You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (0 μέλη και 120 επισκέπτες)
την έχω πάρει 3-4 φορές φίλε Hooligan την Αντζελίνα και είναι όντως καλή γενικά στην συμπεριφορά και στην ψήσιμο μπριζόλας. Στον καλαμωτό φραππέ δεν λέει πολλά και γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος να προτείνει συγκεκριμένη κοπέλα που να τον έχει ενθουσιάσει στον συγκεκριμένο τομέα .... (γιαυτό και έκανα την σύγκριση με την στουντιακή Αλίνα)
συντροφοι καλημερα.μετα απο μερικες μερες ξαναπηγα παλι μια βολτα αποφασισα να μην αλλαξω μεροσ και πηγα καλλιροης 48. φυσικα δεν περημενα κατι διαφορετικο απο την ηρεμια την χαλαροτητα και την οχι βιασσυνη που ετσι ειναι αλλα ομως ειδα καινουργια προσωπα δυο ωραιες πολωνεζες. οποια και να διαλεξετε ειναι το ιδιο καλη χωρις βιασσυνη και φυσικα πολυ καθαρος χωρος και κυριος πολυ καθαρο μπανιο
δεν μου λες πουθενα αλλού εσύ δεν πας για να μας πεις, μόνον εκεί, όλα τα άλλα είναι σκάρτα δηλαδή;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....απο παλιοτερες εμπειριες....η 'δεσποινης' θα ειναι τουλαχιστον 50+++++....θα σου κανει μαπα προγραμμα,και στο τελος αφου σου βγαλει το λαδι με τις μαλακειες της,θα σου ζητησει και 100 γιουροςςςςςςς....αυτα.
παππουλη τα λεω καλα...?
καλα τα λες μωρη παλιόγρια..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μου φαινεται οτι εισαι πολυ πελαγωμένη κυρα γούλια..συντροφοι καλημερα.μετα απο μερικες μερες ξαναπηγα παλι μια βολτα αποφασισα να μην αλλαξω μεροσ και πηγα καλλιροης 48. φυσικα δεν περημενα κατι διαφορετικο απο την ηρεμια την χαλαροτητα και την οχι βιασσυνη που ετσι ειναι αλλα ομως ειδα καινουργια προσωπα δυο ωραιες πολωνεζες. οποια και να διαλεξετε ειναι το ιδιο καλη χωρις βιασσυνη και φυσικα πολυ καθαρος χωρος και κυριος πολυ καθαρο μπανιο
το καλλιτερο που εχεις να κανεις ειναι να μας πεις οτι εισαι εσυ, να μας ενημερωνεις για τις καινουριες παραλαβες και γιατι οχι ? να κανεις και διαλογο μαζι μας..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βασικα ΔΕΝ ειναι πλεον οικονομου. ειναι πατησιων 112.οποτε η οικονομου ειναι στα ΝΑΙ?
και οχι, δεν ανηκει στα ΝΑΙ !!
φραπε και με το ζορι καμια φορα και προσοχη στις χρεωσεις..
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 5.345
Παιδιά κατ'αρχην συγχαρητηρια για τις εγκυροτατες κριτικες και πληροφοριες σας!Ειμαι καινουργιος εδω και για λιγο καιρο μονο διαβαζα και ακολουθουσα τις οδηγιες σας.Το καλυτερο κοματι που ειδα και πηρα ηταν η Αντζελλινα στο Ζανοσπιτο και περιμενω την 24 του μηνος να δοκιμασω και την Ζανα.Για οτο αλλο υποπεσει στην αντιληψη μου θα ενημερωνω.Καλα μασαζομαμησια συναγωνιστες!!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καποιος συναγωνιστης θελει να μαθει για τη γιαννα της οδυσειας αγαπητε ειναι στο φουλ προγραμα με το αναλογο δωρο δινεις παιρνεις μακρια ειναι τσουχτερη.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μιλαμε για τη ζωη που ειναι αχιλλεως και βενιζελου μια και ρωτησανε καποιοι φιλοι.
Μα γιατί δέσποτα, αφού όπως λέει η γιούλα...δηλ.ο πελαγωμένος ....ΟΛΕΣ είναι καλές και ΟΛΕΣ χωρίς βιασύνη. Μα ούτε μία σκάρτη ρε παιδί μου ; και ήρθαν και δύο πολωνέζες που φυσικά και αυτές δεν βιάζονται.Δεν σε ξεπετάνε σε τρία λεπτα, όπως κάποιες άλλες στην φυλής, αλλά στο 10λεπτομου φαινεται οτι εισαι πολυ πελαγωμένη κυρα γούλια..
το καλλιτερο που εχεις να κανεις ειναι να μας πεις οτι εισαι εσυ, να μας ενημερωνεις για τις καινουριες παραλαβες και γιατι οχι ? να κανεις και διαλογο μαζι μας..
Πολωνέζα και χωρίς βιασύνη δεν υπάρχει, άμα κανας συναγωνιστής γνωρίζει καμία να μας το πει και μας να την κάνουμε άγαλμα στο μουσείο του σεξ στο Άμστερνταμ :o
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
υπηρχε μια σε στουντιο, η περιφημη ιζαμπελα..Πολωνέζα και χωρίς βιασύνη δεν υπάρχει, άμα κανας συναγωνιστής γνωρίζει καμία να μας το πει και μας να την κάνουμε άγαλμα στο μουσείο του σεξ στο Άμστερνταμ :o
Για δώσε πληροφορίες περίεργε φίλε για το συγκεκριμένο γιατί όταν είχα πάει εγώ το ξέκοψαν το φούλ και είπαν μόνο μασάζ. Τί παίζει τελικά ξέρεις και τι τιμές.Αυτή που είχα δεί εγώ την έλεγαν Ειρήνη.μιλαμε για τη ζωη που ειναι αχιλλεως και βενιζελου μια και ρωτησανε καποιοι φιλοι.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
συντροφοι καλημερα.μετα απο μερικες μερες ξαναπηγα παλι μια βολτα αποφασισα να μην αλλαξω μεροσ και πηγα καλλιροης 48. φυσικα δεν περημενα κατι διαφορετικο απο την ηρεμια την χαλαροτητα και την οχι βιασσυνη που ετσι ειναι αλλα ομως ειδα καινουργια προσωπα δυο ωραιες πολωνεζες. οποια και να διαλεξετε ειναι το ιδιο καλη χωρις βιασσυνη και φυσικα πολυ καθαρος χωρος και κυριος πολυ καθαρο μπανιο
Βλέπω μας κοπανάς συνέχεια χωρίς βιασύνη και χωρίς βιασύνη,
το θέμα όμως είναι πως αν φας
για να ξαναμπείς στο παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια........!!!!!!!!!!!
Χρειάζονται τουλάχιστον 5-6 πολύ καλές κριτικές από ΓΝΩΣΤΟΥΣ μασαζοκυνηγούς
για να είμαστε σίγουροι ότι μπήκατε στο σωστό δρόμο.........!!!!!!!!!!!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αμα εισαι γνωστος πολυ ολα γινονται στην αχιλλεως και με το καταληλο δωρο την ειρηνη την πηρες τη σου ειπε.
Υπάρχει μια μικρή Πολωνέζα στη Φίλωνος, στον Πειραιά. Μία φορά την είχα πάρει, ήταν σχετικά ξεπέτα. Ψιλοβιαζόταν. Σκέφτομαι όμως ότι ίσως αξίζει και 2η ευκαιρία.Πολωνέζα και χωρίς βιασύνη δεν υπάρχει, άμα κανας συναγωνιστής γνωρίζει καμία να μας το πει και μας να την κάνουμε άγαλμα στο μουσείο του σεξ στο Άμστερνταμ :o
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χαααααα χαααααα καλοοοοοο παπα ,όμως είναι το ίδιο να μας τα πει η κυρια γουλια με το να μας τα πούνε διάφοροι συναγωνιστές που αναφέρονται συχνά με τις κριτικές τους στο κατάστημα άντο ,xaxaaaaa πως το ειπε ?καθόλου βιασύνη ? xaxaaaa xaxaaa καλο...μου φαινεται οτι εισαι πολυ πελαγωμένη κυρα γούλια..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66