You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
μη
΄
πηρε το δρόμο της η Ανζτελίνα (του φραγκοkiller...)
Εχω πολυ καιρο να αναφερθω για το καταστημα της Σολωμου 54 6το,σημερα πραγματικα αξιζει να αναφερθω στην Λενα , και την τρελη Ελενη ,Ναταλη και Αντελινα κλασικα απασχολημενες,και η Κατερινα, διαλεγω Λενα , πολυ καλο μασαζ ,καθολου βιαστικη,πολυ καλο προγραμα με τα ολα του, επειδη ομος ειχα δουλεψει πολυ την περασμενη εβδομαδα ,και ειχα πιαστει πολυ μου το τραβαγε αλλο ενα μασαζ ο οργανισμος μου ,με επιπλεον 80 απολαβσα την Ελενη ,πιο πολυ χαλαροση και στο τελος δεν ειδα καθολου ποσοτητα ,το τρελο δεν αφεισε σταγονα να παει χαμενη ,συναγονηστες χορις πλακα αυτη η γυναικα ειναι απιστευτη.
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σημερινή εξόρμηση Σολωμού 59 . Ησυχία τάξη και ασφάλεια . Τεμάχια 3. 1)Μελίνα ή κάπως έτσι ξανθία αξιογάμητη θα έλεγα γύρω στα 30 , 2)Δέσποινα γύρω στα 26 ( γλυκούλη ) και μία 3) Αννα( μάλλον η Βερούλη). Πήρα Δέσποινα στα 70 € με αρίστη συμπεριφορά και παρότι ήμουν το τελευταίο ραντεβού δεν ξεκόλλαγε από το δωμάτιο...Με βλέπω να ρίχνω άγκυρα εκεί για καμπόσο...
μελινα 30???? βαλε κατι ακομα.....επισης και στην δεσποινα προσθεσε...εκει που επεσες καλα ειναι στην "βερουλη"Σημερινή εξόρμηση Σολωμού 59 . Ησυχία τάξη και ασφάλεια . Τεμάχια 3. 1)Μελίνα ή κάπως έτσι ξανθία αξιογάμητη θα έλεγα γύρω στα 30 , 2)Δέσποινα γύρω στα 26 ( γλυκούλη ) και μία 3) Αννα( μάλλον η Βερούλη). Πήρα Δέσποινα στα 70 € με αρίστη συμπεριφορά και παρότι ήμουν το τελευταίο ραντεβού δεν ξεκόλλαγε από το δωμάτιο...Με βλέπω να ρίχνω άγκυρα εκεί για καμπόσο...
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στα καταπιε δηλαδη?Εχω πολυ καιρο να αναφερθω για το καταστημα της Σολωμου 54 6το,σημερα πραγματικα αξιζει να αναφερθω στην Λενα , και την τρελη Ελενη ,Ναταλη και Αντελινα κλασικα απασχολημενες,και η Κατερινα, διαλεγω Λενα , πολυ καλο μασαζ ,καθολου βιαστικη,πολυ καλο προγραμα με τα ολα του, επειδη ομος ειχα δουλεψει πολυ την περασμενη εβδομαδα ,και ειχα πιαστει πολυ μου το τραβαγε αλλο ενα μασαζ ο οργανισμος μου ,με επιπλεον 80 απολαβσα την Ελενη ,πιο πολυ χαλαροση και στο τελος δεν ειδα καθολου ποσοτητα ,το τρελο δεν αφεισε σταγονα να παει χαμενη ,συναγονηστες χορις πλακα αυτη η γυναικα ειναι απιστευτη.
Εχω πολυ καιρο να αναφερθω για το καταστημα της Σολωμου 54 6το,σημερα πραγματικα αξιζει να αναφερθω στην Λενα , και την τρελη Ελενη ,Ναταλη και Αντελινα κλασικα απασχολημενες,και η Κατερινα, διαλεγω Λενα , πολυ καλο μασαζ ,καθολου βιαστικη,πολυ καλο προγραμα με τα ολα του, επειδη ομος ειχα δουλεψει πολυ την περασμενη εβδομαδα ,και ειχα πιαστει πολυ μου το τραβαγε αλλο ενα μασαζ ο οργανισμος μου ,με επιπλεον 80 απολαβσα την Ελενη ,πιο πολυ χαλαροση και στο τελος δεν ειδα καθολου ποσοτητα ,το τρελο δεν αφεισε σταγονα να παει χαμενη ,συναγονηστες χορις πλακα αυτη η γυναικα ειναι απιστευτη.
Εννοείς την Ελένη τη milf, σωστά?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αυτην λεει, αλλα δεν ειναι milf αυτη. Grann-ίζει..Εννοείς την Ελένη τη milf, σωστά?
σωστος.
gilf ειναι καλυτερος ορος.
gilf ειναι καλυτερος ορος.
*gilf = grandma i'd like to fuckαυτην λεει, αλλα δεν ειναι milf αυτη. Grann-ίζει..
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλά μην βαράς Μελίνα +5 και Δεσποινα έως 30 παραπάνω χλωμό.μελινα 30???? βαλε κατι ακομα.....επισης και στην δεσποινα προσθεσε...εκει που επεσες καλα ειναι στην "βερουλη"
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ειμαι στην αναμονη για την Βελια μη με ξεχασεις ,περιεργε.ναι την εχω δοκιμασει αλλα μου εβγαζε την παναγια μεχρι ναμου δωσει την μπριζολα της. θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με τον φιλο να μαθω και να μου πει αναμονη λοιπον.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
κανω προσπαθειες αδελφε εχει χαθη ο φιλος δουλευει σε μια εταιρεια που βαζη καλοδεια υπερποντια ελπιζω συντομα να εχουμε νεα.
Τι ώρες δουλευει το ιδρυμα.......????
Γιατι τη Παρασκευή κατα τις 10.30 το βράδυ δεν απαντούσε κανείς
Tks
Επισκέπτης
παντως μεχρι τις 10.30 δεν ειναι κανενα ανοιχτο. τι τα περασαμε μπουρδελα?Τι ώρες δουλευει το ιδρυμα.......????
Γιατι τη Παρασκευή κατα τις 10.30 το βράδυ δεν απαντούσε κανείς
Tks
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παντως, κατα κανονα, οι μασαζερι δουλευουν απο τις 10-11 το πρωι μεχρι τις 8-9 το βραδυ, με εξαιρεσεις βεβαια..
Σας ευχαριστώ και τους δυο .
Θα φροντίσω να ειμαι πιο ακριβής next time
Και η φάση παίζει σε στυλ Studio (χτυπάω πορτα,μπαίνω,επιλέγω κοπελα -προγραμμα, ψεκάζω και φεύγω) ή υπάρχουν και "κώδικες επικοινωνίας" για περισσότερα απο από ενα απλό "μασάζ"........
Και παλι Thanks
Θα φροντίσω να ειμαι πιο ακριβής next time
Και η φάση παίζει σε στυλ Studio (χτυπάω πορτα,μπαίνω,επιλέγω κοπελα -προγραμμα, ψεκάζω και φεύγω) ή υπάρχουν και "κώδικες επικοινωνίας" για περισσότερα απο από ενα απλό "μασάζ"........
Και παλι Thanks
Επισκέπτης
υπαρχει ο αγραφος νομος του λαδιου. η κρυφη επικοινωνια του πελατη με τον λαδεμπορα και τα υποννοουμενα.
παντα να δειχνεις ανετος, οχι του στυλ γαμω και δερνω αλλα οτι εχεις ξαναπαει και να εισαι αρκετα διακριτικος ωστε να σε εμπιστευτουν.
για περισσοτερα μπες στο ww.massageintruderguide.co και να αγορασεις το βιβλιο μου στο οποιο αναφερω ολα τα σχετικα κολπα ,παγιδες και τιπς για το μασαζ.
παντα να δειχνεις ανετος, οχι του στυλ γαμω και δερνω αλλα οτι εχεις ξαναπαει και να εισαι αρκετα διακριτικος ωστε να σε εμπιστευτουν.
για περισσοτερα μπες στο ww.massageintruderguide.co και να αγορασεις το βιβλιο μου στο οποιο αναφερω ολα τα σχετικα κολπα ,παγιδες και τιπς για το μασαζ.
υπαρχει ο αγραφος νομος του λαδιου. η κρυφη επικοινωνια του πελατη με τον λαδεμπορα και τα υποννοουμενα.
Φιλε PANX σ'ευχαριστώ
Κάπως έτσι το φανταζόμουν και εγώ.
Το Site δεν ανοιγει.................
Επισκέπτης
πλακα κανω μπρε (για το βιβλιο)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μπορεις να ριξεις μια ματια και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]Φιλε PANX σ'ευχαριστώ
Κάπως έτσι το φανταζόμουν και εγώ.
Το Site δεν ανοιγει.................
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K