Αναφορά από Σολωμού 59. Μερικές παρατηρήσεις για τον χώρο και τα συναφή. Πετσέτα ασυσκεύαστη, χύμα, παντόφλες κοινές, πλαστικές, το δωμάτιο σχετικά καθαρό, το μπάνιο απαράδεκτο, χαρτιά μέσα στη λεκάνη. Η μπανιέρα είχε και χαλάκι (!) το ντουζ παλιό δεν έτρεχε καλά, η βρύση το ίδιο, το νερό κρύο. Στον διάδρομο δεν υπήρχε "τροχονόμος" να ελέγχει την κυκλοφορία. Άλλος ήταν στο μπάνιο, άλλος χτύπαγε να μπει άλλος κοίταγε μήπως είναι άδειος ο διάδρομος. Πήρα Μελίνα. Κάποιος είπε ότι είναι 30. Πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο. Τουλάχιστον 40 την κάνω. Πάντως, ευγενέστατη, γλυκούλα αλλά και καχύποπτη. Η όλη παρουσία της καθώς και η συμπεριφορά της μου θύμισαν ένα milf που ήξερα στην Οικονόμου. Στην αρχή προσπαθούσε να δει αν είμαι αστυνομικός, μετά ίσως υποψιάστηκε ότι μπορεί να είμαι εφοριακός (!) και μου έκανε ερωτήσεις λογιστικής φύσης. Τελοσπάντων… Το μασάζ άνω του μετρίου, λίγο οι πιέσεις με χάλασαν ελπίζω να μην έχω παρενέργειες. Με δεδομένο το κλίμα ελαφριάς καχυποψίας, είχα ξενερώσει και λίγο με τον χώρο και το μπάνιο, δεν επεδίωξα για μπριζόλα ούτε αυτή έκανε κάποια κίνηση, βέβαια. Μου σέρβιρε ένα σχετικά καλό φραπεδάκι στα 50, φυσικά. Πάντως, ενδέχεται να ξαναπάω αλλά δεν καταλαβαίνω τους "επιχειρηματίες" του χώρου. Ανοίγουν ιδρύματα και δεν κάνουν την παραμικρή επένδυση για να φτιάξουν λίγο τον χώρο ώστε να είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής.