζιά" του Πειραιά. Αφού υπάρχουν 50 θέματα με το ιδιο θέμα που να πρωτογράψεις.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να και το σχόλιο μου, 18/04

Καλημέρα σε όλους. Απλά να ενημερώσω και εγώ ότι χθες πέρασα μια βόλτα από το μαγαζί στην Φίλωνος/Πειραιάς να δω τι παίζει. Στέλλα κ Ελπίδα ΜΙΛΦ και ψιλοχάλια. Η μικρή η Ιzabella έλειπε. Τιμή 60Ευρώ για 45 λεπτά. +20 για τα έξτρα. Χώρος μέτριος, κρεββάτι ιατρικό. αυτά.

Το έχω διαβάσει αυτό το σχόλιο. Αυτό που είπα είναι ότι δεν δίνονται τακτικές ανταποκρίσεις ούτε από Πειραιά ούτε από αρκετά ιδρύματα στην Αθήνα. Δεν μπορεί να μην πηγαίνει κανείς γιατί αν συνέβαινε αυτό, τα μαγαζιά θα είχαν προ πολλού κλείσει. Π.χ. τη γίνεται στην 3ης Σεπτεμβρίου 25;  ;) Δεν πάει κανείς εκεί;  :think:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Υπάρχει μια μικρή Πολωνέζα στη Φίλωνος, στον Πειραιά. Μία φορά την είχα πάρει, ήταν σχετικά ξεπέτα. Ψιλοβιαζόταν. Σκέφτομαι όμως ότι ίσως αξίζει και 2η ευκαιρία.

την δεύτερη θα είναι ακόμα πιο ξεπέτα

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Λοιπον....Δευτερα μεσημερακι Στουρναρη 63. Πρωτη φορα μετα απο συμβουλη γκουρου του μασαζ.

Μου ανοιξε μια ευγενεστατη κυρια, χαμογελαστη. Μετα την αναμενωμενη ανακριση στην οποια απαντησα ειλικρινοτατα (οχι δεν εχω ξαναερθει και εμαθα για εσας απο φιλο πελατη σας)μου συστησε τα κοριτσια, 5 νομιζω στον αριθμο, απο πολυ καλα εως κατω του μετριου. Τελικα προτιμησα την Μαρσυ. 22 χρονων (μου ειπε), ξανθια με πολυ καλο σωμα και πλουσιο στηθος.

Το δωματιο καθαρο, με ντουζ και ιατρικο κρεβατι, το οποιο και ετριζε ελαφρα. Οταν ζητησα να κανω μπανακι, η κοπελα μου εφερε πετσετα σε σακουλα σφραγισμενη και με αφησε να κανω μπανακι.

Μασαζακι με λαδι, αρκετα καλο αν και λιγο soft για τα μετρα μου και κουβεντουλα με την κοπελα. Μετα απο 20 λεπτα περιπου μασαζ, η κοπελα με ενημερωσε για την υπαρξη προγραμματος που θα ανεβαζε το κοστος απο τα 50Ε για 45' μασαζ, που μου ειπαν στην υποδοχη στα 70Ε για 20' μασαζ και μετα "προγραμμα". Επελεξα το προγραμμα και ακολουθησε φραπεδακι με καλαμακι και μπριζολιτσα καλοσερβιρισμενη.

Σε γενικες γραμμες πολυ καλη εμπειρια. Οχι ακριβως gfe, αλλα απο τα καλυτερα value for money, κατα τη γνωμη μου παντα.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον....Δευτερα μεσημερακι Στουρναρη 63. Πρωτη φορα μετα απο συμβουλη γκουρου του μασαζ.

Μου ανοιξε μια ευγενεστατη κυρια, χαμογελαστη. Μετα την αναμενωμενη ανακριση στην οποια απαντησα ειλικρινοτατα (οχι δεν εχω ξαναερθει και εμαθα για εσας απο φιλο πελατη σας)μου συστησε τα κοριτσια, 5 νομιζω στον αριθμο, απο πολυ καλα εως κατω του μετριου. Τελικα προτιμησα την Μαρσυ. 22 χρονων (μου ειπε), ξανθια με πολυ καλο σωμα και πλουσιο στηθος.

Το δωματιο καθαρο, με ντουζ και ιατρικο κρεβατι, το οποιο και ετριζε ελαφρα. Οταν ζητησα να κανω μπανακι, η κοπελα μου εφερε πετσετα σε σακουλα σφραγισμενη και με αφησε να κανω μπανακι.

Μασαζακι με λαδι, αρκετα καλο αν και λιγο soft για τα μετρα μου και κουβεντουλα με την κοπελα. Μετα απο 20 λεπτα περιπου μασαζ, η κοπελα με ενημερωσε για την υπαρξη προγραμματος που θα ανεβαζε το κοστος απο τα 50Ε για 45' μασαζ, που μου ειπαν στην υποδοχη στα 70Ε για 20' μασαζ και μετα "προγραμμα". Επελεξα το προγραμμα και ακολουθησε φραπεδακι με καλαμακι και μπριζολιτσα καλοσερβιρισμενη.

Σε γενικες γραμμες πολυ καλη εμπειρια. Οχι ακριβως gfe, αλλα απο τα καλυτερα value for money, κατα τη γνωμη μου παντα.
στο μασαζακι μονο παιζει και φραπες η πρεπει να παρεις το προγραμμα?απο μασαζ ελεγε τιποτα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697
Π.χ. τη γίνεται στην 3ης Σεπτεμβρίου 25;  ;) Δεν πάει κανείς εκεί;  :think:

το μαγαζί εδώ και καιρό έχει πάρει την κάτω βόλτα απο πλευράς τεμαχίων.
οι ίδιες και οι ίδιες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως, πριν κανα-δυο εβδομαδες, το ειχα γραψει κιολας, ειχα δει δυο πολυ καλα νεα τεμαχια..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μαρνης ειναι 28 η 25?
στο 25 ειχα παει μια φορα δεν θυμαμαι ονομα (πριν 4-5 χρονια μιλαμε ε) αλλα εδινε κολουρακι!ελληνιδα ξανθια φοβερη!! μαλλον στουντιο μου φανηκε!περσι ξαναπηγα ανοιξε μια μιλφ και δεν με εβαλε μεσα γιατι λεει δεν με ηξερε!! :rockon: :rockon:
εχει κανεις καμμια γνωμη?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μαρνης ειναι 28 η 25?
στο 25 ειχα παει μια φορα δεν θυμαμαι ονομα (πριν 4-5 χρονια μιλαμε ε) αλλα εδινε κολουρακι!ελληνιδα ξανθια φοβερη!! μαλλον στουντιο μου φανηκε!περσι ξαναπηγα ανοιξε μια μιλφ και δεν με εβαλε μεσα γιατι λεει δεν με ηξερε!! :rockon: :rockon:
εχει κανεις καμμια γνωμη?
η μασαζερι ειναι στο 28..

το ''μαρνης 25'' ειναι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,4381.15]εδώ[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom