Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι ευχαριστω!! αυτο το με 2 δεν καταλαβα!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εννοειται οποιος παει να δωσει αναφορα.
οχι σαν μερικους που περνουν πληροφοριες,
και οταν ερθει η ωρα για να δωσουν,
βρισκουν δικαιολογιες του στιλ
"δεν λεω γιατι την αλλη φορα με αποπηρατε κ.ο.κ"
ενας για ολους και ολοι για εναν ! ;)
με δυο κοπελλες
κιοταν γυρισεις θελω λεπτομερειες

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ζωη αγαπητε εχει γινει το κατι αλλο τα δινει ολα τα κοψιδια χυμα παλια δεν εδεινε τιποτα και οχι μονο αυτο κανε μια βολτα και θα καταλαβης τη λεω εχει γινει και πολυ φλογερη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η ζωη αγαπητε εχει γινει το κατι αλλο τα δινει ολα τα κοψιδια χυμα παλια δεν εδεινε τιποτα και οχι μονο αυτο κανε μια βολτα και θα καταλαβης τη λεω εχει γινει και πολυ φλογερη.
τωρα μπερδευτηκα εγω..  :think:

για πού μιλας ????

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έχω καιρό να γράψω διότι δεν είχα κάτι να προσφέρω αλλά πλέον έχω να πω ότι η κατάσταση με τις τιμές, ιδίως στα νότια, έχει ξεφύγει ακόμα και από τη συνεννόηση με την "κυρία" στην υποδοχή.... δεν θέλω να κατονομάσω αλλά.... Συνεννοείσαι για 70/80 και τελικά φεύγεις δίνοντας 100 και 110...διότι ο φραπές ή η μπριζολίτσα δεν εννοούνται στην αρχική τιμή! αίχος. Το κόβω το σπόρ!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παίδες έχω καιρό να γράψω διότι δεν είχα κάτι να προσφέρω αλλά πλέον έχω να πω ότι η κατάσταση με τις τιμές, ιδίως στα νότια, έχει ξεφύγει ακόμα και από τη συνεννόηση με την "κυρία" στην υποδοχή.... δεν θέλω να κατονομάσω αλλά.... Συνεννοείσαι για 70/80 και τελικά φεύγεις δίνοντας 100 και 110...διότι ο φραπές ή η μπριζολίτσα δεν εννοούνται στην αρχική τιμή! αίχος. Το κόβω το σπόρ!
σε ποιο μαγαζι ????

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
giorgospapa εχω καιρο να κατεβω στουρναρη και θελω να παω σημερα το απογευματακι ξερεις ποιες παιζουν;

tsanik1

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη σημερα ομηρου νεο αιμα χρυσανθη απο πατριαρχου κολωνακι
ωραιο μασαζ χωρις καλαμακι αλλα ειναι ωραιο μουνι κορμαρα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
επισκεψη σημερα ****** νεο αιμα χρυσανθη απο πατριαρχου κολωνακι
ωραιο μασαζ χωρις καλαμακι αλλα ειναι ωραιο μουνι κορμαρα
Από τα **** αντιλαμβάνομαι ότι μιλάς για Ορήμου. Σωστά? Ελπίζω το menu να είχε καφεδάκι, έστω και χωρίς καλαμάκι...

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οχι ο φίλος εννοει αυτό που υπάρχει στην πατριάρχου, πιο πάνω από την πλατεία κολωνακίου
εκεί που όλα είναι πολύ δύσκολα!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
οχι ο φίλος εννοει αυτό που υπάρχει στην πατριάρχου, πιο πάνω από την πλατεία κολωνακίου
εκεί που όλα είναι πολύ δύσκολα!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ κατάλαβα ότι προκειται για μεταγραφή από Πατριάρχου σε Ορήμου γι' αυτό ρώτησα.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
περασα προχτες απο σολωμου στο ζανοσπιτο και πηρα τη θεια ελενη.. η γυναικα ειναι πολυ καυλιαρα , δεν την ειχα ξαναπαρει.. συνισταται.. κι ας ειναι 42 μαιων..

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
περασα προχτες απο σολωμου στο ζανοσπιτο και πηρα τη θεια ελενη.. η γυναικα ειναι πολυ καυλιαρα , δεν την ειχα ξαναπαρει.. συνισταται.. κι ας ειναι 42 μαιων..

Με τα καλοκαίρια?  :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
42 σου ειπε ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

..και αντε και στο ειπε.. επρεπε να την πιστεψεις ????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ρωτα την πόσα εγκονια εχει..  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom