Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
συναγωνιστες υστερα απο προτροπη καποιων ειδικων σε θεματα μασαζ, επισκεφτηκα εχτες τη στουρναρη 63!
μου ειπαν πως ειναι τι ιδανικο μαγαζι για καποιον πρωταρη σαν κι εμενα!
μπαινω μεσα και μια ψηλη καλοστεκουμενη milf με βαζει σε ενα δωματιακι για να δω τη κοπελα,μου ηρθε μια μελαχρινη
γυρω στα 35 ονοματι αννα η καπως ετσι..την ειδα αν και δε πολυτρελαθηκα λεω στη τσατσα θελω φουλ προγραμμα περα απο μασαζ αλλα αυτη ηταν κατηγορηματικη πως περα απο μασαζ δεν παιζει τιποτα αλλο........
ετσι σηκωθηκα κι εφυγα.... και πηγα στο στουντιο της σολωμου 32 και γαμησα!
αφου ειναι ετσι η δουλεια τοτε τι λετε  για μπριζολες και τετοια ????
κοιτα αδερφε , εμεις παμε σε μασαζ , οχι σε μπουρδελα , το εχουν ξαναπει πολλες φορες παιδια που ειναι μελοι πολυ καιρο εδω στο site ,οτι τα μασαζ δεν εχουν καμια σχεση με τα καταστηματα του ειδος πας γαμας χυνεις και φευγεις,μασαζ σημαινει μασαζ και αν της γουσταρει της μασερ σου κανει κατι παραπανο ,μπριζολα ειναι αυτη ,χυλοπιτα ? παντος τρος κατι ....ολα αυτα πανο στο 45 λεπτο , καταλαβαμε φιλοι μου ? σοστος  ???

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι λες πως δεν ημουν διακριτικος? τι θα επρεπε δηλαδη να κανω?

Φίλε, πρέπε να μπεις στο "πνεύμα" του χώρου. Δεν έχεις ακούσει για τους ηθοποιούς που λένε ότι "μπαίνουν στο πετσί του ρόλου". Κάτι αντίστοιχο. Θα σου πρότεινα να πας 2 φορές και να πάρεις την ίδια κοπέλα. Αν δεν φας και τη 2η, τότε μην ξαναπάς.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κοιτα αδερφε , εμεις παμε σε μασαζ , οχι σε μπουρδελα , το εχουν ξαναπει πολλες φορες παιδια που ειναι μελοι πολυ καιρο εδω στο site ,οτι τα μασαζ δεν εχουν καμια σχεση με τα καταστηματα του ειδος πας γαμας χυνεις και φευγεις,μασαζ σημαινει μασαζ και αν της γουσταρει της μασερ σου κανει κατι παραπανο ,μπριζολα ειναι αυτη ,χυλοπιτα ? παντος τρος κατι ....ολα αυτα πανο στο 45 λεπτο , καταλαβαμε φιλοι μου ? σοστος  ???

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, πρέπε να μπεις στο "πνεύμα" του χώρου. Δεν έχεις ακούσει για τους ηθοποιούς που λένε ότι "μπαίνουν στο πετσί του ρόλου". Κάτι αντίστοιχο. Θα σου πρότεινα να πας 2 φορές και να πάρεις την ίδια κοπέλα. Αν δεν φας και τη 2η, τότε μην ξαναπάς.

αν ειναι να κλαιω τα λεφτα μου φιλε μου δεν ξαναπαω σε μασατζιδικο ουτε απεξω...

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν ειναι να κλαιω τα λεφτα μου φιλε μου δεν ξαναπαω σε μασατζιδικο ουτε απεξω...

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
Εσύ αποφασίζεις, φίλε. Δικό σου είναι το πορτοφόλι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και κάτι τελευταίο στον φίλο DISCO. Ούτε εγώ "έφαγα" σήμερα. Θα δώσω report λίγο αργότερα.

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καταδρομι σιμερα καλιροισ 85 παραλιγο να ξεκολισο τιν εξοπορτα  :2funny: μετα φραντζι 4 ολα τα κοριτσια επο μου διαλεξα τζινα η ζινα λεγεται εχει κατι νιχια ολο καβλα με διαπερασε ριγοσ ακουγομουνα μεχρι απεξο  :-* μορο :rockon: :smitten: :bounce-glasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καταδρομι σιμερα καλιροισ 85 παραλιγο να ξεκολισο τιν εξοπορτα  :2funny: μετα φραντζι 4 ολα τα κοριτσια επο μου διαλεξα τζινα η ζινα λεγεται εχει κατι νιχια ολο καβλα με διαπερασε ριγοσ ακουγομουνα μεχρι απεξο  :-* μορο :rockon: :smitten: :bounce-glasses:
ποση ωρα εμεινες στο δωματιο παληκαρι ??

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
τιν ευλογια σου πατερ δεν κραταο ρολοη αλα πρεπει γιρο στο 25λεπτο ;)

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να εμπνευσεις εμπιστοσυνη, και θα φας ..

εγω δεν διακυνδυνευω να δωσω λεφτα και να μην ειμαι σιγουρος πως θα γαμησω!!!!!!

1) ΜΗΝ μπαίνεις με ύφος "ήρθα να σας γαμήσω όλους"
2) ΜΗΝ ζητας να κάνεις συμβόλαιο για να μπείς μέσα
3) Φέρσου φυσιολογικά
4) Καποιά πράγματα άσε να φανούν αυτονοητα ...

Και τις  τρεις  φορες που πήγα σε αυτά (για πρώτη φορα)τα  μαγαζια δεν χρειαστηκα δευτερη φορά... :thumbsup:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
1) ΜΗΝ μπαίνεις με ύφος "ήρθα να σας γαμήσω όλους"
2) ΜΗΝ ζητας να κάνεις συμβόλαιο για να μπείς μέσα
3) Φέρσου φυσιολογικά
4) Καποιά πράγματα άσε να φανούν αυτονοητα ...

Και τις  τρεις  φορες που πήγα σε αυτά (για πρώτη φορα)τα  μαγαζια δεν χρειαστηκα δευτερη φορά... :thumbsup:

βοηθα επισγς το να εισαι επιφυλακτικος για τις κοπελες

ασε αυτες να σε "ψησηουν"

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αναφορά από Σολωμού 59. Μερικές παρατηρήσεις για τον χώρο και τα συναφή. Πετσέτα ασυσκεύαστη, χύμα, παντόφλες κοινές, πλαστικές, το δωμάτιο σχετικά καθαρό, το μπάνιο απαράδεκτο, χαρτιά μέσα στη λεκάνη. Η μπανιέρα είχε και χαλάκι (!) το ντουζ παλιό δεν έτρεχε καλά, η βρύση το ίδιο, το νερό κρύο. Στον διάδρομο δεν υπήρχε "τροχονόμος" να ελέγχει την κυκλοφορία. Άλλος ήταν στο μπάνιο, άλλος χτύπαγε να μπει άλλος κοίταγε μήπως είναι άδειος ο διάδρομος. Πήρα Μελίνα. Κάποιος είπε ότι είναι 30. Πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο. Τουλάχιστον 40 την κάνω. Πάντως, ευγενέστατη, γλυκούλα αλλά και καχύποπτη. Η όλη παρουσία της καθώς και η συμπεριφορά της μου θύμισαν ένα milf που ήξερα στην Οικονόμου. Στην αρχή προσπαθούσε να δει αν είμαι αστυνομικός, μετά ίσως υποψιάστηκε ότι μπορεί να είμαι εφοριακός (!) και μου έκανε ερωτήσεις λογιστικής φύσης. Τελοσπάντων… Το μασάζ άνω του μετρίου, λίγο οι πιέσεις με χάλασαν ελπίζω να μην έχω παρενέργειες. Με δεδομένο το κλίμα ελαφριάς καχυποψίας, είχα ξενερώσει και λίγο με τον χώρο και το μπάνιο, δεν επεδίωξα για μπριζόλα ούτε αυτή έκανε κάποια κίνηση, βέβαια. Μου σέρβιρε ένα σχετικά καλό φραπεδάκι στα 50, φυσικά. Πάντως, ενδέχεται να ξαναπάω αλλά δεν καταλαβαίνω τους "επιχειρηματίες" του χώρου. Ανοίγουν ιδρύματα και δεν κάνουν την παραμικρή επένδυση για να φτιάξουν λίγο τον χώρο ώστε να είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής.

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά από Σολωμού 59. Μερικές παρατηρήσεις για τον χώρο και τα συναφή. Πετσέτα ασυσκεύαστη, χύμα, παντόφλες κοινές, πλαστικές, το δωμάτιο σχετικά καθαρό, το μπάνιο απαράδεκτο, χαρτιά μέσα στη λεκάνη. Η μπανιέρα είχε και χαλάκι (!) το ντουζ παλιό δεν έτρεχε καλά, η βρύση το ίδιο, το νερό κρύο. Στον διάδρομο δεν υπήρχε "τροχονόμος" να ελέγχει την κυκλοφορία. Άλλος ήταν στο μπάνιο, άλλος χτύπαγε να μπει άλλος κοίταγε μήπως είναι άδειος ο διάδρομος. Πήρα Μελίνα. Κάποιος είπε ότι είναι 30. Πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο. Τουλάχιστον 40 την κάνω. Πάντως, ευγενέστατη, γλυκούλα αλλά και καχύποπτη. Η όλη παρουσία της καθώς και η συμπεριφορά της μου θύμισαν ένα milf που ήξερα στην Οικονόμου. Στην αρχή προσπαθούσε να δει αν είμαι αστυνομικός, μετά ίσως υποψιάστηκε ότι μπορεί να είμαι εφοριακός (!) και μου έκανε ερωτήσεις λογιστικής φύσης. Τελοσπάντων… Το μασάζ άνω του μετρίου, λίγο οι πιέσεις με χάλασαν ελπίζω να μην έχω παρενέργειες. Με δεδομένο το κλίμα ελαφριάς καχυποψίας, είχα ξενερώσει και λίγο με τον χώρο και το μπάνιο, δεν επεδίωξα για μπριζόλα ούτε αυτή έκανε κάποια κίνηση, βέβαια. Μου σέρβιρε ένα σχετικά καλό φραπεδάκι στα 50, φυσικά. Πάντως, ενδέχεται να ξαναπάω αλλά δεν καταλαβαίνω τους "επιχειρηματίες" του χώρου. Ανοίγουν ιδρύματα και δεν κάνουν την παραμικρή επένδυση για να φτιάξουν λίγο τον χώρο ώστε να είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής.

Το μαγαζι έχει την λογική του τσαντιριού ... για να μπορεί να ξεστηθεί γρήγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom