Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
επισκεψη σημερα το απογευμα απο στουρναρη..
ειχε γυρω στις 4 με 5 γυναικες ...οι περισοτερες υπερβαρες, για τα γουστα μου...ετσι πηρα την βικυ που κανει φοβερο μασσαζ!! και ειναι και πολυ ζεστη σε ολα τα υπολοιπα!!
εφυγα αλλος ανθρωπος!! πετοντας..!!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy:
η αληθεια ειναι παντως πως ενα μασσαζακι σε ξανανιωνει!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για καποια παληκαρια που ρωτησαν πριν καποιες μερες αν υπαρχουν νεα απο την οικονομου των εξαρχειων, να θυμισω οτι παιζει αγγελια στη ''χρυση ευκαιρια'' με κινητο που τελειωνει σε 881 με δυο εργαζομενα τεμαχια (ενα βασικο και ενα αναπληρωματικο  :)) και σε χωρο καπου πανω στην πατησιων..

Επισκέπτης
δεσποινισ προσφερει...απο χρυση ευκαιρια σημερα ξερει κανεισ κατι;

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεσποινισ προσφερει...απο χρυση ευκαιρια σημερα ξερει κανεισ κατι;
....απο παλιοτερες εμπειριες....η 'δεσποινης' θα ειναι τουλαχιστον 50+++++....θα σου κανει μαπα προγραμμα,και στο τελος αφου σου βγαλει το λαδι με τις μαλακειες της,θα σου ζητησει και 100 γιουροςςςςςςς....αυτα.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
α! για να μην το ξεχασω....τη βυζαρου που ανοιγει στην μαρνης την εχει 'παρει' κανεις....?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παππουλη τα λεω καλα...?

Επισκέπτης
δικιο εχεισ οποτε αστο να δοκιμασει κανενασ αλλοσ.εχω φαγωφει να μαθω πληροφοριες για τη γιαννα απο ιλλιαδα αλλα τζιφος.καμια βοηθεια ;

Επισκέπτης
κ τωρα που θυμηθικα καποια νικολ απο π φαληρο που εβαζε στη χ.ε φυσιοθεραπ την ξερει κανεις;

Επισκέπτης
πληροφοριες απο στρατηγου καλλαρη ωραιο προγραμμα αλλα πολυ μπαζα οι κοπελες. εφαγα μπριζολα με την πρωτη αλλα μετα μου πιασαν την κουβεντα κ δεν με αφηναν να φυγω. 150 με δυο το μαλλι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
respect kinky30 :)
εχεις πμ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι ακριβως συμπεριλαμβανει η τιμη 1111?
εχει μπανιο μαζι ή b2b ( body to body ) οπως αναφερθηκε?
πληροφοριες απο στρατηγου καλλαρη ωραιο προγραμμα αλλα πολυ μπαζα οι κοπελες. εφαγα μπριζολα με την πρωτη αλλα μετα μου πιασαν την κουβεντα κ δεν με αφηναν να φυγω. 150 με δυο το μαλλι.

Επισκέπτης
με το που μπαινεις αν παρεις 2 σε πανε στο μπανιο κ σου κανουν ντουζακι στα ορθια. μετα πολυ καλο αισθισιακο μασαζ αλλα κανονικα μεχρι φραπε.αν σε γουσταρει η αγνη ομωσ θα σε παρει.ειναι ομωσ μπαζα στο λεω.

pelagomenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
συντροφοι καλημερα.μετα απο μερικες μερες ξαναπηγα παλι μια βολτα αποφασισα να μην αλλαξω μεροσ και πηγα καλλιροης 48. φυσικα δεν περημενα κατι διαφορετικο απο την ηρεμια την χαλαροτητα και την οχι βιασσυνη που ετσι ειναι αλλα ομως ειδα καινουργια προσωπα δυο ωραιες πολωνεζες. οποια και να διαλεξετε ειναι το ιδιο καλη χωρις βιασσυνη και φυσικα πολυ καθαρος χωρος και κυριος πολυ καθαρο μπανιο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
o anemelos σε εψαχνε ...
μας περιγραφεις τις καινουριες?
συντροφοι καλημερα.μετα απο μερικες μερες ξαναπηγα παλι μια βολτα αποφασισα να μην αλλαξω μεροσ και πηγα καλλιροης 48. φυσικα δεν περημενα κατι διαφορετικο απο την ηρεμια την χαλαροτητα και την οχι βιασσυνη που ετσι ειναι αλλα ομως ειδα καινουργια προσωπα δυο ωραιες πολωνεζες. οποια και να διαλεξετε ειναι το ιδιο καλη χωρις βιασσυνη και φυσικα πολυ καθαρος χωρος και κυριος πολυ καθαρο μπανιο

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Aloha και καλημέρα...
Σήμερα ξύπνησα με τρελλή όρεξη για χαλαρωτικό μασάζ με καλαμωτό φραπε. Δεν θέλω μπριζόλα σήμερα.. Θέλω όμως ποιοτικό καλαμωτό φραπε αν είναι δυνατόν σε επίπεδο Αλίνας (ξέρω ότι ζητάω πολλά..) και σε όσες μασαζερί έχω αναζητήσει κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν το βρήκα (τουλάχιστον όχι ακόμη)...
Έχετε να προτείνετε κάτι..?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697

H κυρία Γιουλια πάντα σωστή και πιστή στο κατάστημα! :helpplea: :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάιζει κάπου καμμιά ωραία σε εμφάνιση κοπέλα με  :boobies: ? Η μπριζόλα δε με ενδιαφέρει στην περίπτωση αυτή ας είναι με φραπέ ή καλαμωτό. Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά αν και γνωρίζω τη δυσκολία του θέματος.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Aloha και καλημέρα...
Σήμερα ξύπνησα με τρελλή όρεξη για χαλαρωτικό μασάζ με καλαμωτό φραπε. Δεν θέλω μπριζόλα σήμερα.. Θέλω όμως ποιοτικό καλαμωτό φραπε αν είναι δυνατόν σε επίπεδο Αλίνας (ξέρω ότι ζητάω πολλά..) και σε όσες μασαζερί έχω αναζητήσει κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν το βρήκα (τουλάχιστον όχι ακόμη)...
Έχετε να προτείνετε κάτι..?
Ποια Αλίνα λες φίλε?από ποιο μαγαζί δηλ?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
για καποια παληκαρια που ρωτησαν πριν καποιες μερες αν υπαρχουν νεα απο την οικονομου των εξαρχειων, να θυμισω οτι παιζει αγγελια στη ''χρυση ευκαιρια'' με κινητο που τελειωνει σε 881 με δυο εργαζομενα τεμαχια (ενα βασικο και ενα αναπληρωματικο  :)) και σε χωρο καπου πανω στην πατησιων..
οποτε η οικονομου ειναι στα ΝΑΙ?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Ποια Αλίνα λες φίλε?από ποιο μαγαζί δηλ?
H Αλίνα που λέω είναι η γνωστή Αλίνα των Studio. Δεν είναι μασατζού. Αν είχα υπόψη μου μασατζού που προσφέρει πραγματικα ποιοτικό καλαμωτό φραπέ δεν θα ζητούσα συμβουλή...
Υπάρχει καμία πρόταση..?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom