Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...ομολογουμενως δεν προκειται απο τα πιο φροντισμενα μαγαζια,
προχειροτητα η οποια εχει παρατηρηθει και απο αλλους συναθλητες .
μη φτασουμε στο σημειο να ανεχομαστε την προχειροτητα,
με δικαιολογιες του τυπου "vizolagnos"
δεν αναβουν θερμοσιφωνο, για να μπορει να ξεστηθει γρηγορα?
απλα η μια βαφει τα νυχια της, η αλλη κανει μακιγιαζ , η παραλλη σερφαρει στο ιντερνετ,
με αποτελεσμα να ξεχνιουνται.
Εδω που τα λεμε , ενα μερεμετακι το θελει το καταστημα, μην κοροιδευομαστε,
και θελω να πιστευω οτι αργα ή γρηγορα θα υπαρξει ανανεωση στο χωρο - και οχι μονον -
για να απολαμβανουμε το αγαπημενο μας σπορ υπο καλυτερες συνθηκες.
Το μαγαζι έχει την λογική του τσαντιριού ... για να μπορεί να ξεστηθεί γρήγορα

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αναφορά από Σολωμού 59. Μερικές παρατηρήσεις για τον χώρο και τα συναφή. Πετσέτα ασυσκεύαστη, χύμα, παντόφλες κοινές, πλαστικές, το δωμάτιο σχετικά καθαρό, το μπάνιο απαράδεκτο, χαρτιά μέσα στη λεκάνη. Η μπανιέρα είχε και χαλάκι (!) το ντουζ παλιό δεν έτρεχε καλά, η βρύση το ίδιο, το νερό κρύο. Στον διάδρομο δεν υπήρχε "τροχονόμος" να ελέγχει την κυκλοφορία. Άλλος ήταν στο μπάνιο, άλλος χτύπαγε να μπει άλλος κοίταγε μήπως είναι άδειος ο διάδρομος. Πήρα Μελίνα. Κάποιος είπε ότι είναι 30. Πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο. Τουλάχιστον 40 την κάνω. Πάντως, ευγενέστατη, γλυκούλα αλλά και καχύποπτη. Η όλη παρουσία της καθώς και η συμπεριφορά της μου θύμισαν ένα milf που ήξερα στην Οικονόμου. Στην αρχή προσπαθούσε να δει αν είμαι αστυνομικός, μετά ίσως υποψιάστηκε ότι μπορεί να είμαι εφοριακός (!) και μου έκανε ερωτήσεις λογιστικής φύσης. Τελοσπάντων… Το μασάζ άνω του μετρίου, λίγο οι πιέσεις με χάλασαν ελπίζω να μην έχω παρενέργειες. Με δεδομένο το κλίμα ελαφριάς καχυποψίας, είχα ξενερώσει και λίγο με τον χώρο και το μπάνιο, δεν επεδίωξα για μπριζόλα ούτε αυτή έκανε κάποια κίνηση, βέβαια. Μου σέρβιρε ένα σχετικά καλό φραπεδάκι στα 50, φυσικά. Πάντως, ενδέχεται να ξαναπάω αλλά δεν καταλαβαίνω τους "επιχειρηματίες" του χώρου. Ανοίγουν ιδρύματα και δεν κάνουν την παραμικρή επένδυση για να φτιάξουν λίγο τον χώρο ώστε να είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής.
Αδερφε τα τα ισοπέδωσες όλα, εγω προσωπικά δεν έχω πάει στο κατάστημα άυτο ,και δεν έχω και γνώμη κι όλας,όντως είναι ορισμένα μαγαζιά που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι ότι αρπάξουνε,πάντως το πρώτο κριτήριο σε άυτα τα καταστήματα είναι η καθαριότητα,όλα τα αλλα είναι γνωστά......................

Επισκέπτης
πρεπει να εμπνευσεις εμπιστοσυνη, και θα φας ..

εγω δεν διακυνδυνευω να δωσω λεφτα και να μην ειμαι σιγουρος πως θα γαμησω!!!!!!

κοιταξε να δεισ φιλε. το μασαζ για τους περισσοτερους εδω μεσα ειναι μια "ιεροτελεστια" η οποια εχει την καυλα της απο τη στιγμη που θα διαλεξεις τη κοπελα και θα μπεις για ντους εως τη στιγμη που θα φυγεις χαλαρωμενος και καθαρος. οι περισσοτεροι εδω εχουν ξοδεψει αρκετο χρονο και χρημα και πιστεψε με δεν σκεφτονται να τελειωσει το μασαζακι στο πενταλεπτο και να ριξουν ενα περιποιημενο!  
για αυτο τοσο καιρο καθομαστε και μαλακιζομαστε παρεχοντας πληροφοριες του τυπου , μαγαζια ξεπετα στο 20λεπτο, λαδι για μαυρισμα η τηγανισμα ,καθαριοτητα και να κραταμε μια σταθερη αξια. δηλαδη οι σιτιτουραδες που χαλανε 250 για μια ωρα ,αν τους βγει μαπα τι κανουν αυτοκτονουν?
σιγουρα και σε μας δεν αρεσει το να φυγουμε απραγοι απο ενα μαγαζι αλλα δεν γινεται οπου παμε να φευγουμε κερδισμενοι, και σιγουρα ειναι ενα ακριβο σπορ. παιζεις η μενεις απ'εξω.
αλλωστε γι'αυτο λεγονται μασατζιδικα και οχι μπουρδελα, ασχετα αν και τα δυο πουλανε το ιδιο προιον.
δεν το γραφω μονο για σενα αλλα με την ευκαιρια να το διαβαζουν και οι νεοι φιλοι.
παντα φιλικα, και ελπιζω να αντιπροσωπευω την πλειοψηφια των συναγωνιστων!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αδερφε τα τα ισοπέδωσες όλα, εγω προσωπικά δεν έχω πάει στο κατάστημα άυτο ,και δεν έχω και γνώμη κι όλας,όντως είναι ορισμένα μαγαζιά που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι ότι αρπάξουνε,πάντως το πρώτο κριτήριο σε άυτα τα καταστήματα είναι η καθαριότητα,όλα τα αλλα είναι γνωστά......................

Αν αναφέρεσε σε μένα, ξαναδιάβασε το εν λόγω post και πες μου πού τα ισοπεδώνω. Δεν γράφω και θετικά στοιχεία για την κοπέλα; Και για το μαγαζί. Είπα ότι το δωμάτιο ήταν σχετικά καθαρό. Δεν μου αρέσει να βλέπω ασυσκεύαστες πετσέτες, να βάζω τις πατούσες μου μέσα σε βρεγμένες, πλαστικές και χρησιμοποιημένες παντόφλες και κάνω ντουζ με κρύο νερό, με χαλασμένο ντουζ και να βλέπω στη λεκάνη χαρτιά. Είναι ισοπεδωτικά αυτά;

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
η ζωη προς το καλυτερο συναγωνιστη θα τριβης τα ματια σου και εγω ημουν φαν λογω βυζιων οταν ξαναηρθε και την πηρα επαθα πλακα.

Η Ζωή παλιά δεν προχώραγε πέρα από φραπέ. Τώρα τι κάνει ???

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Δεν θα παίξω το παιχνίδι σου " Αλλα λέω στην θεια μου άλλα ακούν τα αυτιά μου" ότι καταλαβες ,καταλαβες και δεν με νοιαζει... άλλωστε ότι και να σου πω οτι θές θα ακούσεις :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:.. Αφου καταλαβες μέχρι το τσαντίρι ... ώρα για  :sleeping:. αυριο τα υπόλοιπα. Το θέμα μας είναι "Μασατζίδικα που γαμάς" και όχι "λογική που γαμας"... Τέλος

Εντάξει ρε παιδιά, νομίζω ότι το εξαντλήσατε πλήρως το θέμα και μαζί και εμάς !

Αλήθεια, με το κατάστημα της Ιουλιανού τι γίνεται, έχουμε καμιά πληροφορία ?

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει ρε παιδιά, νομίζω ότι το εξαντλήσατε πλήρως το θέμα και μαζί και εμάς !

Αλήθεια, με το κατάστημα της Ιουλιανού τι γίνεται, έχουμε καμιά πληροφορία ?
Μέχρι Πέμπτη μεσημέρι θα έχουμε ρεπορταζ ... εχουν ξαμοληθει λαγονικά  :dancing: :dancing: :dancing:.Θα στείλω πμ.. ;)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν αναφέρεσε σε μένα, ξαναδιάβασε το εν λόγω post και πες μου πού τα ισοπεδώνω. Δεν γράφω και θετικά στοιχεία για την κοπέλα; Και για το μαγαζί. Είπα ότι το δωμάτιο ήταν σχετικά καθαρό. Δεν μου αρέσει να βλέπω ασυσκεύαστες πετσέτες, να βάζω τις πατούσες μου μέσα σε βρεγμένες, πλαστικές και χρησιμοποιημένες παντόφλες και κάνω ντουζ με κρύο νερό, με χαλασμένο ντουζ και να βλέπω στη λεκάνη χαρτιά. Είναι ισοπεδωτικά αυτά;
Eχεις δικαιο φιλε , εγω δεν έθεσα σωστά τον ορο( ισοπέδωσες),εσυ ,εγω και καθενας εδω , σε αυτα τα ιδρύματα δίνουμε ένα σεβαστό ποσον για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ωραία,και καλα κανεις και απετεις και τα θες όλα καθαρα και στην εντέλεια,αν ειναι να κολισουμε καμια αρρώστια ,καλυτερα καθομαστε σπιτια μας με της  γυναικες ι μονοι μας ξερω κι εγω.......πολυ σωστος παντος  .....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κοιταξε να δεισ φιλε. το μασαζ για τους περισσοτερους εδω μεσα ειναι μια "ιεροτελεστια" η οποια εχει την καυλα της απο τη στιγμη που θα διαλεξεις τη κοπελα και θα μπεις για ντους εως τη στιγμη που θα φυγεις χαλαρωμενος και καθαρος. οι περισσοτεροι εδω εχουν ξοδεψει αρκετο χρονο και χρημα και πιστεψε με δεν σκεφτονται να τελειωσει το μασαζακι στο πενταλεπτο και να ριξουν ενα περιποιημενο!  
για αυτο τοσο καιρο καθομαστε και μαλακιζομαστε παρεχοντας πληροφοριες του τυπου , μαγαζια ξεπετα στο 20λεπτο, λαδι για μαυρισμα η τηγανισμα ,καθαριοτητα και να κραταμε μια σταθερη αξια. δηλαδη οι σιτιτουραδες που χαλανε 250 για μια ωρα ,αν τους βγει μαπα τι κανουν αυτοκτονουν?
σιγουρα και σε μας δεν αρεσει το να φυγουμε απραγοι απο ενα μαγαζι αλλα δεν γινεται οπου παμε να φευγουμε κερδισμενοι, και σιγουρα ειναι ενα ακριβο σπορ. παιζεις η μενεις απ'εξω.
αλλωστε γι'αυτο λεγονται μασατζιδικα και οχι μπουρδελα, ασχετα αν και τα δυο πουλανε το ιδιο προιον.
δεν το γραφω μονο για σενα αλλα με την ευκαιρια να το διαβαζουν και οι νεοι φιλοι.
παντα φιλικα, και ελπιζω να αντιπροσωπευω την πλειοψηφια των συναγωνιστων!
προσωπικά πιστεύω πως έχεις απόλυτα δίκαιο,ολοι μαθαμε απο καπου , και οι νεοι θα τα μαθουνε απο μας.......

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για τα παληκαρια που αναρωτιουνται για το πως θα φανε μπριζολιδια στις μασαζερι, ας ξεκινησουν ριχνοντας μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]
Παπα το καλυτερο αρθρο που χω διαβάσει ποτε μου εδώ μεσα ,το παλικαρι αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια  ....

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς που έχει πάει η Χαρά ή η Λίζα απο Choco spa?

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα πηρα ενα κινητο απο τα νεα για μασαζ στρατηγου καλλαρη εχουμε καμμια ενημερωση για εκει????
μου ειπαν μονο με ραντεβου και πρεπει να γινεται πανικος γιατι κλεινει για την επομενη
αποοτι καταλαβα η μασερ αλοιφεται με λαδι και σου κανει με το σωμα
πηγε κανεις να μαθουμε ??????

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εχεις αυτο το κιν?στειλτο με πμ εδω!!παρακαλω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom